malaMravljica
|
Mariee, a puncka bo, iiiiiiiiii Tassika, glede previjalne torbe. V kaksni barvi bi jo pa imela? Ker jaz imam eno od DM, sem jo kupila ta teden, sam sedaj sem videla pa se eno drugo, ki bi jo imela in ce bi mojo prodala, bi vzela tisto drugo. Sam hmm.. sem itak tehtnica in spreminjam mnenje iz minute v minuto, ta iz DM mi je tok fajn, uno drugo bi kupila sam ker jo tok hvalijo. Aja, ta iz dm je pa 23 eur bla, pa ima notri se nekaj izdelkov. Soncek, joooj, ce bi jaz mal pocakala, bi tudi tebi lahko narocila, pa neb blo postnine do mene. Ker na tisti strani, ce se ne motim imajo kar nekaj postnine. Hmm.. sej mogoce se pa se kdo odloci za tisto postelnjino, pa kaj pokombiniramo. Ja, vem ja, cist prevec vzigujem, me je sestra tok okregala. Drgac je pa ta mesec sedaj tok fajn, ma tko fajn imet tak trebuh, pa se zgovarjat z dojenckom. Vceraj zvecer na kaucu se ni nic dogajalo v trebuhu in sem se mal ustrasla, pa sem mojmu rekla,da se nic ne premika in je moj reku, da seveda ne, ker je on zraven in ima baby respekt pred njim, pa ni res, baby je takoj mal pomigal pol, potem je pa moj dal roko gor in sta imela zurko. Sobica pa je baje zagotovljena do mojega PDP-ja, ce bo prej bomo pa mal improviziral. Twixy, vau kaksen trebuscek ze imas. Po moje je tudi puncka, sam ko bos pa kaksen mesec naprej bomo pa itak tocno ze lahko rekle. Rizkoo, moja posteljnina je kaksno stran nazaj, poglej si jo. Joj, pa komi cakam, da nehas ta tecaj, ker te ze pogresamo. Punce, sedaj pa grem v mesto, grem cekirat zlatarje, kdo mi anredi moj sanjski prstan. Sedaj bom vse precekirala, popoldne greva pa narocit, jupiii.... Pa se oblekco si grem iskat, ce kaj najdem. Jaz bi kar nekaj preprostega, belega rezanega pod prsmi, stiskajte pesti, da se najde kaj kar mi bo vsec.
|