Ayo
|
Cer! Ne vem vec kdaj sem se nazadnje oglasila in o cem sem/smo pisale. Pri nas ure in dnevi tako letijo, da se mi zdi da se samo obrnem pa je ze teden naokoli. Ilaria ga je zadnje dni tudi bolj srackala tako cez noc kot cez dan, samo na joski bi visela al pa se po rokah nosila, mami pa cez dan kljub podocnjakom vse dela z eno roko. Kriz in rame in roke me tako svinjsko bolijo, da sem zadnjic bila narocena na depilacijo z voskom in sem klicala, ce lahko namesto tega vzamem masazo. Tko da mam pa zdej se kosmate noge in ni blo se casa si odstrant kocini No, ampak vceraj in danes pa je pikica malo bolje razpolozena. Mislim, da tudi naso malo zvija, ker tudi veliko prdi in se napenja. eee35, pa nasa ima tudi zjutraj v popku malo strjene krvi, verjetno je to res od napenjanja. Jaz sem slisala, da pomaga za prebavo janezev caj, tako da ga jaz 2x na dan lepo spijem. Kavici tudi 1x na dane se ne morem odrec. Teh edinh 5 minut na dan imam zase! Obicajno si jo skuham sama ali pa ko grem zjutraj na sprehod, se ustavim v enem lusnem barcicu, popijem kapucino in prelistam casopis. V vozicku in avtu se tudi Ilaria rada vozi ampak ko klice lakota, je nic ne ustavi. Je treba dat josko in konc! To je zame cisto novi podvig, ker Gabriel tudi slucajno ni bil tak. Sem ga jaz pristavljala in zbujala. Je bil ena talk polhek cez cel dan, da mi je bilo celo veckrat dolgcas. Go-ta, ne morem verjet, ze kar 1 mesec je naokoli!! Mi imamo pa danes ful veter tukaj, pa temperature so se tudi malo spustile, tako da ce odpisem veter, se zacenja tisto pravo lusno jesensko vreme, toplo in prijetno Lepo noc vam zelim!