ada2
|
no, mi smo bili včeraj na poroki, miha je najprej ostal pri babici, da smo opravili vse ceramonije, potem smo šli ponj in je bil lepo z nami, se je čudil vsem balonom in galami, ob pol osmih zvečer pa sem jaz napokala otroke v avto in šla z njimi domov. kaj čemo, eden se je moral žrtvovati , pa če sem čisto iskrena mi je kar pasalo, ob pol11 sem že spala je pa bilo prav fajn, sem mislila, da bo bolj mučno, ker skoraj nikogar nisem poznala, ampak je bilo super, pač sem se izogibala temu, da bi koga po imenu klicala ene parkrat je bilo: "o, jaz sem pa mislila, da ima andrej zdaj spet fantka ... " "pa saj je fantek, miha je" "če ima pa lase " nuša in adam sta bila kar malo žalostna, ker smo prej šli, ker sta si našla družbo. sploh nuša je bila čisto navdušena, se je skoz vozila s kočijo in imela prek male otroke... si je dala duška z vsemi malimi punčkami, ki so bile taki cukri, da ne moreš verjet štiri so bile take male, od 2 - 4 leta, isto oblečene, z kodrčki ali kiticami, pa rožice v laseh, pa košarice z listki od vrtnic v rokah.... za sladkorno fasat adam je tudi bil čisto navdušen nad njimi, je kar skakal okoli njih in jih klical :"punčke moje za menoj" jaz pa brez fotoaparata ali vsaj telefona aja, pa to še moram povedat. adam definitivno ni za v cerkev... čeprav smo se že prej v avtu zmenili, da bomo lepo tiho sedeli in poslušali in gledali... ja, pobožne želje takoj ko je župnik začel govoriti, je adam komentiral: "seveda, seveda..." vsi so se obračali, potem sta šla z andrejem ven in naenkrat slišim čez celo cerkev: " mama! glej kaj sem našel! strti dežnik, poglej!" pogledam nazaj in adam ves sijoč prinese ročaj od dežnika, vsi svatje pa seveda v smeh, še župnik je za trenutek prekinil obred zaradi smeha... smo se potem hitro vsi pobrali ven...