|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
26.8.2009 20:13:42   
eee35
Muca: drži se, ni tako hud, pa hitro boš dobila user posted image Jaz tudi držim pesti!!!

sams: a sem ti jaz čestitala???? Pojma nimam, nekam kurjo glavo imam...
No v glavnem čestitkeuser posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
26.8.2009 20:51:50   
aprilčica07
Ojla

zgleda, da se je vse skupaj umirilo in da le še ne grem v Rim, oh ja, še malo bom jamrala tle goriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upanje pa ostaja, da me ponoči zagrabi za prav.. ampak ne trenutke prej sem bla zihr, da je to to, pa očitno ni, ker me zdaj prav nič več ne ščipa in sem čisto ok....

anč: kašna lepotička je Kiara, cukr mali...
cavalierka: čestitke za fantička! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za dobre želje, ma me boste še prenašale....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
26.8.2009 20:57:13   
hel32
Pa smo le upale, da greš še danes v Rim, Aprilčica
bova pa v Petek skupaj dihale user posted image user posted image user posted image , jaz imam neredne popadke vsaki dan malo, pa nič do zdaj.

*anč*, kako lepa pupa, sam lušte mi delata z temi fotkamiuser posted image user posted image

Kakor vsak večer, grem tudi danes počasi v postlo v upanju, da bo ponoči akcija!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
26.8.2009 21:15:31   
zima07
Mony, vse najboljše user posted image !!! user posted image user posted image user posted image

Čestitke tudi vsem novim mamicam...

...In čim hitrejšo "akcijo" za tiste, ki še čakate user posted image ...

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
27.8.2009 7:32:01   
Anonimen
jutro babike!!!!
mi2 sve ze prave dolgoprogasice. sve sel ze kr prvi dan malo ven.pol pa zmer vec. pa se nabavit pa zrihtat sem mela za solo, tko da ni preostalo drugega...
pocutim se pa super. kot sem ze rekla polna energije in adrenalina!!!
vceraj je bila s5 babica pri nama. in moja mala pikica je v 5ih dnevih prisla iz 2.300 na 2.640 g
bo treba mal pazit, pa dietno mleko zalaufat, da ne bo bajsika postala haha....
pa se to. vceri bi me kmal kap! glavo itak dviguje ze od prvega dneva. ma vceraj jo dam na trebuscka, da sem nastimala novo garnituro plenic in jo pogledam, tamala dvigne glavico in jo obrne iz ene strani na drugo!

aja se to.....
madonca si bom dala duska s cunjicami pa spangicami pa masnicami, pa volancki pa se pa se pa se......

tiste , ki pa cakate....joooooj, ko da bi sama sebe brala pred 14imi dnevi.bogice. ne vem kaj naj recem.....bo kmalu, drugega itak nimam za rect....sam vem da so to pa besede, ki sem jih zasovrazila!!!
makadam, makadam, in se 1x makadam!!!!
3x hura za makadam!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zima07)
  Neposredna povezava do sporočila: 4105
27.8.2009 7:51:05   
aprilčica07
Jutro,

jst sem itak pokonci, spala dobro, brez enga samega popadka. nevem ali naj se jočem ali smejem, no.. sem res mislila, da bo včeraj akcija pa se je spet vse umirilo.. mater take situacije so mi neznane.. za Jakoba je začelo stiskat in je končalo, ko se je mali rodil, dzaj pa kr neki.. brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

miska: meni ne pomaga ne seks, ne makadam, ne kolko, ama ništa.. moja bejba ima svoje plane.....user posted image že zdaj

Ah, pa še vozit ne smem več, in sem totalno nemobilna, in tečna in sitna in nevem več kaj naj s sabo..

Oh ja, bit če boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
27.8.2009 7:59:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

Jutro,

jst sem itak pokonci, spala dobro, brez enga samega popadka. nevem ali naj se jočem ali smejem, no.. sem res mislila, da bo včeraj akcija pa se je spet vse umirilo.. mater take situacije so mi neznane.. za Jakoba je začelo stiskat in je končalo, ko se je mali rodil, dzaj pa kr neki.. brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

miska: meni ne pomaga ne seks, ne makadam, ne kolko, ama ništa.. moja bejba ima svoje plane.....user posted image že zdaj

Ah, pa še vozit ne smem več, in sem totalno nemobilna, in tečna in sitna in nevem več kaj naj s sabo..

Oh ja, bit če boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zakaj ne smeš vozit??

Drugač pa - kaj klinac ti bo makadam če maš zračno vzmetenje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4107
27.8.2009 8:43:34   
Arwen
Ojla moje avgustovke! Da vas na hitro pozdravim... Sem mogla počekirat, koliko vas še čaka na svoje user posted image .

Sams
, vidim, da nisi držala besede, da boš zadnja.user posted image

Vidim, da ste vse skupaj že precej neučakane in močno stiskam pesti, da boste do konca tega tedna že pestvale svoje zakladke.

Aprilčica07, hel32, tulpek, reby
- mislim na vas!!
Muca83
- tebi pa tudi srečno danes. Boga, si se pa res načakala!

No, midva sva že v nedeljo prišla iz P, zdaj pa počasi uvajamo nek ritem. Še na hitro porodna zgodba, ker kaj dosti itak ni za povedat.user posted image Je bilo vse fertik v eni uri. Okrog 12h sem prišla v P, ker me je že 3 dni šraufalo po trebuhu, CTG ni pokazal nič konkretnega, odprta 5 cm. In smo šli kar lepo takoj se zrihtat in v porodno. Potem se od 13h do 15h ni dogajalo NIČ, ker smo čakali zdravnika, da mi predre mehur. Z mojim sva se v tem času kratkočasila z reševanjem križank in ugank. Potem se ob 15.05 končno pojavi dežurni in mi predre mehur. Ker ob 15.50 mojih popadkov še vedno ni bilo bogve kaj, so mi predlagali, da dodamo malo umetnih, da ne bomo do večera v porodni. In tako ob 15.50 dobim malo dozo umetnih in takrat sem čutila, da se je počasi nekaj začelo dogajat. Po treh res hudih popadkih naenkrat začutim potrebo po pritiskanju in rečem mojemu, naj pokliče babico. Ona prileti, me pregleda in reče, da bomo rodili. Nekajkrat pritisnem in glavica je že zunaj, nato pa še telešček. user posted image Ob 16.20 so mi položili na trebuh našega sončka Tima. Z atijem sva bila presrečna. Malo sem se raztrgala, tako da sem dobila nekaj šivov, ampak sem že skoraj čisto o.k.

Toiko od mene za danes, zdaj pa moram pogledat kaj se dogaja z mojimi fanti. Lepo bodite!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
27.8.2009 8:45:07   
miklarom
poročilo od REBY

OB 5.30 URI ZJUTRAJ JI JE ODTEKLA  VODA, POPADKI SO SE ZAENKRAT UMIRILI OSTAJA PA V PORODNIŠNICI, TAKOJ KO BO KAJ NOVEGA JAVI
JE PA V PORODNIŠNICI CELJE

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
27.8.2009 9:05:15   
aprilčica07
AnjaPH: zakaj ne smem vozit? ma ker mi vsi težijo in raje kot jih poslušam, pač ne sedem v avto.. v to je vključen moj, pa sarši.. ker sem dosti v avtu in da me slučajno ne prime kje po poti in bla bla  bla.. in raje ko jih poslušam, sem enostavno nemobilna in tečna..user posted image  
reby: naj mine hitrouser posted image
muca: držim pesti zate danes, da čim prej spoznaš vašo pupiko!user posted image
arwen: lepa zgodba, hitra in učinkovita.. jst bi tudi  tako... super, da mine hitro, ne?

Tako, da zdaj greva z malim malo ven hodit, pol kaj skuhat in tako dalje, kot vsak dan do zdaj... user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
27.8.2009 9:08:22   
hel32
Reby user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , upam, da boš čimprej rešena!!!!!!

Aprilčica, pa saj, pri meni je enako, mene že cel teden malo heca naša beba, zdaj ma spet malo zvija, tak,
kot da bi dobila M, madona, kako dolgo me bo še po malem pikalouser posted image user posted image
Spala dobro, čist brez problemov.

Mogoče pa bo to kak efekt od včerajšne res kratke akcije, celih 10 min,user posted image user posted image user posted image , pa še po bregu sem hodila in maline nabirala, jih je bilo 5 kg,
pa kumarice sem pobirala in se ful sklanjala, pa rdečo peso, kaj še naj delam, po vseh 4 bom šla tla brisatuser posted image user posted image ,zgleda, da hoče biti naš septemberček
je včerak dragi rekel, jaz te 1.9. peljem v bolnico in tam ostaneš, prej tak neboš rodila, sem se kr sprijaznila!!!!!

Očitno smo ostale same Aprilčica, Tulpek in jaz!!!!

Grem neki delat.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
27.8.2009 10:17:42   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

tiste , ki pa cakate....joooooj, ko da bi sama sebe brala pred 14imi dnevi.bogice. ne vem kaj naj recem.....bo kmalu, drugega itak nimam za rect....sam vem da so to pa besede, ki sem jih zasovrazila!!!
makadam, makadam, in se 1x makadam!!!!
3x hura za makadam!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miška, ne bit jezna... ampak mislim, da vse me ne zaležemo za eno tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bom pa preizkusila tvoj makedam, če do sobote ne bo nič. Moram samo še naštudirat, kje je najbolj zj***** cesta. Kar naenkrat se mi zdijo vse prav fajne in čisto nič rukerske.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
27.8.2009 10:19:48   
tulpek
Js še vozim, se čisto OK počutim. Mi je bila vožnja nevarnejša v prvih mesecih, ker mi je lahko v trenutku prišlo slabo ali pa se je pojavila neverjetna potreba po bruhanju... sedaj pa je itak tako, kot da ne bi bila noseča. Imam pa brisačo v avtu, če mi odteče voda. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
27.8.2009 10:22:13   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

poročilo od REBY

OB 5.30 URI ZJUTRAJ JI JE ODTEKLA  VODA, POPADKI SO SE ZAENKRAT UMIRILI OSTAJA PA V PORODNIŠNICI, TAKOJ KO BO KAJ NOVEGA JAVI
JE PA V PORODNIŠNICI CELJE

Jeee, super!!!! Držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image . Se že veselim novičke in upam, da se srečava v CE P.

Poglejte, kaj sem včeraj napisala:
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Reby, nimam te sreče  . Pa vidim, da ti tudi ne  . Mogoče bo pa ponoči akcija  . 

Naj še katera meni to napiše user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
27.8.2009 10:45:36   
Anonimen

Js še vozim, se čisto OK počutim. Mi je bila vožnja nevarnejša v prvih mesecih, ker mi je lahko v trenutku prišlo slabo ali pa se je pojavila neverjetna potreba po bruhanju... sedaj pa je itak tako, kot da ne bi bila noseča. Imam pa brisačo v avtu, če mi odteče voda. 

AHAHAHAHA jest tud user posted image

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4115
27.8.2009 10:49:23   
tulpek
Zihr je zihr, a ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
27.8.2009 11:54:23   
Anonimen

Zihr je zihr, a ne user posted image user posted image user posted image

Je ja - te cunce pa brisačke nosim sabo ko Charlie Brown iz Snoopy-a user posted image

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4117
27.8.2009 11:56:37   
tulpek
user posted image user posted image user posted image
Poleg potovalke povsod tovorim zraven še kuverto za odvzem matičnih celic, je malo večja kot je A4 format. Posebej, ne v potovalki.  Se mi zdi, da sem že prav smešna s tem.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 27.8.2009 11:57:01 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
27.8.2009 12:15:10   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image
Poleg potovalke povsod tovorim zraven še kuverto za odvzem matičnih celic, je malo večja kot je A4 format. Posebej, ne v potovalki.  Se mi zdi, da sem že prav smešna s tem.

Vesoljni potop pa to user posted image  

Drugač pa pametno za matične celice - jest sem zamudila pri 35t al kolk je že blo user posted image  

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4119
27.8.2009 12:46:27   
hel32
Ojla sotrpinke

Jaz imam že cel dan take neredne popadke, malo bolj boleče pa malo majn boleče,
pa ful, ful veliko belega toka, pa nevem a je čep al tok, ker je tak želatinasto in belo, ni rjavkastouser posted image
Pa trebuh imam čist nekje spodaj, in beby se je tudi malo umiril!user posted image

Bomo vidli, se še javim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
27.8.2009 12:52:12   
tulpek
Hel, čep ni nujno, da je rdeč... je pa želatinast user posted image (baje, videla ga še nisemuser posted image ). Pri eni septembrki je bil tudi bel... Še malo, pa nas boš zapustila... kaj bom na koncu res edina? Še dobro, da sem taka čveka, da sem še na septembrkah čvekala, drugače bi imela čez nekaj dni monologe tu gor user posted image user posted image user posted image . Srečno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
27.8.2009 13:40:57   
aprilčica07
tulpek: jst sem tudi še tle gori, tako, da za zdaj ne boš imela monologauser posted image user posted image user posted image
hel: držim pesti, da se je res začelo dogajat in bo kmalu akcija...user posted image

Jst se pa bašem s sladoledom, od Leone, gozdni sadeži in limon njamiuser posted image user posted image user posted image user posted image   valda mi pripada desert po obilnem kosilu.. pol grem malo počivat, pol pa pride moj iz šihta in mu bom spet težila..user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
27.8.2009 15:03:28   
hel32
Pri meni je zaenkrat malo zatišja, nič konkretnega,
tudi o čepu ne , mogoče bo pa akcija ponoči,
bom še poročala.

Pa hvala za vzpodbudi.

Neposredna povezava do sporočila: 4123
27.8.2009 15:18:35   
tulpek
Hel, želim ti eno pošteno akcijo ponoči user posted image . Jutri zjutraj pa upam, da bom prebrala, da dihaš v P user posted image user posted image user posted image .
Aprilčica, saj tebi tudi želim akcije, ampak kak dan kasneje, da ne boste vse naenkrat izginile user posted image user posted image .

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
27.8.2009 15:26:33   
tulpek
Sem poiskala samo nas, ki še čakamo in smo aktivne (no, nekatere bolj pri septembrkah, ampak zagotovo berejouser posted image ). In so samo datumi, da vidimo, kdaj sploh je katera na vrsti. Če sem katero pozabila, se naj oglasi user posted image . Ampak tanajbolj glasnih zagotovo nisem user posted image . Celega seznama se mi pa pri najboljši volji trenutno ne da posodobit. Mogoče jutri. Je pa na strani 158, če ima katera željo po tem...

20.08. 

Reby

22.08.
aprilčica07 

23.08.

sligica  

26.08.
Cavalierka

28.08.
altaja 

AnjaPH

30.08.
tulpek 

31.08.  
veselka  

eva Ana  

01.09. 
hel32   

V glavnem, največ pravice do jamranja ima Aprilčica user posted image . Js moram biti kar tiho, Hel ti pa tudi. Če bo prej, pa bodi samo srečna user posted image user posted image user posted image user posted image . Reby je pa tako že v porodni, mogoče že carta.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 27.8.2009 15:27:30 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?