Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 27.8.2009 7:19:36
|
|
|
|
mojamura
|
jaz se te nove gripe niti ne bojim. mislim pa, da pri vsem skupaj gre za zaroto določenih farmacevtskih družb, ki bi si rade povečale prodajo kao "zdravil" Ta novi virus gripe ni nič drugega, kot mutirani virus čisto navadne gripe (kako lahko virus mutira - s pomočjo laboratorijev in nadebudnih znanstvenikov I guess)- zakaj pa dobivajo te nove gripe imena po živalih, ne vem, ugibam pa da zaradi tega, ker so prvič preiskusili viruse na recimo ptiču in prašiču.
< Sporočilo je popravil mojamura -- 27.8.2009 7:20:27 >
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 27.8.2009 10:47:28
|
|
|
|
NATAŠA35
|
punce jaz sem danes doma, na dopustu, zdaj sem se vrgla na kuhinjo, potem pa na otroško sobo in omare....sem si zadala eno omaro na dan, da pospravim, pogledam kaj je še dobrega, kaj je premajhnega, kaj se nosi, kaj ne... moj v opaž daje kuhinjo, potem pa je na vrsti wc - prebarvali ga bomo v svetlo zeleno - me prav zanima kako bo zgledalo...imam namen kupiti komplet tuš kabino, in stene prebarvat v rdeče , bom videla če bo moj za to...veža pa bo oranžna...na koncu pride še najina soba, da jo čist obrneva, tam kjer os zdaj omare, bo prišla postelja, omare pa na drugo stran, ampak prej mora biti vse ostalo uštimano...upam, da nam do božiča to uspe kako ste kaj ostale....
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 27.8.2009 11:36:42
|
|
|
|
isabeaux
|
Živjo pupe...kako ste mi kaj... Jaz sem čist hin...sem delala danes za dragega kanapeje...je nesel v novo službo...300 komadov sem jih nardila...za znort...od 6 ih zjutraj pa do 10 ih dopoldne sem delala kot norc...zraven malega zabavala...ker ni hotu spat, pred tem vso noč nisem spala ker je malega nekaj mučilo...noro...tko sem hin da ne morem verjet....pa saj bo... moja m se kje poslovila...sedaj pa veselo na delo...hehe
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 27.8.2009 11:37:07
|
|
|
|
dašabina
|
helo, kako kaj? nataša, pridna pridna, tud mi se že nekaj časa menmo, da bo treba pleskat, samo moram dobit varstvo za Mihca... punce niso dovolj vztrajne Mojamura, glede gripe imam isto mnenje.... moja služba - revizorka na eni od naših zavarovalnic, enkrat ko bom bogata z denarjem in brez pufov, bom pa kaj drugega.... leta z ljubimcem 13 na 4 leta podlage - jap kar dolg sva že skup in moram rečt da se imava vsako leto lepše in rajši... aja poročila sva se pa v maju (datum 4.5.1996 da si ja zapomne
< Sporočilo je popravil dašabina -- 27.8.2009 11:38:59 >
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 27.8.2009 11:45:31
|
|
|
|
testianka
|
evo mene. a uganete kje sem bila celo dopoldne? ni težko.? ja ja, spet pri zobarju. zdej mi je pa dal živc ven. upaam da bo končno mir.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 27.8.2009 11:59:49
|
|
|
|
isabeaux
|
ufff....jaz mam zob. v pondelk... jao...kolk nas ti zobje mučijo...a ne...sam križ je z njimi...
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 27.8.2009 12:10:00
|
|
|
|
ljupka
|
Isabeaux,kaj so to kanapeji,kaj za pojest? Dajmo punca veselo na delo,probajta še vidva zjutraj mogoče bo boljš! Midva sva se pa poročila 1.3.2003,z 1 letom podlage!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 27.8.2009 12:25:57
|
|
|
|
mojamura
|
tudi naše stanovanje bi bilo potrebno malati...heeelp
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 27.8.2009 12:48:27
|
|
|
|
Teni_
|
Naše tudi in se ga bom verjetno spravila septembra. Jaz to full rada delam, pa še zastonj razgibavanje imam . Kaj kuhate pametnega. Jaz zdaj pečem čevapčiče, pa krompir. Če tavečjo vprašam, bi vsak dan jedla krompir pa meso.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 27.8.2009 13:27:05
|
|
|
|
isabeaux
|
Ljupka kanapeji so obloženi kruhki....bom potegnila slikco iz tel. pa vam naložim...
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 27.8.2009 14:18:52
|
|
|
|
isabeaux
|
sem dala slikce v album...poglej tja ljupka
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 27.8.2009 15:36:07
|
|
|
|
ljupka
|
Joj isabeaux imam opčutek ,da bi cel pladenj sama pospravla njams ,mljack,to dobro i ja bi pošlji po hitri pošti! Zdaj sem pa lačna!Zelo lepo si naredila bravo!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 27.8.2009 15:38:43
|
|
|
|
tanjusi
|
isabeaux (a mi lahko prosim poveš kako se prebere tvoj nick?) , zelo si bla pridna. Jaz sem prišla iz službe tudi totalno utrujena , sem se ulegla na ležalnik pred hišo in si privoščila en sladoled preden sem se preoblekla. Zarad nove gripe se pa tudi jaz ekstra ne sekiram, samo zdaj smo pa dobili še v službi posebna navodila, kako ravnati če in ko pol pa začneš spet mal razmišljat
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 27.8.2009 15:39:12
|
|
|
|
tanjusi
|
isabeaux (a mi lahko prosim poveš kako se prebere tvoj nick?) , zelo si bla pridna. Jaz sem prišla iz službe tudi totalno utrujena , sem se ulegla na ležalnik pred hišo in si privoščila en sladoled preden sem se preoblekla. Zarad nove gripe se pa tudi jaz ekstra ne sekiram, samo zdaj smo pa dobili še v službi posebna navodila, kako ravnati če in ko pol pa začneš spet mal razmišljat
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 27.8.2009 15:39:55
|
|
|
|
tanjusi
|
presneti računalnik dvakrat mi je prilepil
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 27.8.2009 17:17:18
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Naše tudi in se ga bom verjetno spravila septembra. Jaz to full rada delam, pa še zastonj razgibavanje imam . Kaj kuhate pametnega. Jaz zdaj pečem čevapčiče, pa krompir. Če tavečjo vprašam, bi vsak dan jedla krompir pa meso. tudi jaz ga bom sama pobelila....odločam se samo še za barvo
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 27.8.2009 17:44:19
|
|
|
|
isabeaux
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka Joj isabeaux imam opčutek ,da bi cel pladenj sama pospravla njams ,mljack,to dobro i ja bi pošlji po hitri pošti! hehe...ljupka...se bomo zmenli pa bom enkrat nardila za nas
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 27.8.2009 17:45:37
|
|
|
|
isabeaux
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi isabeaux (a mi lahko prosim poveš kako se prebere tvoj nick?) , isabo...se prebere enostavno a ne... No jaz se nove gripe ne bojim...malo sem takšna da verjamem na nek način v usodo in upam da nam ni usojena.... A pa še glede službe...no jaz delam v šoli....
< Sporočilo je popravil isabeaux -- 27.8.2009 17:46:47 >
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 27.8.2009 18:23:47
|
|
|
|
Teni_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Naše tudi in se ga bom verjetno spravila septembra. Jaz to full rada delam, pa še zastonj razgibavanje imam . Kaj kuhate pametnega. Jaz zdaj pečem čevapčiče, pa krompir. Če tavečjo vprašam, bi vsak dan jedla krompir pa meso. tudi jaz ga bom sama pobelila....odločam se samo še za barvo Jaz že imam barvo določeno. Ta mali2 imata roza in bo samo na isto barvo prebarvat, hodnik rumen, najina soba bo pomoje kar bela, dnevna pa oranžna, kuhinja pa je pol bela in pol temno rdeča. Kopalnica in wc pa bosta ostala taka kot sta, ker še vseeno upam, da gremo čimprej drugam.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 27.8.2009 19:00:50
|
|
|
|
tanjusi
|
A pa še glede službe...no jaz delam v šoli....user posted image user posted image pol si pa mal pred mano, a si učiteljica?
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 27.8.2009 19:40:19
|
|
|
|
ljupka
|
Mi pa mamo novo hišo vso v barvah!5 CM obroba od stropa dol ,z limom polepiš ,pa ostane rob ,ful dobro videt! Kuhinja je bela ,ploščice črne,stene pobarvane na rdeče,jedilnica POMARANŽNA ,dnevna breskva!Predsoba in pol stopnišča rumena barva limone,pol bi nam je zmankalo pa sva dolila rdeče in je ratala dobra oranžna!Jakatova soba modre dve stene ,dve pa rumene!Anine dve roza,dve pa vijola!Naša spalnica olivno zelena dve stene dve pa modre!Mamo še eno sobo smo zmešali ostanke modre rumene in roza in je brišla mentol zelena in oranžna! Hodnik je tud barva pomaranžne ker nam je bila najlepša!So pa vse barve že gotove od Jupole v otroških pa Jupol junior,ker so bolj blage,kok se sliši čudno,je dobro ispalo in moj dragi je vse sam id maja 150 kvadratov ploščic ,vse prebelil in pobarval in 70 kvadratov laminata ,kopalnico namonteral ,in kuhinjo predelal!Zelo priden! Še dost stvari mi manka ,sedaj nimam ni za burek ,ampak bo! Ta važno je, pojstle mam,drugo pa ni tako pomembno! Ja pa okna so bela in notranja vrata so bela in okoli tudi bela obroba!
< Sporočilo je popravil ljupka -- 27.8.2009 19:41:33 >
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 28.8.2009 5:18:53
|
|
|
|
tanjusi
|
mojamura!!! upam da prideš kaj gor danes! vse najlepše in najboljše! Uresničitev vseh želja, eno malo bebico in vse kar si sama najbolj želiš !!!
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 28.8.2009 20:37:26
|
|
|
|
Katjusa
|
ojla punce mi smo doma žalostni ker smo se vstrašli slabe nopovedi vremena in nisemo hotle reskirat.... imel smo se ful fajn res smo uživali in otročki so bli ful pridni spali so cele noči od 9 do nekje pol 8 zjutri kar je blo ravno prav, da smo bli okol 10 na plaži.... fotke še pridejo ampak ne danes... ker sem mičkano utrunjena..... Mojo še kr čakam. A ja kaka nova nosečka?upam, da vas je cel kup.... In kako se počutijo tiste k so že "stare" nosečke? A ste se kej za srečanje še menle? Lep pozdrav pa vas jutri kej preberem....
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 28.8.2009 21:13:24
|
|
|
|
tanjusi
|
Mojouser posted image še kr čakam. kdaj bi pa mogla prit? a veš da smo te pogrešali pa ti fuul zavidali! saj ne saj je prav da se mate fajn....
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 28.8.2009 21:32:35
|
|
|
|
Teni_
|
Moje še tudi ni, ampak nisem noseča, samo komaj čakam, da se prikaže, da potem še eno počakamo, pol pa v boje. Očitno ne bo več na 28 dni, oz. bo trajalo, da se porihta nazaj. Sem pa bila danes spet na fitnesu. Grem zdaj skoraj vsak dan, ko imam mesečno in prav paše. Sem potem kot prerpjena, ko se razmigam, pa še kilce kopnijo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Katero ime izbrati za punčko?t4saKatero ime se vam bolj dopade za punčko?Neli (
64%)
Evelin (
36%)
Število vseh glasov: 395Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!