Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg K.tja... Tiste otroške, ko jima vpisuješ njune podatke... knjige Moj malček varianta. Pa nisem bila pridna , pa moram Lukcu še vse izpolnit ... O tem , da nimam razvite še niti ene slike, ne bom govorila... me je sram, priznam Šmarna G. - odpade, ker ni variante, da Lukata gor prinesem Žal smo pretežki... Lahko se pa zmenimo za kakšno turo na Rožnik... petrazg, si pridna vseeno,... Oskar ima napol izpolnjeno (Moj otrok), slikice sem fotokopirala in so vse nekaj strgane (ker sem mu pustila, da jih je gledal,... otroci pa tako ali tako na začetku gledajo s prstki), pri Urbanu pa sem se odločila, da bom popisala koledar, ki mi je še od Oskarja ostal, a vanj zapisujem samo težo in velikost . bom pa zdaj napravila fotoknjigo za Urbanovo prvo morje, sem se odločila. da bo imel vsaj en dojenčevski spomin. imam pa za oba shranjena časopisa Delo z datumi rojstev in mi je že to en tak fin spomin. za Rožnik sem pa tudi jaz. proti drugi polovici septembra. da vidim, kako se bo Oskar navadil na vrtec. mi lahko svetuješ, za koliko časa naj ga v prvo pustim tam? sem mislila za štiri ure, nekako do kosila ali spanja... prvi teden, potem pa na polno. bi morala biti tam z njim? kolikor se spomnim, mi je vzgojiteljica to odsvetovala, da so potem večje težave, ker je že večji, je lahko sam v vrtcu,... doživljam strese zaradi tega vrtca (mi je na morju spet rekel, da bi bil rajši pri meni doma,...)
|