Ayo
|
Hega, lepe slikce!! Prava dama je toja Eva! Jaz imam tudi se spravljene teste , tako od Gabriela kot od Ilarie. In vsi se kar lepo kazejo plusek! Uf, kaksna nostalgija. Ne smem prevec mislit na to, da verjetno ne bom vec nikoli , ker mi gre kar na jok. No saj, mogoce se bo kaksna nesreca zgodila, ampak dvomim, ker moj mozek je zelo previden pri teh zadevah in se ne bo dal ogoljufati (on namrec noce vec otrok). A ni to hecno, tako sem bila navelicana in tecna svojega trebuha, zdaj bi pa kar se bila noseca. Anc, a ves da se mi zdi tvoja pupika kar malo podobna moji Ilarii Midva z mozekom sva zadnjic primerjala slike od obe najinih otrok in sta Gabriel in Ilaria cisto ista, ko sta bila majhna. No, saj to sem jaz ze takoj rekla, ko sem zagledala Ilario, da je ista kot Gabriel. Edino ima Ilaria malo vec las in bolj temne. Sva poslala tasci fotko Gabriela, ko je bil star 3 dni in Ilarie, pa je odgovorila, ces koliko las je ze izgubila Ilaria. Je mislila tudi ona, da sta obe fotki od Ilarie Ja, janezev caj je tudi meni njami njami! Eee35 in Tejci, me veseli, da dojenje laufa! Jaz tudi mislim, da imam kar veliko mleka, moji punci ocitno zadostuje 10 minut, ker potem je do nekje 3 ure mir. in ko se odstavi kar sprica mleko, se kar naprej preoblacimo, Ilario in mami, se vse lima potem od posusenega mleka. Drugace pa ponoci se se kar zbuja na 3 ure, je tocna kot svicarska urca. Ja itak a ne Tako da kar zavidam vsem mamicam, katerih ze spijo celo noc. No, zdajle cakam, da se gospodicna prebudi, da greva na en sprehodek in obvezno ena kavica. Se je lepo ohladilo pri nas, nekje 22° imamo, tako da bo superca. Moja2 fanta pa spita, bosta tako imela mir pred babnicama.
< Sporočilo je popravil Ayo -- 30.8.2009 14:58:08 >