Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 7:45:27
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi anjusi welcome user posted image sem vesela za tvojo oz. vašo odločitev. sej sem stara sam tolk pa ne da bi me mogle vikat saj te nisem vikala....to sem mislila da sem vesela za tvojo oz. vašo, kot familija, odločitev
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 7:48:47
|
|
|
|
dašabina
|
Dober dan punce, so mi tale vaša pisanja zadnjih dni kar dvignila moralo, in sicer predvsem zato, ker se znate pogovarjat tud o kilah....ki so moj večni problem ampak ste res prave pozitivke... naj tudi tebi Katjuša in Isabeux hitro rata....aja, jaz grem pa Tifol danes kupit , Tanjuši ga dobiš brez recepta ljupka, počivat... kar se pa starosti tiče, sem pa jaz po moje "ta stara" pa mlada po srcu in obnašanju, bi dodal moj mož sem že dopolnila 36 let, moram mal pobrskat kolk ste druge stare.... uživajte...
< Sporočilo je popravil dašabina -- 19.8.2009 7:50:28 >
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 7:55:21
|
|
|
|
mojamura
|
ne rabiš zame nič brskat, ti bom kar povedala - v soboto pridem v kristusova leta, se pravi stara bom 33-let. dašabina - in potem ste se osločili za še enega ?
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 8:01:58
|
|
|
|
dašabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura ne rabiš zame nič brskat, ti bom kar povedala - v soboto pridem v kristusova leta, se pravi stara bom 33-let. dašabina - in potem ste se osločili za še enega ? jaaaaa...na seznam me pa ne dajat, ker to slabo vpliva name...resno...sem bila na seznamih, pa ni bilo nič, sem se umaknila in je ratalo....tako da naj bo to naša sladka skrivnost....hvala za razumevanje....
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 8:05:26
|
|
|
|
tanjusi
|
anjusi welcome user posted image sem vesela za tvojo oz. vašo odločitev. sej sem stara sam tolk pa ne da bi me mogle vikatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj te nisem vikala....to sem mislila da sem vesela za tvojo oz. vašo, kot familija, odločitevuser posted image user posted image ja dobro jutro pozneje napišem kako je z našo odločitvijo, jaz sem stara 34 let - če bo tako kot si želim bom rodila pri 35 letih....
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 8:19:00
|
|
|
|
NATAŠA35
|
dobrodošla tanjusi če smo že pri leti, sem stara 34 let in ko bom rodila, bom napolnila točno 35 let, tako da bom imela lepo darilo, če bo vse posreči...sva enako stare tanjuši, razen da jaz pričakujem že 4. -tega ljubka ne sekiraj se prosim, pa počivaj...pravijo, da če imaš izcedke, da prihaja pupo, ne vem pa če je to res ... za srečanje pa sem, ampak ljubka ko se pri tebi malo umiri, lahko tud na kofi pridemo, ali pa naredimo eno uselitveno fešto, pa vsaka nekaj prinese, da ne bo vse na tvojih plečih...hišo je treba zalit, da bo vse ok, pa brez zamere ljubka
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 9:26:21
|
|
|
|
ljupka
|
Samo en izcedek je spet bil zdaj je vredu!Sem celo noč hodila na stranišče gledat pa ni bilo nič! Zjutraj sem vstala ob 04:45h sem možu skuhala kavo preden je šel na šiht! Ob 6:30h sem otroke pelala v vrtec!Potem sem spucala okna ,radijatorje in vrata,ki je bilo od barve,sedaj grem kuhat golaž in palento ,si je tast zaželel,potem grem pobrisat laminate,pol grem pa mal spat ! Marca sem bila stara 30 let in se mi zdi ful velik,ker prištejem zraven 15 let delavne dobe,ker mi je ta čas kar preletel mimo mene!Ker le ta čas otkar imam moža in otroke mi ima nekega smisla!Ko bom rodila bom imela 31 let! Dašabina moja Dolenka,ful sem vesela za vašo odločitev in držim pesti,da vam čimprej rata! Nataša ni problema ,kakšna zamera,vedno boste dobrodošle,saj vas imam rada! Katjuša seveda brez sončkov nikamor,moja dva se rada igrata! Gram kuhat ,da tasta nafotram,da ne bo siten!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 9:49:36
|
|
|
|
isabeaux
|
Živjo pupe...ooo...kolk ste se razpisale...pridne.... Dobrodošla Tanjuši.....tifol dobiš brez recepta v lekarni...čeprav je elevit boljši, tudi dražji...žal...ker ima vse potrebne vitamine.... No jaz sem upala, da bom do oktobra, ko imam 33 nekje dočakala , čeprav nič dobro ne kaže.... Križ me že boli, tko da bo kmalu ... Ljupka, ti pa počivaj, pa pusti sedaj laminate pri miru...ne bo hudega, če ne bodo danes pobrisani.... No glede srečanja...bi bilo fajn...sam morte povedat iz kod ste...jaz sem iz štajerske....ne vem če bi bilo tko fajn da sedaj ljupko obremenjujemo...bi bilo morda bolje da se dobimo kje na sredini ...če veste kaj mislim...laho pa pridete k meni...ker pri meni imamo dost placa za male, da se špilajo...pa seveda bi bilo prav fajn...al pa se dobimo kje res v kakem centru, kjer se lahko dečica igra...oz. pijemo me kafe v miru...pa naj nam jo drugi skuhajo...hehe Lepo mi bodite....čav
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 10:18:52
|
|
|
|
testianka
|
ooo, kako ste bile pridne, dobro da danes ni v službi nič posebnega da sem imela čas prebrat za nazaj. točno še en mesec pa bom nevesta. jaz sem vedno mislila da bom prej shujšala, preden se poročiva, pa mi ni uspelo.zdej se pa tud ne bom sekirala. imam pa tud ene +30 kil. sem po prvem otroku shujšala za 28, pa sem se potem v drugi nosečnosti zredila 25. ampak glavno da me ima moj rad. ha, a veste kdaj sem se začela redit? ko sem pri 20ih naredila izpit za avto. no v septembru jih bom pa imela že 31 let. sem vesela da nas je vedno več in srečno vsem ki to še boste.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 10:29:57
|
|
|
|
ljupka
|
Mogla sem mal uidet iz kuhinje ker mi je tako slabo po čebuli in mi smrdi,še posebej pražena! Isabeaux,nič mi ne bo,če pridete rada se pohvalim z delom svojga moža tako sem ponosna nanjga! Moja tast in tašča nista nikoli marala obiskov zato ni nikoli nikogar bilo,jaz mam pa rada obiske in bi vas bila prav vesela! Da ga mahnem na štajersko,to bi bilo super ,ker Slovenija mi je krasna in jo rada spoznavam,na žalost sem po retko kam šla in je ne poznam! Problem je ,ker mojga bom teško kam dobila,jaz pa kam daleč bi se zgubila pa nimam korajže,vozim samo nujne relacije,mesto ,vrtec,drugač pa moj dragi!Razen če se zmenim s katero ki je iz okolice NM,ali kje blizu ,da bi se skupaj pelale!Mogoče bi pa hotel iti,vprašat ga moram! Laminate bom pa obrisala ,da bo moj lahko pohištvo znosu noter,da bodo otroške sobe nared! Zmente se ,če bi želele na Dolensko ni problema čeprav tudi štajerska ni slaba,prav lepa! Kje so pa Dramlje Katjuša?
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 10:31:10
|
|
|
|
isabeaux
|
Mamice v tretje bi postale in končno bi svoje najlepše, dojenčke v naročju ljupkovale! (Ljupkina pesem) TRETJI + BO : ČETRTI + BO : 1. KOZOROGINJA 1 2. MAUSIKAA 3. ISABEAUX 23. 08. 4. KATJUŠA 04. 09. 5. KAJČA 07. 09. 6. MOJAMURA 13. 09. 7. TANJUSI XX. 10. 8. TENI RR XX. 10. NAVIJAČICE: DAŠABINA TESTIANKA ( SREČKA ) NATAŠA 35 ( SREČKA ) LJUPKA ( SREČKA )
< Sporočilo je popravil isabeaux -- 19.8.2009 10:33:52 >
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 10:37:07
|
|
|
|
isabeaux
|
Ljupka vseeno previdno...no vidiš pri nas smo pa tko,...da gremo vsepovsod skupi...pa ful redko se zgodi, da bi šla jaz kam sama...ali pa brez dečice...ampak ponavadi gremo res vsi skupaj...hehe Moj je takoj za kako tako akcijo... Torej Ljupka ti si z Dolenske.... Jaz iz Štejerske.. Pa ostale?
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 10:49:32
|
|
|
|
testianka
|
a sem samo jaz gorenjka?
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 10:49:56
|
|
|
|
tanjusi
|
Pa ostale? user posted image user posted image nekje med koroško in štajersko!
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 10:50:05
|
|
|
|
ljupka
|
Jaz brez svojga tud nikamor ne grem,tako sva se zmenila kam en tam drug in seveda tudi sonški gredo zraven! Po pravici povedano bivša Belokranjka priženjena Dolenka!Obožujem Dolensko in Dolence ! Saj moj bi mogoče tudi bil,če nebi doma rihtal,pa sedaj smo še brez denarja,ker vse dava tam noter,pa še s subvencijo za mlade družine letos zavlačujejo,to bi nas izvleklo iz dreka!Ampak bo ,do zdaj sva se vedno izvlekla! Testianka čestitam na poroki! Kile ,te kile zgleda da smo skoraj vse lepe okrogle,le za Isabeaux ne vem,ker nič ne komentira,imam opčutek,da je zelo lušna in šlank,čeprav je njeno srce ogromno! Smo ta prave mamice,ko rodimo kaj imamo v planu,bomo lahko tudi hujšale skupaj!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 10:54:11
|
|
|
|
ljupka
|
Testianka tud gorence mamo radi in vem da niste prav nič škrti imam sodelavko gorenko in jo imam zelo rada ! Hura za gorence! Pri tebi sem že zgubila Tanjuši v tistem koncu še nisem bila!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 10:54:13
|
|
|
|
dašabina
|
jaz tud Dolenka, tako da mislim, da se nama mogoče z Ljupko poti kje križajo.. tud mojga ni za dobit, zato ga kar jaz zapeljem na komando gre pa je...
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 10:54:17
|
|
|
|
testianka
|
a si predstavljate da se nekje dobimo, vse lepo okrogle in noseče. to bi gledal za nami.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 10:56:06
|
|
|
|
dašabina
|
al zato pa smo take veseljakinje, ker smo okrogle in možekom ni treba na trdem ležat nič grem delat, mi grejo že neumnosti po glav
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 10:57:29
|
|
|
|
ljupka
|
No Dašabina ti bi lahko prišla k meni na kavo,saj približno vem od kje si doma ,si mi enkrat napisala!K meni prideš ,ko prideš v NM kreneš mimo Revoza proti Beli krajini ,pa si kmal pri men!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 10:58:06
|
|
|
|
tanjusi
|
nič grem delat, mi grejo že neumnosti po glavuser posted image user posted image jaz bi tudi mogla pa se mi ne da presneti dopust sam za zgago je
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 11:00:01
|
|
|
|
testianka
|
ljupka a kaj veš iz katerega konca gorenjske je tvoja sodelavka?
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 11:03:10
|
|
|
|
ljupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina al zato pa smo take veseljakinje, ker smo okrogle in možekom ni treba na trdem ležat nič grem delat, mi grejo že neumnosti po glav Bravo dašabina ,to niso neumnosti to je resnica,što ljulja ne žulja!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 11:06:43
|
|
|
|
ljupka
|
Iz ene vasi pri Kranju!Prejšnji petek ji je oče umrl je imel raka v grlu eno leto se je vsak vikent vosila k njemu na obisk!Poročena je na dolensko v tišti konec ,kakor je dašabina doma!Kako se vas imenuje pa žal ne vem!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 11:11:51
|
|
|
|
isabeaux
|
ha ha ha a...kolk ste me nasmejale...hehehe... Em...Ljupka...hvala za komplimente...sem kar zafarbala... No tkole je...enih 10 kg imam pa res preveč...sam mi je ratalo zdaj 2 dol spravit...tak da še ene 8 :-) Hja čemu se ve ne morte upret...jaz presnetim sladkarijam...šment...pa ne čokoladi...ta me sploh ne mika...bombonom...presneto...teh pa ne morem nehat jest...sploh gumi...jao...moj je reku...da se bom enkrat spremenila v žele...hehehe Ja pa sladoledu in smetani...jao meni...pr obeh nosečnostih sem pojedla po 4 banjicen na dan...sam aladoled bi jedla...hehe...ampak mora bit vanili, lešnik, al pa pistacija al punč...drugi me ne imponirajo...hehe Sedaj tud ko keks pojem eno banjico...sama...ja...res...noro....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Branje knjigMarogicaKako pogosto berete knjige?vsak dan (
23%)
včasih (
29%)
zelo redko (
34%)
ne berem knjig (
14%)
Število vseh glasov: 353Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!