|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
26.8.2009 22:07:40   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image ....samo napisala sem tole, naredila en krog po stanovanju in takoj našla dve user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, potem pa bi se jaz tudi morala tukaj skašljat preden sem šla nove kupit user posted image

Se tolažim s tem, da bi itak moral vsaka 2m nove nabavit user posted image

user posted image user posted image user posted image mi imamo še vedno prveuser posted image

Mi smo pa nabavljal vsake tolko novo, (neverjetno kaka razlika v cucljih med novo in recimo 1m rabljeno)...in zmeraj smo zgubili tisto najbolj frišno user posted image , pa potem nekaj časa uporabljali staro dokler se ni zgubila in našla frišna user posted image user posted image user posted image ....ampak vseh treh pa nismo zgubili...do danesuser posted image ...no in dve smo našli, najbolj frišno pa neuser posted image user posted image user posted image .......

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
26.8.2009 22:10:18   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

kak ste kaj? 

Ptetarda, a tvoj že hodi otrok?user posted image

Ne....še user posted image .... dela pa sklece user posted image ... če mi bo uspelo ga posnamemuser posted image ....pa sprobava puzat...ampak v rikverc user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
26.8.2009 22:11:43   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

kak ste kaj? 

Ptetarda, a tvoj že hodi otrok?user posted image

Ne....še user posted image .... dela pa sklece user posted image ... če mi bo uspelo ga posnamemuser posted image ....pa sprobava puzat...ampak v rikverc user posted image

Aja...pa skoz govori...ne, ne, ne, ne user posted image user posted image user posted image ....pol se pa trudim, da mu prav zastavljam vprašanja...ga ne vprašam več, če je lačen....ampak, če je sit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
26.8.2009 22:25:42   
ada2
dajte mi nekaj povedat....

miha še nič prav ne je od goste hrane. probal je jabolko, korenček in banano in to je vse. ne je tega vsak dan, ampak recimo vsak tretji... mleka imam itak več kot dovolj, pa se mi zdi škoda, pa bolj komot mi je kar podojit ga (vem ja, ena grda lenoba sem, pa kaj morem?)... pol mi pa vsi najedajo, da zdaj bi pa moral že vse jest, pa kako ga lahko samo na mleku pustim, pa če se mi nič ne smili, ko mora samo mleko skoz jesti....

a sem res tak grozna?user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
26.8.2009 22:50:25   
petarda
Do šestega meseca itak priporočajo zgolj dojenje, če ima mamica dosti mleka...tak, da... NE NISI GROZNA... pa lahko bi že vedela, da od ljudi slišiš marsikaj....user posted image  ... vsaka mamica pa itak najbolj pozna svojega otroka in njegove potrebe...in če je Miha še vedno tako priden, kot je bil, potem mu nič ne manjka, tudi če je samo mleko. user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
27.8.2009 7:50:12   
ada2
hvala petarda user posted image
saj sem samo eno tako potrditev rabilauser posted image

da vam povem, toti naš adam...
prime miha za nogo, pa se z njo brcne v čelo, potem pa pride k meni, pa pravi "daj mi lubčeka, ko me je brcnil. v čelo."
user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
27.8.2009 8:05:28   
amy26

miha še nič prav ne je od goste hrane. probal je jabolko, korenček in banano in to je vse. ne je tega vsak dan, ampak recimo vsak tretji... mleka imam itak več kot dovolj, pa se mi zdi škoda, pa bolj komot mi je kar podojit ga (vem ja, ena grda lenoba sem, pa kaj morem?)... pol mi pa vsi najedajo, da zdaj bi pa moral že vse jest, pa kako ga lahko samo na mleku pustim, pa če se mi nič ne smili, ko mora samo mleko skoz jesti....

zakaj grozna, kr nekiuser posted image  če se otrok rad doji in če imaš dovolj mleka, ne vidim razloga zakaj bi ga silila z drugo hrano
sploh če lepo napreduje v teži in velikosti, če se bo zbujal ponoči več kot običajno mu pa le začni več dodajati goste hrane ker je bolj nasitna

Ela je bila izključno dojena do 6 meseca, potem sem ji nudila gosto hrano in je ni marala, tako da nisem vztrajala z GH, gosto hrano je začela postopoma jesti tam pri 7,5-8 mesecih pa še takrat bolj za vzorec

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
27.8.2009 19:34:10   
*bubi*

eh, mislim, da bom šla jutri takoj zjutraj v službo po tiste vaje za miganje možganov, ki jih imamo za preprečevanje demenceuser posted image

Ti bom na FB poslala link, kjer si lahko možgane stehtaš user posted image user posted image user posted image  Mi je ful dobro špilat user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 27.8.2009 19:40:33 >

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
27.8.2009 19:39:24   
*bubi*

dajte mi nekaj povedat....

Ada, zdaj pri tretjem pa bi že lahko vedela, da ne smeš poslušat ljudi okoli sebe, ampak svoj občutek. user posted image

Tako kot je Amy napisala - hitro boš ugotovila, ko samo mleko ne bo dovolj. Glede na to, da z mlekom nimaš problemov, bi mu jaz najprej navadno riževo kašico naredila na načrpanem mleku.

Sadje pa lahko počaka. Za okus mu lahko daš kaj obliznit user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
27.8.2009 20:45:38   
Urša
Se strinjam z bubi! user posted image  Ada, glavo pokonci in izkoristi svoje mlekarne! user posted image user posted image user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
27.8.2009 21:25:49   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Se strinjam z bubi! user posted image  Ada, glavo pokonci in izkoristi svoje mlekarne! user posted image user posted image user posted image  

Ja, res.... meni kar nekam viška evrčki hodijo, ko ni treba več adaptiranega mleka kupovat. Pa hipekov pa vsega tega user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
27.8.2009 21:50:47   
Urša
Kaj bo šele, ko ne bo treba več plenic kupovat! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
27.8.2009 21:57:40   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ja, res.... meni kar nekam viška evrčki hodijo, ko ni treba več adaptiranega mleka kupovat. Pa hipekov pa vsega tega user posted image

Moja mala je pa še zdaj na AM user posted image . No, smo pa vsaj brez plenic user posted image . Edino , ko spi ji jo še dam gor.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
28.8.2009 6:42:44   
ada2
no, mi pa imamo mleko natur, pa plenice peremo, tak, da sploh nimamo stroškov z otrokomuser posted image

se je pa včeraj zjutraj zbudil malo vroč, pa je potem to minilo, samo razpoložen ni nil preveč, zdaj pa spet vročina, tak, da se bova šla lepo danes pokazat naši P.

totalno neprimeren čas, andreja ni, jutri bi morali na eno poroko.... eh, no, bom pa lepo doma se cartalauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
28.8.2009 9:33:46   
*bubi*

Kaj bo šele, ko ne bo treba več plenic kupovat! user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image

Ampak plenice se meni ne zdijo tak strošek proti AM.
12€, pa jih imam za cca 12 dni, mleko pa je bilo za 3 dni (ko še ni bilo druge hrane), škatla pa po 15€.

Paštetka, zakaj pa Muser posted image daješ AM?

Jaz dajem AM samo še zvečer in zjutraj v flašo, vse ostalo pa kar z navadnim pripravim. Pa ko bo teh zalog zmanjkalo, ne bom več kupovala.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
28.8.2009 9:34:44   
*bubi*
user posted image za Mihija, upam, da ni kaj resnega.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
28.8.2009 9:52:23   
ada2
tak, smo od P.... mu je pogledala grlo, uha, ga poslušala, dala vodo na preiskave.... pa ni nič.... rekla je, da ima pa zelo otečene dlesni.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
28.8.2009 11:01:03   
petarda
Bubi katero AM pa kupuješ, da je škatla 15 eur?

Pa bo verjetno tudi Miha dobil 1. zobek pred bubiko user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
28.8.2009 14:48:26   
ada2
Miha že ima 2 zobka. ju je dobil pred kakim mesecem.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
28.8.2009 17:38:22   
*bubi*

Bubi katero AM pa kupuješ, da je škatla 15 eur?

Pa bo verjetno tudi Miha dobil 1. zobek pred bubiko user posted image

Od začetka smo imeli Beba pre H.A. Je bila v lekarni škatla že prek 16€ user posted image  Res pa je not 800g.

Potem smo itak postopoma prešaltali na navadno Beba 2 (600g). V lekarni je še vedno katastrofalna cena, zato sem kupovala v Avstriji, ko so bile kake akcije.

Glede zobka pa niti ne probaj.... ti je že Ada odgovorila user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
28.8.2009 22:00:48   
petarda

Ups...se opravičujem user posted image user posted image user posted image ... očitno je bil medtem, ko sem bila na morju, da mi je to ušlo iz glave user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
28.8.2009 22:37:34   
ada2

Ups...se opravičujem user posted image user posted image user posted image ... očitno je bil medtem, ko sem bila na morju, da mi je to ušlo iz glave user posted image user posted image user posted image

ali pa rabiš tudi ti kake vaje za možganeuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
29.8.2009 13:52:05   
Urša
Paštetka, kako lepo si napisala članek! user posted image user posted image user posted image  Pa kaka lepotička je Maša, čisti cuker! Max pa itak frajer tavečji! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
29.8.2009 17:22:30   
*bubi*

ali pa rabiš tudi ti kake vaje za možganeuser posted image user posted image user posted image

Ja, daj, petarda, saj sem tebi tudi poslala vabilo user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
29.8.2009 20:32:16   
amy26

Paštetka, kako lepo si napisala članek! user posted image user posted image user posted image  Pa kaka lepotička je Maša, čisti cuker! Max pa itak frajer tavečji! user posted image user posted image user posted image

sem prebrala zgodbo, ja zelo lepo in na srečo s srečnim koncemuser posted image
oba sta res srčkana

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?