Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.8.2009 22:07:40
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda ....samo napisala sem tole, naredila en krog po stanovanju in takoj našla dve Joj, potem pa bi se jaz tudi morala tukaj skašljat preden sem šla nove kupit Se tolažim s tem, da bi itak moral vsaka 2m nove nabavit mi imamo še vedno prve Mi smo pa nabavljal vsake tolko novo, (neverjetno kaka razlika v cucljih med novo in recimo 1m rabljeno)...in zmeraj smo zgubili tisto najbolj frišno , pa potem nekaj časa uporabljali staro dokler se ni zgubila in našla frišna ....ampak vseh treh pa nismo zgubili...do danes ...no in dve smo našli, najbolj frišno pa ne .......
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.8.2009 22:10:18
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka kak ste kaj? Ptetarda, a tvoj že hodi otrok? Ne....še .... dela pa sklece ... če mi bo uspelo ga posnamem ....pa sprobava puzat...ampak v rikverc
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.8.2009 22:11:43
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka kak ste kaj? Ptetarda, a tvoj že hodi otrok? Ne....še .... dela pa sklece ... če mi bo uspelo ga posnamem ....pa sprobava puzat...ampak v rikverc Aja...pa skoz govori...ne, ne, ne, ne ....pol se pa trudim, da mu prav zastavljam vprašanja...ga ne vprašam več, če je lačen....ampak, če je sit ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.8.2009 22:25:42
|
|
|
|
ada2
|
dajte mi nekaj povedat.... miha še nič prav ne je od goste hrane. probal je jabolko, korenček in banano in to je vse. ne je tega vsak dan, ampak recimo vsak tretji... mleka imam itak več kot dovolj, pa se mi zdi škoda, pa bolj komot mi je kar podojit ga (vem ja, ena grda lenoba sem, pa kaj morem?)... pol mi pa vsi najedajo, da zdaj bi pa moral že vse jest, pa kako ga lahko samo na mleku pustim, pa če se mi nič ne smili, ko mora samo mleko skoz jesti.... a sem res tak grozna?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.8.2009 22:50:25
|
|
|
|
petarda
|
Do šestega meseca itak priporočajo zgolj dojenje, če ima mamica dosti mleka...tak, da... NE NISI GROZNA... pa lahko bi že vedela, da od ljudi slišiš marsikaj.... ... vsaka mamica pa itak najbolj pozna svojega otroka in njegove potrebe...in če je Miha še vedno tako priden, kot je bil, potem mu nič ne manjka, tudi če je samo mleko.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.8.2009 7:50:12
|
|
|
|
ada2
|
hvala petarda saj sem samo eno tako potrditev rabila da vam povem, toti naš adam... prime miha za nogo, pa se z njo brcne v čelo, potem pa pride k meni, pa pravi "daj mi lubčeka, ko me je brcnil. v čelo."
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.8.2009 8:05:28
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 miha še nič prav ne je od goste hrane. probal je jabolko, korenček in banano in to je vse. ne je tega vsak dan, ampak recimo vsak tretji... mleka imam itak več kot dovolj, pa se mi zdi škoda, pa bolj komot mi je kar podojit ga (vem ja, ena grda lenoba sem, pa kaj morem?)... pol mi pa vsi najedajo, da zdaj bi pa moral že vse jest, pa kako ga lahko samo na mleku pustim, pa če se mi nič ne smili, ko mora samo mleko skoz jesti.... a sem res tak grozna? zakaj grozna, kr neki če se otrok rad doji in če imaš dovolj mleka, ne vidim razloga zakaj bi ga silila z drugo hrano sploh če lepo napreduje v teži in velikosti, če se bo zbujal ponoči več kot običajno mu pa le začni več dodajati goste hrane ker je bolj nasitna Ela je bila izključno dojena do 6 meseca, potem sem ji nudila gosto hrano in je ni marala, tako da nisem vztrajala z GH, gosto hrano je začela postopoma jesti tam pri 7,5-8 mesecih pa še takrat bolj za vzorec
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.8.2009 19:34:10
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 eh, mislim, da bom šla jutri takoj zjutraj v službo po tiste vaje za miganje možganov, ki jih imamo za preprečevanje demence Ti bom na FB poslala link, kjer si lahko možgane stehtaš Mi je ful dobro špilat
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 27.8.2009 19:40:33 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.8.2009 19:39:24
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 dajte mi nekaj povedat.... miha še nič prav ne je od goste hrane. probal je jabolko, korenček in banano in to je vse. ne je tega vsak dan, ampak recimo vsak tretji... mleka imam itak več kot dovolj, pa se mi zdi škoda, pa bolj komot mi je kar podojit ga (vem ja, ena grda lenoba sem, pa kaj morem?)... pol mi pa vsi najedajo, da zdaj bi pa moral že vse jest, pa kako ga lahko samo na mleku pustim, pa če se mi nič ne smili, ko mora samo mleko skoz jesti.... a sem res tak grozna? Ada, zdaj pri tretjem pa bi že lahko vedela, da ne smeš poslušat ljudi okoli sebe, ampak svoj občutek. Tako kot je Amy napisala - hitro boš ugotovila, ko samo mleko ne bo dovolj. Glede na to, da z mlekom nimaš problemov, bi mu jaz najprej navadno riževo kašico naredila na načrpanem mleku. Sadje pa lahko počaka. Za okus mu lahko daš kaj obliznit
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.8.2009 20:45:38
|
|
|
|
Urša
|
Se strinjam z bubi! Ada, glavo pokonci in izkoristi svoje mlekarne!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.8.2009 21:25:49
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Se strinjam z bubi! Ada, glavo pokonci in izkoristi svoje mlekarne! Ja, res.... meni kar nekam viška evrčki hodijo, ko ni treba več adaptiranega mleka kupovat. Pa hipekov pa vsega tega
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.8.2009 21:50:47
|
|
|
|
Urša
|
Kaj bo šele, ko ne bo treba več plenic kupovat!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.8.2009 21:57:40
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Urša Se strinjam z bubi! Ada, glavo pokonci in izkoristi svoje mlekarne! Ja, res.... meni kar nekam viška evrčki hodijo, ko ni treba več adaptiranega mleka kupovat. Pa hipekov pa vsega tega Moja mala je pa še zdaj na AM . No, smo pa vsaj brez plenic . Edino , ko spi ji jo še dam gor.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.8.2009 6:42:44
|
|
|
|
ada2
|
no, mi pa imamo mleko natur, pa plenice peremo, tak, da sploh nimamo stroškov z otrokom se je pa včeraj zjutraj zbudil malo vroč, pa je potem to minilo, samo razpoložen ni nil preveč, zdaj pa spet vročina, tak, da se bova šla lepo danes pokazat naši P. totalno neprimeren čas, andreja ni, jutri bi morali na eno poroko.... eh, no, bom pa lepo doma se cartala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.8.2009 9:33:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Kaj bo šele, ko ne bo treba več plenic kupovat! Ampak plenice se meni ne zdijo tak strošek proti AM. 12€, pa jih imam za cca 12 dni, mleko pa je bilo za 3 dni (ko še ni bilo druge hrane), škatla pa po 15€. Paštetka, zakaj pa M daješ AM? Jaz dajem AM samo še zvečer in zjutraj v flašo, vse ostalo pa kar z navadnim pripravim. Pa ko bo teh zalog zmanjkalo, ne bom več kupovala.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.8.2009 9:34:44
|
|
|
|
*bubi*
|
za Mihija, upam, da ni kaj resnega.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.8.2009 9:52:23
|
|
|
|
ada2
|
tak, smo od P.... mu je pogledala grlo, uha, ga poslušala, dala vodo na preiskave.... pa ni nič.... rekla je, da ima pa zelo otečene dlesni.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.8.2009 11:01:03
|
|
|
|
petarda
|
Bubi katero AM pa kupuješ, da je škatla 15 eur? Pa bo verjetno tudi Miha dobil 1. zobek pred bubiko
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.8.2009 14:48:26
|
|
|
|
ada2
|
Miha že ima 2 zobka. ju je dobil pred kakim mesecem.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.8.2009 17:38:22
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi katero AM pa kupuješ, da je škatla 15 eur? Pa bo verjetno tudi Miha dobil 1. zobek pred bubiko Od začetka smo imeli Beba pre H.A. Je bila v lekarni škatla že prek 16€ Res pa je not 800g. Potem smo itak postopoma prešaltali na navadno Beba 2 (600g). V lekarni je še vedno katastrofalna cena, zato sem kupovala v Avstriji, ko so bile kake akcije. Glede zobka pa niti ne probaj.... ti je že Ada odgovorila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.8.2009 22:00:48
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 Miha že ima 2 zobka. ju je dobil pred kakim mesecem. Ups...se opravičujem ... očitno je bil medtem, ko sem bila na morju, da mi je to ušlo iz glave
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.8.2009 22:37:34
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 Miha že ima 2 zobka. ju je dobil pred kakim mesecem. Ups...se opravičujem ... očitno je bil medtem, ko sem bila na morju, da mi je to ušlo iz glave ali pa rabiš tudi ti kake vaje za možgane
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 29.8.2009 13:52:05
|
|
|
|
Urša
|
Paštetka, kako lepo si napisala članek! Pa kaka lepotička je Maša, čisti cuker! Max pa itak frajer tavečji!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 29.8.2009 17:22:30
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 Miha že ima 2 zobka. ju je dobil pred kakim mesecem. Ups...se opravičujem ... očitno je bil medtem, ko sem bila na morju, da mi je to ušlo iz glave ali pa rabiš tudi ti kake vaje za možgane Ja, daj, petarda, saj sem tebi tudi poslala vabilo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 29.8.2009 20:32:16
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Paštetka, kako lepo si napisala članek! Pa kaka lepotička je Maša, čisti cuker! Max pa itak frajer tavečji! sem prebrala zgodbo, ja zelo lepo in na srečo s srečnim koncem oba sta res srčkana
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?