|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
29.8.2009 20:33:34   
amy26
naša dva sta šla glih spat, mami pa končno na internet
sploh se mi ne da v tv buljiti

pa obleči se moram, komarji me napadajo na polno, nam je zmanjkalo tiste tekočine k je za komarje
bila v trgovini pa se nisem spomnila kupiti
zdej pa davek plačatiuser posted image

< Sporočilo je popravil amy26 -- 29.8.2009 20:34:46 >

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
29.8.2009 21:40:31   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Paštetka, kako lepo si napisala članek! user posted image user posted image user posted image  Pa kaka lepotička je Maša, čisti cuker! Max pa itak frajer tavečji! user posted image user posted image user posted image

sem prebrala zgodbo, ja zelo lepo in na srečo s srečnim koncemuser posted image
oba sta res srčkana

kje se da to brat?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
29.8.2009 21:41:42   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Paštetka, kako lepo si napisala članek! user posted image user posted image user posted image  Pa kaka lepotička je Maša, čisti cuker! Max pa itak frajer tavečji! user posted image user posted image user posted image

oba sta res srčkana

kje se da to brat?

http://24ur.com/specialno/nega_in_zdravje/izpoved-matere-moja-deklica-ne-diha.html

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
29.8.2009 22:16:45   
Paštetka
so me prosili, če bi lahko še 1x napisala, ker sem že imela v SUper mami članek. Pa je trajalo 4 mesece, da sem vse slike poslala in uredila zadevo user posted image . In vedno znova, ko berem, se sšomnim šoka in mi grejo kar dlake gor.

bubi, Muser posted image  dajem AM, ker sem tudi Muser posted image  do 2. leta. Ne vem.... meni se zdi, da je v AM več Vit. in min. kot v navadnem.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
30.8.2009 8:38:46   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

so me prosili, če bi lahko še 1x napisala, ker sem že imela v SUper mami članek. Pa je trajalo 4 mesece, da sem vse slike poslala in uredila zadevo user posted image . In vedno znova, ko berem, se sšomnim šoka in mi grejo kar dlake gor.

bubi, Muser posted image  dajem AM, ker sem tudi Muser posted image  do 2. leta. Ne vem.... meni se zdi, da je v AM več Vit. in min. kot v navadnem.

sem mislila rečt, da je skoraj isti članek kot v super mami.
se pa ob tem tudi jaz spomnim tistih zapletov pred 10 letiuser posted image , pa čeprav so mi takrat na pediatrični rekli naj pozabim na vse, da je prerasla...
se ne da!
še zdaj ponoči včasih skočim k mihu preverjat, če dihauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
30.8.2009 9:26:47   
ada2
no, mi smo bili  včeraj na poroki, miha je najprej ostal pri babici, da smo opravili vse ceramonije, potem smo šli ponj in je bil lepo z nami, se je čudil vsem balonom in galami, ob pol osmih zvečer pa sem jaz napokala otroke v avto in šla z njimi domov. kaj čemo, eden se je moral žrtvovatiuser posted image , pa če sem čisto iskrena mi je kar pasalo, ob pol11 sem že spalauser posted image

je pa bilo prav fajn, sem mislila, da bo bolj mučno, ker skoraj nikogar nisem poznala, ampak je bilo super, pač sem se izogibala temu, da bi koga po imenu klicalauser posted image

ene parkrat je bilo:
"o, jaz sem pa mislila, da ima andrej zdaj spet fantkauser posted image user posted image ... "
"pa saj je fantek, miha je"
"če ima pa laseuser posted image user posted image "

user posted image user posted image user posted image

nuša in adam sta bila kar malo žalostna, ker smo prej šli, ker sta si našla družbo. sploh nuša je bila čisto navdušena, se je skoz vozila s kočijo in imela prek male otroke... si je dala duška z vsemi malimi punčkami, ki so bile taki cukri, da ne moreš verjetuser posted image user posted image user posted image user posted image

štiri so bile take male, od 2 - 4 leta, isto oblečene, z kodrčki ali kiticami, pa rožice v laseh, pa košarice z listki od vrtnic v rokah.... za sladkorno fasatuser posted image
adam je tudi bil čisto navdušen nad njimi, je kar skakal okoli njih in jih klical :"punčke moje za menoj"user posted image user posted image user posted image

jaz pa brez fotoaparatauser posted image user posted image  ali vsaj telefonauser posted image

aja, pa to še moram povedat. adam definitivno ni za v cerkev... čeprav smo se že prej v avtu zmenili, da bomo lepo tiho sedeli in poslušali in gledali... ja, pobožne željeuser posted image

takoj ko je župnik začel govoriti, je adam komentiral: "seveda, seveda..."
vsi so se obračali, potem sta šla z andrejem ven in naenkrat slišim čez celo cerkev:
" mama! glej kaj sem našel! strti dežnik, poglej!"

pogledam nazaj in adam ves sijoč prinese ročaj od dežnika, vsi svatje pa seveda v smeh, še župnik je za trenutek prekinil obred zaradi smeha... smo se potem hitro vsi pobrali ven...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
30.8.2009 11:25:18   
Urša
Vidim Ada, da je bilo zelo zabavno! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
30.8.2009 13:03:17   
*bubi*

ene parkrat je bilo:
"o, jaz sem pa mislila, da ima andrej zdaj spet fantkauser posted image user posted image ... "

user posted image user posted image user posted image K frizerju bo treba user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
30.8.2009 13:14:27   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

ene parkrat je bilo:

user posted image user posted image user posted image K frizerju bo treba user posted image

pa daj no, potem me naši stanovalci ne bodo hoteli več pogledat... oni pravijo, da če otroku pred dopolnjenim letom starosti porežeš lase mu pamet prikrajšašuser posted image user posted image user posted image

če sem pri onih dveh že to napako naredila, je treba vsaj pri tretjem popravituser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
30.8.2009 17:35:54   
*bubi*
Saj zato jaz nisem obešala na velik zvon, da smo bubiki malo sprednje laske skrajšali user posted image  Če pa so tak na okice silili, pa tak čudno se ji je kravžlek delal.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
30.8.2009 19:33:02   
Teni_
Jaz pa uživam v miru. Moj je šel kolesarit, mali2 pa spat. Jaz sem bila pa danes zjutraj že na fitnesu, tak, da je danes ati lahko šel. Si je danes novo kolo nabavil in ga sprobava.

Se moram pohvalit, da sem kar pridna s fitnesom in sem bila ta teden skoraj vsak dan po uro in pol. V ponedeljek nisem bila, ker smo šli plavat, v četrtek pa res nikjer nisem bila.

Se pa pozna 2 kg. Dobro ni še nek dosežek, ampak preveč pa tak ni dobro. Zdaj bo šlo verjetno bolj počasi, pa še mišice(baje, da jih imam fulluser posted image ) težje kot špeh.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
30.8.2009 20:56:40   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Se moram pohvalit, da sem kar pridna s fitnesom in sem bila ta teden skoraj vsak dan po uro in pol. V ponedeljek nisem bila, ker smo šli plavat, v četrtek pa res nikjer nisem bila.

Se pa pozna 2 kg.

čestitam za vztrajnostuser posted image user posted image user posted image

tudi jaz sem še vedno pridna z športanjem, prav obsedena sva z user posted image  mojim ratala, nabavila sva si dvojno opremo za kolesarit, torej kratke majice, dolge majice 2x hlače, pa kapri hlače, rokaviceuser posted image
na body pump hodiva 3x na teden, vmes pa na orbitrek ali pa na kolo če je možnost, dolga hitra hoja v hrib, nekaj teka,...

shujšala pa nisem čisto nič v treh tednih in mi tudi ni tok namen, rada bi pridobila mišično maso in si oblikovala oz. utrdila telo, če bo šel pa še kak kg dol pa tudi pravuser posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
30.8.2009 21:05:05   
petarda

Se pa pozna 2 kg.

tudi jaz sem še vedno pridna z športanjem, prav obsedena sva z user posted image  mojim ratala, nabavila sva si dvojno opremo za kolesarit, torej kratke majice, dolge majice 2x hlače, pa kapri hlače, rokaviceuser posted image
na body pump hodiva 3x na teden, vmes pa na orbitrek ali pa na kolo če je možnost, dolga hitra hoja v hrib, nekaj teka,...

shujšala pa nisem čisto nič v treh tednih in mi tudi ni tok namen, rada bi pridobila mišično maso in si oblikovala oz. utrdila telo, če bo šel pa še kak kg dol pa tudi pravuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... sta pa res pridna, vsaka čast.... no...jaz sem tudi danes telovadila...smo šli en krog okoli blejskega jezera...če to šteje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....samo smo se vmes ustavili na kosilu user posted image user posted image user posted image user posted image  .... Amy zdaj ko si v taki formi, pa ni user posted image , da se ne oglasiš s kolesom na kavico k nam user posted image ...aja kavice ne piješ...bom postregla z limonado user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
30.8.2009 21:05:56   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

ene parkrat je bilo:

pa daj no, potem me naši stanovalci ne bodo hoteli več pogledat... oni pravijo, da če otroku pred dopolnjenim letom starosti porežeš lase mu pamet prikrajšašuser posted image user posted image user posted image

če sem pri onih dveh že to napako naredila, je treba vsaj pri tretjem popravituser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
30.8.2009 21:13:20   
petarda

oba sta res srčkana

kje se da to brat?

http://24ur.com/specialno/nega_in_zdravje/izpoved-matere-moja-deklica-ne-diha.html

user posted image user posted image  Ne odpre mi linka...saj zgodbo sem brala v Super mami... bi pa rada vidla slikice od M&M user posted image ....

Paštetka a ti si že v novi službi? user posted image  

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
30.8.2009 21:22:46   
petarda
Odprlo mi je link, solze na oči, pa takoj sem šla k juniorju pogledat, če diha user posted image ....jaoooo paštetka samo, da je za vami in da je vse dobrouser posted image user posted image user posted image  ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
30.8.2009 21:35:09   
Teni_

Se pa pozna 2 kg.

Vi2 sta pa res pridna. Priznam, da ne i zmogla, ker sem s kondicijo na psu.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
30.8.2009 21:42:09   
petarda
Čist sem naspidrana zdaj user posted image user posted image user posted image user posted image .... malo mi je dala zgodba mislit, res upam, da se nobenemu ne bo več dogajalo kaj takega... mojemu lubiju pa sploh ne bom dala prebrat, ker on je že zdaj čist paničen, če junior kaj zajamra v posteljici...in jaz vedno rečem...nič ni, samo zajamral je...on gre pa vedno k njemu in preveri, če je vse OK.... in zdaj imam kar slabo vest, ker to jamranje vzamem z lahkoto user posted image .... ampak upam, da mamice res čutimo, ko kaj ni OK user posted image  ..... se spomnim, da je petardito tudi enkrat bil čisto moder in brez zraka...ampak njemu se je takrat zaletelo v posteljici...in sva oba z lubijem takoj vedela in prepoznala tisti zvok, ko je lovil zrak...takoj sva vedela, da ni normalno jamranje user posted image ....

Paštetka jaz sem link posredovala vsem, ki jih poznam, pa tudi na svoj profil na FB sem dala...upam, da je OK, saj če je na 24 ur, potem predvidevam, da ne boš jezna, ne? user posted image user posted image ....

< Sporočilo je popravil petarda -- 30.8.2009 21:43:11 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
30.8.2009 21:52:47   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Se pa pozna 2 kg.

Amy zdaj ko si v taki formi, pa ni user posted image , da se ne oglasiš s kolesom na kavico k nam user posted image ...aja kavice ne piješ...bom postregla z limonado user posted image

s kolesom pa vprašanje kdaj bom k tebi prišla, pozabljaš da imam doma dvauser posted image user posted image  in da kolo odpade, vsaj na dolge proge
med tednom ni šans domov pridem ob 16 uri, sem z otroci zunaj in potem zvečer na BP tisti dan ko ne greva na BP gremo na sprehod seveda z otroci ali pa na kolo sam to je max. eno uro, ne morem otrok kar pustiti, hočejo zraven in je dretje ter jok.

kavico pa spet pijem, se ji ne mislim odrečiuser posted image uporabljam pa fruktozo namesto sladkorja ker brez cukra mi ni glih za piti

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
30.8.2009 21:56:15   
Paštetka
user posted image  petarda, nič se ne sekiraj za juniorja. Prepričana sem, da mame to znamo začutiti. Je pa res, da sem tudi jaz pri 2. otroku vse jemala tako na izi, dokler ni.... Ampak potem pa je tudi od vseh skrbi, živcev  spet vse napeto, si cel v krču in ti nazadnje spet ne preostane drugega kot, da se prepustiš v usodo, ker drugače telo ne zmore od izčrpanosti.

Amy, jaz sem končala s športom , ko sem zanosila z Muser posted image . oz. par mesecev prej, ko so se mi od preveč športa vneli medrebrni živci. Teh bolečin ne privoščim nikomur.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
30.8.2009 22:04:44   
petarda

user posted image  petarda, nič se ne sekiraj za juniorja. Prepričana sem, da mame to znamo začutiti. Je pa res, da sem tudi jaz pri 2. otroku vse jemala tako na izi, dokler ni.... Ampak potem pa je tudi od vseh skrbi, živcev  spet vse napeto, si cel v krču in ti nazadnje spet ne preostane drugega kot, da se prepustiš v usodo, ker drugače telo ne zmore od izčrpanosti.

Amy, jaz sem končala s športom , ko sem zanosila z Muser posted image . oz. par mesecev prej, ko so se mi od preveč športa vneli medrebrni živci. Teh bolečin ne privoščim nikomur.

no... v to sem pa prepričana, da se meni ne bo zgodilo...vsaj nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
30.8.2009 22:14:05   
petarda

Se pa pozna 2 kg.

Amy zdaj ko si v taki formi, pa ni user posted image , da se ne oglasiš s kolesom na kavico k nam user posted image ...aja kavice ne piješ...bom postregla z limonado user posted image

s kolesom pa vprašanje kdaj bom k tebi prišla, pozabljaš da imam doma dvauser posted image user posted image  in da kolo odpade, vsaj na dolge proge
med tednom ni šans domov pridem ob 16 uri, sem z otroci zunaj in potem zvečer na BP tisti dan ko ne greva na BP gremo na sprehod seveda z otroci ali pa na kolo sam to je max. eno uro, ne morem otrok kar pustiti, hočejo zraven in je dretje ter jok.

kavico pa spet pijem, se ji ne mislim odrečiuser posted image uporabljam pa fruktozo namesto sladkorja ker brez cukra mi ni glih za piti

No...potem pa se oglasite z avtom...jaz bom kavico skuhala, fruktozo pa s sabo prinesi.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
30.8.2009 22:47:23   
amy26

No...potem pa se oglasite z avtom...jaz bom kavico skuhala, fruktozo pa s sabo prinesi.... user posted image user posted image user posted image

ni panike se bomo kaj oglasili, kakšen vikend, ker med tednom ni časa

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
31.8.2009 8:59:32   
ada2

meni se je zgodilo pri prvem otrokuuser posted image , pa takrat še ni bilo teh blazin, v bolnici je bila priklopljena na 6 kablov, doma pa potem brez vsegauser posted image , od takrat spim kot zajec.... vsak premik, vsak šum, vsak glasek slišim, ampak hitro prepoznaš kdaj je resno, kdaj pa je samo kako jamranjeuser posted image
petarda nič ne skrbi, gotovo boš slišala, če bo kaj narobe, ampak itak, da ne bouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
31.8.2009 9:00:33   
ada2
aja, še to... oprostite moje nevednosti, ampak ... kaj je to body pump?user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Heroji furajo v pižamah
8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?