|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
18.8.2009 20:25:23   
GB
Cer !

O kanarka ti lahko tudi prides no potem je pa najbolje ,da se zmenmo za petek- kaj pravis mama 11 a tebi odgovarja ??????? Upam,da nisem sedaj prevec zakomplicirala in da vam ustreza v petek ????
Aja meni cisto odgovarja ta Arena nasproti Koloseja user posted image user posted image .

No lep vecer vsem skupaj in seveda see ya v petek

t

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
18.8.2009 20:32:14   
mama11
Meni je petek OK. Potem velja za petek ob 10h v Areni Vodafone. Tvoj mobi sem si zabeležila, mojega ti posredujem na ZS - za vsak primer, če bi slučajno kaj zamujala... v troje se spraviti zdoma je umetnost user posted image

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
18.8.2009 21:07:41   
sonchek
hmmmm zdej pa ste zakomplicirale...jaz sem se že z vsemi zmenila da pridem jutri v lj...user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
18.8.2009 22:29:23   
kanarka
Juhuhu, se potem vidimo!
Sonchek sorry, nisem hotla povzročit težavic. Lahko prestaviš tudi ti za petek?

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
18.8.2009 22:29:52   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Meni je petek OK. Potem velja za petek ob 10h v Areni Vodafone. Tvoj mobi sem si zabeležila, mojega ti posredujem na ZS - za vsak primer, če bi slučajno kaj zamujala... v troje se spraviti zdoma je umetnost user posted image

zakaj dopoldne ko nas večina ne more user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

Mama11, stanujemo pod Šmarno Goro ( mimogrede, ali katera ve, je tam kakšno luštno igrišče?), drugač pa se bomo sprehajali okoli.

Potem si pa skoraj moja soseda . Kje pod Šmarno goro pa? Tle na tacenski strani? Nekaj igrišču podobnega ima gostilna Košir, takoj pri tacenskem mostu. Lana se ma fajn tle. Imajo gugalnice, pa tobogan, pa un napihnjen balon za skakat, pa peskovnik...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
18.8.2009 22:38:35   
kanarka
Waw Scubi, a res??? Pol se mormo dobit tudi me. Žal ne vem, kako naj ti razložim, ker nisem Ljubljančanka, še manj iz tistih koncev. Če greš ven iz avtoceste (mislim, da je odcep Lj Brod) potem greš pr tisti cerkvi (ki je na desno) na levo dol. Ti je kej jasno? Kje je pa ta gostilna Košir? Super, če imajo kaj za igrat. Sej tam smo bili ta vikend prvič, tako da še nič ne poznam. Igrali sva se pa v Tivoliju...
Meni je vseeno ali dopoldan ali popoldan. Sem tako ali tako na dopustuuser posted image . Se bom prilagodila vsem vam, sploh ker ste dan prestavile.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
18.8.2009 22:44:31   
scubadiver

Waw Scubi, a res??? Pol se mormo dobit tudi me. Žal ne vem, kako naj ti razložim, ker nisem Ljubljančanka, še manj iz tistih koncev. Če greš ven iz avtoceste (mislim, da je odcep Lj Brod) potem greš pr tisti cerkvi (ki je na desno) na levo dol. Ti je kej jasno? Kje je pa ta gostilna Košir? Super, če imajo kaj za igrat. Sej tam smo bili ta vikend prvič, tako da še nič ne poznam. Igrali sva se pa v Tivoliju...
Meni je vseeno ali dopoldan ali popoldan. Sem tako ali tako na dopustuuser posted image . Se bom prilagodila vsem vam, sploh ker ste dan prestavile.

aha, ti greš potem dol z avtoceste na lj šmartno.
Glej ta gostilna je tle: http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=TACENSKA+CESTA+142+++1211+LJUBLJANA+++%C5%A0MARTNO&tab=maps Upam da se kaj znajdeš. Ti si na tem zemljevidu nekje na vrhu :)
Skratka zelo blizu tebe nekje. mi smo pa na drugi strani mostu.

Jah jaz bi vsekakor glasovala da bi bilo v petek popoldne, ker sicer jaz ne morem, glede na to, da do 16h delam.
Če se boste vseeno dobile dopoldne bi bila pa zelo vesela Kanarka če se vsaj midve s princeskama dobiva, recimo ravno pri koširju user posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
18.8.2009 22:58:14   
kanarka
Ja ja, mislim, da imaš prav. Sem zdejle pogledala tvoj link, pa mi nič ni bilo jasno. Po google earth pa sem našla naslov Cirila Kosmača. Mislim, da je to tam. Torej res Šmartno.

(Elizabeth Stone)

Neposredna povezava do sporočila: 2233
18.8.2009 23:08:49   
kanarka
Scuba, sem ti poslala svojo št,. na ZS. Joj, Mama11 tebi jo bom tudi za vsak slučaj in daj jo še ti meni.

(Elizabeth Stone)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
19.8.2009 8:09:54   
barika
Jutro

Kanarka, a si otem zrihtala zadevo iz ZS-ja??user posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
19.8.2009 9:15:21   
kanarka
Barika, še nisem...in se mi verjetno ne bo shodlo, glede na to, da nas ne bo tuki. Sem ti pol še en ZS poslala. Ampak pozanimati se ni bilo greh. Hvala ti.

(Elizabeth Stone)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
19.8.2009 9:16:02   
barika
kanarka, nisem dobila ZS-ja, zato sprašujemuser posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
19.8.2009 11:09:07   
kanarka
Čudno...jaz sem pa mislila, da pač ZSjev ne gledaš in da enkrat boš že. Ni bilo nič nujnega. Bom skopirala in še enkrat poslala

(Elizabeth Stone)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
19.8.2009 12:04:55   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

zakaj dopoldne ko nas večina ne more user posted image user posted image

Pa saj meni je vseeno, jaz sem frej. Dopoldne je ostalo, ker je imela GB prvotno danes planiran BTC za dopoldne. Kaj pa ob 16:30? Torej, ali bi vsem ustrezalo v petek ob 16:30 v Areni Vodafone?

Neposredna povezava do sporočila: 2239
20.8.2009 8:40:21   
GB
Dobro jutro

Evo naj vam samo javim za srecanje. Jutri bomo v LJ. v dopoldanskem casu , ker popoldan bom pa zaposlena z pakiranjem user posted image user posted image user posted image .
Upam,da bo lahko katera prisla na kavo . Meni cisto odgovarja Vodafon Arena .
Moram sibat sedaj
Lep dan

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
20.8.2009 9:09:30   
mklks
hej!

če bi obveljal petek popoldne ob 16:30 se vam tudi z emo z veseljem pridruživa, dopoldne pa ne morem, ker že delam:(

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
20.8.2009 12:25:51   
sonchek
Meni tudi bolj ustreza dop., ker mi je pop. neznosno vroče...skor se topim od vročine..in se res ne bi rada kam odpravljala, k že doma komaj živim user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
20.8.2009 15:12:21   
kanarka
GB, jaz pridem. Okoli 10ih torej. Se vidimouser posted image !

(Elizabeth Stone)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
20.8.2009 21:15:39   
mama11
Punce,  meni je nekaj prišlo vmes. Bom poskusila odpraviti in priti ob 10h, ampak nisem zih, da mi bo uspelo. Če ne bo šlo, pošljem GB in Kanarki SMS.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
20.8.2009 22:34:05   
scubadiver
Prav škoda da se dobite dopoldne user posted image user posted image . Jah nič potem pa uživajte, pa kakšno slikco prosim user posted image

Kanarka ti prideš jutri v Lj? Ko boš imela kaj časa se pa javi za kakšno kavico user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
21.8.2009 8:15:37   
sonchek

GB, jaz pridem. Okoli 10ih torej. Se vidimouser posted image !

user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
21.8.2009 8:19:14   
ninocka
Ojla,

vidim, da ste se zmenile za kavico. Mene zal ne bo, ker nimam avta user posted image
Lepo se mejte in nakofetkejte se se za vse nas, ki nas ni zraven user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
21.8.2009 8:46:31   
ajtak
Evo, mi smo imeli danes posvetovalnico, pri 21 mesecih smo bili zadnjič cepljeni pred šolo.
Tjaš ima 15,4kg in 91,5cm.
Bil je zelo pohvaljen kako lepo govori in koliko zna/ve.
Skratka mami ima cca 2m in pol user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
21.8.2009 10:03:18   
manca
super Ajtakuser posted image , potem sta pa oba s sinkom sedaj zelooo velikauser posted image

Uživajte na kavici punce, če boste pa drug teden imele čas za kavo dopoldne pa sporočite...sem namreč od torka zjutraj na dolgem dopustuuser posted image

Mene pa tako kuri, da je za znoret. Kaj bi dala za temperaturo 15 stopinj...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
21.8.2009 12:47:54   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Evo, mi smo imeli danes posvetovalnico, pri 21 mesecih smo bili zadnjič cepljeni pred šolo.
Tjaš ima 15,4kg in 91,5cm.
Bil je zelo pohvaljen kako lepo govori in koliko zna/ve.
Skratka mami ima cca 2m in pol user posted image .

user posted image  Bravo Tjaš in mami user posted image user posted image . Ali potem na sistematskem pri 3 letih ni cepljenja?

Škoda, da danes nismo mogle prileteti na kavico. Pa sem res hotela spoznati naši zdomki in njuni pupi. Upam, da je katera fotkala in nas bo lahko razveselila s kakšnim albumčkom user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......