|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
12.8.2009 7:59:59   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

IZVIRNO SPOROČILO: barika
u lej lej, sem že kr naslednja user posted image user posted image

Je glede imena kaj novega? Ali raje ne poveš do rojstva?

ne povemuser posted image user posted image

Sonček, najcenejša varijanta je, da daš svojmu sesalec v roke, pa gaaasaaauser posted image , drugače je pa meni bolj tole všeč http://www.mimovrste.com/artikel/3320041619/baterijski-sesalnik-hoover-su-144-cbr2-freejet (nekaj v tem smislu) sem imela sviperja, pa je prah kar okoli letel...user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
12.8.2009 10:02:45   
mklks

Mklks user posted image  za super dopust, sem pogledala fotke in sta obe z Emo bolj blond ratali. Na katerem koncu ste dopustovali? Ali je user posted image  nov, ali sem jaz že pozabila (to se mi mimogrede ful dogaja... samo še pildke imam po celem stanovanju, da se spomnim, kaj rabimo iz trgovine in kdaj ima kdo rojstni dan user posted image )?

mama11....ja, res sva bolj blond, jst sem se pobarvala, njej pa so se naravno posvetlile na soncu:)
bili smo pa na Pašmanu- mesto Tkon....user posted image pa ni nov.....bo zdej že skorej eno leto in upam da še kakšno naprej....pa še naprej.....pa še naprej....user posted image user posted image user posted image

sonchek....uživejte na dopustuuser posted image user posted image

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
12.8.2009 20:16:09   
ajtak
Mklks, slikce so lustne, user posted image tud user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
14.8.2009 4:57:28   
ajtak
Pa sej ne morem verjet... kje pa ste vse??

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
14.8.2009 8:25:03   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Pa sej ne morem verjet... kje pa ste vse??

Pa sej ne morem verjet... ob kateri uri si pa ti že pokonci??

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
14.8.2009 16:22:04   
ajtak
user posted image , vstajam 4:40, Tjaša budim ob 5h, da sva najkasneje 5:40 v vrtcu ker ob 6h že delam.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
15.8.2009 12:36:03   
mama11
Ojojoj... kdaj ga daš pa potem spat? Ali potem v vrtcu spi naprej?

Tamara ne bo šla tako zgodaj, ker sem pač jaz zdaj doma, jo bom peljala tako, da bo tam nekje med 7-8h. Mi je pa štorasto, ker se ta enota vrtca odpre 24.8., mi gremo pa ravno takrat na dopust, tako da jo bom uvajala 14 dni kasneje. Moj pravi, da bi bilo bolje prestaviti dopust, ker bodo takrat kao že otročki prijatelji in bo imela težave, ampak se ne strinjam, pri tej starosti mislim, da težav te vrste ne bo.

Moram pa pred odhodom na dopust načrpat za nekaj obrokov hrane, da bo potem dopoldne tašča lahko čuvala Julijo. Mi je pa ful odveč to črpanje... ugh...

Aja, pa še velika novica glede pleničk - smo SUHI user posted image user posted image user posted image . Že kar nekaj dni je odkar smo imeli zadnje polulane hlačke, pa v bistvu so že dnevi, ko cel dan sama pove, kdaj bi šla lulat/kakat. Tudi zato mi paše, da vrtec prestavimo še za 2 tedna, da to novo znanje še utrdimo.

Mi je  zadnjič soseda rekla, da delam napako, ker ji za spat še dajem pleničko - češ da otroka s tem medem... mi je kar dala mislit. Nekajkrat se je sicer zvečer upirala, ko ji je user posted image  dal pleničko, pa ponoči se je nekajkrat zbudila in hotela lulat, ampak se mi zdi, da je še zgodaj. Kaj mislite tiste, ki imate že starejše?

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
15.8.2009 13:06:18   
mama11
Aja, pa da ne pozabim. Verjetno v naslednji dneh dobimo gradbeno dovoljenje user posted image user posted image user posted image . Moj user posted image  je že od jutra na parceli, kjer količijo za hišo.

Je pa skoraj zaspal, ker je Tamaro od pol petih zjutraj na pol ure do uro prepričeval, da je še noč in da je treba še spat user posted image . Ne vem, kaj je muli mali, ima zadnje čase takšne fore, da par noči prespi brez mu, potem se pa kakšno kar zbudi in misli, da je čas za zajtrkuser posted image  Mogoče hoče pa s Tjašem v vrtec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
15.8.2009 13:56:26   
ajtak
Pri nas pa full diši, se kuha rižotka, mnjam user posted image .

Aja jaz se vedno hujsam in sem zgubila že 6kg user posted image

Tamara user posted image za pleničke, oz za NEpleničke!

Mama11 vi kr pejte na morje pa potem uvajaj, mislit si ne moreš kako so tile črvi prilagodljivi user posted image .
Če bi šla pa Tamara rada s Tjašem v vrtec pa ni problema, ti jo kr prpel, se boš uvajanju izognila user posted image .

Tjaš hodi med tednom spat ob 7h. Ob 6, najkasneje 6:30 začnemo s kopanjem, risanka, flaša, pojstla user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
15.8.2009 16:43:28   
jooly
Alohaaaaa babuške mojeeee!!

Mi še brcamo, na polno v akciji skoooz. Pravkar smo preboleli slinavko, 2 dni visoke vročine, pikiv+ce po ustih in okrog njih, nič jest, amlo pit, ponoči efektivnega spanja cca 2 uri 15 minut user posted image . Zdej smo iz ta hudga ven, gremo v ponedeljek še za eno rundo na morje, otroci tko uživajo da ni za povedat.

Morje... bli 14 dni v Sukošanu, uživancija na polno, Staš splaval, Kim tud skor user posted image  Cele dneve prelivala lončke, gor dol, ven iz vode, not v vodo, polži, školjke, raki, ribe... ni da ni. Vse je blo tko zanimivo, da bi lahko napisal novo otroško enciklopedijo. Dodala par slik na vpogled v album, čeprov se ne znajdem najboljš. Upam da jih boste najdle, nisem nič zaščitla, ker tuki na RR nimam nobenih prijateljev user posted image

Čvekanje... na polno. V celih stavkih, mal jo zeza zaporedje - Kimi tudi bona jada bi, Kimi tudi soka jada ma...

Trma... iščemo orožje kako jo zatret. Ne najdemo. Metat se na tla, valjanje po hrbtu, smilt se sama sebi user posted image  In to za prazen nič.

Uživajte še zadnje dni počitnic, srečkam nosečkam srečno pot v savnaste porodnišnice, pa kaj je to naprav štruci, ki jo stisneš k sebi, vso sluzasto, vijolčno, mastno, mokro, pa kljub temu najleeepšoooo in najbolj edinstveno. Sem vam kr mal fouš user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
16.8.2009 9:18:20   
GB
Dobro jutro vsem skupaj.

Samo na brzino vam se javim in naj vam povem ,da sem se en teden v sloveniji in me zanima ali bo katera mela cas za kavo .. Tianna mi ze nagaja in moram it.

Se kasneje se kej oglasim ( upam )

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
16.8.2009 13:39:27   
nicolina
Pozdravljene drage moje,
mi smo se včeraj vrnili z dopusta na Braču, blo je čudovito.user posted image
Tin je užival sto na uro, čeprav se na začetku ni hotel kopat, je rekel mzla vodica, pa ni blauser posted image . Zadnje dni pa ga nismo mogli spravit ziz vode. Čez dan spal po 3 ure, jedel kot še nikoli, malo se tudi trmal...ampak nč hudega. Čvekal itak skos....ni ga za dohajat.

Danes že cel dan perem, potem bo pa za likat....
Še ta teden sem doma, v petek pa že začnem počasi delat, ja kaj čmo, novo šolsko leto se bo kmalu začelo, 5.9. še sestrina poroka....bo še pestro.

Nisem nč še brala za nazaj, bom te dnim pa še kako slikico vam bom pokazaa.... lep dan

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
16.8.2009 17:06:05   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: GB

Dobro jutro vsem skupaj.

Samo na brzino vam se javim in naj vam povem ,da sem se en teden v sloveniji in me zanima ali bo katera mela cas za kavo .. Tianna mi ze nagaja in moram it.

GB...user posted image user posted image user posted image
,..povej kdaj...in kje (upam da okolica LJ)???

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
16.8.2009 23:07:38   
nicolina
Sem dala par slikic v album user posted image , NOČKO

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
16.8.2009 23:22:48   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

Dobro jutro vsem skupaj.

GB...user posted image user posted image user posted image
,..povej kdaj...in kje (upam da okolica LJ)???

Jaz sem takoj ZA če bo v okolici LJ in če bo po 4 uri user posted image user posted image user posted image Bi te res zelo rada spoznala!!

Joj čestitke vsem za odvajanje od plenic. Pri nas se še nič kaj ne ukvarjamo s tem, ker Lana še skoraj nič ne govori (no nič razumljivega) Je pa zadnjič enkrat celo nakazala da jo lulat. Je pritekla h kahlici in se začela grabit za pleničko. Sem ji takoj odpela pleničko in se je polulala v kahlico. ampak to je blo zaenkrat edinokrat. Bo že, sej ima še čas user posted image

Drugač pa pr nas nič kaj pretresljivo novega...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
17.8.2009 8:19:51   
mama11

Dobro jutro vsem skupaj.

Kdaj, kje?

Se kasneje javim, se je Julija zbudila. Danes smo prvič spali s samo 1 hranjenjem - jedla ob pol treh, potem pa šele ob pol osmih, pa zategnila do zdajle user posted image

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
17.8.2009 10:00:51   
manca
ena kavica za lažji začetek dnevauser posted image

meni je danes tako vroče, da bi lahko kar v kopalkah šla v službo. Škoda ker ne delam na bazenuuser posted image

Pri nas se budnice nadaljujejo too much prezgodaj...med peto in pol šesto zjutraj je treba vstat. Le zakaj? Zato, ker Maja preprosto noče več spat. Pa jo spravim nazaj na posteljo, ona pa govori ne ne. Ob šestih imamo tako že zajtrk, nato pa skakanje po stanovanju (boga tašča in tast, ki sta pod nami). Bolj ji govorim, da ata še spi, bolj je ona glasnauser posted image Sem pričakovala, da se bo tamala kaj po atiju vrgla glede spanca, ampak je očitno bolj po meni.

Zadnji teden tudi nenormalno veliko je...po moje je spet poskok v rasti na vrsti. Je kar naprej lačna.

Prejšnji teden sem dobila pri gin. še Retafer tabletke zato ker se mi je kri poslabšala. Mi Maja zjutraj prav ploska, ko jaz vzamem tabletko in jo dol pogoltnem...ko je prvič videla te tabletke je tudi ona hotela, pa sem ji rekla, da jaz to pojem zato, da jo dojenček v trebuščku dobiuser posted image

A mi lahko poveste, kje vi razvijate slike? Jih katera pošlje prek spleta? Sem videla da je v Tušu akcija za razvijanje (0,07 eur / sliko).  Ker mi imamo razvitih tam okrog 30 slik od rojstva Maje in se bo treba spravit v razvijanje slik

< Sporočilo je popravil manca -- 17.8.2009 10:03:11 >

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
17.8.2009 10:58:12   
mklks
hej hej!!

spet nazaj v službi..na pohorju je bilo super!! vreme krasno, veliko smo hodili, malo sm se tudi kopali, skratka super počitnice....mi je blo kar hudo včeraj, ko smo prišli domov, pa kaj čmo....

bom naložila kako slikco mal za vpogled:)

mama11.....user posted image user posted image za pleničke, tudi mi napredujemo, sicer počasi, ampak gre..počasi se daleč pride:)
aja, pa super za gradbeno dovoljenje:)

nicolina...sem na FB vidla slikce od morja, super so:)

GB.....na kavico bi ful rada pršla ampak sem skoristla ves svoj dopust zato ne morm več nikamor, razen če bi bla popoldne??:)

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
17.8.2009 11:04:35   
mklks
slikce so naložene:)

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
18.8.2009 10:30:09   
GB
Dobro jutro
Lep pozdrav vsem skupaj. Jutri gremo v Lj., tako da se lahko dobimo na kavi. Namen imamo iti v City park in Btc in sicer v dopoldanskem casu . Upam,da bo katera imela cas in da se nekje tam dobimo,ce pa ima katera boljso idejo glede lokacije pa smo seveda za. Z nama bo tudi nas ati,da bo malo pocuval Tianno ,ker sicer ni pogojev,da bi v miru spili kavo user posted image . Upam ,da se vidimo in komaj cakam user posted image user posted image user posted image . MOja trenutna tel. stevilka je 041269699 .

No lep dan in se še oglasim

stanka  

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
18.8.2009 10:54:52   
kanarka
Uh, GB jaz bi tudi. Samo v LJ pridem šele v petek in sem tam do ponedeljka. No bom videla, kako se boste dogovorile? Druač pa bom zelo vesela, če bo še katera imela čas v tem terminu. Mi smo tukaj do septembra, s tem, da mene 12 dni vmes ne bo. Ah, kako čas beži.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
18.8.2009 12:09:15   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
Aja jaz se vedno hujsam in sem zgubila že 6kg user posted image

user posted image user posted image user posted image  Uau, ko bi vsaj meni tako hitro šle kile.

Jooly, super, da si se oglasila. Tvoja čmrlj in čebelica sta pa ful luškana. Ampak Kim pa izgleda vsaj 3 leta stara, ker ima tako dolge lase. Kaj jaz komaj čakam, da bom lahko naredila čopek kje drugje kot na vrhu glave user posted image

Trma... da ne bi spet o temu. Čakam, da ta faza mine... baje okoli 25 leta ni več sledu o njej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nicolina, kaj boš oblekla na sestrini poroki? Tin je pa tudi že ful dečko, bo pa visok - a je že tolikšen kot Tjaš? Mimogrede, kaj bi dala za to, da bi moj trebuh izgledal tako kot tvoj v kopalkah...

Manca, žal ti ne morem povedati... ker jih nisem razvijala vsaj toliko časa kot ti - od februarja 2008 čisto nič. Digitalni fotoaparati so user posted image

Mklks - videla tudi tvoje slikce. In so me spet popadli lušti po Rogli.

GB - kaj pa v Areni Vodafone - to je nasproti Koloseja v BTC-ju. Ker jaz bi imela s seboj obe in če ni zraven igrišče, ni šanse, da bi ju obvladala. Okoli 10h?

Kanarka, mi gremo v torek na morje, v ponedeljek pa ima Julija posvetovalnico. Mogoče čez vikend. Kje v LJ pa boš?

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
18.8.2009 12:16:08   
sonchek

Trma... da ne bi spet o temu. Čakam, da ta faza mine... baje okoli 25 leta ni več sledu o njej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kr tolaži se...user posted image user posted image user posted image

če bo vse po sreči se vam tudi jaz jutri pridružim...bom vidla kdaj bo okna namontiral in če se bo še kaj vračal...hahahahaa

se še javim

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
18.8.2009 14:01:21   
kanarka
Mama11, stanujemo pod Šmarno Goro ( mimogrede, ali katera ve, je tam kakšno luštno igrišče?), drugač pa se bomo sprehajali okoli. Vem, da bomo en dan tudi odšli na to Goro, ker jaz še nisem bila. Samo ne vem, kdo bo Saro nosil, ker ruzaka pa res ne bomo kupovali za to pot.
Kaj pa petek? Men bi še petek najbolj odgovarjal.

Mklsk in Jooly...slikce so res super.
Nicolina, tvojih pa ne vidim. Sicer bom pa na FB-ku pokukala.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
18.8.2009 14:02:48   
nicolina
Dan,

žal se vam ne bom mogla pridružit, user posted image  je v službi dopoldan, pa sama s Tinom ne bi šla v LJ... pa drugič, pa kakšne slikce...

Trma tud pri nas občasno, ampak ne popuščam...ga kar pustim tulit, a do 25 leta traja user posted image user posted image

Mama11, ja tud men se zdi Tin ful velik, sem ga tud včeraj vagala in ima skoraj 14 kil, sej ne zgleda, ampak ko ga dvigneš, je pa ful težek..pa zrastel je tudi, bom kar morala v nabavo za jesensko garderobo...
Obleko sem si kupila zadnjič v LJ, je dolga, temne vijola barve in zraven pride še šal, kombinirala bom s srebrnimi sandali in torbico. Ja, moram bit lepa, ker bom priča... bom pokazala slikice....
Pa hvala za pohvale glede trebuha... user posted image user posted image   Sploh pa ne vem, kam bi ti hujšala...

Jooly, res lepo da si se oglasila, Kim je pa taka lepotička...user posted image

Mklks, lepe fotke, se vidi, da ste uživali...

Lep dan...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......