Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 23.8.2009 22:20:25
|
|
|
|
sonček33
|
...s kančkom čustvene intelegence ..niia dobro povedano no o dojenju in predstavnicah LLLS imam pa jaz svoje mnenje ..
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 23.8.2009 22:21:19
|
|
|
|
črticaa
|
živjo punce,..a vs lah prašam kok je vaš najtežji član velik in težak,..... res hvala za odgovor,...aja prosim če mi napiše ena na zs,... ker vrjetno ne bom (vsaj dolgo ne) na vašem forumu
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 23.8.2009 22:26:35
|
|
|
|
khurde
|
niia, bom poslušala še drugo izvedbo... besedil je pa . sonček, glede dojenja se pa kar strinjam s tabo. ker pri enih res ne gre, pa so včas mal prevel "pristranske"; sej dojenje je res najbolj fajn itd., samo če ne steče, lah človeka, ki bi rad, pa ne gre, kakšna njihova beseda oz. stališče še dodatno prizadane. vrtnica, za fotke črticaa, imamo par velikanov vmes, samo ne vem podatkov, ker moja ni med njimi
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 23.8.2009 22:29:08
|
|
|
|
Ploha
|
črtica: zakaj te pa to zanima?
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 23.8.2009 22:29:23
|
|
|
|
sonček33
|
črticaa naš je 72cm, 9kg, 43 og, ni pa najtežji sploh pa ne največji
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2009 22:35:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 23.8.2009 22:37:12
|
|
|
|
Anonimen
|
čer. ej tolk mi melje računalnik, ma pol ure že čakam da mi odpre tale naš čvek popizdiš... tak da jutr kej več napišem....k tole mi sam živce pije
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 23.8.2009 22:38:55
|
|
|
|
Anonimen
|
ploha jagode so ti pocrkale
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 23.8.2009 22:40:49
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ploha jagode so ti pocrkale k da ne vem pa hvala k si usm povedala
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 23.8.2009 22:42:03
|
|
|
|
sonček33
|
Plohca pa sej nas ne zanima, tko da smo spregledale
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 23.8.2009 22:45:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ploha jagode so ti pocrkale k da ne vem pa hvala k si usm povedala aja sm ti že prej hotla povedat, da jih bejž pobrtat,sam mi je tolk cajta odpiralo, da sem vmes pozabla, jagode pa crknle
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 23.8.2009 23:25:02
|
|
|
|
spetko
|
črticaa moj je bil pri 5m in pol velik 76cm in težek 7100g...zdej pa nevem ker imamo šele 28.8. pregled...tako da ni najtežji mogoče pa je malo daljši..:) hehhehe kaj ste smešen s to farmo... meni bi pomoje vse pocrkalo...prav bom šla pogledat pa se prijavit da vidim kako bi kmetovala vrtnica in uršika lepe slikice... hvala vam za odgovore glede oblačila za krst...bil pa bo oblečen v belo in plavo..:) ko bo minil krst vam bom prilimala slikice.. če mogoče bi želela katera poskusit te granule Chamodent..ki so homeopatske..za zobke naj mi pove...ker se kupi v Italiji in stanejo okol 10eur..baje da se kupijo tudi tukaj pri nas..ne vem kje točno vem da je lekarna Arnika ampak so dražji.. če bi katera želela...mi povejte ko bom šla sebi še kupit da vzamem še vam...mi smo od istega vzeli za krče pa nam je kr pomagalo... za zobke pa zdej zaenkrat malo bolše spimo...da ne govorim prehitro..bom videla to noč... tako lih če bi katera želela poskusiti.. ne vem kaj sem še želela komentirat... pač lep večer še naprej..
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 24.8.2009 0:01:05
|
|
|
|
petra88
|
Čer, da se še jaz javim po uspešnem kmetovanju ja, jaz sem kriva, da ste vse dobivale češplje dans, samo sem zbirala bonus in mi je še eno darilo manjkalo. sej na začetku se tko ne splača druzga kot sadit, živali in dreves se ne splača kupovat, ker dobiš kot darilo.. Vrtnica ful je faca tvoja princeska pa kar v lijaku mi ziher nismo pri najtežjih, smo po mojmu občutku dobrih 8kg zdej.. imamo pa šele oktobra pregled spet. jutri greva spet malo na morje pogledat, naš se tako rad kopa v morju. zadnjič sva bla, je bil čist moker, popil ful vode, valovi so ga zalivali tud čez obraz, on pa kar vriskal in brcal.. faca zobkov pri nas še nimamo.. se mi zdi da bojo pa kmalu. a prilepi katera kako slikco, ko ima že več kot 2 zoba? me ful zanima kako zgledajo takli čmrlčki no dost, grem spat, jutr morm še use spakirat. noč
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 24.8.2009 7:58:39
|
|
|
|
PAJO
|
dobro jutro čveke kako ste spale??evo mi dobr,žana še spi,tamavga sm v vrtec peljala, zdej pa pijem kavico in uživam mal še za vas da boste lažje vstale.kako so kej vaši otročki?? naša je danes stara žžžžeeeeee 7 mesecev,joj kva gre to hitr.decembra gre že v vrtec lp vsem,se slišmo
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 24.8.2009 8:24:57
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha črtica: zakaj te pa to zanima? sej me niti ne zanimajo cm, ampak kg ja poglej v mojo vrstico pa ti bo jasno
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 24.8.2009 8:36:43
|
|
|
|
krtekxx
|
Oj, zobek smo dobili brez hujših težav. Bili na vikendu v Celovcu in okolici. Ta teden pa nimam časa, ker mam ene službene reči za pomagat delat, pa še tole našo bajto bo treba malo odprašit. Konec tedna gremo verjetno malo na morje. Uživajte.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 24.8.2009 9:04:46
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Oj, zobek smo dobili brez hujših težav. Bili na vikendu v Celovcu in okolici. Ta teden pa nimam časa, ker mam ene službene reči za pomagat delat, pa še tole našo bajto bo treba malo odprašit. Konec tedna gremo verjetno malo na morje. Uživajte. super za zobka! N0o uživajte na morčku, mi odjadramo v sredo ponoč. komaj čakam!
|
|
[Brisano sporočilo] 24.8.2009 9:19:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 24.8.2009 9:25:34
|
|
|
|
kiara24
|
jutro, evo mi spali super od pol osmih do pol osmih, sedaj se igra na tleh, prevrača, kotali.... se postavi na vse 4 in guga sem in tja res je dobra. pajo- vse naj naj za 7 m. krtexxx- bravo za zobka zdej greva pa ven.... na šetnjo
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 24.8.2009 9:35:21
|
|
|
|
PAJO
|
midve greva tud mal vn,lp vsem
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 24.8.2009 9:41:17
|
|
|
|
snikolina
|
Črtica, naš Anže je imel pri 6m3d 9100 g in 71,5 cm ter 46 og. Drgač pa dobro jutro, kaj bo dobrega Vroooočee
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 24.8.2009 10:13:51
|
|
|
|
farfala
|
črtica samo je imel pri 5 m 8300g in 71 cm, pri 6m in 3t pa 9310 in 73 Naše spanje pa rajši ne bom komentirala , pa zdaj je spet tečen...meša se mi
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 24.8.2009 10:15:36
|
|
|
|
Zvezdica
|
zvezdica, mi pa gremo v soboto ponoči, tudi komaj čakam.user posted image super :). Za koliko časa pa greste? Že kaj vesta? Upam, da nama rata še ena .
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 24.8.2009 10:18:23
|
|
|
|
Anonimen
|
dan mam mal pavze sem dons že kopalnco pospravla, pa vse presesala in prah pobrisala, zdej morm še po tleh pomit in to je to včeri sem pa skuhala slivovo marmelado, pa kečap, pa ful ene zelenjave in sadja sem si v skrinjo spravla, tko da je blo kr pestro. zdej še sam znosil v klet kozarce. čaka me edin še grozdna marmelada, ko pač dozori grozdje, pol sm pa fertik s tem. aja, v celju nismo bli, tko da še zdej ne vem nič za un plac, bom probala ktero od celjank uhakljat, če kaj ve kako in kaj, ker men očitno ne bo ratalo do tja pridit....pa dejmo za kak datum se zment....madona jst sem nikakav organizator res, sploh ne vem kak se tem rečem streže, tak da dejte mal pomagat, če ne bo to srečanje glih čez enih 27 let
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.8.2009 10:46:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......