|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
27.8.2009 12:59:17   
tassika
Ni slaba ideja, pa tudi drago ni.

Jaz sem pa po dolgem času spet bruhala, sem zgleda nekaj narbe pojedla. No ja še vedno ni luštno, ampak zdaj mi vsaj salbo ni več

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
27.8.2009 15:22:36   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

twixy...tudi jaz mislim, da je fajn, da ostaneš doma...pa če ne drugo, samo zato, da živiš umirjeno življenje še teh koliko že user posted image ...kaaaj že 17. teden...pa ti maš že tudi bušija velikega user posted image

Jaaaaaa.... A ti ga pokazem??? Da se pohvalim kaksna sem postala user posted image

user posted image

Kaj recete, bejbe??? V obraz sm sicer bolj tko tko kr sm bla cist out ampak busi je vazen.user posted image

Jao, vas niti prebrala nisem do konca in se mi ze mudi.
Pokomentiram kasneje user posted image

Popolnost.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
27.8.2009 18:53:24   
tassika
JAz sem zihr da je punčka user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
27.8.2009 19:36:23   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Sonček vem kako je s tikanji jaz moje tašče kar ne morem tko kot mi je smešno jo potem vikat in ko s pogovarjava sem pravi diplomat v sestavljanju stavkov da ni notri ne ti ne viuser posted image

ja tko nekako se jaz trudim ,če pa že ne gre pa rečem  vi/tiuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
27.8.2009 19:36:25   
sonček85
mm:kaj si ti hecna ,da ne breem več takih stavkov.Pa kaj tolk nosiš ne delaj več tega,bom huda ko te vidim.
Ja o taščah pa nimam besed.
Važno je da zdaj uživaj  zadnji mesecuser posted image
previjalna:kaj pa si daš previjalno lepo na mizo v dnevni >(če jo imate-mi je nimamo)
sobica.bo pa narejena boš videla,saj tišlarček pa tudi ni tko trdosrčen ,boš videla da bo ne sekiraj se.
posteljnina:mwni je noro lepa in poceniiiiiiiiii pri nas ne dobiš tko lepe po tej ceni.Jaz bi jo kar vzela in niti ni potrebno kak dodatek dat v sobico ker je že posteljnina tko lepa
user posted image twixy.i kako lepo raste bušiuser posted image user posted image user posted image
pilotina:,ja sva že imeli 1x na to temo pogovor(ker sem ji povedal da sva se s prejšnjo fulll dober razumela in mi je bla kot mami in sva se tikali.) in je rkela ne to pa nikoli ,tašča in snaha se morjo vikat oz.snaha taščo kao da je vspostavljeno neko spoštovanje.Jaz nje že tko ne morem nekaj spoštovatuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3380
27.8.2009 19:36:28   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Evo končno vse zlikano in pospravljeno, zdaj imam pa lepo zloženouser posted image  Imam pa tukaj tudi končno seznamček vsega kar imam, ker je večino podarjenega je ful, samo to kar bom napisala je od 0-3 meseca, ker nisem kaj preveč ločevala, ker čas gre itak hitro okoli. MM ti pa povej če sem kaj posebnega pozabilauser posted image

SEZNAM:

9x teta plenic-vsaj 25kom
9x bodi na preklop
8x hlačke  s stopalkami do pasu
6x mako majčka
3x bodi s kratkimi rokavi
6x povijalne plenice preveč
10x pajacki – dolgi rokav
9x pajacek z naramnicami
11x majčka dolgi rokavi
2x trenirka
2x hlače brez stopalk
8x pajacek kratki ( kratke hlače in rokavi) – ne vem če bo sploh prišlo v poštev
3x kratke hlače - enako kot za pajacke
1x oblekica
1x šal
1x kopalni plašček
6x copatki
5x nogavičke
1x žabice
10x kapica – različne velikosti
2x rokavičke
3x brisača s kapuco
2x krpica za umivanje
2x odeja
2x posteljnina
1x flaška
1x duda vsaj 2 da je ena prekuhana za uporabo če pade kje al pa kaj.Mmenjaš na 3m
1x termometer za vodo
1x navadni termometer
sling
kengeru
lupinica
voziček
previjalna + blazina
zibka
igralna blazina
ogromno igrač

Manjka še:
    -         banjica
    -         vse za nego dojenčka in mamice
    -         aspirator za nos
    -         posteljica
    -      plenice za 1x uporabo

Sem to kar sem;)
    ALEKS 23.4.2009 <3
    TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 3381
    27.8.2009 19:36:56   
    sonček85
    rižko :kako si danes ,a je kaj bolje?Aleks pošilja poljubčke

Sem to kar sem;)
    ALEKS 23.4.2009 <3
    TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
    Neposredna povezava do sporočila: 3382
    27.8.2009 19:43:09   
    tassika
    Kaj sonček a tako malo si mi popravila seznamuser posted image No sej dude še pričakujem za kakšno darilce, pa tudi ene dve flaški imam še na zalogi. Povijalnih plenic je pa toliko ker sem jih dobila od ene, ki je mogla široko povijat, pa sem jih že pol dala stran, bo šla pa še kakšna sigurno.

Po tetra plenice bom pa zavila v tosamo, ker moram itak še kaj drugega tam kupit.

A previjalna torba se rabi, sicer moj buzz ima eno torbo spodaj, toliko da daš notri pleničko in rezervo za oblečt, nima pa podloge na katero bi postavil otroka.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
    Neposredna povezava do sporočila: 3383
    27.8.2009 20:04:46   
    mariee
    Tassika mislim da so meni v baby centru rekli, da gre lupinica na buzza, vsaj jaz računam na to, da gre. Torbo sem pa jaz že kupila za na voziček. Vidim pri sestri, da ima v torbi pleničke, za preoblečt, če se pokaka, igračke, svoje dokumente in telefon, zase vodo, zdj tudi ze hranice in je torba polna. Full je enih stvari in je fajn če imaš pri roki in da torbo pol s sabo vzameš v stanovanje. Ne vem če se ta torba spodaj lahko na hitro daje gor in dol.

Twixy saj kar žariš od sreče, lepa nosečka siuser posted image user posted image user posted image

mM joj kolk si že blizu poroda. Full dobr, boš kmalu imela štručko, sobica bo pa tudi narejena, boš videla. Saj potem se na koncu vse izzideuser posted image

Jaz mam pa nekaj za povedatuser posted image .... Sem bila na 3D in imamo punčkouser posted image user posted image Joj kako sem veselauser posted image

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 3384
    27.8.2009 21:00:47   
    tassika
    in kje je slikca

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
    Neposredna povezava do sporočila: 3385
    27.8.2009 21:03:47   
    tassika
    Mariee kakšno torbo si kupila, a čisto navado al kaj, daj poročaj, jaz sestavljam seznam še mankajočih zadev. JA lupinica gre na buzza, je sprobano. Samo jaz imam samo maksi cosi cabri ker je letnik 2004 in nikjer ne najdem, če se to da namontirat na isofix ali pa vsaj na tisto bazo. Je vseeno lažje kot vedno s pasom okoli skakat, čeprav ne vzame toliko časa, koliko so dragi ti pripomočki.

In ime sta že izbrala, pa kaj roza kupila? JAz imam sedaj toliko roza zadev da me je kar malo sram, sam kaj ko je vse podedvano, naša živa pa noče nič drugega kakor roza in pa hello kittyuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 3386
    27.8.2009 21:30:06   
    sonček85
    mariee:jeeeeeeeeeee čestitke za pupikouser posted image user posted image user posted image
    tassika
    :ja tko malo ko se mi je malo mudilo,zdaj pa dodajam:
    škarjice,
    kremice za ritko in prsi,
    milo za umivanje ko pride patronažna,
    rokavičke za rokice,
    bebi palčke za ušeska in popek,
    posodico za umivanje(ledvička),
    ščetko in glavniček ,
    etui za shranjevanje dudik(v DM jih imajo po 2€ zko so lepe in male praktične),
    čistilne robce,
    fiziološko
    če se pa še kaj spomnem pa dodam

Sem to kar sem;)
    ALEKS 23.4.2009 <3
    TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 3387
    28.8.2009 8:37:00   
    tassika
    Jutro, kje ste vse, jaz pa ne morem več spat, si kuham proseno mlečno kašo, potem grem pa mojmu kupit škatlo za orodje, da ne bo vse po predalihuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
    Neposredna povezava do sporočila: 3388
    28.8.2009 8:54:12   
    tassika

user posted image user posted image
         IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +
    user posted image

01. U*                        27                    Tržič               xx.xx.09
    02. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža     xx.xx.xx
    03. *Manca*          (13.05.85) 24      ok.Kranja        xx.xx.09
    04. Fargesia                26                ok. Ljubljane     xx.xx.09
    05. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana          xx.xx.09
    06. lorelai28               22                  Ljubljana          xx.xx.09
    07. Zvezdica1980       28                  Velenje             xx.xx.09
    08. mića                                                                       
    09. soncek_25       (12.01.80) 29     Zasavje             xx.xx.09
    10. polmaja                 36                                           xx.xx.09
    11. Kaya88             (22.12.88)20       Voličina             xx.xx.09
    12. barvar                                                                   xx.xx.09
    13. a.biba (anonimna biba)    25      Štajerska            xx.xx.09
    14. MiniMiska

SREČKE NOSEČKE user posted image

user posted image

IME:             STAROST:         KRAJ:   PREGLED: PDP:                                    
    01. MalaMravljica12.10.78 (30)  Nemčija                    02.10/09user posted image
    02. Maj2009      18.06.84 (25)  Ok.Domžal   05.08.     02.10/09user posted image
    03. Rižko            20.06.82 (27)  Celje            04.08.     13.10/09user posted image
    04. Nogavica     18.05.77 (32)   Maribor                       20.10.09user posted image
    05. Sašaš              02.01.80 (29)  Vrhnika                     20.10.09
    06. Drobtinica       28.9.79  (29)    Maribor                    28.10.09user posted image
    07. Nea_Teja          33               Cerknica       
    08. Maxy                     30               Ljubljana                
    09. Tassika          12.8.83 (26)      Domžale       19.08.  23.11.09user posted image
    10. mariee            04.05.83 (26)                                   29.11.09user posted image
    11. Nataša28         29                   okolica MB                25.12.09
    12. Kejti                 21.2.73(36)       Celje                      14.01.10
    13. Maška              31.5.75 (33)    ok.Celja                   16.01.10
    14. Nincrli                    24            ok.Maribora                xx.01.10
    15. twixy             10.02.81 (28)      Nemčija                   04.02.10
    16.Kepica83(miniko)20.11.87(21) Sv.Štajerska           xx.04.10
    17. Strumf                  (20.5.82) 26       ok.Brežic            xx.03.10
    18. zvesta                   (24.10.79)29     Lenart                xx.02.10

MAMICE  user posted image
    user posted image

MAMICA:            DOJENČEK:           RD MAMICE:     RD DOJENČKA: 

01. soncek85      Aleksander             02.04.1985       23.04.2009

Pomembne informacije:
    1. Kdaj narediti test nosečnosti
    2. Za večjo plodnostuser posted image
    3. Koledar ovulacije:
    - MAM
    4. Krvomočnica
    5. Vse o nosečnosti
    6. Čas nosečnosti
    KLIK
    7. za vse, ki še čakamo +
    KLIK

8. Velikost ploda po mesecih
    KLIK

1 mesec    0t0d   do  4t4d
    2 mesec    4t5d   do  9t1d
    3 mesec    9t2d   do  13t5d
    4 mesec    13t6d  do  18t3d
    5 mesec    18t4d  do  23t0d
    6 mesec    23t1d  do  27t4d
    7 mesec    27t5d  do  32t1d
    8 mesec    32t2d  do  36t5d
    9 mesec    36t6d  do  40t

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
    Neposredna povezava do sporočila: 3389
    28.8.2009 9:10:44   
    malaMravljica
    Mariee, a puncka bo, iiiiiiiiii user posted image user posted image

Tassika, glede previjalne torbe. V kaksni barvi bi jo pa imela? Ker jaz imam eno od DM, sem jo kupila ta teden, sam sedaj sem videla pa se eno drugo, ki bi jo imela in ce bi mojo prodala, bi vzela tisto drugo. Sam hmm.. sem itak tehtnica in spreminjam mnenje iz minute v minuto, ta iz DM mi je tok fajn, uno drugo bi kupila sam ker jo tok hvalijo. Aja, ta iz dm je pa 23 eur bla, pa ima notri se nekaj izdelkov.

Soncek, joooj, ce bi jaz mal pocakala, bi tudi tebi lahko narocila, pa neb blo postnine do mene. Ker na tisti strani, ce se ne motim imajo kar nekaj postnine. Hmm.. sej mogoce se pa se kdo odloci za tisto postelnjino, pa kaj pokombiniramo.
    Ja, vem ja, cist prevec vzigujem, me je sestra tok okregala. Drgac je pa ta mesec sedaj tok fajn, ma tko fajn imet tak trebuh, pa se zgovarjat z dojenckom. Vceraj zvecer na kaucu se ni nic dogajalo v trebuhu in sem se mal ustrasla, pa sem mojmu rekla,da se nic ne premika in je moj reku, da seveda ne, ker je on zraven in ima baby respekt pred njim, pa ni res, baby je takoj mal pomigal pol, potem je pa moj dal roko gor in sta imela zurko.
    Sobica pa je baje zagotovljena do mojega PDP-ja, ce bo prej bomo pa mal improviziral.

Twixy, vau kaksen trebuscek ze imas. Po moje je tudi puncka, sam ko bos pa kaksen mesec naprej bomo pa itak tocno ze lahko rekle.

Rizkoo, moja posteljnina je kaksno stran nazaj, poglej si jo. Joj, pa komi cakam, da nehas ta tecaj, ker te ze pogresamo.

Punce, sedaj pa grem v mesto, grem cekirat zlatarje, kdo mi anredi moj sanjski prstan. Sedaj bom vse precekirala, popoldne greva pa narocit, jupiii.... Pa se oblekco si grem iskat, ce kaj najdem. Jaz bi kar nekaj preprostega, belega rezanega pod prsmi, stiskajte pesti, da se najde kaj kar mi bo vsec.

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 3390
    28.8.2009 9:18:57   
    tassika
    MM gledala sem originalno od quinnya, samo moram malo it pogledat po trgovinah kako je kaj praktična ta ki je  50 eur ali pa navadna za 20 eur.

To bo počakalo do plače, je pa tako, da quinny-eva ima notri tudi podlago za previjat, ki jo mislim, da ta cenejše nimajo.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3391
    28.8.2009 9:52:11   
    mariee
    Tassika jaz imam tole torbo

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=200893

na slki ne zgleda nič posebnega, ampak ima notri torbico za flaško, da ostane hladna oz. vroča, potem je previjalna podloga, ful ma predalčkov, pa zapne se jo z ježkom na voziček. men je ful všeč. A veš da sploh ne vem kakšne torbe ima quinny.

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 3392
    28.8.2009 10:22:25   
    tassika
    Take:
    http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=177012

kako je bilo na 3D se je dobro videlo ,a se je tudi tvoja biba skrivala?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
    Neposredna povezava do sporočila: 3393
    28.8.2009 15:40:37   
    Anonimen
    user posted image

Nekaj kar moram deliti z vami user posted image  in hvala za vso podporo. Uganite kdo?

(odgovor članu tassika)
      Neposredna povezava do sporočila: 3394
    28.8.2009 15:42:40   
    tassika
    JAz sem vedela pa sem pozabila lahko pa malo pobrskamuser posted image

Čestitkeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 3395
    28.8.2009 15:43:04   
    tassika
    Če se prav spomnim se začne na B

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 3396
    28.8.2009 16:08:31   
    malaMravljica
    Tassika, ta moja torba ima vse to kar pise Mariee, tudi podlago za previjat, pa locen predal kjer toplo ostane toplo, pa elastika za flaske, pa par predalckov. Mariee ima pa to, ki bi jo jaz imela. Povej, a je reeeeeees tok fajn? POznas torbo od DM in kolk je razlike. Pa kolk je ta tvoja velika?

Punce, men dela kar slabo danes, ma res. Prstan uni ki sem dala slikco gor je v resnici tok grd, no way, niti pod razno. Videla sem sedaj 2, en je belo in rdece zlato, moj 3 kamncke notri, mi je bil full lep, nekaj cez 1000 eur pride. In pol sem videla se enega, rumeno zlato, cist navadn, taki kot so jih imeli nekoc, obrocek in moj bi mel 3 kamncke notri, pa jaz bi imela se precej tankega, ker mi je bil zelo lep, navadn ma men lep. Ne vem, nekaj od teh dveh bova vzela. Sem pa videla danes zagotovo 1000 parov rink in so mi bile na koncu vse tok grde ze, me je se to minilo, da bi rinko imela.
    Pol pa iskanje oblekce, za se zokat, porocila se bom v kopalkah, to je edino kar imam no. Vsi z malo lepso robo imajo ze jesensko zimsko robo, temni toni, poletnega nic vec. In pol mi je v eni precej dragi trgovini hotla prodat par tako grdih oblek, da mi je cisto zares se vedno slabo, ma slabo za bruhat. Ko sem prisla domov sem sla k mojemu in se stislna k njemu, mi je bilo pol vsaj mal boljse. Mi lahko ne verjamete, ma je tako. No, pol sem eno preprosto obelkco vidla, mogoce jo greva jutri skupaj pogledat, sam je znizana pa je se vedno 199 eur in pol brez trebuha mi bo prevelika. Sploh ne vema kajbom naredila, res razmisljam o kopalkah. Sem vedela zakaj so mi poroke mimo, sedaj lahko to teorijo sam se enkrat potrdim.

Lep plusek, mogoce Tinuska.

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 3397
    28.8.2009 16:19:52   
    tassika
    MM žal mi je da se ti je vse tako grdo porušilo, če bi prišla sem bi ti jaz posodila mojo belo oblekco, je taka lepa raztegljiva, sam kaj ko ti ne morem. Ma ne bit žalostna, saj veš, da se je še vedno vse uredilo in tudi to bosta. Kaj naj pa jaz rečem, moj ima 18/9 slavnostno podelitev diplome jaz pa nič za oblečt, kupovala pa tudi ne bi za 1x priložnost in buši bo takrat že ogromen, pa po možnosti bo že bolj hladno in bo treba dolge hlače.

pojdi še malo pogledat za oblekco 200 eur je res preveč za 1x razen če jo potem lahko daš predelat. A ti nekaj povem, moj popek je pa že skoraj zunja, tudi jaz se ne bom izognila temuuser posted image , zvečer grem pa tukaj dol pod blokom imamo etno rock festival, 3leta sem ga bojkotirala, danes me je pa firbec premagaluser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3398
    28.8.2009 16:23:16   
    sonček85
    KAKO lep plusek,zelo leppo viden-čestitkeeeeeeeeeuser posted image user posted image mogoče a.biba ali pa pilotina,mini miška,tinuška
    tko kot mislim da bi lahko bile sem vas napisalauser posted image

punce a ni sonček 25 tudi povedala da je že srečka nosečka.Meni se zdi da je  med aprilkamiuser posted image
    mm.ja škoda no pa saj ni problema,jaz  jih imam dovolj samo je pa res lepa.Ti pa sporočim če boš če kaj naročevala preko te strani pa mi povej.
    Ja tudi meni bi bilo slabo,pa kako imajo samo take obleke,groza,pratenček sem ti pa rekla kr kupta enga na izi k smo včas lepši kot poročni in vgravirajta notriuser posted image

Sem to kar sem;)
    ALEKS 23.4.2009 <3
    TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 3399
    28.8.2009 16:28:49   
    malaMravljica
    ma ja, saj bo. Ce bi sla v München mogoce kaj dobim, ma se mi pa tako ne da vozit do tja.

Ja, saj jaz sem tudi na Pilotino pomilsila, sam ona ne bi pod anonimno pisala, tko da mislim, da ni ona.

Tassi, saj jaz tudi imam bele oblekce, sam nobena nima placa za mojega dojencka user posted image  ves, moj dojencek ima tok belih cunc, sam kaj ko bo srugo soboto se vedno v mojem trebuhu in tiste cuince ne pridejo v postev.

(odgovor članu sonček85)
    Neposredna povezava do sporočila: 3400
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
    Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
    10 neverjetnih fotografij žensk med popadki
    Bolečin med popadki se ne da opisati, dokler jih same ne začutimo. Fotografi so ujeli te neverjetne trenutke.

Teža med nosečnostjo.
    пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?