|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
26.8.2009 10:28:25   
jolly123
Valla tebe sem pozabila vprašat a je tista kitajska zraven tebe "užitna". Z našim ful rada hodiva v kitajsko pa da malo lokacijo zamenjava user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 10:34:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 2927
26.8.2009 10:44:19   
jolly123
No super, se bomo zmenili. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
26.8.2009 11:56:15   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Imam pa eno vprašanje. Inya mi zavrača zelenjavo. Če ni noter vsaj malo mesa bo pojedla max cca 130g...

Glede na to, da meso lahko dobivajo 3 x tedensko (tako mi je rekla P - je pa res, da kar nekaj časa nazaj) me zanima če se ve tega držite? Razmišljam, da bi ji dala po manjših količinah večkrat na teden. Če ne bodo kosila spet vojna, tega pa nočem, ker je zdaj res več ne mislim silit s hrano. Ko pokaže, da ima dosti ima pač dosti in odkar delamo tako mnogo bolje je. In sem jaz bolj mirna, da ji ne tvorim neke bodoče travme s hrano...

Pri nas je glih obratno, če je preveč mesa, ne je zelenjave. Zato ji dam večkrat tedensko po malo. P. je rekla, da je to ok.

glede varstva- zdaj, ko so mi podaljšali p, ni panike, mi bo mami pazila Neli.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
26.8.2009 11:58:36   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Mi mamo pa danes 11 mesecev in za darilo nam je podaril katastrofalno noč. Drl se je eno uro pa pol, vstane pa lih tko ob 6-tih ko sliši naju, mislim ta otrok me bo še v grob spravil user posted image

Vse najboljšeuser posted image

tud Neli je imela danes slabo noč- to ne pomeni joka, ampak sem jo ob 23h in 7h slišala, da nekaj čeblja. Seveda je bila zbujena že ob pol šestih za flašo. Zdaj pa že spi, ker je bila slaba noč.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
26.8.2009 15:32:45   
SAFIRA
Ojla!

Jaz sem tista, ki se zelooooooo redko javi. Sem polno zaposlena, zaradi selitve še vedno brez interneta,... upam, da se me še spomnite.

Na hitro nekaj informacij o mojem detetu: Mia Maša je stara 10 mesecev in en teden, ima 5 zobekov, je zelooooo pridna, spi od 21 oz 22.00 do 8.00 zjutraj. Sedaj ko je bilo tako soparno se je zbujala enkrat na noč in v kar v spanju pila vodo. Zelo dobro že hodi, vendar ne sama user posted image  - drži me za prsta. Septembra gre z 11 meseci v jasli, namreč okrog 14. decembra pričakuje brateca user posted image user posted image user posted image , ki je nastal čudežno kar po naravni poti. Tiste, ki ste spremljale mojo zgodbo veste, kako težko smo dobili Mio. Torej noseča sem 24 tednov in 1 dan user posted image . Ponovno ima narejeno cerklažo, tako da moram bolj mirovati. Sicer gre to zraven mie težko, pa bo že. Prepovedano imam dvigovanje, mia pa tehta 8.5 kg.

Evo, me že kliče... je hiperaktivna!

Se beremo!

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
26.8.2009 20:11:17   
jolly123
Safira se spomnim ja tvoje težke nosečnosti. Pa čestitke za ponovno user posted image .

Našemu je danes uspelo narediti dvakrat po en korak user posted image Valla bosta morala najina dva večkrat skupi pridet se en od drugega kaj "nalezeta". No zdaj grem pa na kavč, me je maserka ravno prej fajn pregnetla je pasalo user posted image

(odgovor članu SAFIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
26.8.2009 21:22:24   
PikicaStonoga

He he, .100noga, sem vedla, da je kaj takega user posted image user posted image user posted image  Me2 sva danes zmenjeni, ko se zbudi greva pa pa. Lahko se vidimo jutri dopoldne? Če je lepo vreme sem jaz v Mengšu odkrila lušten plac za otročke in mamice, pred wellnessom Harmonija. Pejmo na kofetek tja, pa morda še Špelo pokličeva - če ne dela? Pa seveda če je katerakoli mamica za družbo je tudi vabljena user posted image

A se lahko pliiiiiiiiiiizzzzz zmenimo za petek????????????? ker jutri imam popravce, v petek sem pa fraj!!! :)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
26.8.2009 21:47:03   
Lovely
Može, petek dopoldne :)

Lovely

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
27.8.2009 6:53:30   
jolly123
Jutro. Sem čist bizi tele zadnje dni pred uvajanjem v vrtec in prav je tko, mi bo vsaj hitro minilo. Včeraj sem imela na obisku eno fino maserko, ki me je tko zmasirala, da lahko rečem kapo dol, res. Sem se tako puklasto držala, da sem mela kar bulo na hrbtu, no zdaj te bule ni več user posted image Sem jo kar še enkrat naročila za drug teden.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
27.8.2009 7:37:41   
coccinella
Dobro jutro punce!

Long time no see.....

Pri nas je vse po starem, nič kaj pametnega se ne dogaja :)

Bili sva na morju in mala je uživala 100 na uro in sevedaj jaz zraven, škoda da je že konec user posted image

Zdaj pa vprašanje....Vse ki ste hodile na telovadbo v moste....Kako se že imenuje ta "center" iz katerega je prišla nam vaje pokazat? Sem pozabila...

Lep dan vam želim in še fino izkoristite dneve pred službo user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
27.8.2009 9:51:36   
afnica mala

Jutro. Sem čist bizi tele zadnje dni pred uvajanjem v vrtec in prav je tko, mi bo vsaj hitro minilo. Včeraj sem imela na obisku eno fino maserko, ki me je tko zmasirala, da lahko rečem kapo dol, res. Sem se tako puklasto držala, da sem mela kar bulo na hrbtu, no zdaj te bule ni več user posted image Sem jo kar še enkrat naročila za drug teden.

a ta maserka pride na dom? Kolk časa traja masaža in kolk plačaš? Iz kje pa je? A pride tud v okolico LJ? user posted image Veliko vprašanj, a ne? Rada bi našla drugo maserko, drugo kozmetičarko, ki mi ne bi vzela toliko časa.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
27.8.2009 13:36:47   
irma78
Dan,

pri nas stanje malenkost boljše. Vročine ni več, bulice od pikov muh zelo počasi a vztrajno izginjajo, problem so samo še afte na spodnji ustnici in jezičku ter nespanje. Spat gre Niki namreč še vedno okrog 21-ih, vsak dan pa se zbudi nekje med 23. in 24. uro in to s histeričnim jokom. Ga poskušamo uspavat nazaj na vse možne načine, a ne pomaga (tudi njegova najboljša prijateljica duda ne). Ga prenesem v najino posteljo, zaspi za pol ure, potem pa se zgodba ponovi - spet histeričen jok in ga nikakor ne moremo uspavat. Ko pa končno zaspi, pa je to spet le za pol ure max. 1 uro. In tako do jutra. Ne vem, kaj se dogaja z mojim sinom. Močno upam, da je to le posledica bolezni in bolečin v ustih in da ko bodo afte izginile, da bo spet normalno spal. Res upam, ker že sedaj izgledam kot zombi in ne vem koliko časa bom še zdržala.

Drugače sva pa bila danes pri meni v službi in sem se s šefom zmenila, da do 1.10. koristim dopust, s 1.10. pa začnem delat normalno od 8-16-ih (prej sem namreč delala od 9-19-ih). Sem zelo vesela, da imam tako razumevajočega šefa, bi mi lahko kakšne pogoje postavljal ali pa plačko znižal ali pa še kaj hujšega, pa ni bilo nič od tega. Vsaj to je za mano.

Sedaj pa dajem vso energijo v to, da se Niki čim prej pozdravi, potem pa da še zadnji mesec skupaj uživava.

Safira, iskrene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za blaženo stanje. Držim pesti, da se vse dobro izteče.

Jaz bi tudi kakšno masažo potrebovala (imam še en bon za masažo v Šiški za izkoristit), pa nikoli ne najdem časa oz. si ga ne vzamem, pa bo kar treba.

Glede meska pa tole - jaz sploh nisem vedela, da ga naj bi naši user posted image  jedli 3krat na teden, ampak ga jemo glih ene tolikokrat. Jaz delam vse po občutku, pa je bilo do sedaj še vse OK. Včasih dobi Niki kakšen dan več v tednu meska, včasih kakšen dan manj. Po mojem sploh ni panike, če se jim ga da večkrat ali manjkrat, bistveno po mojem je, da ne jejo samo meso in da dobijo dovolj tudi vitaminov, OH,... in da nimajo na hrano kakšne reakcije.

Valla, super, da Tilen nima težav z jezičkom. Kar pa se vaj tiče, se pa popolnoma strinjam s tabo. Boj z milini na veter. Mi smo sicer trenutno vaje z očali malenkostno opustili, ker ima Niki že preveč drugih težav in ga nočem še z očali morit.

Talcy, kako je bilo v razvojni?

Nič, sedaj grem pa še za par minut na kavč, dokler ne bo alarma. Niki namreč celo 15 minut spi.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

Neposredna povezava do sporočila: 2938
27.8.2009 15:32:01   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

a ta maserka pride na dom? Kolk časa traja masaža in kolk plačaš? Iz kje pa je? A pride tud v okolico LJ? user posted image Veliko vprašanj, a ne? Rada bi našla drugo maserko, drugo kozmetičarko, ki mi ne bi vzela toliko časa.

Pride na dom ja. Samo ne vem, če bo hodila v okolico LJ, ker ima večinoma stalne stranke tukaj po Gorenjski, tole dela v prostem času. Vzame pa 20 € za eno uro, kar se meni zdi kar ugodno.

Neposredna povezava do sporočila: 2939
27.8.2009 15:59:18   
PikicaStonoga
Čao!

Zdaj samo na hitro!
Jutri smo zmenjene za jutranjo kavico ob 8h v Mengšu! :) če je še katera za, pridemo pa jaz, lovely, valla in laknerš.
Lovely, danes sem te spet klicala, pa nič od tebe :) hehe user posted image user posted image A ti je prezgodej ob osmih? Takrat je še dokaj hladno, zato smo se nekak tako menile ...kaj praviš? ;) Samo moraš še napisat kako točno prid to tja, kamor si predlagala ... ???

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
27.8.2009 22:04:25   
PikicaStonoga
Ja kje pa ste vse???

Mater je zunej mraz ....sedim na terasi, pa mam gor volnene nogavice pa dolg rokav, pa me še zebe!!! Grrrrrrrrrrrr tale jesen, pa potem zima ...groza! :(

Nč od lovely, kje si lovely, kuku!!!!

Jutri se pol vidmo na kofetku, zdej grem pa spat!!!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
28.8.2009 6:34:04   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Pride na dom ja. Samo ne vem, če bo hodila v okolico LJ, ker ima večinoma stalne stranke tukaj po Gorenjski, tole dela v prostem času. Vzame pa 20 € za eno uro, kar se meni zdi kar ugodno.

ful ugodno. Bi jo naslednjič vprašala, če bi šla še k meni?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
28.8.2009 8:33:52   
jolly123
Jutro. Jaz sem šla včeraj malo ven z bivšimi sošolkami je bilo prav fino in super po dolgem času dati malo na off si privoščiti pivce v dobri družbi.
Je bla pa cela štala zvečer, mislim teli otroci kot bi vedli kdaj ti jo morajo zagosti. Vsak dan zaspi okrog pol 7 in včeraj mi je ko sem ga dala spat pobruhal celo večerjo, da sem morala komplet vse preoblečt, preluftat, umit, sebe še enkrat stuširat, njega pol čist zbujenega dat nazaj spat. Mislim drama....sem bila najprej jezna na moža, ker ni niti s prstom mignil je šel ven na pivo in sem hotela samo it in naj ga on enkrat za spremembo da spat. Samo se je tamal začel dret kot bi ga iz kože ven dajali, ko je videl, da sem šla in da ga nima kao noben dat za spat. Se mi je tok smilil da sem pol valda nazaj prišla user posted image

Afnica bom vprašala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2943
28.8.2009 17:00:11   
Lovely
Jolly, ful pozno a bolje kot nikoli a ne? Moja čistilka ne bi hodila v KR. Pa itak jo bom zamenjala.

Irma, itak da je to zato, ker ga boli. Poskusi vse dude, ki jih premoreš dati v hladilnik in mu dajaj mrzle dude. Inya se je pri prvih zobkih ugriznila v jezik in ji je to pomagalo.

.100noga, evo mene user posted image  Smo se imele luštno danes. Resmo smo se poštekale bejbe user posted image

Evo, za mano je zelo naporen dan, Inya je bila prava mala navihanka in mi ni dala niti sekunde počitka. Zdaj je prišel moj mož dam in je takoj zaspala grrrrrrrrrrr... Ob 19h imamo sestanek v vrtc tako da super, da ne bo mala tečka tam.
Medve jutri pakirava za morčka, komaj čakam spet malo poletnega morskega vzdušja. Po moje bo pa zadnji tak letos... Tole vreme kaže nagle prehode in ne mile jeseni. No, kakorkoli že, komaj čakam.

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
28.8.2009 19:20:26   
jolly123

Jolly, ful pozno a bolje kot nikoli a ne?

Kaj to? user posted image user posted image

Fajn, da ste uživale na pijački. Jaz sem mela danes tud en tak bizi fajn dan. Dopoldne sem šla z enimi kolegi na pijačko in ker smo bili fajn v senčki in je malo pihljalo je Tajkotu ful pasalo in je spal dve ure v vozičku user posted image Tko da mi smo se ta cajt fajn vse pomenili, potem sem butara mislila, da sem pozabila telefon v tisti gostilni in sem šla nazaj in srečam tipa, s katerim sva si bila vedno naklonjena pa tajming nikoli ni bil pravi user posted image Naključje...ja....pravijo da jih ni user posted image user posted image Tko da sem še z njim zabluzila na kavi za eno uro user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
28.8.2009 20:42:30   
sončnica24
Hojla, se še jaz malce javim. Pri nas vse po starem, se počasi pripravljamo na vrtec, v pon imamo še sestanek v torek pa štartamo za res, me že malce stiska, no pa saj bouser posted image .

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
28.8.2009 21:21:44   
Lovely
Jolly, ene 100 let nazaj si me vprašala za čistilko user posted image

Ev, mi smo imeli danes sestanek za vrtec. In imajo zdaj spremembo. Prej je bilo rečeno 6-8 otrok na skupino zdaj je pa kar 7-10. To mi ni OK. Ostalo vse super duper. No, malo me moti, ker nimajo ful velikega dvorišča. Ampak ne vem koliko ga taki malčki sploh rabijo pozimi... moram pretehtat...

Lovely

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
28.8.2009 22:49:36   
Lucka1
jolly - super, da si bila zunaj...karkoli šteje, tudi če samo malo in na hitro

.100noga, valla, lovely, laknerš in še katera?? super, da ste se poštekale in fajn mele danes user posted image user posted image user posted image ...joj kolk je življenje drugačno, ko začneš s službo...boste videle....

TAKO, SPAKIRANI SMO, ZDELE ŠIBAM MAL SPAT, kolikor bo pač user posted image dal, jutri pa navsezgodaj na morje...ROVINJ, HERE WE COME user posted image user posted image user posted image

fajn bodite, se beremo čez dober teden dni - ne nas pozabit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
29.8.2009 7:37:12   
jolly123

Jolly, ene 100 let nazaj si me vprašala za čistilko user posted image

Ev, mi smo imeli danes sestanek za vrtec. In imajo zdaj spremembo. Prej je bilo rečeno 6-8 otrok na skupino zdaj je pa kar 7-10. To mi ni OK. Ostalo vse super duper. No, malo me moti, ker nimajo ful velikega dvorišča. Ampak ne vem koliko ga taki malčki sploh rabijo pozimi... moram pretehtat...

Aja to user posted image Bom nekaj drugega zbrskala ker tole svinjarijo po enem letu se mi prav ne da pucat. 
Lovely tale tvoja skupina pa saj ni neki velika, pa sej moraš računat da jih itak ne bo vedno toliko, ker bo kakšen bolan itd. Pri nas jih je 14 user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

jolly - super, da si bila zunaj...karkoli šteje, tudi če samo malo in na hitro

Sej nisem bila na hitro, sem pred vrati slišala tamalga da se dere, pa sem ga šla dat spat in pol sem šla ven, sem bla zuni par urc in je prav pasalo user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
29.8.2009 7:42:55   
jolly123
Tajko je pa danes prvič po ne vem kolikem cajtu spal 12 ur torej do 7-ih zjutraj in je oči zaspal na šiht, ker smo itak rekli, da ne rabimo budilke user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?