aprilčica07
|
Ojla, muca:ma ti boš kmalu rešena in boš spoznala svoje dete.. hel32: meni tudi seks ne več pomaga, nevem več kaj se lotit, da bi zadeveo pospešila,ampak zgleda, da res ni recepta.. ayo: nevem kdaj mi bi sprožili, če se ne bi nič dogajalo, dosti je odvisno od dohtarja, ki dela, .. ta, ki je bla danes je rekla, da če do pondeljka ne bo nič, bi v pondeljk ostala notri in dobila une umente zadeve in pol pač dalje.. tega si ne želim, rada bi, da se začne samo od sebe, ker itak boli, ampak če je sproženo, je pa še tolko huje in svinjsko boleče... tulpek, reby: no, pa saj nas je še neki, ki smo v paketu.. tudi meni je danes rekla zdravnica, da je avgusta res noro in da nas je fulll preko roka že.. da če bomo vse hkrati rodile bomo ležale kr po hodnikih.. Zdaj grem spet v petek in pol se tam zmenim kako in kaj dalje. V glavnem sem res že štufa, zdaj že mojga daje panika, pa starše in ostale tudi... kdaj bo, kdaj bo.. enkrat bo, saj še nobeden ni ostal notri.. Grem malo počivat, sem spet vsa otečena, in so mi danes celo vodo vzeli, zaradi bveljakovin, pa je hb vse ok. Zdaj grem pa noge v luft dat:)