zirafa76
|
Pozdrav še od nas.... Sem pogledala fotke ...kako naši mali novembrčki rastejo..se mi zdi, da ko vidim druge, se zavem, kako je Izabela že velika.... ..KRASNE FOTKE.... Jaz se kar držim, jutri imam 3D, se prav veselim...upam, da ne bo kaj narobe...dala sem tudi kri, kjer bodo videli, če je genetsko vse vredu..me kar malo stiska, čeprav prva nosečnost ni imela veze z genetiko.... Trebušček raste, kg tudi, no ja, se mi zdi, da sem bolj pridna, kot v prvo, do sedaj sem nabrala 3.5 kg plusa, je pa res, da smo non stop plavali ali bazen ali dopust, upam pa, da nam bo uspelo še do morja, predno možek gre... ..sploh ne vem, kako bo, ko bom sama....ampak do poroda bo že nazaj.... nič, se še kaj javim, ko izvem kaj novega... aja..drugače pa Izabela tudi čveka kot nora, ful že povezuje besede, v obeh jezikih, kar je kar super no...razmišljam o vrtcu, sicer samoplačniškem, ker redni pride v poštev drugo leto... papa