janja 27
|
ojla se še jaz pofočkam.... smo iz morja že skor teden dni doma..bilo fenomenalno, prevroče edino, manca je bla non stop v vodi, mal že plava brez rokavčkov, ma par zamahov, potem pa ji zmanjka moči in gre kr pod vodo, z rokavčki pa šiba k nora bomo vidli drugo leto če bo splavala, sem upala na letos... metka pa je uživala v šlaufu in z otroci, vode se sploh ne boji tud zjutri k je bolj hladna ni bil noben problem it noter barvico smo mal dobil, manca je itak črna z zamorc, metka je dobila en odtenek ker je bila itak non stop v senci, moj se je pržil tko da je tud on črn, mene je pa po ne vem kakem čudežu tud mal primlo in to na rjavo barvo ker drugače sem bla vedno bela al rdeča no tko dopust je za nami......med tem sem sredi dopusta postala teta, od brata žena je rodila en mesec prezgodaj fantka maksa 3050g in 48 cm, kak korenjak bi bil če bi bil do konca v trebuščku, ji je pa voda v nedeljo popoldan odtekla pa je mela carski komaj v torek dopoldan, mater, no commnet.....no vse je ok, so že doma, se cartajo no mi smo ga dol dvakrat zapili, posledica vsega skupaj je moj račun za mobitel k je 80 e me je skor na rit vrglo ja no teta sem prvič in mogoče tud zadnjič drugače pa se vam nisem javla ker sem tud jaz mela probleme sama s sabo in sem bla v sredo in petek v porodnišnici....ker krvavim že dva meseca enkrat več drugič manj sem bila pri zdravniku pred morjem in je bil siguren dan sem srečka, tko da smo delali test in je bil negativen, pol sem šla na morje in sem mela cel cajt tam in mi tud nehala ni tko da sem po morju v sredo tekla k njemu in me je ščistil, še sam ne vej kaj bi lahko to bilo, tko da mije nareidl histeroskopijo in čakamo na izvide, upam da ni kaj resnega, no ker nisem nehala krvavet in mi je še lilo v četrtek in petek sem mogla včeri nazaj po inekcijo in sedaj močno upam da je konc s tem ...čeprav imam sedaj še vedno mal izcedka včeri sem ga vprašala kaj in kako v najslabšem tko da v najslabšem primeru mi mora vse ven pobrat bom optimist in se držim varjante da so mi hormoni mal podivajli po podoru oz. prenehanju dojenja, ker se je vse skup takrat začelo, ja no tko da sedaj sploh ne vem kje sem ......al bom sploh lahko še mela kakega ....v sredo grem k njemu nazaj po izvide in bomo vidli kako in kaj naprej tko da sem ta tedne bla mal down zaradi vsega skup mekta se mi plazi z eno nogo pod rito z drugo se odriva naprej ma ne po koelnih ampak hodi mislim k je hecna drugače pa v torek vrtec..jaz na sestanku nisem bla ker itak vse vem še od mance kako in kaj....pri nas jih je pa 12 v skupini lučka, jana_k in safira čestike za lučka in lovely lepo se mejte na morju irma...kako je nik,....upam da ok.....da ne jokca več in ste se rešili teh bulic od pikov pikica..čestitke za vselitev v nov domek verjetno sem še kaj pozabila ma sem vas na hitrco preletela....itak pa za nazaj ne bom komentirala.... evo tko mal sem vam zatežila in se vam oglasla da še diham lep sobotni dan