khurde
|
jagode še niso, še ene pol ure krtekxx, zdej ma tam nekje 7740 g, če sem si prav zapomnila; nazadnje je imela 7400, tko da je šlo res minimalno gor, se ji vid, k se pretegne, pa ni več bunke, ampak rebra sam rokice pa vseen zalite . je pa res fuuuuul sprememba, res kar mal preseneti, ker prej se je v enem tednu (!!!) - čist na začetku itak - zredila tut po 800 g (!!!) mi je pa rekel, da ji blitvo komot tut jutri dam, da ima pač toliko vlaknin, da skor neprebavljena ven pride in da se prebavila konstantno razvijajo; ker ritka je bila rdeča pa tut sam včer ene 2 uri, pa še to ful malo, tko da bom jutri probala. dons pa ji nisem nič dala, je rekel, da mam komot tut en teden predaha, če hočem tko da zgleda, da je to ne-napredovanje s kilami čist ok men je pa zdej tok luštna, k greva k moji stari mami, pa grem na wc, pa pridem ven in mi že po hodniku nasprot kobaca, tok simpatično zgleda, k kar za mano "hodi". in k sedimo v dnevni pri mami, pa ji dolgčas postane in bi šla še mal okrog pogledat in raziskovat, pa gre proti kuhinji in se po parih metrih ustavi in pogleda, če sem še tam in če jo gledam, se nasmeji, pol pa črta dalje aja. dala ji je ene šest rozin, da bi videla, če jih zna pobrat in jih je veselo začela grabit, najprej z eno, pol pa drugo roko, pa v usta nosit, da je sestra sam rekla, da ni mislila, da je že tok hitra in pol je dodala "s tabo ma pa mami verjetn velik dela, a ne, k si tok živahna"... pol jo je pa še na noge postavila, da je videla, kako stoji, ker zdej že kar po meni pripleza gor, če sedim na nizkem stolu, sedežna ji je pa še previsoka... mi je fotr zanč enkrat rekel, da se mu je uresničila želja (v nosečnosti mi je rekel, da mi želi vsaj pol tok zahtevnega in živahnega otroka kot sem bila jaz ...) ja, z jagodam se ful zasluži, pa šele par dni so v prodaji, prej jih niso imel; se pogovarjamo k stare mame na tržnici