hel32
|
Dobro jutro Danes sem dobro, mali se je nekam umiril, zjutraj, ko sem vstala je malo pobrckal, zdaj pa zgleda, da spi, sam je zanimivo, mene brca zdaj čist pri popeku, ko pa kolca, je pa to tudi čist nekje v tamali. Skratka, danes nevem, če bo kaj, ker se počutim odlično, nevem, če nebom malo popucala bajto spet, nadalje bomo pa vidli. Gdo je še tuki, med nami Aprilčica, Reby, Tulpek , Sligica, Moja malenkost, še katera O ne samo me smo ostale? Aprilčica, moje noge so po čudežu čist lepe, mogoč se je mali prestavo in ne pritiska več ne tiste žile Misliš, da bo pri meni počasi akcija mogoče pa, če me vsaki dan po kakih45 min malo hecajo popadki in otrdevanje trebuha.Pa dragi me vsaki dan po parkrat vpraše. če že grema, nevem, če ni on bolj neučekan kot jaz. Cavelirka, mi je sumljiva, je pisala, da ji je čep šel. Anjasa, čestitke za Jana, pa veliko cartanja! Nič, grem na zajtrk. In prebava me spet malo jezi, pa kr dober teden že, kr večkrat grem kakat na dan baje je to znak Ja pa mozolje sem dobila po bradi Miška, hvala za vzpodbudo, mala Nina je pa res pridna. Kerala, tvoja porodna zgodba je pa itak kot iz kake Ameriške limonade , pa da je Teras tako priden fantek , upam, da bo naš tudi.