irma78
|
Dan, pri nas stanje malenkost boljše. Vročine ni več, bulice od pikov muh zelo počasi a vztrajno izginjajo, problem so samo še afte na spodnji ustnici in jezičku ter nespanje. Spat gre Niki namreč še vedno okrog 21-ih, vsak dan pa se zbudi nekje med 23. in 24. uro in to s histeričnim jokom. Ga poskušamo uspavat nazaj na vse možne načine, a ne pomaga (tudi njegova najboljša prijateljica duda ne). Ga prenesem v najino posteljo, zaspi za pol ure, potem pa se zgodba ponovi - spet histeričen jok in ga nikakor ne moremo uspavat. Ko pa končno zaspi, pa je to spet le za pol ure max. 1 uro. In tako do jutra. Ne vem, kaj se dogaja z mojim sinom. Močno upam, da je to le posledica bolezni in bolečin v ustih in da ko bodo afte izginile, da bo spet normalno spal. Res upam, ker že sedaj izgledam kot zombi in ne vem koliko časa bom še zdržala. Drugače sva pa bila danes pri meni v službi in sem se s šefom zmenila, da do 1.10. koristim dopust, s 1.10. pa začnem delat normalno od 8-16-ih (prej sem namreč delala od 9-19-ih). Sem zelo vesela, da imam tako razumevajočega šefa, bi mi lahko kakšne pogoje postavljal ali pa plačko znižal ali pa še kaj hujšega, pa ni bilo nič od tega. Vsaj to je za mano. Sedaj pa dajem vso energijo v to, da se Niki čim prej pozdravi, potem pa da še zadnji mesec skupaj uživava. Safira, iskrene za blaženo stanje. Držim pesti, da se vse dobro izteče. Jaz bi tudi kakšno masažo potrebovala (imam še en bon za masažo v Šiški za izkoristit), pa nikoli ne najdem časa oz. si ga ne vzamem, pa bo kar treba. Glede meska pa tole - jaz sploh nisem vedela, da ga naj bi naši jedli 3krat na teden, ampak ga jemo glih ene tolikokrat. Jaz delam vse po občutku, pa je bilo do sedaj še vse OK. Včasih dobi Niki kakšen dan več v tednu meska, včasih kakšen dan manj. Po mojem sploh ni panike, če se jim ga da večkrat ali manjkrat, bistveno po mojem je, da ne jejo samo meso in da dobijo dovolj tudi vitaminov, OH,... in da nimajo na hrano kakšne reakcije. Valla, super, da Tilen nima težav z jezičkom. Kar pa se vaj tiče, se pa popolnoma strinjam s tabo. Boj z milini na veter. Mi smo sicer trenutno vaje z očali malenkostno opustili, ker ima Niki že preveč drugih težav in ga nočem še z očali morit. Talcy, kako je bilo v razvojni? Nič, sedaj grem pa še za par minut na kavč, dokler ne bo alarma. Niki namreč celo 15 minut spi.