|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
24.8.2009 22:38:43   
irma78
Čer,

danes smo pa preživeli dan okrog zdravnikov.

Zjutraj sem Nika peljala k P. Njegove hvala bogu ni bilo (je na dopustu) in jo je nadomeščala ena malce starejša (po mojem je že v penziji) in se je ful zavzela za Nika. V glavnem trenutna diganoza je, da ima Nik virusno slinavko, do katere naj bi prišlo po piku komarja (po mojem sicer prej od muhe, ampak vseeno). Je pa variianta, da je dobil slinavko od kakšne osebe, ki jo je imela (kar ne verjamem, saj ni bil v stiku z nobeno tako osebo). Prej bi jo lahko po mojem dobil od igrač, ki jih je kot ponavadi dajal v usta v vrtcu prejšnji teden, ko smo bili na rod. sestanku. Kakorkoli, piki insektov so se zelo inficirali (ima okrog 12 pikov) in ima zato nekaj v krvi povišano (se nisem zapomnila kaj) in bomo jutri popoldne izvedeli, če bo potreben antibiotik. Zaenkrat mu mažemo afte s Calgelom in Daktrinom, pike pa z Bivancinom.

No, vsaj vročine hvala bogu danes nima več, oz. je malekost povišana, tako da tudi svečke ni danes dobil nobene. Je pa še vedno dobrovoljček, je normalno, pije na žalost manj kot ponavadi - in je to baje fulll problem, ker bi po besedeah P morala biti plenička večkrat tako polna, da bi se jo dalo ožet - to se je v vseh 10 mesecih zgodilo le nekajkrat, tako da sem se malo zasekirala. Pa jeziček ima zelo obložen, pa slab zadah, ampak vse to naj bi se v 1 tednu popravili.

Popoldne sem šla pa še sama h ginekologu. Sem po 1 mesečni poplavi tam spodaj, ki je bila posledica kontracepcijskih injekcij, dobila še soor oz. glivice tam spodaj. In to je tudi posledica teh hormonskih injekcij. Jih ne mislim nikoli več jemat, ker se je mojemu telesu čisto zmešalo. Štala v glavnem. Potem me je pa G še malo okarala, ker sem rekla, da mislimo kmalu delat na novem user posted image  in da nimamo nobene zaščite. Je rekla, da še eno leto ne smem imeti user posted image . Pa razlog ni biološki, ampak baje po njenih izkušnjah moški v družinah z 2 majhnima user posted image  kmalu pobegnejo. Mislim halo??? No, s tem me še ni odvrnila od najinih želja, sploh pa to ni bila moja G, ampak nadomestna, ker je moja itak na dopustu.

Ja zelo pester dan je bil danes. Upam, da bo vsaj noč kaj boljša - pretekle, se je namreč Nik zbujal na pol ure.

Afnica, user posted image user posted image user posted image  za vztrajnost in pa Nelino ješčost in premikanje.

Jolly, upam, da sta z možekom v sliki in zvoku.

Tosca, upam, da se z nogo vse čim prej uredi in da boste uživali na morju.

Lovely, tebi pa želim, da se metabolizem čim prej spravi na stare tirnice in da boš zadovoljna sama s sabo.

nočko punce, grem še malo likat, če se mi bi dalo.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
25.8.2009 7:27:56   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Potem me je pa G še malo okarala, ker sem rekla, da mislimo kmalu delat na novem user posted image  in da nimamo nobene zaščite. Je rekla, da še eno leto ne smem imeti user posted image . Pa razlog ni biološki, ampak baje po njenih izkušnjah moški v družinah z 2 majhnima user posted image  kmalu pobegnejo. Mislim halo???

Mislim kaj??? Ja pa saj ne morem verjet, da ti gre to ginekolog razlagat. Tako kot meni enkrat splošna ni hotela predpisati kontracepcijskih tablet, čeprav je bilo rečeno da naj grem k njej, ker je ginekolog na dopustu, ker zakaj bi ženske jemale kontracepcijo, naj se še mosški zaščitijo. Mislim kake buče res. Saj mi jih je potem predpisala, ker sem ji povedala svoje, samo vseeno kaj se ima vtikat v tvoje zasebno življenje.

Lovely joj jaz imam tudi tak metabolizem...groza res ko pomislim da sem imela 10 kil manj, me vse mine. Moram septembra v akcijo s telovadbo.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
   [Brisano sporočilo]
25.8.2009 7:35:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu irma78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2903
25.8.2009 9:23:49   
*talcy*
OJLA PUNCE ...

po zeloooo zelooo dolgem času sem prišla sem pokukat ker imam trenutno čas user posted image  ....
moram vas mal prebrat za nazaj da vidim kaj ste načvekale.....
drugače mi smo ok...jutri gremo v razvojno... za datum sem itak klicala že dober mesec nazaj skor dva in komaj zdaj dobila datum tko da nš škrat se že plazi res ne vem kaj bodo delali z njim gorej...brez veze no.....

dobro dost nakladanja....šibam brat user posted image

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
25.8.2009 13:26:19   
sončnica24
Hojla, jaz pa sem bila danes pri G pa mi je vstavila mireno, sem mislila da bolj boli pa sploh ni bilo sile. Upam da bo zdaj to vse tako kot mora bit.

Se pa že jaz tudi psihično pripravljam na vrtec me vedno bolj ščipa drugače pa je vse vredu, pikec pridn danes samo malo nekaj mamo jeziuser posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
25.8.2009 15:29:08   
Lovely
Dan,

joj Irma, samo da je končno nekdo postavil diagnozo, da veste kako naprej. Ma saj Nik je močen fantek, on bo to lepo dal čez, boš videla. Mater, me je kar strah tega vrtca, kaj vse lahko tam dobi. Morda pa se le odločim za varuško? Čisto kolebam, v petek gremo tja pogledat prostore in vse to pol se bova pa morala čisto dokončno odločit. Ma sem bila tudi pri varuški in se mi zdi zelo fajn...

Medve sva bili danes spet malo v ZOO pa pol pri dediju in pol še na pijački. In zdaj seveda spi, ko je treba kosilček jest... Malo mi gre na jetra ko kam gremo ko poruši sistem ampak se ne dam - ne bom skoz doma, ker obstaja možnost, da ne bo ob običajni uri jedla običajnih zadev. Pika. user posted image  Itak pa da sem pol čist user posted image  če kak obrok izpusti...

Lepo popoldne vam želim, jaz imam danes pregled pri G, po 14h dneh od konca user posted image  Upam, da je vse OK. Bom pa rekla za recept za tabletke, druge rešitve razen abstinence ne vidim...

Lovely

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
25.8.2009 19:59:36   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Punce, a sem jaz kateri od vas posodila Motignacovo knjigo?

jaz mam tvojo uno afriko :) sam je trenutno še v eni škatli - dobiš, imam v mislih :)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
25.8.2009 20:01:13   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Pikica,tiste s popravnim pa le ne preveč mučit.user posted image user posted image user posted image Sploh,ker niso bili "tvoji"user posted image
A si stroga???
Imam eno sošolko,ki je prof... in mi je razlagala kaj dela ima do začetka šole.Ogromno nekega pisanja...

sem se tako zmenila, da mi tista, ki me je nadomeščala pošlje junijski test in bom dala enakega in ustna vprašanja ...ker ne želim imeti nič s tem ...ne želim, da je od mene odvisno aliu je test lahek al težek ..
stroga? kokr za koga ...potrudim se, da naredim vse in razložim 10x če je treba samo, da vsi razumejo in potem normalno zahtevam ...ampak še nikol nisem mela popravcov ker otroci nvidijo in si med letom tolk pomagamo in delamo, da vsi naredijo ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
25.8.2009 20:08:01   
PikicaStonoga

Bom pa rekla za recept za tabletke, druge rešitve razen abstinence ne vidim...

jaz mam konc septembra G, pa komaj čakam, da rečem za tabletke, ker me meša od skrbi, ko seksamo s komdomom ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
25.8.2009 20:13:35   
PikicaStonoga
afinca in lovely ...pa jolly v septembru ...upam, da bodo šli kg dol!!! Jaz bi tud morala, pa imam voljo nekaj dni, pol me pa mine ... :(

irma ...upam, da se niki hitro pozdravi

lovely ...kaj je spet s tabo? sem te klicala ene 3x ...spet nič ...se ne javiš ...mislim, da moraš menjati telefon! :)

se vnapšrej opravičujem, če ne bom vsega komentirala, ampak enostavno imam špe vedno gužvo ... doma je že dosti v škatlah, dela je še vedno kr nekaj in tud ene delavce še čakamo in bomo še delali ...danes sem bila že v novi službi ...interneta pa nimam, še ne vem, kaj bomo ...telefona še lep čas ne bom ...kaj bomo vmes ne vem ...da bi vzela preko mobitela ali simobila je pa signal slab in dela toooooooooooooooookkkk počasi ...ne vem sama ne vem kaj bova ...trenutno imava na probi za 3 dni od mobitela modem, potem ga dopbiva še do simobila, da vidmo kateri bo boljše delal ...nekej bova mogla ker jaz zarad službe in podiplomca ne morem brez neta ...

tko da vmes bom priletela, čće ne komentirala, VSAJ POVEDALA, KAKO smo , kaj počnemo ...

včeraj smo dobili 4. zobek, zgornjo enkico! :)

jemo pridmo, zjutraj prvi in zvečer zadn ji obrok je še vedno mleko, vmes pa trij obroki, jemo vse od mesa, sadja, zelenjave, rib ...

smo pa večinoma na domačem mleku, samo če res nimam domačega svežega, dam novalac ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
25.8.2009 20:23:30   
PikicaStonoga
drugač pa Tijana zna dat petko, pa ko rečeš bravo, ploska, pa prižge in ugasne luč in s prsti si dela po ustnicah da brbljajo ...pa postala je INdijanka z obrnjeno dlanjo :P

ona spi že eno uro, midva in en najin kolega pa igrmao tenis na Nintendo Wiiju :)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2911
25.8.2009 20:59:30   
Lovely
Hojla,

.100noga, nobenega tvojega klica... Pa mi gsm normalno dela!!! A si dobila moj sms prejšnji teden?  Ti bom na ZS poslala še moj domači telefon. Za knjigico se pa ne mudi, bolj iščem Montignaca zaradi recepta za edino čokoladno torto k jo on dovoljuje in je ful dobra... Bom že našla.

Sem bila pri G. Me je presenetilo k mi ni UZ naredila, samo pregled in je vse OK. No in sem ji rekla, da bi tabletke s čim manj estrogena ali brez pa je rekla, da progesteronske (nekombinirane, mini tabletke) mi bodo pa lahko druge stranske učinke naredile kot kombinirane... No in po listanju vseh prospektov sva se odločili za NuvaRing. Tak kot gumijast obroček k si ga vstaviš vsake 3 tedne. Bom poskusila. Baje ima manj hormonov kot vse tabletke na tržišču... Je rekla, da se vidiva čez 3 leta na brisu. Pa sem rekla, da se bova kar prej, ker čez kako leto in pol začnemo delati na drugem. He he, je mislila, da se me bo rešila, pacientka z največ vprašanji user posted image

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 2912
25.8.2009 21:04:20   
Lovely
Imam pa eno vprašanje. Inya mi zavrača zelenjavo. Če ni noter vsaj malo mesa bo pojedla max cca 130g...

Glede na to, da meso lahko dobivajo 3 x tedensko (tako mi je rekla P - je pa res, da kar nekaj časa nazaj) me zanima če se ve tega držite? Razmišljam, da bi ji dala po manjših količinah večkrat na teden. Če ne bodo kosila spet vojna, tega pa nočem, ker je zdaj res več ne mislim silit s hrano. Ko pokaže, da ima dosti ima pač dosti in odkar delamo tako mnogo bolje je. In sem jaz bolj mirna, da ji ne tvorim neke bodoče travme s hrano...

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
26.8.2009 6:41:11   
jolly123
Lovely kdo ti pa vstavi ta nuvaring? In kako to zgleda? Dobiš vsak mesec drugega? Te tabletke meni žrejo pamet, ker mam take migrene včasih. Moram pa nekaj hormonskega imeti, če ne imam menstruacijo vsake 5 dni user posted image

Glede mesa pa ne vem...jaz ga itak ne jem, tko da čez teden ga posebej zanj ne kuham, razen če grem do naših na kosilo, potem mu ga mami pripravi, čez vikend ga pa je skupaj z očijem.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
26.8.2009 7:01:25   
jolly123
Mi mamo pa danes 11 mesecev in za darilo nam je podaril katastrofalno noč. Drl se je eno uro pa pol, vstane pa lih tko ob 6-tih ko sliši naju, mislim ta otrok me bo še v grob spravil user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
26.8.2009 8:17:06   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Potem me je pa G še malo okarala, ker sem rekla, da mislimo kmalu delat na novem user posted image  in da nimamo nobene zaščite. Je rekla, da še eno leto ne smem imeti user posted image . Pa razlog ni biološki, ampak baje po njenih izkušnjah moški v družinah z 2 majhnima user posted image  kmalu pobegnejo. Mislim halo???

haaaaalo?? Pa kaj je s tem zdravniki user posted image user posted image user posted image user posted image , no smo tudi izjeme, prosim user posted image

ampak res me je skoraj kap, ko sem prebrala. jaz bi ji po mojem rekla nazaj, da če ima pač ona slabo izkušnjo, da ne pomeni, da so vsi moški taki!!!

Kako je Nik? Upam, da mu gre na bolje - verjetno je lažje vsaj to, če veš pri čem si! user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
26.8.2009 8:21:19   
Lucka1

Sem bila pri G. Me je presenetilo k mi ni UZ naredila, samo pregled in je vse OK. No in sem ji rekla, da bi tabletke s čim manj estrogena ali brez pa je rekla, da progesteronske (nekombinirane, mini tabletke) mi bodo pa lahko druge stranske učinke naredile kot kombinirane... No in po listanju vseh prospektov sva se odločili za NuvaRing. Tak kot gumijast obroček k si ga vstaviš vsake 3 tedne. Bom poskusila. Baje ima manj hormonov kot vse tabletke na tržišču... Je rekla, da se vidiva čez 3 leta na brisu. Pa sem rekla, da se bova kar prej, ker čez kako leto in pol začnemo delati na drugem. He he, je mislila, da se me bo rešila, pacientka z največ vprašanji user posted image

ja, nuvaring je nekaj čisto novega - imam vzrčni obroček pri sebi...tak za pogledat, seveda brez
hormonov notri. Je fajn mehek in simpl za vstavit - upam, da ti bo ok in te ne bo motil. Zagotavljajo, da ne moti čisto nič. HE,HE, dobro si ji rekla!!!  user posted image user posted image user posted image sicer pa jaz tudi brise delam vsako leto raje....

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
26.8.2009 8:22:49   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Mi mamo pa danes 11 mesecev in za darilo nam je podaril katastrofalno noč. Drl se je eno uro pa pol, vstane pa lih tko ob 6-tih ko sliši naju, mislim ta otrok me bo še v grob spravil user posted image

jolly to samo zato, da vas spomni, da ga imate user posted image user posted image user posted image

Ja nuvaring je tak čisto mehak obroček ene 4-5cm premera, tanek. vstaviš si ga po mojem sama, ker
izgleda simpl user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
26.8.2009 8:24:17   
Lucka1

Imam pa eno vprašanje. Inya mi zavrača zelenjavo. Če ni noter vsaj malo mesa bo pojedla max cca 130g...

Glede na to, da meso lahko dobivajo 3 x tedensko (tako mi je rekla P - je pa res, da kar nekaj časa nazaj) me zanima če se ve tega držite? Razmišljam, da bi ji dala po manjših količinah večkrat na teden. Če ne bodo kosila spet vojna, tega pa nočem, ker je zdaj res več ne mislim silit s hrano. Ko pokaže, da ima dosti ima pač dosti in odkar delamo tako mnogo bolje je. In sem jaz bolj mirna, da ji ne tvorim neke bodoče travme s hrano...

Mi damo vseeno sam 2-3x meso. Sicer ima pa rad tudi testenine z zelenjavo. Si mogoče pomislila, da ji  samo kaka konkretna zelenjava ni všeč, ki jo mogoče pogosto dodajaš? pa potem izgleda da ji vedno ni všeč??

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
26.8.2009 8:26:17   
Lucka1
POMOČ - bi bila zelo vesela, če lahko katera prilepi link, ki je bil tu gori kak mesec nazaj - šlo je za neke mehke copatke, ki bi jih lahko imel moj lump, ki še ne hodi, v vrtec, glede na to, da mi bosega verjetno ne bodo vzeli. Mislim, da so bili slovenska proizvodnja in ne preveč dragi?

tako, zdej pa je jutranja kavica mimo, ambulanta kliče....LEP DAN VSEM

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
26.8.2009 8:56:55   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Glede mesa pa ne vem...jaz ga itak ne jem, tko da čez teden ga posebej zanj ne kuham, razen če grem do naših na kosilo, potem mu ga mami pripravi, čez vikend ga pa je skupaj z očijem.

Pri nas nekaj podobnega :) HB ima rada zelenjavo, sadje, mlečne izdelke, ker ji res ne delam mesa 3X na teden ...
a 130 pa ni dovolj, če je to izjema, pa npr. potem mlečnega al pa sadja poje 200 al pa 250? Men moja tud včasih samo tolk poje, se pa potem drugič napoka in poje 250 ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
26.8.2009 9:02:21   
PikicaStonoga

Hojla,

.100noga, nobenega tvojega klica... Pa mi gsm normalno dela!!! A si dobila moj sms prejšnji teden?  Ti bom na ZS poslala še moj domači telefon. Za knjigico se pa ne mudi, bolj iščem Montignaca zaradi recepta za edino čokoladno torto k jo on dovoljuje in je ful dobra... Bom že našla.

Sem šla še enkrat preverit telefonsko in SMS in ugotovim, da te imam narobe shranjeno, sem zamenjala 6 in 7 user posted image user posted image Pa a veš da sem to zandjič že preverila, pa smotka nisem videla ... oprosti, my mistake! user posted image user posted image Ja sem dobila tvoj SMS :) Kdaj se vidimo? Včeraj smo se hoteli na boisk povabit, pa te nekak nisem mogla prikllicat ... :) user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
26.8.2009 10:23:40   
Lovely
He he, .100noga, sem vedla, da je kaj takega user posted image user posted image user posted image  Me2 sva danes zmenjeni, ko se zbudi greva pa pa. Lahko se vidimo jutri dopoldne? Če je lepo vreme sem jaz v Mengšu odkrila lušten plac za otročke in mamice, pred wellnessom Harmonija. Pejmo na kofetek tja, pa morda še Špelo pokličeva - če ne dela? Pa seveda če je katerakoli mamica za družbo je tudi vabljena user posted image

Ta teden bo hitro naokoli, v nedeljo pa na morčka za ves teden brez očija user posted image  in user posted image ...

Hvala za odgovore glede hrane, ma ne vem če ji kaka zelenjava naenkrat več ne šmeka... Bom poskušala, nimam kaj.

Jolly, ko si vstavim obroček poročam - zdaj čakam menstro. Je pa G rekla, da se ji grem p+komot pokazat če ne bom ziher če sem si prav vstavila... Vsake 3 tedne menjaš ja. Upam, da bo, ker jaz s tabletkami vedno nekaj zafuram v smislu pozabljanja...

Lep dan punce.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 2923
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 10:24:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lucka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2924
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 10:26:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lucka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?