Anonimen
|
Ulla ful maš dobro farmo in res ti sede vidim, da obvladaš sm naravni talent, a ne pa sm gledla mal, pa se že po tej farmi vid, kok mi kaos leži k vsi ostali majo večinamo vse pošlihtan, pa posortirano, pa v vrsti, jst mam kr tko vse nametano ja, če tko gledaš je res drag stol, sam to kupiš in maš mir za skoz. k po drugi strani tud ti razni primapapa al kva so vse, so še dražji, pa kaj - za ene pol leta ga maš, pol pa otrok navadno že tko hoče sam sedet za mizo, kot odrasli, lohk pa spet kupiš triptrapa Ulla..če se otrok samostojno vsede in sedi dokler hoče sedet.. a ga že lahko damo v večji stol v avtu? Lupinice ne mara preveč ker mali firbec nič kaj dosti ne vidi. hmmmm....more met vsaj 9kg, pa za moje pojme vsaj 8 mesecev, da res dobr sedi....razn če maš un stol, k je 0+, k se lohk kao lupinica tud uporablja ( k se ga da poležt, al pa čist pokonc), to bi pršlo v poštev...če maš pa prov sedež skupine 1, pol pa jst nebi še...k tolk dobr še ne sedijo, pa tud po velikosti mislim da še ni to to, pol tud varnost ni tko kot bi mogla bit, če je otrok prenizek ( vse une opore in pasi itd. ne pridejo tko kt treba...). tko da jst nebi, pa mamo mi tud problem, k neo se dere med vožnjo prej je skoz spal in je blo kul, sam zdej so pa že tolk veliki in se jim tolk dogaja, da pač nebi bli več tam zvezani v en sedež in pri miru sam bo mogu preživet, v sedež ga pa še ne nameravam dat. khurde ona stajca-ograjca je pa fajn, sploh če masta tko narjeno, kot si rekla, ti bo prov pršlo. pa k lohk postaviš pred elemente, predale, da ti otrok ne vlači ven stvari boljš je to, k lohk ograjo ven nardiš, kot pa samo stajica, ker ograja ti bo ziher prov pršla, za stajco pa ni ziher, če bo marala bit notri, pa je pol brezvezn nakup...čeprov ula je bla ful rada notri, je pa res da je nisem nikol djala notri in jo samo puščala, sem mela stajco v kuhnji, sem bla skoz zravn nje in sma se kej pogovarjale pa k se je na noge postavljala, ji je blo ful zanimivo, k se je lohk za un ročk prjela, pa komot se je metala vsepovsod, k je na uno mrežo padla tko da uli je bla res fajn, še zdej mi reče, da gre v stajco, pa pol razturava tam notri ponoč je blo spet katastrofa, trikrt sem k uli šla, pa neo itak skoz name prikljopljen, vroče mi je blo, če sem se odkrila me je zeblo, pa itak skoz spim z majco pod vratom, da ma sin dostop do jošk ne vem kak bo to pozimi
|