irma78
|
Čer, danes smo pa preživeli dan okrog zdravnikov. Zjutraj sem Nika peljala k P. Njegove hvala bogu ni bilo (je na dopustu) in jo je nadomeščala ena malce starejša (po mojem je že v penziji) in se je ful zavzela za Nika. V glavnem trenutna diganoza je, da ima Nik virusno slinavko, do katere naj bi prišlo po piku komarja (po mojem sicer prej od muhe, ampak vseeno). Je pa variianta, da je dobil slinavko od kakšne osebe, ki jo je imela (kar ne verjamem, saj ni bil v stiku z nobeno tako osebo). Prej bi jo lahko po mojem dobil od igrač, ki jih je kot ponavadi dajal v usta v vrtcu prejšnji teden, ko smo bili na rod. sestanku. Kakorkoli, piki insektov so se zelo inficirali (ima okrog 12 pikov) in ima zato nekaj v krvi povišano (se nisem zapomnila kaj) in bomo jutri popoldne izvedeli, če bo potreben antibiotik. Zaenkrat mu mažemo afte s Calgelom in Daktrinom, pike pa z Bivancinom. No, vsaj vročine hvala bogu danes nima več, oz. je malekost povišana, tako da tudi svečke ni danes dobil nobene. Je pa še vedno dobrovoljček, je normalno, pije na žalost manj kot ponavadi - in je to baje fulll problem, ker bi po besedeah P morala biti plenička večkrat tako polna, da bi se jo dalo ožet - to se je v vseh 10 mesecih zgodilo le nekajkrat, tako da sem se malo zasekirala. Pa jeziček ima zelo obložen, pa slab zadah, ampak vse to naj bi se v 1 tednu popravili. Popoldne sem šla pa še sama h ginekologu. Sem po 1 mesečni poplavi tam spodaj, ki je bila posledica kontracepcijskih injekcij, dobila še soor oz. glivice tam spodaj. In to je tudi posledica teh hormonskih injekcij. Jih ne mislim nikoli več jemat, ker se je mojemu telesu čisto zmešalo. Štala v glavnem. Potem me je pa G še malo okarala, ker sem rekla, da mislimo kmalu delat na novem in da nimamo nobene zaščite. Je rekla, da še eno leto ne smem imeti . Pa razlog ni biološki, ampak baje po njenih izkušnjah moški v družinah z 2 majhnima kmalu pobegnejo. Mislim halo??? No, s tem me še ni odvrnila od najinih želja, sploh pa to ni bila moja G, ampak nadomestna, ker je moja itak na dopustu. Ja zelo pester dan je bil danes. Upam, da bo vsaj noč kaj boljša - pretekle, se je namreč Nik zbujal na pol ure. Afnica, za vztrajnost in pa Nelino ješčost in premikanje. Jolly, upam, da sta z možekom v sliki in zvoku. Tosca, upam, da se z nogo vse čim prej uredi in da boste uživali na morju. Lovely, tebi pa želim, da se metabolizem čim prej spravi na stare tirnice in da boš zadovoljna sama s sabo. nočko punce, grem še malo likat, če se mi bi dalo.