malaMravljica
|
Soncek, poanta te blesave solate je, da je nekaj zimska, ki jo midva sploh jedla ne bova, bo vse za njo. Ma nam vec o tem, ravno vceraj zvecer mi je sestra rekla, naj se skuliram in malo manj delam. Me kar stisne ko pomilsim, kaj vse pocnem, druge se pa tako pazijo. Recimo vceraj sem s trgovine stovorla 2 x 6 plastenk po 1,5l katera nosecnica je se tok nora, da to naenkrat po stopnicah nese. Ma si morem en listek napisat v predsobi, nekaj v smislu, da ne smem dosti delat, da bom prebrala vesno ko grem mimo. S sobico se mi pa zdi, da ne bo pravocasno koncana in imam sedaj kar cmok v grlu. Kaj se da, da kupim sam previjalno podlago in dam pol na najino postlo in tam previjam? Naj omenim, da dojencke dobi zraven vodno bolezen, ker imava ekstremno obliko vodne postle in ni sans, da ne valovi. Sam drugje res ne morem, stanovanje je tak bolj odprt tip in pol ni ravno dovolj toplo, da bi dojencka slacila kje drugje, v kopalnici tudi nimam stroja, ker je spodaj v pralnici. Ma kriza ja. Pa ce bo to le za par tednov ali mogoce teden dni, saj bom prezivela a ne da. Rizkoo, ma tvoji kg niso neka panika, bo slo vse dol, ne sekiraj se. Jaz sem sedaj na +9, je skor tko kot pri tebi, pa se mi zdi, da bo slo cist brez problemov vse stran. Sem se ze navadla na tisto 6 spredaj in me sploh ne gane vec. Ej, kaj je pa s kosaro pri tebi?
|