|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
27.8.2009 7:19:36   
mojamura
jaz se te nove gripe niti ne bojim. mislim pa, da pri vsem skupaj gre za zaroto določenih farmacevtskih družb, ki bi si rade povečale prodajo kao "zdravil" Ta novi virus gripe ni nič drugega, kot mutirani virus čisto navadne gripe (kako lahko virus mutira - s pomočjo laboratorijev in nadebudnih znanstvenikov I guess)- zakaj pa dobivajo te nove gripe imena po živalih, ne vem, ugibam pa da zaradi tega, ker so prvič preiskusili viruse na recimo ptiču in prašiču.

< Sporočilo je popravil mojamura -- 27.8.2009 7:20:27 >

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
27.8.2009 10:47:28   
NATAŠA35
punce jaz sem danes doma, na dopustu, zdaj sem se vrgla na kuhinjo, potem pa na otroško sobo in omare....sem si zadala eno omaro na dan, da pospravim, pogledam kaj je še dobrega, kaj je premajhnega, kaj se nosi, kaj ne... moj v opaž daje kuhinjo, potem pa je na vrsti wc - prebarvali ga bomo v svetlo zeleno - me prav zanima kako bo zgledalo...imam namen kupiti komplet tuš kabino, in stene prebarvat v rdečeuser posted image , bom videla če bo moj za to...veža pa bo oranžna...na koncu pride še najina soba, da jo čist obrneva, tam kjer os zdaj omare, bo prišla postelja, omare pa na drugo stran, ampak prej mora biti vse ostalo uštimano...upam, da nam do božiča to uspeuser posted image user posted image

kako ste kaj ostale....

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
27.8.2009 11:36:42   
isabeaux
Živjo pupe...kako ste mi kaj...

Jaz sem čist hin...sem delala danes za dragega kanapeje...je nesel v novo službo...300 komadov sem jih nardila...za znort...od 6 ih zjutraj pa do 10 ih dopoldne sem delala kot norc...zraven malega zabavala...ker ni hotu spat, pred tem vso noč nisem spala ker je malega nekaj mučilo...noro...tko sem hin da ne morem verjet....pa saj bo...

moja m se kje poslovila...sedaj pa veselo na delo...heheuser posted image user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
27.8.2009 11:37:07   
dašabina
helo, kako kaj?

nataša, pridna pridna, tud mi se že nekaj časa menmo, da bo treba pleskat, samo moram dobit varstvo za Mihca...user posted image punce niso dovolj vztrajneuser posted image

Mojamura, glede gripe imam isto mnenje....

moja služba - revizorka na eni od naših zavarovalnic, enkrat ko bom bogata z denarjem in brez pufov, bom pa kaj drugega....user posted image

leta z ljubimcem 13 na 4 leta podlage - jap kar dolg sva že skup in moram rečt da se imava vsako leto lepše in rajši...user posted image aja poročila sva se pa v maju (datum 4.5.1996 da si ja zapomneuser posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 27.8.2009 11:38:59 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
27.8.2009 11:45:31   
testianka
evo mene.
a uganete kje sem bila celo dopoldne? ni težko.?
ja ja, spet pri zobarju. zdej mi je pa dal živc ven. upaam da bo končno mir.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
27.8.2009 11:59:49   
isabeaux
ufff....jaz mam zob. v pondelk...user posted image  jao...kolk nas ti zobje mučijo...a ne...sam križ je z njimi...user posted image

(odgovor članu testianka)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
27.8.2009 12:10:00   
ljupka
Isabeaux,kaj so to kanapeji,kaj za pojest?user posted image Dajmo punca veselo na delo,probajta še vidva zjutraj mogoče bo boljš!

Midva sva se pa poročila 1.3.2003,z 1 letom podlage!

(odgovor članu testianka)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
27.8.2009 12:25:57   
mojamura
tudi naše stanovanje bi bilo potrebno malati...heeelp

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
27.8.2009 12:48:27   
Teni_
Naše tudi in se ga bom verjetno spravila septembra. Jaz to full rada delam, pa še zastonj razgibavanje imamuser posted image .

Kaj kuhate pametnega. Jaz zdaj pečem čevapčiče, pa krompir. Če tavečjo vprašam, bi vsak dan jedla krompir pa meso.user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
27.8.2009 13:27:05   
isabeaux
Ljupka kanapeji so obloženi kruhki....bom potegnila slikco iz tel. pa vam naložim...user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
27.8.2009 14:18:52   
isabeaux
sem dala slikce v album...poglej tja ljupka user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
27.8.2009 15:36:07   
ljupka
Joj isabeaux imam opčutek ,da bi cel pladenj sama pospravla njams ,mljack,to dobro i ja bi pošlji po hitri pošti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj sem pa lačna!Zelo lepo si naredila bravo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
27.8.2009 15:38:43   
tanjusi
isabeaux (a mi lahko prosim poveš kako se prebere tvoj nick?) , zelo si bla pridna.
Jaz sem prišla iz službe tudi totalno utrujena , sem se ulegla na ležalnik pred hišo in si privoščila en sladoled preden sem se preoblekla.
Zarad nove gripe se pa tudi jaz ekstra ne sekiram, samo zdaj smo pa dobili še v službi posebna navodila, kako ravnati če in kouser posted image pol pa začneš spet mal razmišljatuser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
27.8.2009 15:39:12   
tanjusi
isabeaux (a mi lahko prosim poveš kako se prebere tvoj nick?) , zelo si bla pridna.
Jaz sem prišla iz službe tudi totalno utrujena , sem se ulegla na ležalnik pred hišo in si privoščila en sladoled preden sem se preoblekla.
Zarad nove gripe se pa tudi jaz ekstra ne sekiram, samo zdaj smo pa dobili še v službi posebna navodila, kako ravnati če in kouser posted image pol pa začneš spet mal razmišljatuser posted image

(a camus)

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
27.8.2009 15:39:55   
tanjusi
presneti računalnik dvakrat mi je prilepiluser posted image

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
27.8.2009 17:17:18   
mojamura
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Naše tudi in se ga bom verjetno spravila septembra. Jaz to full rada delam, pa še zastonj razgibavanje imamuser posted image .

Kaj kuhate pametnega. Jaz zdaj pečem čevapčiče, pa krompir. Če tavečjo vprašam, bi vsak dan jedla krompir pa meso.user posted image

tudi jaz ga bom sama pobelila....odločam se samo še za barvo

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
27.8.2009 17:44:19   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Joj isabeaux imam opčutek ,da bi cel pladenj sama pospravla njams ,mljack,to dobro i ja bi pošlji po hitri pošti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hehe...ljupka...se bomo zmenli pa bom enkrat nardila za nas user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
27.8.2009 17:45:37   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

isabeaux (a mi lahko prosim poveš kako se prebere tvoj nick?) , user posted image

isabo...se prebere user posted image user posted image user posted image enostavno a ne...

No jaz se nove gripe ne bojim...malo sem takšna da verjamem na nek način v usodo in upam da nam ni usojena....user posted image

A pa še glede službe...no jaz delam v šoli....user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 27.8.2009 17:46:47 >

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
27.8.2009 18:23:47   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

tudi jaz ga bom sama pobelila....odločam se samo še za barvo

Jaz že imam barvo določeno. Ta mali2 imata roza in bo samo na isto barvo prebarvat, hodnik rumen, najina soba bo pomoje kar bela, dnevna pa oranžna, kuhinja pa je pol bela in pol temno rdeča. Kopalnica in wc pa bosta ostala taka kot sta, ker še vseeno upam, da gremo čimprej drugam.user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
27.8.2009 19:00:50   
tanjusi
A pa še glede službe...no jaz delam v šoli....user posted image user posted image

pol si pa mal pred mano, a si učiteljica?

(a camus)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
27.8.2009 19:40:19   
ljupka
Mi pa mamo novo hišo vso v barvah!5 CM obroba od stropa dol ,z limom polepiš ,pa ostane rob ,ful dobro videt!
Kuhinja je bela ,ploščice črne,stene pobarvane na rdeče,jedilnica POMARANŽNA ,dnevna breskva!Predsoba in pol stopnišča rumena barva limone,pol bi nam je zmankalo pa sva dolila rdeče in je ratala dobra oranžna!Jakatova soba modre dve stene ,dve pa rumene!Anine dve roza,dve pa vijola!Naša spalnica olivno zelena dve stene dve pa modre!Mamo še eno sobo smo zmešali ostanke modre rumene in roza in je brišla mentol zelena in oranžna!
Hodnik je tud barva pomaranžne ker nam je bila najlepša!So pa vse barve že gotove od Jupole v otroških pa Jupol junior,ker so bolj blage,kok se sliši čudno,je dobro ispalo in moj dragi je vse sam id maja 150 kvadratov ploščic ,vse prebelil in pobarval in 70 kvadratov laminata ,kopalnico namonteral ,in kuhinjo predelal!Zelo priden!
Še dost stvari mi manka ,sedaj nimam ni za burek ,ampak bo! Ta važno je, pojstle mam,drugo pa ni tako pomembno!

Ja pa okna so bela in notranja vrata so bela in okoli tudi bela obroba!

< Sporočilo je popravil ljupka -- 27.8.2009 19:41:33 >

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
28.8.2009 5:18:53   
tanjusi
mojamura!!! upam da prideš kaj gor danes!
vse najlepše in najboljše! Uresničitev vseh želja, eno malo bebico in vse kar si sama najbolj želiš !!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
28.8.2009 20:37:26   
Katjusa
ojla punce

mi smo doma žalostni ker smo se vstrašli slabe nopovedi vremena in nisemo hotle reskirat.... imel smo se ful fajn res smo uživali in otročki so bli ful pridni spali so cele noči od 9 do nekje pol 8 zjutri kar je blo ravno prav, da smo bli okol 10 na plaži.... fotke še pridejo ampak ne danes... ker sem mičkano utrunjena.....

Mojouser posted image še kr čakam. A ja kaka nova nosečka?upam, da vas je cel kup.... In kako se počutijo tiste k so že "stare" nosečke? A ste se kej za srečanje še menle?

Lep pozdrav pa vas jutri kej preberem....

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
28.8.2009 21:13:24   
tanjusi
Mojouser posted image še kr čakam.

kdaj bi pa mogla prit?
a veš da smo te pogrešali pa ti fuul zavidali!user posted image
saj ne saj je prav da se mate fajn....

(a camus)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
28.8.2009 21:32:35   
Teni_
Moje še tudi ni, ampak nisem noseča, samo komaj čakam, da se prikaže, da potem še eno počakamo, pol pa v boje. Očitno ne bo več na 28 dni, oz. bo trajalo, da se porihta nazaj.

Sem pa bila danes spet na fitnesu. Grem zdaj skoraj vsak dan, ko imam mesečno in prav paše. Sem potem kot prerpjena, ko se razmigam, pa še kilce kopnijo.user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Katero ime izbrati za punčko?
t4sa

Katero ime se vam bolj dopade za punčko?

Neli (64%)

Evelin (36%)

Število vseh glasov: 395

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!