|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
30.8.2009 11:45:33   
Katjusa
majchy kaj se zdej ven vlečeš k si nam zasmetila temouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lahko bi bla pa naša navijačicauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
30.8.2009 11:51:30   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

majchy kaj se zdej ven vlečeš k si nam zasmetila temouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lahko bi bla pa naša navijačicauser posted image

kamot sem navijačicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
30.8.2009 13:05:41   
mojamura
katjuša hvala ti za čestitke, lepo je da si se imela tako super na morju!user posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
30.8.2009 17:52:22   
ljupka
Danes sem tako ponosna moj Jaka se je danes naučil vozit kolo,brez koleščk!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
30.8.2009 20:10:44   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Danes sem tako ponosna moj Jaka se je danes naučil vozit kolo,brez koleščk!user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo jaka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
30.8.2009 20:13:46   
Katjusa
mi smo zdle prletel not je zunaj tako mrzlo, da je mene zeblouser posted image mi je kr škoda da gre poletje h koncuuser posted image user posted image user posted image user posted image čeprav obužujem zime ampak tole prehodno obdobje pa mi je muka sploh k je treba otroke oblečt nikol ne vem kaj je pravuser posted image

zdej sem se mal potolažla okol vrtca in te naše 1 skupine piše da je to skupina od 2-4 let čeprav sta not vsaj 2 ki sta stara manj k leto in poluser posted image user posted image user posted image upam samo, da se bo florjan dobro počutil in da bo to to kar pričakuje... želim si da nebi bil razučaran ker tako komaj pričakuje, da gre v vrtecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
31.8.2009 8:00:57   
NATAŠA35
katjuša super skupinica...pri nas je bilo isto in moj je bil najmlajši v skupini, pa je veliko potegnil od ostalih in tudi rad hodi v vrtec...sem se bala, da bo hudo, saj je med letom spremenil tako skupino in vrtec, pa sem bila presenečena...ne skrbi preveč, po moje mu bo všeč...

danes gremo na malico, ker ima jutri šef 50let, pa ker smo bolj terenci in dela čez glavo, lahko smao danes praznujemo....

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
31.8.2009 9:30:15   
Katjusa
nataša uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image

glede skupine mene pa moti, da je moj star debela 3 lata in je z dojenčki k to ima doma..... so pa mlajši od njega v drugi skupiniuser posted image user posted image user posted image user posted image mal čudno so nardil.... no sej bomo ju3 videli kako bo, danes imamo pa sestanek in bom mal povprašala kako je s programom in to.....
če bi dajala benjamina not bi bla vesela, da je s starejšimiuser posted image smo hecni starši a neuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
31.8.2009 11:00:10   
NATAŠA35
pri nas so prvo naredili čudne skupine, potem pa glede na leto rojstva...kakor se spomnejo...vse vprašaj danes, sej to tam da ti vse povejo...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
31.8.2009 11:36:20   
Teni_
Moja user posted image  je danes končno prišla, tak, da še ena, pol pa v nove boje. Sem pa imela 1. na 32. dan, zdaj drugo pa na 31. Upam, da bo naslednja na 28.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
31.8.2009 11:47:49   
Katjusa
teni držim pesti, da bo na 28.... sem pa nekje brala da je od 24-36 OK, kar ni v tem okviru pa ni vreduuser posted image nej se hitro izlije te in naslednja in pol bomo navijaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
31.8.2009 14:18:13   
Katjusa
punce kje ste kej? kaj počnete.... katere imate letos prvošolčke?
jst sem si pravkar mal kuhinjo v red spravla zdej pa je Beni mal sitko mislim, da je lačenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobi jest pol grem pa naprej delat, da mi dan hitreje mine......

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
31.8.2009 15:59:31   
tanjusi
ja moja dva že mata torbe pripravljene, ta večjega ki gre v šesti razredprepričujem da naj ne nosi jutri vseh potrebščin s sabo pa je zelo zagnan, in nammerava vse nest s sabouser posted image , ta mali pa je ravno danes ugotovil da ne zna skoraj več pisat.

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
31.8.2009 17:41:18   
Katjusa
evo nas iz sestanka v vrtcu sem ful razučarana najraje ga nebi peljalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
31.8.2009 18:02:41   
tanjusi
kaj te je pa razjezilo ? meni lahko poveš sem iz strokeuser posted image ?

(a camus)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
31.8.2009 19:07:06   
Teni_
Jaz imam letos prvošolko. Se full veseli.

Katjuša, verjemi, da bo užival. Pri nas so sicer kar lepo razporejni po letih, ampak se tudi zgodi, da je kak starejši zraven.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
31.8.2009 19:14:44   
tanjusi
Moja user posted image je danes končno prišla, tak, da še ena, pol pa v nove boje. Sem pa imela 1. na 32. dan, zdaj drugo pa na 31.

kdaj greš v boj za pluskom ,oktobra?

(a camus)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
31.8.2009 19:25:10   
Katjusa
Jezi me ker piše in se izražajo, da je to skupina od 2-4 OK ampak tle sta vsaj 2 manj k leto in pol ena bo konec septembra 1 letouser posted image user posted image user posted image user posted image nekaj jih še ne hodi milim da 3-4..... v glavnem je kr nekaj mlajših od 2 letuser posted image user posted image user posted image
sama vzgojiteljica se je izrazla, da ne ve kako bodo šli na sprehod.... doma v stanovanju ga lahko imam tud jst....
ju3 se bomo poskusli zmenit, da nas prestavijo v višjo skupino....
vzgojiteljica je rekla, da se radi grizejo in da se dostikrat naredi ko koga previja da ne more posredovatuser posted image user posted image user posted image user posted image sej to razumem ampak mi ni všeč.....
naš za zdej nikol ni grizu in nikol ni začel pretepa jih je pa večkrat že dobil.....
v glavnem v višji skupini je na hitro preštetih vsaj 6 k so mlajši od našega en je celo več k leto mlajšiuser posted image in ne mi rečt da ne delajo razlik v skupini ker vzgojiteljice (2) ki morejo previt in nahranit 7 otrok pač ne morejo pomagat starejšim pri ustvarjanju.... imam samo 2 otroka pa vidim kako to gre... med tem ko se bo večja skupina že igrala na igralih bo mlajša čakala da bodo vzgojiteljice previle celo četo.....user posted image user posted image user posted image user posted image polek tega imajo kosilo prej in prej grejo spatuser posted image torej bo obravnavan kot dojenček..... če bi bil mlajši in bi bli v skupini starejši otroci bi mi blo fino ker bi imel vzornike tako pa kaj ga bom mogla začet jst po žlici hranit doma ker se mu bo to zdelo finouser posted image user posted image user posted image user posted image

vse to so moja ugibanja in izraz tega kar vidim doma od kar je benjamin pri hiši.... upam, da so moje skrbi odveč ampak vseeno bi ga reje vidla v višji skupiniuser posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
31.8.2009 19:51:47   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Moja user posted image je danes končno prišla, tak, da še ena, pol pa v nove boje. Sem pa imela 1. na 32. dan, zdaj drugo pa na 31.

kdaj greš v boj za pluskom ,oktobra?

Oktobra,ja.

Katjuša- pa to je kaki manjši vrtec? Ker drugače je res problem, če jih toliko ne hodi. Pol bi še potrebovali vsaj eno pomočnico zraven, tako imajo naši najmlajši v našem vrtcu. Pa tiste vozičke za trojčke za te, ki ne hodijo. Pa so bili v lepem vremenu vsak dan zunaj.

Tudi jaz upam, da je tvoj strah odveč. Pri naših je v Niki skušini strogo ločeno, da jih previja samo pomočnica(mislim, da sta zdaj še samo 2 pleničarja)(čeprav se meni to ne zdi prav), vzgojiteljica se pa ukvarja s tavečjimi. 

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
1.9.2009 7:43:19   
Katjusa
Dobro jutro

Vsem, ki se vam danes začenja šola ali vrtec želim lepo smeha polno in uspešno šolsko leto....

otroc še spijo... mi2 z možekom sma pa vstala n klicala ravnateljico vrtca, ki pravi, da je vse zasedeno in da so pa eni starši v drugi skupini, ki so želel prestavit malega v 1. in če bojo zdej še za to bomo zamenjal....
drugače imam pa tremo pred 1. dnem..... sem misla, da mi bo lažje k je že tok velik in zdej se ubadam s tem kako skrit, da mi je hudo k gre v vrtec in ne bo več z mano doma..... skos razmišljam v smislu zdej vrtec pol šola, pa srednja in poroka..... pač da je moj mali mišek dobil krila in leti počasi iz varnega gnezda
sem žalostna vendar ker je njegova želja, da gre v vrtec bo šel..... rabi svoje vrstnike in rabi, da se mu dogaja kar v vrtcu se

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
1.9.2009 8:03:03   
ljupka
Teško je dat otroka od sebe stran,moja oba sta bila manjša ko sta šla v vrtec,Ana dobro leto!Ampak se počasi navadi otrok in starš,ko ugotoviš ,da otrok hitreje napreduje,tudi če je med mlajšimi.Ko vidiš da uživa ,veliko ustvarja ogromno se nauči stvari ki jih sam nebi znal!
Je tudi kakšna slaba stran,bolezen mogoče prec prvi mesec,kakšni pretepi, ugrizi,se zgodi,ne more vse vzgojiteljica videt gre enga previjat pa se zgodi.
Ena je našo dvakrat za nos ugriznila,v sekundi,verjamem,da ni mogla preprečit!
Je pa vrtec zelo dobra stvar v razvoju otroka in lažji prehod v šolo,ker jih že pripravljajo na to!

Nič se bat Katjuša,vse bo ok,boš videla!user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi gremo pa v prvi razred,Jaka komaj čaka,danes bo tko samo 2 ure,jutri pa zares!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
1.9.2009 8:18:10   
Katjusa
Ljupka hvala.....

sej men je mogoče mičkano lažje k vidim, da si Florjan to želi in komaj čaka.... če bi jokal bi mi blo še bolj hudo...... vsi mormo skos to eni ste že šli eni še bomo.... je pa verjetno pri vsakem otroku hudo in več k jih bomo imele več takega stresa bomo mogl dat čezuser posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
1.9.2009 8:33:30   
NATAŠA35
vsem mamicam želim manj stresen današnji dan in celo šolsko leto...

katjuša upam, da se bo vse izteklo, kot se mora...težko se je odvojit od otroka in verjamem da ti je hudo, sem dala že 3x to čez, ampak ščasoma pa vidiš, da je tako prav...veliko se bo naučil in napredoval, pa ni važno v kateri skupini je...sploh pa je res vse odvisno kakšna je vzgojiteljica...moji so imeli vsi zelo dobre vzgojiteljice, najmlajši pa je najbolj napredoval...edina slaba stran so na bolezni, ki bodo zdaj bolj pogoste...

moji imajo pouk eden do 12-ih eden do 13-ih...naj jima mine hitro kakor se da....

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
1.9.2009 12:07:43   
Katjusa
evo naju iz vrtca..... sem vam rekla, da ne bo hotu domov..... sma sicer prišla pred pol ure pa to komaj... vzgojiteljice so naju pa že pred 11 v bistvu poslale domov pol sma bla pa še na igralihuser posted image user posted image user posted image

me je prišla vzgojiteljica vprašat če se želim zaradi niju prestavituser posted image ne sej vzgojiteljice so mi OK vsaj ta prvi občutek mi deluje vse super.... skupina je pa res ful zmešana in ima velike male kar želi..... če bo šlo bomo prestavli če pa ne bo šlo bo pač tle sej bo OK sam da enkrat zalavfa in da vse skupaj zalavfa v moji glavi.... za ju3 smo se zmenli da ga ob 9 prpelem in ga pridem ob 11 iskatuser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da mu bo všeč brez meneuser posted image

me je dons za vsako igračo spraševal, če jo lahko vzameuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
1.9.2009 12:40:10   
NATAŠA35
superca katjuša user posted image user posted image user posted image user posted image

boš videla, da bo bolje če te ne bo zraven...mora se navadit, da ga boš dala v varstvo, potem pa ga prideš iskat...moj jakob spi, ko ga pripeljem, tako da ga dajo še spat na ležalnik in se vsi jokajo, pa vpijejo, pa spi kot top in tudi prvi zaspi...moram reči, da je zelo priden...

evo prvi šolar je prestal prvi dan in še povrhu je bil vesel pa ponosen, ker je dobil svojo omarico za čevlje....zdaj čakam na komentar drugega...

popoldan pa še malo v nabavo zvezk in ovitkov, ki jih je zmanjkalouser posted image ne glede na to, da smo mislili, da smo jih dovolj kupili...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

kontracepcija
ožbejka

kaj menite o sterelizaciji?

vredu (40%)

se ne strinjam (27%)

ne vem (33%)

Število vseh glasov: 247

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!