Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.8.2009 8:57:39
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 preživeli smo en lep dan, bili smo v pravljičnem gozdu, videli konje, koze, krave, jedli odlične štruklje in savinjsko postrv.... Super, sem ful vesela, da se tako odpravite. Pa dajte še čim bolj izkoristit Jaz namreč ugotavljam, da je moje porodniške nepreklicno konec No, saj sem že nekaj časa na dopustu, ampak nimam tega filinga Bubi gre jutri v vrtec po mesecu in pol, pa je ostalo še nekaj neizpolnjenih obljub Ta njegova rokica je malo štrene pomešala. Ampak ko sem začela torte gledat, pa svečko kupila, me je pa čisto stisnilo Moja mala pupa bo stara že eno leto Še čisto malo ji manjka, pa bo shodila. Pa še veliko ji manjka, da zobke pokaže
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.8.2009 11:55:35
|
|
|
|
Urša
|
Ja, Bubi, vse enkrat mine, že meni je kriza it nazaj v službo, kaj šele tebi. Samo je pa res hitro minilo tole leto! Ada, super za tak izlet, Varpolje pa vem kje so, imam iz tam prijateljico. Sicer nas pa včeraj ni bilo doma, smo šli na ovčarski praznik na planino pri Golteh, vaška veselica!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.8.2009 20:54:27
|
|
|
|
ada2
|
Urša smo videli reklamo za ta ovčarski praznik, pa če ne bi bili tako daleč, ali bi vsaj prej vedeli zato, da bi potem pri teti prespali, bi šli mi tudi. in kako je bilo?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.8.2009 21:19:17
|
|
|
|
Urša
|
Smo zamudili glavni del, kjer so prikazali način življenja v preteklosti in strigli ovce, tako da smo šli bolj zvečer na veselico se malo zavrtet!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.8.2009 1:33:45
|
|
|
|
petarda
|
Ne morem spat Za Adama
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.8.2009 9:11:11
|
|
|
|
*bubi*
|
Petarda, kaj je s tabo? Kaj te muči? No, pa dobro jutro
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.8.2009 9:13:55
|
|
|
|
petarda
|
Nimam pojma kaj me muči ...sem mislila, da nič .... do treh sem potem poker igrala na FB ....pa še potem sem se komaj, komaj spravila v posteljo ... Dobro jutro tudi tebi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.8.2009 9:18:45
|
|
|
|
petarda
|
Drugače pa je junior v petek po treh dneh vročine dobil izpuščaje po celem telesu... hvala bogu, da sem taka čveka tule, sem takoj posumila v 6. bolezen, za katero pa ljudje okoli mene še nikoli niso slišali .... smo šli na morje in razen tega, da je bil malo siten ni bilo hudega ....izpuščaji in sitnoba so trajali točno tri dni-do včeraj ....strah me je edino za petardita...ker on je pa še ni imel
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.8.2009 21:20:10
|
|
|
|
ada2
|
uh, zmantrana ko pes.... najprej sprehod, potem bazen, pa kuhanje, pa pospravljanje, pa še odbojka....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.8.2009 15:58:23
|
|
|
|
Urša
|
Waw, Ada, ful si aktivna mlada mamica!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.8.2009 22:05:55
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Waw, Ada, ful si aktivna mlada mamica!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.8.2009 22:13:19
|
|
|
|
petarda
|
Kakšno zatišje?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.8.2009 20:41:58
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada, hvala Je bil bubi ful presenečen
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.8.2009 12:41:47
|
|
|
|
ada2
|
ni za kaj, bubi, me veseli, da je prav prišlo Adam je naročen za dermatologa (odstranitev bradavice) 10.9. 8.10 pa ima operacijo mandljev in žrelnice
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.8.2009 20:21:08
|
|
|
|
Urša
|
Bubi, kdaj gre bubika v vrtec?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.8.2009 21:28:02
|
|
|
|
*bubi*
|
1. septembra Do takrat pa bom kombinirala in flikala varstvo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.8.2009 21:15:48
|
|
|
|
ada2
|
da nas malo dvignem... samevam, andrej je na enem pikniku, fanta spita, nuša je na vikendu pri očetu.... drugače nam pa dogaja na polno, smo se prej potepali, tako, da sva z nušo komaj utegnili pravočasno spakirat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.8.2009 21:46:30
|
|
|
|
*bubi*
|
Tako, službo sem zaštartala, za začetek sem bila 2 dni v Velenju. Mi je kar pasalo, samo ob prihodu domov sem videla, kako sta me otroka pogrešala. Drug teden bo še malo bolj na easy, potem pa res s polno paro naprej Bubika je med tem ugotovila, da se da po dveh tudi kam prit, bom jutri dežurala s kamero, da jo ujamem Bubi pa ima še kar fizioterapije, ampak je fuuuuul boljše. Še drug teden ga bom vozila, potem pa bomo videli...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.8.2009 20:00:33
|
|
|
|
*bubi*
|
Očitno vse preživljate lep vikend
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.8.2009 8:29:44
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro in eno za vse. mi gremo danes na RD k moji sestri in nečaku. spet ne bo treba nič kuhat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.8.2009 11:18:23
|
|
|
|
Urša
|
Samo vse lepo pozdravljam!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.8.2009 12:59:13
|
|
|
|
*bubi*
|
Urša, si že dobila kako službo bližje domu? Ali boš še naprej v LJ? Pa otroka - kje sta v vrtcu?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.8.2009 18:05:56
|
|
|
|
Urša
|
Jaz imam še vedno 90 km v eno stran do službe, groza! Iščem, iščem, nekje se mora odpret, ker imam letos katastrofalen urnik! Ob 6.00 moram bit že na delovnem mestu (ne me vprašat kdaj bo treba vstat), delam do 8.00, potem frej do 11,30 in spet do konca-16.30. Vmesni čas, ko sem fraj, pa po vsej verjetnosti večinoma nadomeščam. Vam povem, da zagrabim vsako stvar, ki mi pride na pot, ker tole me bo prekurilo do konca. Javljam se na vsak razpis in res intenzivno iščem bližjo lokacijo in predvsem normalen delovni čas. Otroka sta čez poletje dobila vrtec v Mozirju.
< Sporočilo je popravil Urša -- 23.8.2009 18:06:46 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.8.2009 20:15:21
|
|
|
|
*bubi*
|
Kaj to imaš varstvo - jutranje in popoldansko? Kako pa boš otroke porihtala - v vrtec in domov?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.8.2009 20:40:38
|
|
|
|
petarda
|
Ojoj Urša...to pa je res delavnik Pa lep pozdravček vsem . Bubi torej bubika že hodi?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?