|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
25.8.2009 20:57:31   
Ploha
morm pa povedat, da je meti dons uspel celo pol metra se premaknt po igralni blazini in to na trebuhu, to je bil zanjo velik premik,...jo imam pa zdej velik na tleh, pa sama se non stop na trebuh obrača, pa dalj časa zdrži na trebuhu in tud vziguje se na rokicah pa zna si popravt rokice, kar prej ni zmogla, ja napredujemo, počasi a napredujemo,..user posted image user posted image kera vesela za pou metra user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
25.8.2009 21:11:39   
snežinka7
snikolina ni ti treba iti v Graz v lekarno imaš jo v Bad Radkersburg to je čez mejni prehod v Gornji Radgoni.
Mi imamo 4 zobeke že zunaj, trije pa so na poti. Spat gremo ob 20 uri in spimo do 7-7.30 ure, včasih se še enkrat na noč zbudimo. GH ima rad, včasih mi sploh več noče piti iz flaše mleko ko pa mu pokažem žličko pa je takoj kredi.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
25.8.2009 21:23:19   
Jancci
jancci: zdej pa ne vem če se mi ne blede, a nis prejle mela eno drugo slikco za avatar

Ja sm mal eksperimentirala, pol pa sama sebe nisem spoznala, sem se pa na staro vrnila. user posted image user posted image Matr mam cajta, ane? user posted image Bi lahko kej bolj pametnega počela.. npr. kej pospravla, pa ene 2 srajci moram mojmu zlikat... grozna sm! user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
25.8.2009 21:29:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

morm pa povedat, da je meti dons uspel celo pol metra se premaknt po igralni blazini in to na trebuhu, to je bil zanjo velik premik,...jo imam pa zdej velik na tleh, pa sama se non stop na trebuh obrača, pa dalj časa zdrži na trebuhu in tud vziguje se na rokicah pa zna si popravt rokice, kar prej ni zmogla, ja napredujemo, počasi a napredujemo,..user posted image user posted image kera vesela za pou metra user posted image

user posted image user posted image superca, kr tko naprej, boš vidla da bo vse počela...pa itak je najmlajša, tko da nič kaj glih ne zaostajauser posted image

kak ste kej? jst sem pospravla pridelke, krave pomolzla, jajca pobrala, me pa resno zanima kaj se zgodi ko je zajc pa prašič zrel za žetevuser posted image user posted image pa kak prideš do papirnatga denarja? kovancev mam dost, je bil biznis z jagodami zlo donosenuser posted image

neo je dons cel dan toooolk siten, kr neki cmevka, pa sam po stanovanju lazi za mano mamamama ma mamama mamamaaaam mamamammmm user posted image in pol k pride do mene, se me za nogo oklene in se mi v copat zagrize in cmevkauser posted image zdej sicer spi, sam ne računam glih da bo dolguser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4629
25.8.2009 21:30:42   
kiara24
čer,

gotovo kmetujete...

Mi smo danes kupili Stokke stolček. Pa sva ugotovila da je obuškan user posted image in da ga bom nesla nazaj ali pa naj mi dajo popustuser posted image .

Klara spi, bili smo pri naših na obisku.

Vam bom pripopala slikico od danes kaj je počela v posteljici. Škoda je samo to k jo nisem snemala.
Od jutri naprej sva pa sami do vikenda.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
25.8.2009 21:32:07   
Zvezdica
da se malo javimuser posted image

prej sem bila na depilaciji.... dolgo časa sem se brila, zdaj sem šla pa na brazilsko...z eno besedo SAFR!!!!!!
sem tulila al rjovela k user posted image .se ne hecam. zdaj sem malo bolje. Tko, drgač pa pospravljam, pa jutri pakiram, potem pa gremo do tašče, ponoč pa skupaj odrinemo..... morček prihajamo. Napovedi vremenske pa fantastičneuser posted image

Plohca - meta bravo za trebušno plazenje....sem ti rekla da te bo presenetla in te je.

Uglavnem, če mi slučajno ne rata nič več napisat uživajte 300/h, zmente datum za srečanje, pa fajn čvekajte, pa kmetije obdelujte.

Niia, ti pa uživaj na morčku. Sej bomo čist blizuuser posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 25.8.2009 21:33:42 >

i belive i can fly....

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
25.8.2009 21:33:32   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

neo je dons cel dan toooolk siten, kr neki cmevka, pa sam po stanovanju lazi za mano mamamama ma mamama mamamaaaam mamamammmm user posted image in pol k pride do mene, se me za nogo oklene in se mi v copat zagrize in cmevkauser posted image zdej sicer spi, sam ne računam glih da bo dolguser posted image

hvala enakouser posted image user posted image user posted image , ko da bi opisovala Samauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
25.8.2009 21:35:46   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

prej sem bila na depilaciji.... dolgo časa sem se brila, zdaj sem šla pa na brazilsko...z eno besedo SAFR!!!!!!

ne morem drugega kotuser posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
25.8.2009 21:44:53   
farfala
jem pa čips pa malo čokolade zravenuser posted image - menst. se bliža pa mam izgovoruser posted image , lučko sem pa že prej, ko je bilo vročeuser posted image , ojojoj potem pa se čudim, da kile ne grejo dol

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
25.8.2009 21:46:54   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

ne morem drugega kotuser posted image user posted image

haha sam res, zato pa jest ne grem in upam da si ne premislem user posted image user posted image

ulla: vse to tud mene zanima? kolk pa maš unga dnarja jst mam se mi zdi da 13 user posted image , kovancov mam pa tud jst zdej dost,...zdej sadim bombaž, vsaj neki nanese, sam traja pa 3 al 4 dni da požene...aja pa še neki zakaj mi vsake tolk časa una dečva naga okol leta pa eno rumbo pleše?

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
25.8.2009 21:53:15   
kiara24
No evo tole je od včeraj k se je postavljala na vse 4, a ni huda.

user posted image

No tole je pa danes, ko na muziko plešemo in klečimouser posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem crkavala zraven ker je res migala v ritmu.user posted image

user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
25.8.2009 21:57:48   
kiara24
No evo to so slikice od moje lepe princeske, k vse obvladauser posted image .

Zvezdica- uživaje 100 na uro na morju in res držim an lepo vreme.

Ja sem vam pozabila povedat me je peljala na tortico, kulk je bla dobra.

Jaz pa počasi grem  do mojega da se malo pocartava preden gre.

Čim bolj mirno nočko.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
25.8.2009 21:58:26   
Ploha
kiara: lepe slikce in lepa punči user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
25.8.2009 22:01:38   
farfala
kiara prava frajerka jeuser posted image user posted image , pa fejst, ne malo se pocartajtauser posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
25.8.2009 22:06:12   
Zvezdica

kiara prava frajerka jeuser posted image user posted image , pa fejst, ne malo se pocartajtauser posted image user posted image

se podpišem pod tole. user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
25.8.2009 22:08:06   
Anonimen

jst bi tole sam pod narkozo....tko da če grem kdaj na kako operacijo, se še pa za tole zravn zmenimuser posted image user posted image

pa uživaj na morčku, pa niia istouser posted image a še kdouser posted image

aja pa še neki zakaj mi vsake tolk časa una dečva naga okol leta pa eno rumbo pleše?

user posted image tole je men za crknt smešno, k naga in z obrito glavo tam po njivah skačeuser posted image user posted image po moje prepočas nalaga al pa ne sfolga, preobremenjen server itd.user posted image

papirnatega denarja pa nimam nič, k vsega sprot zagonim, sem živalcam korita za vodo in hrano kuplauser posted image

kiara dobra jeuser posted image zdej so men najboljši, k res vsak dan kej novga naumjouser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4641
25.8.2009 22:08:33   
spetko
dober večer..

kaj ste vse pridne..kmetujete,pospravljate,pečete,se odpravljate na morje..pestro

mi pa imamo tudi pestro,pripravljamo vse za krst...
mesto kjer bomo bli po obredu smo najdli..nekaj pijače že nabavili...to pa je tudi vse...a kaj še vse moram,niti nočem razmišljat..

tian se tudi rad vozi v vozičku in tudi nam bi prišlo prav da bi bil v stanovanju da se uspava not..:)))

farfala mi smo tudi brezzobi..

prej ki sem omenla za tiste granule Chamodent...ponoči kar v redu spimo...recimo da se zbudi enkrat se pocarta pri meni pol pa spet spi naprej...tako da ne ve..lahko da pomagajo...
nobena pa ni odpisala če bi želela..tko da predvidevam da vam ne rabi ..user posted image

ploha user posted image user posted image user posted image user posted image za meto za trebušno plazenje...sej bo vse počasi...mi smo tudi še vedno pri plazenju,vlečenju nog...kakšenkrat se postavi na kolena ampak ne kaj preveč...ko vidim kaj že vse vaši delajo...
no tudi mi bomo počasi...user posted image

kiara24 zelo lepe slikice...res je lepotička

ulla ..ja tako je zgledal tudi tian predvčerajšnjim...prav nič nisem mogla naredit..tečen je bil..

zvezdica..sočustvujem s tabo ker vem kako to izgleda..sem tudi jaz šla na depilacijo celih nog in brazilsko..in vem kaj si dala skozi...in še to sem šla ko sem bila tik pred porodom...tako še vidla nisem ničesar..a bolelo je k 100user posted image ..mislim da ne grem več...bikini del še nekako..brazilski pa no go...

a ve katera kakšen je recept za bovlo??

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
25.8.2009 22:09:43   
spetko
aja pa lepo se imejte na morju tiste k greste user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
25.8.2009 22:19:40   
farfala
spletko iz česa pa so te granule in kako delujejo?Sem mislila že zadnjič vprašat pa sem pozabila
Tian in Samo sta samo 1 dan narazen, mogoče sta zato oba še škrbastauser posted image user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
25.8.2009 22:35:56   
Zvezdica
Tian in Samo sta samo 1 dan narazen, mogoče sta zato oba še škrbastauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

nam pa očitno zdaj še zgornje trojke rastejouser posted image user posted image user posted image ...sem upala, da se bo do morja mal umiril.

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
25.8.2009 22:47:18   
spetko

spletko iz česa pa so te granule in kako delujejo?Sem mislila že zadnjič vprašat pa sem pozabila

hehehehe...mogoče pa resuser posted image

te granule so na bazi zelišč kot npr.kamilica,...in delujejo tako da naredijo v telesu ravnovesje..torej ničesar ne vsebuje da bi bilo protibolečinsko al kot kakšno sintetčno zdravilo...sej te granule ne naredijo tako da prav izginejo bolečine ampak vsaj malo omilijo...recimo vsaj tolko da lahko spi ponoči...vem ko smo uporabljali granule Colikind za krče..ni lih da ni jih imel ampak recimo da nismo šli spat ob 2h zjutraj smo šli spat ob 21h...če me razumeš kaj želim povedatiuser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
   [Brisano sporočilo]
25.8.2009 23:09:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu spetko)
  Neposredna povezava do sporočila: 4647
26.8.2009 0:18:19   
Zvezdica
ej sva šla v BC po posteljico in jogi, ker tisto čudo ki je v posteljici po mojem mnenju ni za spat, tako trdo je...
Došpoldne sem pa nakupovala v H&M-u in šla mimo nosečniškega oddelka pa mi je kar toplo postalo pri srcu, ma ja tisto večerno zgago in ogromen trebuh sem pa kar pozabila.user posted image

zvezdica, lepo se imejte in uživajte. Vreme bo.user posted image Se vidimo po dopustu.

jast sem tudi vzela jogi, pa tamalček tko uživa notriuser posted image

nosečnost...jast morda morda še enkrat, ampak ziher ne zdaj, ker moram mal v službo, med ljudi....

Uživali bomo ziher, bom potem eno foto reportažo nardila, zdaj grem pa spat, ker sem likala do zdaj, tamalček pa spi od šestih daljeuser posted image . to bo še veselica.

grem...nočko

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
26.8.2009 8:10:26   
symona
Dobro jutro babe žabe in ena  user posted image za vas!

Mi še tudi nimamo nobenega zobeka, jo pa redno matra že nekaj dni, da je za znoret.
Naj mi ena pove, kak za vraga se gre ta kmetija na FB? Ker imam že ogromno vabil za kmetijo, pa se sploh ne znam zraven spravit, bi pa rada malo kmetovala user posted image .
Spetko, jaz bi te pa prosla za te granule, če boš šla po njih, da bi jih še meni nabavila in mi jih po pošti poslala. Ker drugače bo za znoret, kaj ji delajo zobeki.
Drugače pa še tudi mi ne plazimo, obrne se edino na trebuh in nazaj na hrbet. Lahko da je bolj počasna zaradi tega, ker sem v nosečnosti bila okužena s toxo. Hodima pa vsak mesec v razvojno in na fizioterapijo, pa midvi vsak dan ful telovadima, tak da upam da se počasi začne kobacati. Ne vem pa kje jo bom vozila v avtu, ker ji je lupinica postala premajhna, nogice ji ven gledajo, pa glavica ji bo tudi počasi, sama pa še ne sedi, pa še en čas ne bo.
Tak zdaj gremo malo ven, pa se kasneje kaj oglasim, do takrat pa mi naj ena razloži kak se kmetujeuser posted image .

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
26.8.2009 8:15:40   
Zvezdica
Ne vem pa kje jo bom vozila v avtu, ker ji je lupinica postala premajhna, nogice ji ven gledajo, pa glavica ji bo tudi počasi, sama pa še ne sedi, pa še en čas ne bo.

če nogice gledajo ven ni hudga, če pa glavica pa potem je treba it po avtosedež. Jast sem pri liamu imela avtosedež že pri 6. m, ker sem mi je zdela lupinica premala, pa ni blo najbl ok. Še dobro da smo se čist mal okoli vozili.

Mi smo spet imeli ibunge ponoč.... mah...ne vem kaj mu je, flaške noče, jamra cca 2 uri, potem ga prestavim v voziček in spi dalje, No dane s vmes sva se med tretjo in četrto igralka, pojedla KAŠICO in šla spat...ter spala do malo prej.user posted image

Grem si kavo nardit.

i belive i can fly....

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?