|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
24.8.2009 23:10:06   
khurde
najdla tole k se lah sam sobo pregradi al pa v stajco sestavi... midva imava ful odprto stanovanje, dnevna, jedilnica in kuhinja je v bistvu en prostor + da še ni ograje na balkonih in je treba ful pazit + da moj rad pozablja na vse te stvari user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... pa če me ni blizu, mi je všeč, če vem, da naj bi bilo vse ok

grem spat

nočko

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
24.8.2009 23:24:25   
kiara24
Ulla- ja sorry isto je to ja. Meni je ful všeč samo je pa drag vsaj meni se zdi. Jaz ga sigurno kupim, pa ne vem najbrž bom pogledala še v Avstiji kolk je cena. Če bo tam ceneje se zategnemo čez mejo. Ulla ful maš dobro farmo in res ti sede vidim, da obvladašuser posted image

Jancci- jaz jo sedaj zvečer dam v sling ko rožice zalivam, da je ne nosim po rokah, nekako jo že zavežem da je v sede notri in lepo uživa. Voziček obožuje ker sedi v njem ko je budna, ko pa zaspi ji naslonjalo spustim kar se da.

Sonček- bravo za zobekuser posted image , pri nas bo tudi vsak čas sept kakšen več. Tudi mi se potepamo smo gledam da smo vsaj do 20tih doma, no so tudi izjeme. Naša je danes zaspal ob 20tih.

grem spat, mirno nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
25.8.2009 6:40:37   
khurde
jutro user posted image user posted image user posted image

že pol ure pokonc user posted image ... ponoč sem dvakrat tamalo preoblekla, še nikol prej, zdej pa kr dvakrat user posted image ... lih tok se prisesa name, da izcejalni refleks sproži, pol se pa gor nasloni, k ji je očitno fajn, da ji po obrazu in za vratom teče user posted image in valda sem jo mogla preoblačit, k se vse to shladi, ni luštn moker za vratom in po hrbtu spat user posted image

evo, user posted image za vse, midve greva verjetno počas mal na sprehod, pol pa nazaj spat

lep dan

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
25.8.2009 8:27:47   
sonček33
Jutro!

Z možem pijeva kavo, Lovro razturava na tleh.
Noč je bila ok. Jedli ob 1.20 in 5.20.

Danes bo lep dan. Čakam, da dobim sporočilo, da je ena naša borka rodila.

Zdej gremo na en giro, hladilnik morva nov kupit, bo treba mal v Merkur pogledat.

Popoldne pa najbrž k našim, bosta še nečaka tam.

Kakšno je vreme čez vikend napovedano? Organizirava piknik za frende, nas bo ene 40. Da se mal družmo, ker tkole čez poletje smo vsak na svojem koncu pa dopusti in to ...bo prijal sproščen čvek ob hrani in pijači.

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 25.8.2009 8:31:08 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
25.8.2009 8:52:38   
kiara24
jutro,

mi smo se enkrat zbudili samo je takoj nazaj zaspala.

Naj mi ena pove kako naj popravim verižico jantarjevo, ker se ji je polomila tam kjer se zapenja.

no me že kliče, moram it.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
25.8.2009 9:35:21   
Jancci
Jutro.

Danes fuuul boljša noč. Zaspala je na joški okol 9ih, pol pa do pol petih mir, pojedla in spala do pol osmih. Fajn. Pol je kakala na kahlico, pojedle sva zajtrk, zdaj pa mal ven.

Jancci a kej treniraš?

V nedeljo smo malo kolesarili, pa mogoče grem v četrtek na Bled plavat. Teka pa ne maram preveč. Itak grem čist na izi. Če boš v soboto okrog9ih kaj okrog regatnega hodila se pa lahko vidimo. user posted image

Bravo Lovro za zobek!! user posted image user posted image

Khurde tale ograjca - stajca men dobr zgleda. Je pa kar dost denarja. Jest imam zaenkrat v dnevni prenosno posteljico postavljeno in jo kar notri dam če moram kam it. Mi je zadnjič v vozičku zaspala, pa je nisem privezala in se itak ven padla. Hvalabogu ji nič ni bilo, men pa spet utrip na 1000. Tko da je NIKOLI več ne pustim nikjer, kjer je najmanjša možnost da kam pade!!!

Ulla..če se otrok samostojno vsede in sedi dokler hoče sedet.. a ga že lahko damo v večji stol v avtu? Lupinice ne mara preveč ker mali firbec nič kaj dosti ne vidi.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
25.8.2009 9:39:27   
khurde
jancci, men se ne zdi tok draga, ker sem gledala tiste plastične, pa so vse okol 100 evrov, pa manjše, no, tuki je še 20 evrov poštnine. za sedež jaz nimam pojma, jaz jo bom mela v lupinci kolker se bo dal.

uf, sem hotla še pisat, pa me žverca kliče. user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
25.8.2009 10:11:05   
snikolina
Khurde tale ograjca - stajca men dobr zgleda. Je pa kar dost denarja. Jest imam zaenkrat v dnevni prenosno posteljico postavljeno in jo kar notri dam če moram kam it.

Ja, jst mam tut prenosno postavljeno. Se mi zdi še najboljše. Stajice mi glih niso...

Drgač pa dobro jutro! Pri nas so noči še vedno iste, dojenje dojenje dojenje... Je pa zdaj spet eno obdobje, ko se med spanjem na trebušček prekucne, postavi na vse 4 in se začne v spanju guncat sem pa tja, nato pa v jok. Torej nič ne spim, ker se to dogaja med tretjo in 6 uro zjutraj-na pol ure bi lahko rekla. Tako da je divje.

V vozičku še vedno joka, tako da sama nikamor ne morem. In sem inventar pred blokomuser posted image

GH-počasi se daleč pride. Bo že. Riževi vaflji pa so zaenkrat tudi bljak. Se samo igra z njimi, user posted image

Grem ga previt, papa

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
25.8.2009 10:11:15   
Anonimen
Ulla ful maš dobro farmo in res ti sede vidim, da obvladaš

sm naravni talent, a neuser posted image

pa sm gledla mal, pa se že po tej farmi vid, kok mi kaos ležiuser posted image k vsi ostali majo večinamo vse pošlihtan, pa posortirano, pa v vrsti, jst mam kr tko vse nametanouser posted image

ja, če tko gledaš je res drag stol, sam to kupiš in maš mir za skoz. k po drugi strani tud ti razni primapapa al kva so vse, so še dražji, pa kaj - za ene pol leta ga maš, pol pa otrok navadno že tko hoče sam sedet za mizo, kot odrasli, lohk pa spet kupiš triptrapauser posted image

Ulla..če se otrok samostojno vsede in sedi dokler hoče sedet.. a ga že lahko damo v večji stol v avtu? Lupinice ne mara preveč ker mali firbec nič kaj dosti ne vidi.

hmmmm....more met vsaj 9kg, pa za moje pojme vsaj 8 mesecev, da res dobr sedi....razn če maš un stol, k je 0+, k se lohk kao lupinica tud uporablja ( k se ga da poležt, al pa čist pokonc), to bi pršlo v poštev...če maš pa prov sedež skupine 1, pol pa jst nebi še...k tolk dobr še ne sedijo, pa tud po velikosti mislim da še ni to to, pol tud varnost ni tko kot bi mogla bit, če je otrok prenizek ( vse une opore in pasi itd. ne pridejo tko kt treba...). tko da jst nebi, pa mamo mi tud problem, k neo se dere med vožnjouser posted image prej je skoz spal in je blo kul, sam zdej so pa že tolk veliki in se jim tolk dogaja, da pač nebi bli več tam zvezani v en sedež in pri miruuser posted image sam bo mogu preživet, v sedež ga pa še ne nameravam dat.

khurde ona stajca-ograjca je pa fajn, sploh če masta tko narjeno, kot si rekla, ti bo prov pršlo. pa k lohk postaviš pred elemente, predale, da ti otrok ne vlači ven stvariuser posted image boljš je to, k lohk ograjo ven nardiš, kot pa samo stajica, ker ograja ti bo ziher prov pršla, za stajco pa ni ziher, če bo marala bit notri, pa je pol brezvezn nakup...čeprov ula je bla ful rada notri, je pa res da je nisem nikol djala notri in jo samo puščala, sem mela stajco v kuhnji, sem bla skoz zravn nje in sma se kej pogovarjaleuser posted image pa k se je na noge postavljala, ji je blo ful zanimivo, k se je lohk za un ročk prjela, pa komot se je metala vsepovsod, k je na uno mrežo padlauser posted image tko da uli je bla res fajn, še zdej mi reče, da gre v stajco, pa pol razturava tam notriuser posted image

ponoč je blo spet katastrofa, trikrt sem k uli šla, pa neo itak skoz name prikljopljen, vroče mi je blo, če sem se odkrila me je zeblo, pa itak skoz spim z majco pod vratom, da ma sin dostop do joškuser posted image ne vem kak bo to pozimiuser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4609
25.8.2009 11:34:18   
kiara24
Mi smo pa danes ful bogiuser posted image user posted image je skozuser posted image user posted image user posted image samo da jo odložim.... zobki so na pohodu.

Upam, da bodo čimprej zunaj, k je skoz v naročku. Samo v vozičku je bilo sedaj mir 1, 5ure.

Pa na srečo je malo zaspala.

Joj sedaj pa moram spet it je že user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
25.8.2009 12:20:59   
Ploha
aaaaaaa ni več unih jagod, majko milo, zakaj ne???? ulaaa ka si nardila spet??

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
25.8.2009 12:31:45   
snikolina
Uprašanje za štajerke!!! Kje je v Gradcu  lekarna???? K tle me vsi pošiljajo v Avstrijo.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
25.8.2009 12:33:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

user posted image user posted image user posted image

pa nism jst kriva, sej pravim da so jih sam bonus dal za neki časauser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4613
25.8.2009 12:36:31   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

user posted image user posted image user posted image

pa nism jst kriva, sej pravim da so jih sam bonus dal za neki časauser posted image

ja porka duš no, sej gotov bojo še kdaj kej dal,...pa je šu po gobe traktor,...aja pa mim grede, na my farm ti je paradajz segnil, pa ostalo maš za požet, če ne ti bo še to crknil,...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
25.8.2009 12:43:29   
kiara24
No moja je malo zaspala, groza kolk je boga.

Se je meni zdelo, da so ble prej še ene jagode k so zrastle v 2 urahuser posted image .

Bila sem na kavi s kolegico.

Avtosedež- meni so včeraj rekli takole: v lupinici naj bi bilo otrok tolk časa dokler je ne preraste. v tem smislu, da mu glava gleda, čez vrhni del lupinice. Sedaj je tudi to še nevarno ker se otroška vratna vretenca še razvijajo... in otrok gleda v smeri vožnje, kar ni dobro (bremzanje, sunkovito pritiskanje na gas...) predstavljaj si sebe ko se voziš, kako delaš z vratom ali glavo. Jaz bom še kak mesec ali dva počakala s tem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
25.8.2009 12:47:21   
Anonimen
na my farm ti je paradajz segnil, pa ostalo maš za požet, če ne ti bo še to crkni

user posted image mah to sm skenslala, ne zmorm jst dveh farm rihtatuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4616
25.8.2009 12:59:29   
Ploha

na my farm ti je paradajz segnil, pa ostalo maš za požet, če ne ti bo še to crkni

user posted image mah to sm skenslala, ne zmorm jst dveh farm rihtatuser posted image

softička user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
25.8.2009 13:47:52   
kiara24
Ulla- pejt češne pobratuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
   [Brisano sporočilo]
25.8.2009 14:26:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4619
25.8.2009 17:35:58   
farfala
khurde dobro stvar si našla, vsestransko uporabno, edino kot stajica je problem,če pade na trdi les, ko se dviguje.

jancci nimam slinga, v vozičku je pa rad, bi ga še zvečer morali met v stanovanju, da bi mirno in hitro zaspaluser posted image .

Ravno včeraj je npr. zvečer zaspal v vozičku ob 19.30, čez pol ure sem ga odnesla v posteljico in je spal dalje, kar oblečen, do 22, jedel,ata medtem menjal pleničko, spal dalje do 2, spet jedel ,spal do 6, valda spet jedel potem pa budnica.Tako je v bistvu spal več kot 10 uruser posted image , prejšnjo noč pa recimo 6 user posted image user posted image

Kaj je samo pri nas taki kaos????Kaj šele bo, ko bodo zobki na pohoduuser posted image

Bi mi pa sling tud prišel prav glede na to kolk ga nosim zdaj. Je v tej fazi zgleda, ko hoče bit vedno ob oz, na meni. Še na WC je prišel za mano in začel plaziti po nogah, sem ga morala dvignit, kaj češuser posted image . Pa kosilo tud večinoma kuham z njim v eni rokiuser posted image

A zdaj je pa samo Samo še brezzobi?user posted image

snikolina lekarna imajo tudi v Lipnici, ne rabiš v Gradec, kaj rabiš kaj za otroka?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
25.8.2009 17:40:32   
farfala
aja, sem pozabla vprašat jancci kolk časa al km je mala zdržala v prikolici, kaj si pa potem nardila, ko je začela jokat in se ni hotla več vozit?Si jo nosila ali si imal sling al kaj

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
25.8.2009 17:44:06   
farfala

softička user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

ploha pa še kdaj kaj povej o svoji mali, ne samo o gnilem paradajzu in pocrkanih kravahuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
25.8.2009 17:47:04   
Ploha
jst nimam sliga pa bi ga imela, no pa pri drugem otoku user posted image se pa rada vozi v vozičku, čeprou ne vem kaj dela moja mami da jo vedno domov prinese user posted image mrbit se mi je 1x do zdej tako zgodil,...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
25.8.2009 18:39:45   
Jancci
aja, sem pozabla vprašat jancci kolk časa al km je mala zdržala v prikolici, kaj si pa potem nardila, ko je začela jokat in se ni hotla več vozit?Si jo nosila ali si imal sling al kaj

Ko smo šli od doma je po 10ih minutah zaspala in spala eno uro. Sva jo zbudila ko sva jo mal prestavljala, ker je čist prepognjeno spala. Pol je pa budna zdržala mogoče 15 minut. Sva se ustavljala in jo mal tolažila. Po daljši pavzi (beri piknik) pa je na poti domov zopet zaspala za 45 minut. Skratka, če je spala ni bilo problemov, budna pa ne zdrži dolgo. Mi je pa rekel ta, ki nama jo je posodil, da so začeli zelo na izy, par minut in pol skos več, da zdaj otrok (pri 17 mesecih) zdrži 2 uri, potem pa naredijo pavzo.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
25.8.2009 20:44:46   
Ploha
jancci: zdej pa ne vem če se mi ne blede, a nis prejle mela eno drugo slikco za avataruser posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?