|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
23.8.2009 21:08:25   
amy26
Urša, tale tempo ki ga boš imela je pa res user posted image  zdrži, želim ti da res najdeš kmalu kaj boljšegauser posted image

midva z user posted image  sva postala kar aktivna, mislim v športuuser posted image
že dva tedna hodila na body pump vsak drug dan v Domžale, vmes pa če imava varstvo greva na kolo, danes smo prekolesarili ogromno, je še moj stric zraven, prišel s kolesom iz LJ v naš hribuser posted image  in smo imeli ornk turo do enega kmečkega turizma, skos smo šponali v hrib pa v glavnem po gozdu
v treh urah sem zgubila 1300 kalorijuser posted image user posted image user posted image

zdržala brez problema, kondicija vsak dan boljšauser posted image

zdej pa počivat, me mal rit boli od trdega sedeža na kolesu pa še Muser posted image  imam

lahko noč

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
23.8.2009 21:16:50   
Urša
Bravo Amy, cela športnica! user posted image user posted image user posted image  Jaz pa čedalje bolj slabo glede kondicije! user posted image
Bubi, nimam možnosti ju it peljat v vrtec ali iskat, tako da bo imel to moj user posted image  na grbi, vsak dan, pa eno sosedo fajn imamo, da uskoći, če se kaj zavleče. Jutranje in popoldansko varstvo ja, pa ravno jaz, ko se iz tako daleč vozim in imam majhne otroke, sej je za zjokat, ampak zdaj sem trmasta, da tokrat moram kaj drugega najdi in grem temu naproti! user posted image  Pozitivne misli usmerjat ful pomaga! Mi je že nekaj stvari ratalo s tem principom in tudi to mi mora!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
23.8.2009 22:18:06   
petarda
Amy vauuuuuu kapo dol zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... ful si pridna user posted image .

Urša jaz tudi pravim, da pozitivne misli pomagajo... user posted image  držim pesti, da boš čimprej ujela kaj pametnejšega. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
23.8.2009 22:46:47   
Teni_
Očitno je čas za šport. Jaz sem danes šla prvič na fitnes. V torek grem spet in bom hodila na dva dni. Mi je kar šlo, glede na to, da je bilo to po , nevem kolikem, času.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
24.8.2009 8:13:43   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Bubi torej bubika že hodi? user posted image

Ah, ne bi jaz še temu tako rekla user posted image  Naredi par samostojnih korakov, sploh ko pozabi in se ji mudi za bubijem. user posted image

Bo treba še malo vadit, mogoče pa ji do 1. svečke uspe user posted image  Je taka ziherašica user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
24.8.2009 8:18:56   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  Amy za vztrajnost user posted image

Pa teni za začetek user posted image

Jaz sem včeraj tudi bila na kolesu po ne vem kolikem času, ampak samo 3 kroge okoli blokov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem imela bubiko zadaj, tak malo za probo sva šli. Moram se zdaj malo sama navadit, preden si bubiko za daljšo turo nabašem.

Tak, danes bom spet leteča in polna kombiniranja. Bubija je treba še 4x na terapijo peljat, pa ima ravno v takem vmesenem času, da gre zjutraj v vrtec, pa potem nazaj user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
24.8.2009 8:20:16   
*bubi*
Pa še user posted image  Urši za trdne odločitve. Res ti želim, da najdeš kaj primernega. Vem približno, kako je stanje pri nas user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
25.8.2009 1:07:26   
petarda
user posted image user posted image user posted image  spet bedim user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
25.8.2009 9:04:24   
ada2
alohauser posted image

pridne ste sportašiceuser posted image user posted image user posted image  jaz razen kakih pohodov ne uspem nič, oz. nimam primerne družbe, ali pa mi je preveč od rokeuser posted image user posted image  npr. s svakinjo bi lahko šla na skvoš, ampak zvečer ob 7 bi morala biti v mb, kar pa je rahlo nemogoče trenutno. plavala sem zdaj ob dopoldnevih kar pogosto, ampak še par dni, pa se tudi bazen zapre, pa spet ne bo nič od tega. mika me badminton, pa nimam soigralca... andreju se itak nič ne dauser posted image , nuša pa bolj slabo igra in mi po četrt ure mine do igre, ko v 100tih poskusih zadane ene 3xuser posted image . tisto malo žoganja z adamom pa itak ni nobena rekreacija.... za na kolo pa miha še ni dovolj stabilen, čez kak mesec ko pa bo, pa boma izkoristila jesenske dniuser posted image

tako mi preostane samo rekreiranje med kuhanjem in pucanjemuser posted image user posted image user posted image

nič, vrževa se zdaj z nušo nad njeno sobo... šola je že pred vrati, soba pa katastrofauser posted image user posted image user posted image  se pisalne mize sploh ne vidiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
25.8.2009 20:54:19   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image  spet bedim user posted image

Ti za danes želim mirno in prespano noč user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
25.8.2009 21:26:58   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ti za danes želim mirno in prespano noč user posted image

Hvala.... user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
26.8.2009 8:27:46   
ada2
kavaaaaa

petarda si spala?

moj user posted image  pa ima danes RD, ampak mi že jutri odide v švico za 2 dniuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
26.8.2009 8:52:21   
*bubi*
Ada, samo zate:

user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
26.8.2009 8:53:35   
*bubi*
Petarda, so kaj pomagale lepe želje? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
26.8.2009 8:55:27   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

moj user posted image  pa ima danes RD, ampak mi že jutri odide v švico za 2 dniuser posted image

Ne vem sicer, zakaj je user posted image  narisan, ampak vse najboljše tvojemu dragemu. user posted image

Joj, vem, da ni lahko bit sama 2 dni, sploh pa ne s tremi otroki. Držim pesti, da ostaneš pri močeh user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
26.8.2009 10:51:35   
ada2

Ne vem sicer, zakaj je user posted image  narisan, ampak vse najboljše tvojemu dragemu. user posted image

Joj, vem, da ni lahko bit sama 2 dni, sploh pa ne s tremi otroki. Držim pesti, da ostaneš pri močeh user posted image

hvala bubiuser posted image

saj dokler sem doma zmorem še vse, me pa malo skrbi kako bodo stvari pošlihtane ko bom začela delatuser posted image
mogoče bom res izkoristila tisto za 4 ure, vsaj prvi mesec, da se počasi navadimo. sicer pa, o tem bom razmišljala 1x po novem letuuser posted image

tak, grem zdaj biskvit vzet iz pečice, da se ohladi, nuša pa bo okrasila potem tortouser posted image

pa potem za v petek pošiljajte pozitivne misli v švico, pa držite pesti, ker se gre za biznisuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
26.8.2009 13:51:53   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image  3!!! dude smo imeli....eno pogrešam že kak teden, ena je izginila danes ponoči, ena pa maloprej user posted image user posted image user posted image user posted image .... če se nebi meni zgodilo, nebi verjela...pred pol ure je bila tukaj, zdaj je ni nikjer user posted image .... je prišla kaka vila, ki dudike zbira na obisk? user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
26.8.2009 13:55:43   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image ....samo napisala sem tole, naredila en krog po stanovanju in takoj našla dve user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
26.8.2009 13:57:25   
petarda

kavaaaaa

petarda si spala?

blagor tebi....jaz bi svojega prec poslala za kak teden nekam user posted image ..... drugač pa vse najboljše tvojemu user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
26.8.2009 14:00:21   
petarda
Spala sem pa veliko boljše, so pomagale lepe želje...samo še ni to to... user posted image  sem pa danes  dobila user posted image , tak da vsekakor bom mirnejše spala zdaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
26.8.2009 17:01:28   
Paštetka
kak ste kaj? 

Ptetarda, a tvoj že hodi otrok?user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
26.8.2009 19:10:37   
*bubi*

Spala sem pa veliko boljše, so pomagale lepe želje...samo še ni to to... user posted image  sem pa danes  dobila user posted image , tak da vsekakor bom mirnejše spala zdaj user posted image user posted image user posted image

Si že švicala? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
26.8.2009 19:10:40   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image user posted image ....samo napisala sem tole, naredila en krog po stanovanju in takoj našla dve user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, potem pa bi se jaz tudi morala tukaj skašljat preden sem šla nove kupit user posted image

Se tolažim s tem, da bi itak moral vsaka 2m nove nabavit user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
26.8.2009 20:44:18   
ada2

Joj, potem pa bi se jaz tudi morala tukaj skašljat preden sem šla nove kupit user posted image

Se tolažim s tem, da bi itak moral vsaka 2m nove nabavit user posted image

user posted image user posted image user posted image mi imamo še vedno prveuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
26.8.2009 20:49:49   
ada2

Si že švicala? user posted image user posted image user posted image

joj, sem jaz smotanauser posted image

sem zdaj tuhtala in tuhtala zakaj bi švicala....

eh, mislim, da bom šla jutri takoj zjutraj v službo po tiste vaje za miganje možganov, ki jih imamo za preprečevanje demenceuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?