Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 26.8.2009 8:31:31
|
|
|
|
kiara24
|
Jutro, Hvala za komplimente.... vsem. Mi smo spali kar ok je res da se je ponoči zbudila in nekaj jamrala samo sem jo prestavila k sebi in je spala dalje čez urco sem jo dala nazaj v njeno posteljico in je spala do jutra samo skoz nekaj tarna med spanjem. V glavnem midve greva jest pol pa ven na zrak.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 26.8.2009 8:31:42
|
|
|
|
ronja
|
jancci, kakšna prikolica?
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 26.8.2009 8:48:45
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24 Jutro, Hvala za komplimente.... vsem. Mi smo spali kar ok je res da se je ponoči zbudila in nekaj jamrala samo sem jo prestavila k sebi in je spala dalje čez urco sem jo dala nazaj v njeno posteljico in je spala do jutra samo skoz nekaj tarna med spanjem. V glavnem midve greva jest pol pa ven na zrak. tud naš jamra...sploh ne vem kaj mu je, pri nama pa noče spat
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 26.8.2009 8:49:19
|
|
|
|
snikolina
|
snikolina lekarna imajo tudi v Lipnici, ne rabiš v Gradec, kaj rabiš kaj za otroka? Ja hvala. Po kapljice in pogledat, če majo oni tam za zobke pucat-un naprstnik. K tle ga ni za dobit-do februarja nekje. Včerej sem mu kar zobno ščetko kupila pa jo je lep cajt žulil. V šoping gremo drgač.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 26.8.2009 8:55:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker imam že ogromno vabil za kmetijo, pa se sploh ne znam zraven spravit, bi pa rada malo kmetovala čaki, kak se že res začne sprejmeš eno vabilo, darilo, karkoli, ti odpre, maš tam un plac in pol rihtaš....v opravilni vrstici maš orodje za njivo zorat, pa lopato, če njive nočeš več in češ met travco pa trgovinco, kjer kupuješ vse živo, darilno škatlo, kjer so darila... to je menda to, po taglavnem...aja, pa ko si na FB, maš tam spodi, kjer piše aplikacije, narisano koruzo, tam klikneš, pa prideš na farmo... jamra pa naš tud tko da očitno je nekej jamrovskega v luftu
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 26.8.2009 8:55:59
|
|
|
|
PAJO
|
dobro jutro mi smo že vstali,spili kavico zdej greva pa na en sprehod, kako ste spale?? lp se slišmo
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 26.8.2009 9:17:19
|
|
|
|
Anonimen
|
symona kravo morš pomolzt ti bo mastitis fasala neo spi, ta otrok ogromno spi kakšno urco je pokonci, pa je že kr zaspan...ma sej fajn.. grem še sosede oblavfat do konca, zdej sem pri plohci na obisku
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 26.8.2009 11:03:42
|
|
|
|
nina166
|
Dan! Pri nas smo pa bolani. Daša je že včeraj ponoči bolj slabo spala...se je kar precej premetavala in non stop je bla na zizi, včeraj zjutraj je imela 37,5 vročine, potem čez dan okoli 38, zvečer pa že 39. Sem ji dala pred spanjem svečko, ji je zbila in potem je ponoči kar lepo spala. Zjutraj pa je imela spet 37,5. Najprej sem mislila da je od zobkov, samo kašlja zraven in grlo jo boli. sem klicala zdravnico in je rekla naj se pridema kaj pokazat. Malo ima grlo rdeče, ušesa so vredu, pljučka pa so tudi zaenkrat vredu in upam, da tako ostane. Jutri pa morema v laboratorij dat kri, če bo imela zvečer 38 ali več vročine. Je pa kar precej sitkana, samo na rokah bi bila, veliko joka in je videt kar precej zmatrana. Se mi tako zasmili bošček moj mali. Uspavanje zvečer nam ni uspelo . Je bilo kak dan že vredu in je pojokcala samo kako minuto potem pa zaspala, potem pa se je spet poslabšalo. In zdaj sva spet na starem...ob 8 obe spima...in zjutraj do 8...sem ko dojenček kiara prava lepotička je tvoja punčka...bo še mešala fantom glave nimam časa brat za nazaj...mogoče mal kasneje...sicer pa tako večino kmetujete
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 26.8.2009 11:04:50
|
|
|
|
nina166
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 neo spi, ta otrok ogromno spi kakšno urco je pokonci, pa je že kr zaspan...ma sej fajn.. blagor tebi...pri nas pa spi največ pol ure skupaj...in to enih trikrat na dan...in to je vse
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 26.8.2009 11:18:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Je bilo kak dan že vredu in je pojokcala samo kako minuto potem pa zaspala, potem pa se je spet poslabšalo. In zdaj sva spet na starem...ob 8 obe spima...in zjutraj do 8...sem ko dojenček nina sej to je problem pri tem načinu. ajd, če bi blo res tko, da otrok par dni joka,to je to, pol pa spi skoz cele noči. tko pa vsaka bolezen, spremeba, kake sanje to podrejo in evo - jovo na naovo, otrok spet joka in spet ga morš puščat. tko da ne morš niti rečt, da otrok sam par dni joka, pol pa spi, pač pa otrok kar naprej joka, zato da mogoč par dni spi. sposodi si knjigo Otroško spanje, brez joka v sanje od Elizabeth Pantley....krasna knjiga, res. meni ne ležijo ti priročniki in se mi zdi čudno po knjigi vzgajat itd., sam tole je pa res super stvar. najbolj se mi je tole vtisnlo v spomin - kako otrok to doživlja. Od glave do nog ga preplavljajo hotenje, želja, nevzdržna nepotrpežljivost. Hlasta za zrakom in kriči toliko časa, dokler glava ni polna zvoka in ves ne drhti. Kriči, dokler ga ne začne boleti v prsih, dokler ga ne začne boleti grlo. Bolečine ne more več prenašati in hlipa vedno tiše, dokler ne utihne. Posluša. Rzpira in stiska pesti. Glavo obrača na eno in drugo stran. Nič ne pomaga. Neznosen občutek. Spet začne jokati, vendar je preveč za njegovo boleče grlo.Kmalu neha. Opleta z rokami in brca z nogami. Odneha, lahko samo trpi, ne more pa misliti in upati. Posluša. potem zaspi. men je grozljivo. sej se ne da vedet, kako res dojenček to doživlja, ampak če si predstavljaš da tkole....mam kr cmok v grlu...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.8.2009 11:28:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 26.8.2009 11:37:35
|
|
|
|
Anonimen
|
niia sej nam tud ne deluje sam fajn jo je prebrat že zato, da veš da nič hudga če ne deluje
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 26.8.2009 12:12:00
|
|
|
|
symona
|
ulla, daj mi povej kje pa lahko dobim ograje za krave, da mi ne uidejo ?
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 26.8.2009 12:14:26
|
|
|
|
symona
|
ulla, pa kje za vraga si dobla tolko vsega, da si posadila?
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 26.8.2009 12:29:58
|
|
|
|
Anonimen
|
symona ograjo kupiš v trgovini ( k odpreš, ti avtomatsko semena vrže, maš pa še trees, animals, buildings, decoration...pa traktorje, a ne ploha ) ma biznis z jagodami je bil super, sm si denarja nagrabla, pravi grebator velik sem pa dobila tud, kot darila živali tko lohk sam kravo, kuro al pa ovco kupiš...
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 26.8.2009 13:22:37
|
|
|
|
kiara24
|
joj tale kmetija vas je čisto prevzela... Mi spimo to je danes že drugič, v prvo je samo 40 miutk in to v vozičku, sedaj pa že eno uro. Mogoče bo tako kot je bilo včeraj, da je spala2,5 ure. Ja Ulla- zato k ti tolk spi otrok maša pa pol tolk časa, da ne veš kam z njim . Ullla- grozno kar si napisala. jaz sem že nekajkrat probala in je jokala 20 miut meni se je pa mešalo in na koncu sem jo vzela k sebi ampak je bila čisto boga. Če res kaj takega doživljajo... je to grozno! Midve sva bili zunaj na šetnji pol sva šle k sosedi na kavo, in pazi to je tam pojedla celo jabolko in to tako, da ga je držala in obirala, jaz sem bila čist presenečena. Pol pa domov in je pojedla še češpljo in banano, čez to pa še mleko.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 26.8.2009 13:44:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja Ulla- zato k ti tolk spi otrok maša pa pol tolk časa, da ne veš kam z njim ja sej je res pa pol kak da se mi še nič ne da - kt dons recimo pa sam bluzim...bom pa kak drug bl pridna
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 26.8.2009 14:14:11
|
|
|
|
Jancci
|
jancci, kakšna prikolica? Takale:
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 26.8.2009 14:21:52
|
|
|
|
barba
|
kva je zdej? Mi smo včeri pršli iz toplic. Tamaledva sta uživala, midva z možem tud še kar. Za Meto so ble tele toplice velik večje doživetje kot morje, sploh k se ji more skoz neki dogajat. Je bla skoz v vodi pa po toboganih. Še z možem sta se vozila po tavečjih in je čist uživala. Tine je tud en tak norc, še spal bi v vodi, če bi dovolil Za nazaj bom še mal prečekirala kva ste kej pisale. Sva bla dons po dolgem cajtu s tamalim sama dopoldne k je šla Meta spet v vrtec. Sva šla že pred 9o na en dolg sprehod, pol pa ni in ni hotu zaspat. Je ratu tak požeruh, da sem mu mogla začet dodajat AM k pr men je čist premal oz. bo počas konc. Na žlico pa tud velik poje. No, jst sm dons na poti v klet sfalila stopnico in pošten razbila nogo. Me boli ko . Pa kiklo sm strgala ... pol je pa moj pršu in mi parjav, da noga se pozdrav, kikla pa ne. Grem mal na kavč, dokler mulo spi
< Sporočilo je popravil barba -- 26.8.2009 14:27:04 >
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 26.8.2009 14:29:19
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: symona Spetko, jaz bi te pa prosla za te granule, če boš šla po njih, da bi jih še meni nabavila in mi jih po pošti poslala. Ker drugače bo za znoret, kaj ji delajo zobeki. jaz tudi , ker mi mamo enega zelo občutljivega cmeravčka[sm=jezicek.gif A dobijo se samo v Italiji?]
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 26.8.2009 14:29:58
|
|
|
|
Zvezdica
|
Odhajam bejbe...lepo se imejte. Pa kmetujte, da bo kaj pridelka letos. Papa
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 26.8.2009 14:32:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Odhajam bejbe...lepo se imejte. Pa kmetujte, da bo kaj pridelka letos. Papa uživaj sam prevč pa spet ne
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 26.8.2009 14:34:42
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica IZVIRNO SPOROČILO: kiara24 Jutro, Hvala za komplimente.... vsem. Mi smo spali kar ok je res da se je ponoči zbudila in nekaj jamrala samo sem jo prestavila k sebi in je spala dalje čez urco sem jo dala nazaj v njeno posteljico in je spala do jutra samo skoz nekaj tarna med spanjem. V glavnem midve greva jest pol pa ven na zrak. tud naš jamra...sploh ne vem kaj mu je, pri nama pa noče spat enako, pa še dere se, če ga ne nosiš, midva pa sva oba v komi . Ma sem neka živčna , kadar mamo take noči. Sem se morala danes s ta velikim umaknit malo, da se zrelaksiram vsaj malo in sva šla za 4 ure v terme.Toplo priporočam. Kako se ve kaj umirite al nimate teh težav?
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 26.8.2009 14:36:50
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina166 IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 neo spi, ta otrok ogromno spi kakšno urco je pokonci, pa je že kr zaspan...ma sej fajn.. joj sem ti kar fauš
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 26.8.2009 14:43:20
|
|
|
|
ronja
|
janci, zakaj pa nimaš kar sedeža za na kolo? Jaz je za enkrat ne bom dajala še nikamor od teh zadev, šele potem, ko bo ne samo sedela in malo puzala, ampak ko bo že čisto trdna, tako kot pravi ulla. Sier pa me prikolica zanima, ker jaz bom mela obe... Kje si jo kupila, a je za dva, koliko si dala? Če si kaj prečekirala ponudbo, pa še povej, kake so razlike ulla, fauš sem ti tudi jaz.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?