|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
24.8.2009 11:32:20   
Anonimen
ula, čist preveč si pridna.

neb se mogla bolj strinjat!!! si bom povprečje pokvarlauser posted image

user posted image

no, kdaj zdej pridete vse z morja, da en datum najdemo? pa mimi kdaj je rekla da prideuser posted image ma jst vse pozabim, živa grozauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4576
24.8.2009 14:21:51   
Zvezdica

neb se mogla bolj strinjat!!! si bom povprečje pokvarlauser posted image

user posted image

no, kdaj zdej pridete vse z morja, da en datum najdemo? pa mimi kdaj je rekla da prideuser posted image ma jst vse pozabim, živa grozauser posted image

k si tok pridna še k men prid pospravituser posted image

pridem 6.9.09user posted image user posted image user posted image

a veste kok mam dela, pa za 10 dni gremo, to je velik robe, jast pa nič nnimam pospravljen, pakirala bom pa itak jutri zvečer oz v sredo.

Grem mal odležat. papa

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
24.8.2009 15:06:43   
kiara24
Ja Zvezdica vem kolk je dela in pa kolk je treba spakirat za 10 dni k smo bili.

No jaz grem tudi še na morje, pa ne vem za kolk časa, nimam pojma vem da grem 4.9 pa ne vem še kdaj pol pridem.

Upam, pa da nam rata it še kaj v toplice ali pa kaj podobnega.

Zunaj je ful fletno vsaj tu na Gorenjskem. Midve sva bili zunaj do enih pol pa jest in pa spat, sedaj pa upam, da še malo zaspi da grem jaz kosilo kuhat.

Danes ponovno poizkusim riž, da vidim kaj bo. Vam poročam. Polenta ji je sedaj res ful všeč. Upam, da nam rata še z rižem. Pol pa res lahko rečem, da vse je kar ji dam.

Ulla- ful si pridna. Jazm oram tudi slivovo marmeldao narest samo ne vem kje naj staknem slive. P a rada bi naredila še filane paprike ind ala v skrinjo. Tudi jaz flikam v skrinjo bučke, grah, špinačo, blitvo....
Grem probat, če bo zaspala.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
24.8.2009 16:45:10   
uršika***
helou.

Sem bila danes pri sošolki, je rodila punčko. joj, kako je micena. naš ni bil nikol tako majhen, ker je imel 4200, tale pikica pa 2900 in se fullll pozna. nisem mogla verjet.
pa tako mirna je, nič ne joka, leži v posteljici in gleda naokoli- tudi to je meni tuje, ker naš ni dal mira  nič. čez dan je spal vse skupaj pol ure do ene ure maksimalno. pa ko sem ga odložla v posteljico je takoj tulil. tale mala biba je pa tko pridna- pa lahka kot perešček, sem si kar roke spočila, ko sem jo pestvala. hja, naših 9 kg, ali pa 3- je razlika.

glede naše Lare- ne, nič ni ljubosumna na Alena, zelo ga ima rada, je zaščitniška do njega in zelo nežna-ker drugače te prevrne brez problema. je bila tudi sama trikrat mamica in ve, da mora bit mirna in nežna z njim.
Zelo jo ima rad, vedno ko pride k njemu se ji smeje, pa steguje rokice, da jo poboža. vse živalice ima rad, najbolj so mu pa fletne kureuser posted image - ker letajo sem in tja, pa kokodakajo, se tko reži.

joj, danes je pa eno kuro jastreb požrluser posted image user posted image . kokoši so kokodakale kot nore pa je šla stara mama pogledat kaj imajo, pa je našla jastreba v kurniku- ne zun v ograji, ampak noter in je kuro žruuser posted image so bile vse tko prestrašene, so se še potem stiskale k petelinu pa ble čist posrane.boge revce.

tricikel pa: naš že sedi od 5,5 meseca, tako da je res brez problema noter. uživa pa sto na uro, res. v vozičku noče bit več, samo v tem triciklu- ker ima dober razgled in vidi vse naokol firbec mali. je pa super tudi za moje roke, da ga ne nosim več tolk naokoli, ker vse vidi iz tricikla venuser posted image

krtexx bravo za zobek. mi še kar čakamo na prvegauser posted image

Kiara tvoja mala je pa res pridna, da ti tko lepo spi. vedno ko te berem je tako lepo prebrat, da spi celo noč,..... jaz bi tudiuser posted image hvala za komplimenteuser posted image

Zvezdica: no, lepo, da me razumeš kako je lepo, ko si poročen, pa da ni to nujno slabouser posted image

Vrtnica huda slikicauser posted image

lp

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
24.8.2009 17:26:49   
kiara24
Mi spet spimo, danes je to že tretjič. Dvakrat samo po pol ure in to zunaj. Sedaj pa spi v svoji posteljici.

Urškia- hvala tudi jaz sem vesela da mi spi celo noč. Je pa res da nikoli ne zaspi sama ampak pri meni v naročju, pa se niti ne sekiram ker je brez veze. Sem že poskušala da bi zapsla sama pa ne gre samo zdrmam jo pol pa reciva sploh ne more zaspati.
Pa ne boste vrejli danes je jedla rižuser posted image user posted image user posted image user posted image to je zakon sedaj pa res  lahko rečem, da je prav vse.

Grem malo kmetovat pol pa z mojim klepetat dokler je še z nama s Klaro ker gre pol na službeno pot za 3 dniuser posted image .

Se zvečer tipkamo če ne boste vse kemtovaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kiara24 -- 24.8.2009 17:28:15 >

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
24.8.2009 20:12:49   
khurde
čer,

moja je bila danes cepljena in spi že 3 ure user posted image upam, da potegne do jutra, drugač bomo pol noči pokonci... v malenkost več k dveh mesecih se je zredila za manj kot pol kile, še 400 g ne, pa ni panike, ker res velik miga... je sestra rekla, da vid, da ta otrok ne more bit pri miru user posted image je vse pokazala... mal se kobacala, mal plezala po njej, mal sedela, rozine ji je tok hit splela, da skor opazila ni in sem ji mogla pomagat, da ji jih je vzela in da jih mala ni v usta nesla user posted image user posted image user posted image

P me je vprašal, če že cel kosil poje, sem mu mogla pojasnit, da sem šele uvajat začela user posted image pol je pa rekel, da je tko tut prav user posted image kr neki, tak čudn tič, k mi je že par mesecev nazaj rekel, naj ji sokove dajem za pit (fruktal)

pa nobene vode al pa krvi ji niso vzel, sam cepil so jo user posted image pa zvagal, zmeril in ji neke rozine turil user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
24.8.2009 20:13:54   
khurde
zdej grem pa pogledat, če so moje jagode že zrasle user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
24.8.2009 20:24:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

zdej grem pa pogledat, če so moje jagode že zrasle user posted image user posted image user posted image

user posted image jst tud sam jagode sadimuser posted image bratec moj si je pa celo ozemlje preoral, pa jagode posjal, sam mu zmeri propadejouser posted image user posted image ni on za kmetauser posted image

tak, otroka spita, skopana, zadovoljna, smo se mel luštno celo popoldneuser posted image lubi pride zdele enkrt, je cel dan spet delal, jst pa jem slivovo pito, sem jo spekla prej in je odličnauser posted image

js, redili se bojo zdej ful manj, zna kr mal presenetituser posted image sam je normalno - prehod na gh, pa več spanja ponoči ( no ja...khmuser posted image ) pa vso to miganje sem in tja nardijo svojeuser posted image

neo je tolk hecn, zdej se skoz za vsak premik mal vsede in se mu vid kolk je sam nad sabo navdušen, kr vriska in cviliuser posted image in pol k sedi, proba ploskat, sicer še mal mim udarjauser posted image ampak je carskiuser posted image pol se spet mal naprej odplazi, pa mal po kolenih, pa se spet vsede itduser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 4583
24.8.2009 20:27:25   
krtekxx
Khurde, in koliko je sedaj težka? A rozine ji je pa dal, da je preveril fino motoriko?

No, da vam eno cvetko od mojga dragega povem: že 3 dni mu kažem un zobek, ki je pokukal ven in on meni danes reče, da bi ga res videl. Pa teži, da ga ne vidi in pol mu rečem naj ga potipa, ker je ful oster...in on potipa po zgornji čeljusti in reče, da ga ne čutiuser posted image .

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
24.8.2009 20:32:21   
Ploha
kmetija: jst mam vsega po malo, največ je itak jagod, zdele mal dnarja zbiram, da si bom traktor kupila pa hišo, to ni nč da bom večno pod milim nebom user posted image

ja meta zna pa pobožat pa gimi 5 da user posted image user posted image , sedi pa še ne pa še douh ne bo, kobacala bo enkrat drugo leto, čez kšn let bomo pa mrbit hodil, tko je to pr ns,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
24.8.2009 20:53:28   
khurde
jagode še niso, še ene pol ure user posted image

krtekxx, zdej ma tam nekje 7740 g, če sem si prav zapomnila; nazadnje je imela 7400, tko da je šlo res minimalno gor, se ji vid, k se pretegne, pa ni več bunke, ampak rebra user posted image sam rokice pa vseen zalite user posted image . je pa res fuuuuul sprememba, res kar mal preseneti, ker prej se je v enem tednu (!!!) - čist na začetku itak - zredila tut po 800 g (!!!)

mi je pa rekel, da ji blitvo komot tut jutri dam, da ima pač toliko vlaknin, da skor neprebavljena ven pride in da se prebavila konstantno razvijajo; ker ritka je bila rdeča pa tut sam včer ene 2 uri, pa še to ful malo, tko da bom jutri probala. dons pa ji nisem nič dala, je rekel, da mam komot tut en teden predaha, če hočem user posted image tko da zgleda, da je to ne-napredovanje s kilami čist ok

men je pa zdej tok luštna, k greva k moji stari mami, pa grem na wc, pa pridem ven in mi že po hodniku nasprot kobaca, tok simpatično zgleda, k kar za mano "hodi". in k sedimo v dnevni pri mami, pa ji dolgčas postane in bi šla še mal okrog pogledat in raziskovat, pa gre proti kuhinji in se po parih metrih ustavi in pogleda, če sem še tam in če jo gledam, se nasmeji, pol pa črta dalje user posted image user posted image user posted image

aja. dala ji je ene šest rozin, da bi videla, če jih zna pobrat in jih je veselo začela grabit, najprej z eno, pol pa drugo roko, pa v usta nosit, da je sestra sam rekla, da ni mislila, da je že tok hitra user posted image in pol je dodala "s tabo ma pa mami verjetn velik dela, a ne, k si tok živahna"... pol jo je pa še na noge postavila, da je videla, kako stoji, ker zdej že kar po meni pripleza gor, če sedim na nizkem stolu, sedežna ji je pa še previsoka... mi je fotr zanč enkrat rekel, da se mu je uresničila želja (v nosečnosti mi je rekel, da mi želi vsaj pol tok zahtevnega in živahnega otroka kot sem bila jaz user posted image ...)

ja, z jagodam se ful zasluži, pa šele par dni so v prodaji, prej jih niso imel; se pogovarjamo k stare mame na tržnici user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
24.8.2009 21:00:14   
Anonimen
tko da zgleda, da je to ne-napredovanje s kilami čist ok

ja sej zdej od gh  se kr ne morjo redituser posted image zato tud teža ne gre tolk gor....aja, pa čak da ji boš kako koruzo pa grah dala, k bo celo, neprebavljeno v blatuuser posted image je men zdravnicarekla, da pr men je tud, sam ne vem, k ziher ne preverjam dreka, tko kt od otrokuser posted image

sam kolk cajta pa še bojo jagode, k a ni blo zanč obvestilo, da zato k smo kao pridni bla bla bla, bojo ta vikenduser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 4587
24.8.2009 21:09:29   
kiara24
čer.

mi smo šli pa v BC in pa v Pikapolonico, gledat za tripp trap stolček in pa za avto sedež. In so mi predlagali da naj vzamem od Stokke stolček za hranjejnje da kao raste z otrokom in da se lahko tudi odrasel gor usede.... pa da je dobil evropsko prizanjenje o varnosti... kaj menite je pa kar drag špas 200 E bi me prišel z varovalom vred.

Khurde- no vidiš da se ti ni treba sekirat za težo. Itak sedaj bodo manj pridobivali ko se bodo več gibali. Ful dobr k si napisla da takole za teboj prideuser posted image user posted image user posted image user posted image . Mi imamo tudi vneto rito samo , pri nas so na pohodu zobki, ker je bilo enako v prvo ko smo jih dobili. Naša pa včasih pomaha in sedaj visi na boku in opazuje pol se pa usede, pa gremo spet naprej... ploska tudi in ko je muzika miga z rokami in pa nogami kot da bi plesala. Ful jo je zanimivo gledat kaj vse dela. Še bolj zanimivo je pa to če kdo pride na obisku mu vse pokaže kaj vse ona zna.

Sedaj grem pa malo kmetovatuser posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
24.8.2009 21:15:49   
Anonimen
tripp trap stolček in pa za avto sedež. In so mi predlagali da naj vzamem od Stokke

kaj ni isto touser posted image kolkr jst vem, je stokke odkupil kao patent, zato je zdej tolk drag tastol....jst  mam še tastarga, brez napisa stokkeuser posted image

če seveda misliš  TALE stoluser posted image itak je to tabolš stol, sej skoz navijam zanjuser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4589
24.8.2009 21:20:17   
Jancci
Čer.

Sam da vas malo pozdravim pol grem pa kar spat. Je včeraj mala od polnoči do 2eh jokala, če je nisem nosila. Prvič se je to zgodil. In to zato, ker ji nisem hotla dat joške oz. sem ji jo dala pol me je pa toook ugriznila, da sem kar angelčke vidla in ji nisem več dala. Sem pol un članek prebrala, ko je Sonček predlagala pa sem spet mal potrditve dobila glede tega dojenja ponoči. Če me rabi, me pač rabi. Sej kmal me bo že nekam poslala.user posted image

Vam moram povedat, da smo si včeraj sposodili prikolico za kolo in smo se malo vozili. Nama je bilo super, mali pa neki časa tud, pol se je pa naveličala in je mal jokala. Smo se moral ustavljat. Drugač je pa super zadevca. Avtomobili so bili pa vsi po vrsti ful obzirni. Mogoče, ker je bila nedelja. user posted image

Tiste, ki uporabljate sling... dajte mi povedat kok so vaši otroci radi v vozičku in tiste, ki ga ne uporabljate tudi povejte. Me zanima, če sling kaj vpliva na voziček.

< Sporočilo je popravil Jancci -- 24.8.2009 21:23:07 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
24.8.2009 21:28:51   
Anonimen
jancci neo ja rad v slingu, pa v vozu tud, stem da še zmer leži notriuser posted image on je zadovoljn, kokrkol ga naštimašuser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4591
24.8.2009 21:29:04   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80
je men zdravnicarekla, da pr men je tud, sam ne vem, k ziher ne preverjam dreka, tko kt od otrokuser posted image

user posted image user posted image user posted image
sej to je to, k velik zelenjave neprebavljene ven pride zarad vlaknin, pa pač po svojmu dreku ne gremo lih brskat user posted image

oooo, jaz nisem nobenga obvestila o jagodah vidla user posted image upam, da bojo še en cajt, ker se da dobr zaslužit z njimi pa čeprav sem jih dons prvič posadila in uspešno tut požela... prej sem jih sadila, pa je kej vmes prišlo (moje dete, seveda), pa so šle v maloro...

heh, prav aktivni postajajo naši otročki, vsak na svoj način... naša še nič ne maha, ploska tut ne in niti ne probava, gimi 5 no way, da se zgodi, boža pa tko-tko, bolj kokr jo pič, kot pa kokr ji "naročimo" user posted image

je pa zdej zmer raj na tleh in dons pr mojmu prav ni hotla bit v naročju, je začela vpit, ker je hotla okrog raziskovat... tko da mi je super, da sem jo prej ful crkljala oz. delala po njeni želji user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
24.8.2009 21:30:59   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Tiste, ki uporabljate sling... dajte mi povedat kok so vaši otroci radi v vozičku in tiste, ki ga ne uporabljate tudi povejte. Me zanima, če sling kaj vpliva na voziček.

moja že od začetka noče bit v vozičku, še preden sem sling uvedla... niti zdej, k lah ven vidi, noče bit kej dolgo not... pa nej ji bo user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
24.8.2009 21:34:53   
Anonimen
oooo, jaz nisem nobenga obvestila o jagodah vidla

sm hotla poiskat, sam očitno se ne da starejših obvestil pogledat od 20.8.user posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 4594
24.8.2009 21:43:13   
sonček33
Ojla.

Evo...lovro je zaspal. Madona vaši pa že tolk zgodej hodijo spat...mi smo preveč aktivni in se predolg potepamo, ampak mogoče to ni najboljšeuser posted image

Pri nas je včeraj pokukal prvi zobek. Bravo Lovro, zdaj pa nisi več brezzobi slinko.

Na tleh izavaj akrobacije ...poačsi se prav po pozersko poskuša usesti. Spodvije nogo in hopa ritko čez...kadar ne rata pa z nosom ob tla in v jok ... Prav smešen je...predvsem tisto guganje naprej nazaj.

Naš je rad v vozičku, v slingu je bil pomoje vsega skupaj ene 3x. Pa sem si ga tolk želela, sam njemu ni ok tm not.

Jancci a kej treniraš?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
24.8.2009 21:56:17   
Zvezdica
joj, danes je pa eno kuro jastreb požrluser posted image user posted image . kokoši so kokodakale kot nore pa je šla stara mama pogledat kaj imajo, pa je našla jastreba v kurniku- ne zun v ograji, ampak noter in je kuro žruuser posted image so bile vse tko prestrašene, so se še potem stiskale k petelinu pa ble čist posrane.boge revce.

ne mi zamerit uršika, ampak ko sem si predstavljala kure, pa sem se na pickota pa packota spomla, pa sem skor dol od smeha padla. Sori ampak še zdaj mi gre na smeh.

Ja Zvezdica vem kolk je dela in pa kolk je treba spakirat za 10 dni k smo bili.

No jaz grem tudi še na morje, pa ne vem za kolk časa, nimam pojma vem da grem 4.9 pa ne vem še kdaj pol pridem.

super, kar privoščite si še kak dan, ker poletje gre h koncu. Sem gledala napoved vremena za korčulo in je napovedanih zame idealnih 30 - 35°Cuser posted image user posted image user posted image user posted image

mi se pa orenk plazimo, sedi, da se ne prevrne, preplazi cel stanovanje v minuti, vse imamo že zaščiten, tko da je veselo. In ko se plazi iz kuhinje v spalnico govori, tata, ata tati...v tem vrstnem redu. In pol vidi atija in vriska za ponort. Se sam smejčka, mamica je pa za ostalouser posted image

Zdaj se skoz stiska z liamom, pa tko je vesel ko ga vidi, da kar kriči, liam pa tud, ga skoz nekaj lupčka. Prav lepo ju je videt.

ja meta zna pa pobožat pa gimi 5 da user posted image user posted image , sedi pa še ne pa še douh ne bo, kobacala bo enkrat drugo leto, čez kšn let bomo pa mrbit hodil, tko je to pr ns,...

plohca, prišel bo čas , še kako te bo presenetila.user posted image

Pri nas je včeraj pokukal prvi zobek. Bravo Lovro, zdaj pa nisi več brezzobi slinko

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo lovro!!! usede pa naj se kr počas, sam plisko ne ga kaj podpirat, pa povštre tlačit. Enkrat sem že razlagala za eno, k v zdravstvu dela pa otroku kruh od tretjega meseca daje, no zadnjič se je tam v parku hvalila, da je vse povštre okol otroka dala, da je čas da sedi, hallllllllloooooooooo, otrok ne vem če je 4 oz 5 m star... aja, pa golaž je, to sem slišala ko sem šla mimo ko sem jo v mislih tolkla po glavi!

slinga nimamo, pa mi je žal, da ga nisem imela, voziček pa pri obeh mojih ŠPICA. Še spi v njemu, včasih tud ponoči.user posted image bom ob priliki razložila, moram it peglat, ker čez 2 dni gremo na morčkauser posted image ..odštevam kot majhen otrok!

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 24.8.2009 21:58:05 >

i belive i can fly....

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
24.8.2009 21:58:46   
Zvezdica
Srečanje? že kaj vemo datum? 

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
24.8.2009 22:05:57   
Anonimen
ko sem jo v mislih tolkla po glavi!

user posted image user posted image user posted image

zvezdica, nobenga datuma še nimamouser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4598
24.8.2009 22:21:51   
khurde
jou,

teli trip trap stolčki... a so uni na A tut varni? gledam tele... k nek berem kritike za une na Z, drugje za une na A... da se ti zmeša...

drugač pa iščem stajico. sej mi je bolš, če je mala skos zunaj itd., sam včas bi jo pa rada dala nekam, da lah vsaj na kak wc skočim... pa ne vem, lesene so mi nekam bol všeč, ker so mi bolj stabilne... user posted image a ima kakšna izkušnje s stajicami?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
24.8.2009 22:29:31   
Anonimen
ta stol, k ga mamo mi, ni šans da se obrne...on na A se pa....sicer pa v trgovini probaš...mal počepneš in odrineš stol, tko nekak, kt bi se otrok od mize odrinuuser posted image

stajco mamo pa mi kr navadno, predvsem za sklediščenje igrač v njejuser posted image tko da ne vem...

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?