|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
25.8.2009 8:11:19   
luan
Dobro jutro.
Danes malo čez polnoč, pet dni čez rok, je rodila tudi avgustovka anjasauser posted image . Porod je potekal hitro in brez zapletov.Na svet pa je pokukal mali user posted image Jan težak 3890 g in velik 52 cm.
LP

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
25.8.2009 8:43:10   
hel32
Dobro jutro

Danes sem dobro, mali se je nekam umiril, zjutraj, ko sem vstala je malo pobrckal, zdaj pa zgleda, da spi,
sam je zanimivo, mene brca zdaj čist pri popeku, ko pa kolca, je pa to tudi čist nekje v tamali.

Skratka, danes nevem, če bo kaj, ker se počutim odlično, nevem, če nebom malo popucala bajto spet, nadalje bomo pa vidli.
Gdo je še tuki, med nami Aprilčica, Reby, Tulpekuser posted image , Sligica, Moja malenkostuser posted image user posted image še katerauser posted image  O ne samo me smo ostale?

Aprilčica, moje noge so po čudežu čist lepe, mogoč se je mali prestavo in ne pritiska več ne tiste žileuser posted image user posted image user posted image  Misliš, da bo pri meni počasi akcija
mogoče pa, če me vsaki dan po kakih45 min malo hecajo popadki in otrdevanje trebuha.Pa dragi me vsaki dan po parkrat vpraše. če že grema,
nevem, če ni on bolj neučekan kot jaz.
Cavelirka, mi je sumljiva, je pisala, da ji je čep šel.
Anjasa, čestitke za Jana, pa veliko cartanja!user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič, grem na zajtrk.  In prebava me spet malo jezi, pa kr dober teden že, kr večkrat grem kakat na danuser posted image  baje je to znakuser posted image  Ja pa mozolje sem dobila
po bradiuser posted image

Miška, hvala za vzpodbudo, mala Nina je pa res pridna.
Kerala, tvoja porodna zgodba je pa itak kot iz kake Ameriške limonadeuser posted image user posted image user posted image , pa da je Teras tako priden fantek user posted image user posted image user posted image , upam, da bo naš tudi.user posted image user posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
25.8.2009 10:11:19   
Muca83
sams, čestitke za Sofijo user posted image

Danes so mi pa naredili ekg, čakam še ctg in potem v četrtek zjutraj akcija razen če se mala kaj prej odloči. Čep pa še kar potuje ven, popadkov pa nobenih ne čutim. Madonca jaz bom skor septemberka postala user posted image

Punce, upam da čimprej dočakate svoje user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
25.8.2009 10:48:21   
aprilčica07
muca: joj, ma se bomo načakale, kajne? no, ma vsaj veš, da boš v četrtek pestvala.. jst pa res ne vem,če ne bo ta bejba septemberka postala... nevem kaj si misli, mulkauser posted image user posted image user posted image user posted image pa aše malo nam gre navzkriž, ker je začela trgatev in so pol vsi nervozni, ker nevejo kaj bo z mano in kdaj bo in vse to... oh ja, ma saj bo minilo:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
25.8.2009 10:49:16   
aprilčica07
anjasa: čestitke za fantička!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hel: jst sem zihr, da boš ti kmalu rodila, nevem zakaj, ampak tako mi pravi občutek....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4055
25.8.2009 11:47:21   
Sanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

aja, pa se: zdaj grem skup sešraufat tisto "masino" za trebusnjake delat. ve, ki ste rodile, kolko trebuha se imate? jst mam takega, ko da bi bla ene 4 mesce nosecauser posted image user posted image user posted image ...
mala spi, men pa energija ven tolce!!!!

Miška res ti priporočam da počivaš in pusti tisto mašino vsaj dva do tri meseca pri miru. Po Vidovem rojstvu sem bila kot ti..pona energije. Že po drugem tednu sem skakala po steperju in pesa sprehajala in nič počivala...pa sem krvavela 11 tednov!!! Zdaj sem se mal posvetovala z fiziotepeutom in mi je rekel tri mesece nič dokler sklepi spet ne postanejo močnejši. Zdaj so mehki zaradi relaxina.
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
25.8.2009 12:18:32   
hel32
Evo mene

Na pono pucam bajto, prah, sesala sem, pomijem še tla, pa kopalnico, operem
1 pralni stroj, obesim, kosilo, potem pa malopoćivam.

Aprilčica, upam, da imaš pravi občutek, da bom prej rodila, jaz imam takega, da bom tam nekje konec tedna!
Drugač pa pravijo da tisti notranji instinkt tudi ti pove, gdaj je čas, upam, da je pravi!

Joj, jaz pozabljivka, SAMS, ČESTITKE ZA PUPO, PA VELLLLLIIIIIIIKO CARTANJAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič, grem dalje pucat.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
25.8.2009 12:57:14   
Reby
Oj punce, samo da na hitrco javim, da je danes rodila še ena avgustovka s tedensko zamudo user posted image

Serendipity - čestitke user posted image  user posted image  user posted image

tok, tok, pa sem tu! Ime mi je Zarja, na svet sem prikukala s CR ob 9.40, v dolžino merim 50cm, tehtam 3160g.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
25.8.2009 13:09:56   
aprilčica07
Serendipity čestitke za Zarjo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hel:
jst sem se pač odločla, da boš ti zihr rodila pred mano in pri tem ostajam... pridna, da pucaš, meni se danes tud tega ne da več delat.. bom počakala, da pride mj iz šihta, pol ga pa nafehtam, da kam gremo.. vsaj malo ven hodit ali pa kaj takega.. drgače bom znorela...user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
25.8.2009 14:26:09   
mony5
ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM IN NJIHOVIM user posted image !!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu sligica)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
25.8.2009 14:31:48   
mony5
No mi smo tud še tukaj! Že 5 dni čez PDP, očitno bo isto kot pri Zoji in mi bodo najverjetneje v čet. sprožili! Sem imela danes pregled in ni bilo nič popadkov, dojenčici je full lušno notri, ji nič ne manjka, odprta še vedno samo en prst (že tri tedne), baje do čet. še ne bo nič (tako je G rekla)! Grem v četrtek v LJ. P in mi bodo sprožili, ker bom že en teden čez rok (upam, da me ne bodo domov poslali) in se bom probala zment za EA. če bo na voljo, ker še enkrat sprožen porod pa mislim, da ne grem več rodit (ja sej k dobiš štručko v roke hitro pozabiš, samo vseeno)!

Vidim, da nas je kar nekaj že čez rok pa upam, da bomo hitro rodile in imele svoje user posted image hitro pri sebi!
Pol bove pa z Muco83 še skupaj rojevale???!!! Pa mogoče še s katero???!!!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
25.8.2009 14:38:57   
mony5
A ja pa očitno imam ovulacijo full kasneje in so mi že drugič rok narobe napovedal in sem zato spet kao čez rok. Mi je pa od včeraj zvečer skoz trebuh otrdevu in danes tudi že cel dan, tako da mogoče se bodo pa počasi še popadki začeli pa bom šla rodit (mam jutri R.D. pa mogoče že jutri)!!!user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
25.8.2009 15:37:31   
Anonimen
Tiste ki še valite(mo) - kdaj so vam nazadnje nardil UZ oz. ocenjeval težo ploda? A drugač vam spodej preverjajo stanje sami od sebe al jim rečete?

Jest mam jutr spet CTG pa bi tolk rada vedla če sem že kej odprta al ne, pa ginekologinja noče pa noče nč "sprožit" user posted image  Jebela cesta ne vem kva nej ji rečem da bo kej nardila user posted image

Moj "prvi datum" 24. je že mim, tko da čakam na 28. user posted image  

Sicer pa tud men trebuh tko otrdeva da me kar boli. Ampak tamala rine gor namest dol user posted image  Na dan me brcne vsaj 100x tko da brc ne štejem user posted image  
Kolki me bolijo kot svinja, med spanjem oz. obračanjem z boka na bok se počutim kot zarjavel žerjav, kar škripa vse tam dol user posted image  
Vsake tolk časa me špika in reže v jajčnikih, to je pa tud vse. Tolk sem na izi, da se mi še v porodnišnico nau dal it ko se bo začel user posted image  Tolk enga matranja kot da mi je blo treba tega user posted image

Evo, dons sva končno registrirala tanov avto, tko da mam zdej prvič kranjske tablce user posted image  

No o čem bomo debatiral?

Sam ne o pospravljanju prosm, men je že zdej slabo k bo mož v petek "kao štemal" na stopnicah in speeeet bo vse usran user posted image  Ampak boljš da zdej svinja kot pol ne? user posted image

(odgovor članu mony5)
  Neposredna povezava do sporočila: 4063
25.8.2009 19:07:33   
hel32
Aprilčica, upam, da bom res prej rodila sem sam tudi malo tečna,
kr naprej govorim malemu, zdaj pa lahko greš ven,user posted image user posted image user posted image jaz mislim, da bo datum 28.8.
v petek po moje akcija.
Ja pa še moj oče mi je rekel, da v petek bom pa sigurno rodila, sicer je pa to moj prvi pdp, jaz mislim, da bi lahko bilo, bomo vidli.
Me je pa malo panika prijela, ko sem se spomnila na popadke, kako bolijouser posted image , mogoč bo pa v 2 res bolj hitro.

Sem se nakopala danes spet, ko velika, smo bili v bazenu 2 uri, kak je pasala, res, se čist sprostiš, nič te ne boli, fino je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
25.8.2009 21:24:03   
aprilčica07
Dober večer,

hel32: postajaš tudi ti že štufa kajne?  joj, ma smo  babeuser posted image user posted image mi smo šli prej malo ven, sem bla kr ok, zdaj sem pa spet vsa tečna..

Jutri  grem spet v P na kontrolo, in spet se bom načakala.. Poročilo sledi jutri, ko pridem nazaj:), če se situaciija seveda na na hitrooooooo obrne...

anjaph: ma tečn smo tečne... ma upravičeno.. mene tudi že vse tako boli, da sem ko en hrošč, če se zvrnem na hrbet,  me niti dvigalo več ne dvigne.. za znoret.. ma bo minilo, le rodti moramo prej:)

Nočko

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
26.8.2009 5:28:21   
Reby
Jutro! Tuki še ena tečka, ki ne more spat user posted image  No, danes grem spet na kontrolo v P, upam, da se že kaj novega pokaže, čeprav sploh nimam takega občutka.

Vsem želim en lep dan in naj nam tole čakanje na bebice hitro mine! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4066
26.8.2009 8:23:26   
hel32
Jutr

Jaz sem še kr 2v1, in že prav prosim, naj se začne zares, ker tole čakanje je pa res ubijalsko sitno
jaz kr naprej čakam, a bo kaj bolj me zgrablo, al spet neredni popadek, ki jih imam kr cel dan, pa še
ponoči, pa to ni ničuser posted image .
Drugač, pa bom tečna še najmajn do petka, sem se odločla, da takrat rodimuser posted image user posted image user posted image

Aprilčica, Reby, upam, da vama ctg pokaže kak popadek danes na pregledu, jaz bom pa čakaaaaaaaaaaalaaaaaaaaa.

Tečka nosečka 40 tednov!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
26.8.2009 8:39:07   
Anonimen
jutro punce!!!!!
vsem novim mamicam cestitke!
tistim pa, ki se cakate, pa naj cimhitreje mine!!!!!!saj smo ze na koncu augusta.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hel32)
  Neposredna povezava do sporočila: 4068
26.8.2009 9:16:12   
mony5
Jutro!

Jst pa danes nisem tako tečna, ker upam, da bom jutri rodila pa tud če mi sprožijo bom že potrpela teh par uric, da spoznam svojo princesko!!! Pa še 30-tko danes praznujem, pa me bo lubček mal razvajal! Grevo pol po moje darilo (sem si zbrala eno full lepo verižico pa jo greva iskat), kasneje pa še na kosilo! user posted image user posted image user posted image

Je pa tole čakanje res ubitačno, vsak k me sreča me sprašuje kaj še čakam, da ne rodim! DDDDDDDDDDuser posted image k da je od mene odvisno kaj pa kako!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
26.8.2009 9:48:30   
Muca83
Evo mene, zadnji dan 2v1. Jutri pa akcija.

Vidim, da najbrž le ne bom zadnja, razen če vse danes rodite user posted image No, mogoče bom pa tista, ki je šla največ čez rok.

Vsem vam želim, da boste čimprej "odrešene" user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
26.8.2009 9:53:49   
Muca83
Serendipity, čestitke za Zarjo tudi od mene user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
26.8.2009 9:56:29   
*anč*
APRILČICA, HEL, MONY IN REBY  upam,da čimprej spoznate svoje pikce in pikice in da vam porod mine hitro in čimmanj boleče!! se mi že prav smilite s tem čakanjem.

midve sva se že ujele z dojenjem in spanjem, tko, da zdej že fino funkcioniramo. moj dans dela, tko da mam oba tamala doma. tristan je lepo sprejel kiaro, je pa res da je malo bolj zahteven. drug teden se mu začne vrtec, mene pa čakata še 2 kolokvija user posted image , da se lahko vpišem naprej.

mejte lep dan!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
26.8.2009 9:57:29   
*anč*
muca  tudi tebi želim isto kot ostalim user posted image !

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
26.8.2009 10:18:06   
*anč*

Drage Miška,  Karin, Kerala, Arwen in vse nove mamice!

Čestitam vam ob rojstvu vaših pikic in pikcev  in vam želim veliko stiskanja in lupčkanja malih zakladkov!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4074
26.8.2009 10:32:39   
*anč*

Draga Sams!

Čestitke ob  rojstvu tvoje hčerkice Sofije! Bravo mami za tako veliko punco! Hitro okrevanje in veliko crklanja vama želim!

user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?