|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
28.8.2009 22:27:27   
isabeaux
Živjo punce...kako ste kaj...

Katjuša, lepo da ste uživali...a testek si že nardila? user posted image

Ljupka a še res imaš kaj krvomočnice...pravijo na eni drugi temi, da res tudi jajcevode čisti...no jaz imam okvarjenega pa morda pa mi naredi čudežuser posted image  A ti si jo kupila v lekarni?

Tanjuši emmm...ja neki podobnega...vsega po malo...svetovanje, učenje, konzultiranje, organizacija, sistemizacija, ...sem deklica za vse....heheuser posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
28.8.2009 22:34:12   
isabeaux

user posted image  

Veliko sreče in dobre volje,user posted image user posted image user posted image  
da ta mesec bo vsem bolje,user posted image user posted image user posted image  
da bi pluski deževali,++++ 
solze posušili,user posted image user posted image user posted image  
smeh nam podarili.user posted image user posted image user posted image  
Mamice v tretje bi postale
in končno bi svoje najlepše,
dojenčke v naročju ljupkovale!user posted image user posted image user posted image

(Ljupkina pesem)

user posted image                                 user posted image       

user posted image TRETJI + BO :    user posted image ČETRTI + BO :

user posted image

user posted image

1. KOZOROGINJA 1

2. MAUSIKAA

3. KATJUŠA                            04. 09. 

4. KAJČA                                07. 09.

5. MOJAMURA                        13. 09. 

6. ISABEAUX                          20. 09.

7. TANJUSI                            XX. 10.

8. TENI RR                            XX. 10.

user posted image  

user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image                                user posted image   

NAVIJAČICE:

DAŠABINA
                                   TESTIANKA  ( SREČKAuser posted image ) user posted image

NATAŠA 35  ( SREČKAuser posted image ) user posted image

LJUPKA        ( SREČKAuser posted imageuser posted image

user posted image                                user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
29.8.2009 9:53:31   
ljupka
Mojamura kje si vse najboljše za rojstni dan!user posted image user posted image user posted image

Ne bom ti želela,da se ti ispolnijo vse sanje,
ker potem ne boš več sanjala.
Ne bom ti zaželela,da se ti izpolnejo vsi upi,
ker potem ne boš več upala.
Ne bom ti zaželela,da se ti izpolnejo vse želje,
ker si ne boš več želela!
Želim ti pa ,da se ti izpolne vsega toliko,
da boš srečna!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
29.8.2009 9:57:45   
tanjusi
samo nekaj bi omenila jaz bom plusek pričakovala v novembru , oz. tam nekje, pridno jem tifol, user posted image se počasi poslavlja, vendar bomo kak mesec pazili da se telo malo prečisti...
Punce dajte si mal o plahtici prebrat je zgleda zelo fajn za ženske, za tiste ko majo težavehttp://www.njena.si/zdravje/nasveti/plahtica_za_vsako_zensko/menu_id_54.htmlhttp://www.ringaraja.net/forum/m_1926648/tm.htm
pa še je tega, a ma katera izkušnje s tem?

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
29.8.2009 9:59:41   
ljupka
Isabeaux,ja imela sem še krvnomočnico,ki sem jo včeraj zjutraj žal odala!Kupila sem jo v sanolaborju,stane okrok 3€ in je je velik!
Pišejo punce,da je dobro,da jo pijeta oba,zvečer pred spanjem,na vrečki piše navodila za kuhanje!

Katjuša dobrodošla nazaj ,samo da ste se imeli fajn,to je pomembno!

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
29.8.2009 10:07:39   
ljupka
Glede plahtice,je treba dobro preštudirat z zdravilnimi zelišči je tko ,da če jih pravilno jemleš so zdravilo,če pa narobe so strup!Priporočila sem Isabeaux dve knjigi kjer nekaj piše o tem ,ali pa najdet kakšnega zeliščarja,ki se na to spozna ,da ti vse razloži in da domača zelišča!

Moja bivša majstrca je bila fajn bolna ZD ji niso znali pomagat je šla k eni zeliškarci v ljubljano,ki ji je dala ene čaje in je čudežno ozdravela ,pa ti čaji niso bili glih poceni,za vse čaje je dala okrok 20.000 sit ,vela je še nekaj za hči!Jaz verjamem,da zelišča pomagajo samo moraš biti dosleden!

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
29.8.2009 12:25:10   
isabeaux
živjo punce...

Ljupka hvala ti vseeno...ni problema, ker sem zvedela kje se to pr nas kupi in grem v pondelk tjauser posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
29.8.2009 12:26:50   
isabeaux
Ljupka a mi poveš, ti bolj poznaš delovanje krvomočnice...a jajcevode tudi očisti...pravijo nekatere?

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
29.8.2009 13:36:30   
ljupka
Naj bi pomagalo pri neplodnosti pri kakšnih težavah pa ne vem!Poišči na netu mogoče kaj bolj podrobno piše!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
29.8.2009 18:40:02   
tanjusi
user posted image

Veliko sreče in dobre volje,user posted image user posted image user posted image
da ta mesec bo vsem bolje,user posted image user posted image user posted image
da bi pluski deževali,++++
solze posušili,user posted image user posted image user posted image
smeh nam podarili.user posted image user posted image user posted image
Mamice v tretje bi postale
in končno bi svoje najlepše,
dojenčke v naročju ljupkovale!user posted image user posted image user posted image

(Ljupkina pesem)

user posted image user posted image

user posted image TRETJI + BO : user posted image ČETRTI + BO :

user posted image

user posted image

1. KOZOROGINJA 1

2. MAUSIKAA

3. KATJUŠA 04. 09.

4. KAJČA 07. 09.

5. MOJAMURA 13. 09.

6. ISABEAUX 20. 09.

7. TANJUSI xx.11

8. TENI RR XX. 10.

user posted image

user posted image

NAVIJAČICE:

DAŠABINA
TESTIANKA ( SREČKAuser posted image ) user posted image

NATAŠA 35 ( SREČKAuser posted image ) user posted image

LJUPKA ( SREČKAuser posted image ) user posted image

Pravijo, da gre v tretje rado....no pri nas očitno ne....pa vseeno upamo na tretji+ :)

dajmo mi!

(a camus)

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
29.8.2009 18:40:39   
tanjusi
saj mi ni ratalo user posted image user posted image user posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
29.8.2009 21:59:01   
Katjusa
oj punce....
mi smo imel danes priprave za vrtec smo nabavli torbo, copate, pižamco.... v glavnem smo se mal pripravli na torek, ko gremo 1. v vrtec..... za mojega sineka je to kr velika stvar in se je zelo veseli sploh glede na to da je star debele 3 lete in da se vsega tega zaveda.....:)

Dragi mi je kupu danes tud nov palčini mešalnik http://www.bigbang.si/gospodinjski-aparati/kuhinjski-aparati/mesalniki/369991-bosch-msm6500-palicni-mesalnik star je že mal bogi in ker ima plastični natavek se je ta že mal zvil in je postal rumene barve tako, da se mi kr mal gabi....

Moj ciklus je tako smešen ta mesec že 3. imam sluz ful prozorno in vlečljivo in jo je kr velikouser posted image M čakam v bistvu vsak dan ker sem jo imela zadnjo nekje 25.7 (dan gor dol) in vsak ciklus je različno dolg od 34 do 50 dni.....

zdej pa še nekaj slilic iz morja:)

Benjamin z rutko od prijateljice Hane:
user posted image
Florjan strojevodja:) (potnika sta Benjamin in Hana)
user posted image
pa malo Florjanovega poziranja
user posted image
igranje na igralih
user posted image
Ko je bratec žejn, mu Florjan pomaga flaško držat:
user posted image
Poležavanje je izkoristil za poziranje pred fotaparatom:)
user posted image
user posted image
Benjamin in Florjan se igrata
user posted image
Vlakec se utrga:)
user posted image
Benjamin in mami (florjan je slikal)
user posted image
Benjamin ukrade Florjanu ropotuljico:)
user posted image
Uživanje ob obali:)
user posted image

Florjan je zdej na morju tud mičkano plaval brez rokavčkov sicer sem mu pa dajala vsaj enega gor, da je blo men mal lažje, ker 2 mal težko paziš sploh če imaš malega zunaj in si ob njem vačji se pa lahko bolj brezskrbno igra....  je pa zadnji dan sam izrazu željo, da bi bil brez rokavčkov in je šlouser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 29.8.2009 22:04:24 >

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
29.8.2009 23:01:16   
isabeaux
Iiiiiii...Katjuša super slikce...kolk sta cukrana....

Samo da ste se ok imeli...in da je še mali splaval pa itak super user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdaj si boš upala nardit testek?

Te sluzi so itak user posted image  ker pr men je tudi včasih ko sploh ni in ne more bit o...ful sluzi kot beljak...ko pa bi mogla bit je pa niuser posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
30.8.2009 8:25:11   
Katjusa
Dobro jutro:)
evo en zajtrk za vas
user posted image

isa* pomoje bom test delala čez ene 14 dni k je zdej spet blo ful sluzi.... mislim pa da test ne bo potreben, da bo prej vse jasnouser posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
30.8.2009 10:27:48   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Mojamura kje si vse najboljše za rojstni dan!user posted image user posted image user posted image

Ne bom ti želela,da se ti ispolnijo vse sanje,
ker potem ne boš več sanjala.
Ne bom ti zaželela,da se ti izpolnejo vsi upi,
ker potem ne boš več upala.
Ne bom ti zaželela,da se ti izpolnejo vse želje,
ker si ne boš več želela!
Želim ti pa ,da se ti izpolne vsega toliko,
da boš srečna!

ljupka hvala!!!user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
30.8.2009 10:32:36   
mojamura
katjuša....kake lepe slikice in 2 lepa sončka goruser posted image user posted image user posted image

no mi smo včeraj malo praznovali moj r.d., pa sta me moja starša presenetila ko sta prišla (iz prekmurja v okolico mb)...pa malo sta me našajbala sta me 5 minut pred tem, ko sta prišla klicala, pa rekla da mi želita vse naj naj. pa sem rekla, da bi bilo lepo če prideta. pa je mama rekla, da žal ne gre ker se je avto nekaj pokvaril

no in evo pol čez pet minut pa sta bila pri nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
30.8.2009 10:39:39   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

katjuša....kake lepe slikice in 2 lepa sončka goruser posted image user posted image user posted image

no mi smo včeraj malo praznovali moj r.d., pa sta me moja starša presenetila ko sta prišla (iz prekmurja v okolico mb)...pa malo sta me našajbala sta me 5 minut pred tem, ko sta prišla klicala, pa rekla da mi želita vse naj naj. pa sem rekla, da bi bilo lepo če prideta. pa je mama rekla, da žal ne gre ker se je avto nekaj pokvaril

no in evo pol čez pet minut pa sta bila pri nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako lepo presenečenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa vse naj naj za rojsti dan zdravja sreče in izpilnitev vsek srčnih željauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
30.8.2009 11:21:57   
tanjusi
katjuša lepo ste se meliuser posted image .
Eno vprašanje, najbrž si že kje omenila, koliko pa je star tvoj najmlajši, tak cukrček je.
Zdaj pa še eno vprašanje, počitnice se zaključujejo, kako bote izkoristili konec počitnic, pri nas bo zgleda slabo saj je ta večji sin zboleluser posted image user posted image .

(a camus)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
30.8.2009 11:27:39   
Katjusa
tanjusi najmlajši je 6 mesecev in 3 tedne, tavečji pa 3 leta in 4 mesece...
ja res smo se imel super sploh glede na to, da sme šle dve februarčice torej sta bila 2 dojenčka in da se prej sploh nisme poznale drugače kot preko foruma in nekaj srečanjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem bla pozitivno presenečena kako fajn oseba je in kot bi bla moja prijateljica že celo življenja sam, da je še boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image
in otročki so bli ful pridni florjan je bil na trenutke precej utrujen in zato mogoče kdaj mal manj obugljiv.... tamala 2 sta bla pa zakon spala sta jedla in se kopala..... upam, da bomo lahko to kdaj ponoviluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
30.8.2009 11:28:43   
Katjusa
konec počitnc pr nas nič posebnega najboljše se šele začenja v torek k gremo 1. v vrtec in tamali se je dons že spet ob 6 vstal in me prišel vprašat če gre v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
30.8.2009 11:33:37   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ja res smo se imel super sploh glede na to, da sme šle dve februarčice torej sta bila 2 dojenčka in da se prej sploh nisme poznale drugače kot preko foruma in nekaj srečanjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem bla pozitivno presenečena kako fajn oseba je in kot bi bla moja prijateljica že celo življenja sam, da je še boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image
in otročki so bli ful pridni florjan je bil na trenutke precej utrujen in zato mogoče kdaj mal manj obugljiv.... tamala 2 sta bla pa zakon spala sta jedla in se kopala..... upam, da bomo lahko to kdaj ponoviluser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ............ne hvali me prevečuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
30.8.2009 11:35:02   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

user posted image user posted image user posted image ............ne hvali me prevečuser posted image user posted image user posted image user posted image

sej te ne če sem se pa imela finouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in hvala ti:)

PS: kaj čekiraš za manouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
30.8.2009 11:36:30   
Čebel@

sej te ne če sem se pa imela finouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in hvala ti:)

PS: kaj čekiraš za manouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

si moja prijateljica in lahko vohunim za tabouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 30.8.2009 11:37:21 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
30.8.2009 11:37:42   
Katjusa

si moja prijateljica in čahko vohunim za tabouser posted image user posted image user posted image

to je pa tok lepo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti kr vohuni..... me sploh ne motiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
30.8.2009 11:39:16   
Čebel@

si moja prijateljica in čahko vohunim za tabouser posted image user posted image user posted image

to je pa tok lepo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti kr vohuni..... me sploh ne motiuser posted image user posted image user posted image user posted image

malo smetim tukajuser posted image .....vas pa   velikokrat berem ker za vse vas držim pestke da bo kmalu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

nada56

(81%)

(19%)

Število vseh glasov: 96

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!