Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 18.8.2009 20:25:23
|
|
|
|
GB
|
Cer ! O kanarka ti lahko tudi prides no potem je pa najbolje ,da se zmenmo za petek- kaj pravis mama 11 a tebi odgovarja ??????? Upam,da nisem sedaj prevec zakomplicirala in da vam ustreza v petek ???? Aja meni cisto odgovarja ta Arena nasproti Koloseja . No lep vecer vsem skupaj in seveda see ya v petek t
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 18.8.2009 20:32:14
|
|
|
|
mama11
|
Meni je petek OK. Potem velja za petek ob 10h v Areni Vodafone. Tvoj mobi sem si zabeležila, mojega ti posredujem na ZS - za vsak primer, če bi slučajno kaj zamujala... v troje se spraviti zdoma je umetnost
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 18.8.2009 21:07:41
|
|
|
|
sonchek
|
hmmmm zdej pa ste zakomplicirale...jaz sem se že z vsemi zmenila da pridem jutri v lj...
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 18.8.2009 22:29:23
|
|
|
|
kanarka
|
Juhuhu, se potem vidimo! Sonchek sorry, nisem hotla povzročit težavic. Lahko prestaviš tudi ti za petek?
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 18.8.2009 22:29:52
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Meni je petek OK. Potem velja za petek ob 10h v Areni Vodafone. Tvoj mobi sem si zabeležila, mojega ti posredujem na ZS - za vsak primer, če bi slučajno kaj zamujala... v troje se spraviti zdoma je umetnost zakaj dopoldne ko nas večina ne more IZVIRNO SPOROČILO: kanarka Mama11, stanujemo pod Šmarno Goro ( mimogrede, ali katera ve, je tam kakšno luštno igrišče?), drugač pa se bomo sprehajali okoli. Potem si pa skoraj moja soseda . Kje pod Šmarno goro pa? Tle na tacenski strani? Nekaj igrišču podobnega ima gostilna Košir, takoj pri tacenskem mostu. Lana se ma fajn tle. Imajo gugalnice, pa tobogan, pa un napihnjen balon za skakat, pa peskovnik...
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 18.8.2009 22:38:35
|
|
|
|
kanarka
|
Waw Scubi, a res??? Pol se mormo dobit tudi me. Žal ne vem, kako naj ti razložim, ker nisem Ljubljančanka, še manj iz tistih koncev. Če greš ven iz avtoceste (mislim, da je odcep Lj Brod) potem greš pr tisti cerkvi (ki je na desno) na levo dol. Ti je kej jasno? Kje je pa ta gostilna Košir? Super, če imajo kaj za igrat. Sej tam smo bili ta vikend prvič, tako da še nič ne poznam. Igrali sva se pa v Tivoliju... Meni je vseeno ali dopoldan ali popoldan. Sem tako ali tako na dopustu . Se bom prilagodila vsem vam, sploh ker ste dan prestavile.
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 18.8.2009 22:44:31
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka Waw Scubi, a res??? Pol se mormo dobit tudi me. Žal ne vem, kako naj ti razložim, ker nisem Ljubljančanka, še manj iz tistih koncev. Če greš ven iz avtoceste (mislim, da je odcep Lj Brod) potem greš pr tisti cerkvi (ki je na desno) na levo dol. Ti je kej jasno? Kje je pa ta gostilna Košir? Super, če imajo kaj za igrat. Sej tam smo bili ta vikend prvič, tako da še nič ne poznam. Igrali sva se pa v Tivoliju... Meni je vseeno ali dopoldan ali popoldan. Sem tako ali tako na dopustu . Se bom prilagodila vsem vam, sploh ker ste dan prestavile. aha, ti greš potem dol z avtoceste na lj šmartno. Glej ta gostilna je tle: http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=TACENSKA+CESTA+142+++1211+LJUBLJANA+++%C5%A0MARTNO&tab=maps Upam da se kaj znajdeš. Ti si na tem zemljevidu nekje na vrhu :) Skratka zelo blizu tebe nekje. mi smo pa na drugi strani mostu. Jah jaz bi vsekakor glasovala da bi bilo v petek popoldne, ker sicer jaz ne morem, glede na to, da do 16h delam. Če se boste vseeno dobile dopoldne bi bila pa zelo vesela Kanarka če se vsaj midve s princeskama dobiva, recimo ravno pri koširju
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 18.8.2009 22:58:14
|
|
|
|
kanarka
|
Ja ja, mislim, da imaš prav. Sem zdejle pogledala tvoj link, pa mi nič ni bilo jasno. Po google earth pa sem našla naslov Cirila Kosmača. Mislim, da je to tam. Torej res Šmartno.
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 18.8.2009 23:08:49
|
|
|
|
kanarka
|
Scuba, sem ti poslala svojo št,. na ZS. Joj, Mama11 tebi jo bom tudi za vsak slučaj in daj jo še ti meni.
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 19.8.2009 8:09:54
|
|
|
|
barika
|
Jutro Kanarka, a si otem zrihtala zadevo iz ZS-ja??
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 19.8.2009 9:15:21
|
|
|
|
kanarka
|
Barika, še nisem...in se mi verjetno ne bo shodlo, glede na to, da nas ne bo tuki. Sem ti pol še en ZS poslala. Ampak pozanimati se ni bilo greh. Hvala ti.
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 19.8.2009 9:16:02
|
|
|
|
barika
|
kanarka, nisem dobila ZS-ja, zato sprašujem
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 19.8.2009 11:09:07
|
|
|
|
kanarka
|
Čudno...jaz sem pa mislila, da pač ZSjev ne gledaš in da enkrat boš že. Ni bilo nič nujnega. Bom skopirala in še enkrat poslala
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 19.8.2009 12:04:55
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Meni je petek OK. Potem velja za petek ob 10h v Areni Vodafone. Tvoj mobi sem si zabeležila, mojega ti posredujem na ZS - za vsak primer, če bi slučajno kaj zamujala... v troje se spraviti zdoma je umetnost zakaj dopoldne ko nas večina ne more Pa saj meni je vseeno, jaz sem frej. Dopoldne je ostalo, ker je imela GB prvotno danes planiran BTC za dopoldne. Kaj pa ob 16:30? Torej, ali bi vsem ustrezalo v petek ob 16:30 v Areni Vodafone?
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 20.8.2009 8:40:21
|
|
|
|
GB
|
Dobro jutro Evo naj vam samo javim za srecanje. Jutri bomo v LJ. v dopoldanskem casu , ker popoldan bom pa zaposlena z pakiranjem . Upam,da bo lahko katera prisla na kavo . Meni cisto odgovarja Vodafon Arena . Moram sibat sedaj Lep dan
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 20.8.2009 9:09:30
|
|
|
|
mklks
|
hej! če bi obveljal petek popoldne ob 16:30 se vam tudi z emo z veseljem pridruživa, dopoldne pa ne morem, ker že delam:(
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 20.8.2009 12:25:51
|
|
|
|
sonchek
|
Meni tudi bolj ustreza dop., ker mi je pop. neznosno vroče...skor se topim od vročine..in se res ne bi rada kam odpravljala, k že doma komaj živim
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 20.8.2009 15:12:21
|
|
|
|
kanarka
|
GB, jaz pridem. Okoli 10ih torej. Se vidimo !
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 20.8.2009 21:15:39
|
|
|
|
mama11
|
Punce, meni je nekaj prišlo vmes. Bom poskusila odpraviti in priti ob 10h, ampak nisem zih, da mi bo uspelo. Če ne bo šlo, pošljem GB in Kanarki SMS.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 20.8.2009 22:34:05
|
|
|
|
scubadiver
|
Prav škoda da se dobite dopoldne . Jah nič potem pa uživajte, pa kakšno slikco prosim Kanarka ti prideš jutri v Lj? Ko boš imela kaj časa se pa javi za kakšno kavico
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 21.8.2009 8:15:37
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka GB, jaz pridem. Okoli 10ih torej. Se vidimo !
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 21.8.2009 8:19:14
|
|
|
|
ninocka
|
Ojla, vidim, da ste se zmenile za kavico. Mene zal ne bo, ker nimam avta Lepo se mejte in nakofetkejte se se za vse nas, ki nas ni zraven
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 21.8.2009 8:46:31
|
|
|
|
ajtak
|
Evo, mi smo imeli danes posvetovalnico, pri 21 mesecih smo bili zadnjič cepljeni pred šolo. Tjaš ima 15,4kg in 91,5cm. Bil je zelo pohvaljen kako lepo govori in koliko zna/ve. Skratka mami ima cca 2m in pol .
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 21.8.2009 10:03:18
|
|
|
|
manca
|
super Ajtak , potem sta pa oba s sinkom sedaj zelooo velika Uživajte na kavici punce, če boste pa drug teden imele čas za kavo dopoldne pa sporočite...sem namreč od torka zjutraj na dolgem dopustu Mene pa tako kuri, da je za znoret. Kaj bi dala za temperaturo 15 stopinj...
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 21.8.2009 12:47:54
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak Evo, mi smo imeli danes posvetovalnico, pri 21 mesecih smo bili zadnjič cepljeni pred šolo. Tjaš ima 15,4kg in 91,5cm. Bil je zelo pohvaljen kako lepo govori in koliko zna/ve. Skratka mami ima cca 2m in pol . Bravo Tjaš in mami . Ali potem na sistematskem pri 3 letih ni cepljenja? Škoda, da danes nismo mogle prileteti na kavico. Pa sem res hotela spoznati naši zdomki in njuni pupi. Upam, da je katera fotkala in nas bo lahko razveselila s kakšnim albumčkom
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......