Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 10:39:00
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša Najaa kako je Nika...... da čimprej mine..... men sta zdele babnci zaspali.....tko da sm se lahko mal prklopla na RR......me pa toooook križ boli.....ma sej splo ne znam povedat kok.....ma grozno..... ma neki slikic sm dobila od Naje pa sem vidla da to sploh še ni vse......zdej sm mal na mejlu počistla.....tko da je mal več placa......če boš mela kej časa mi še kej pošl.....če ne je pa v redu.....hvala še enkrat...... Heli, sej smo se zmenile, da ko dobim slike od vseh, da napečem cdje in dobite slike od vseh. Samo pogoj za to je, da mi pošljete slike na moj gmail... Naslov je na zidu od marčevk... ja sej je kul.....ne se razburjat .....mi ne uspe vsemu sledit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 10:41:01
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV JURE OD FELIX7 IN MATTEO OD LEJCE! SE PRIDRUŽUJEM vse naj naj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 11:24:18
|
|
|
|
Nina00
|
Pozdravljene po dolgem času! Mi smo se na morju imeli super! Brin je, tako kot njegov starejši bratec, zelo užival v vodi. Vročina ga je pa kar utrujala, tako da je občasno čez dan potegnil spanec Takoj, ko smo prišli z morja, pa smo začeli s selitvijo. Je bilo treba tudi počistit naše novo (ki dejansko ni novo) stanovanje, vse spakirat,... pa saj veste. Sem izkoristila res vsak trenutek Brinovega spanca in dobre volje, tako da se vam nisem nič javila. No, sedaj smo preseljeni, staro stanovanje je počiščeno, le še v novem moramo vse uredit. Trenutno živimo kar napol iz škatelj. Ampak glavno, da smo tam Sedaj pišem še na računalnik v starem stanovanju, ki ga bomo danes prepeljali. To pa pomeni, da bom še nekaj časa brez interneta in spet ne bom mogla na RR. Se prav obirajo za prenos interneta in kablske. Zato sedaj želim vsem VSE NAJBOLJŠE za obmesečnice, nekaterim pa že za pol leta , za ves čas mojega ne javljanja. Ko pa nas spet priklopijo, pa obljubim, da bom spet bolj aktivna Lepo se imejte in fino čvekajte
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 11:32:42
|
|
|
|
dana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Pozdravljene po dolgem času! Mi smo se na morju imeli super! Brin je, tako kot njegov starejši bratec, zelo užival v vodi. Vročina ga je pa kar utrujala, tako da je občasno čez dan potegnil spanec Takoj, ko smo prišli z morja, pa smo začeli s selitvijo. Je bilo treba tudi počistit naše novo (ki dejansko ni novo) stanovanje, vse spakirat,... pa saj veste. Sem izkoristila res vsak trenutek Brinovega spanca in dobre volje, tako da se vam nisem nič javila. No, sedaj smo preseljeni, staro stanovanje je počiščeno, le še v novem moramo vse uredit. Trenutno živimo kar napol iz škatelj. Ampak glavno, da smo tam Sedaj pišem še na računalnik v starem stanovanju, ki ga bomo danes prepeljali. To pa pomeni, da bom še nekaj časa brez interneta in spet ne bom mogla na RR. Se prav obirajo za prenos interneta in kablske. Zato sedaj želim vsem VSE NAJBOLJŠE za obmesečnice, nekaterim pa že za pol leta , za ves čas mojega ne javljanja. Ko pa nas spet priklopijo, pa obljubim, da bom spet bolj aktivna Lepo se imejte in fino čvekajte Nina, tebe pa res dolgo ni bilo gor. No, samo da ste uživali na morju . Pa bravo za selitev. A ste šli v večje stanovanje?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 11:39:31
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV JURE OD FELIX7 IN MATTEO OD LEJCE! SE PRIDRUŽUJEM vse naj naj naja naj
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 12:00:40
|
|
|
|
helimaša
|
nina maš ZS
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 12:18:23
|
|
|
|
Najaa
|
helimaša, sem vidla tisti voziček pri Sončku! Fuuuul je lep, sam mal predrag. Moj se že tak ne strinja, da kupim novega, s to ceno bo pa še manj zadovoljen. Kakšen se vam zdi tale voziček, punce? Ga katera pozna? http://soncek.si/si/chipolino-omnia-3-rumen-prednje-varovalo-i16529.shtml
< Sporočilo je popravil Najaa -- 25.8.2009 12:26:28 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 12:32:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa helimaša, sem vidla tisti voziček pri Sončku! Fuuuul je lep, sam mal predrag. Moj se že tak ne strinja, da kupim novega, s to ceno bo pa še manj zadovoljen. Kakšen se vam zdi tale voziček, punce? Ga katera pozna? http://soncek.si/si/chipolino-omnia-3-rumen-prednje-varovalo-i16529.shtml Najaa jaz sem jih v Mb. že kar nekaj videla s tem vozičkom. Men ni slab za videt.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 12:36:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Tasa, kaj nista vidve z Lio bolj jutranje za sprehode?...ne gresta več tako zgodaj na sprehod? ni mi zdaj, ko mi je kolegica odišla na morje do nedelje. Pol pa se nekak prepričujem, da še ni čas za ven. Drugače pa sva okoli 7,30-8 že zunaj ja.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 12:36:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV JURE OD FELIX7 IN MATTEO OD LEJCE! ČESTITAAAAMMMM,
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 13:07:02
|
|
|
|
Piruri
|
Najaa...zadnjič, ko sem ti govorila, kateri je bil pri nas še potencialni http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192529 in v akciji...se pa ne poleže do konca...je pa ful lahek in vodljiv...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 13:23:23
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Najaa helimaša, sem vidla tisti voziček pri Sončku! Fuuuul je lep, sam mal predrag. Moj se že tak ne strinja, da kupim novega, s to ceno bo pa še manj zadovoljen. Kakšen se vam zdi tale voziček, punce? Ga katera pozna? http://soncek.si/si/chipolino-omnia-3-rumen-prednje-varovalo-i16529.shtml Tu jih imaš ceneje http://baby-shop.si/si/page/group/grp/76/o/12/ Hvala, sem tudi to že odkrila. Tisti spodnji mi je tudi všeč, ampak se ne poleže čisto... No sej niti ni važno, da se čisto poleže, ampak toliko da lahko spi otrok. A mislite, da če piše, da gre v ležeči položaj, da je to ok? Tale mi je všeč. Barva in cena in funkcije. http://baby-shop.si/si/otroski-vozicek-carolina-rdec-i262.shtml
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 13:27:01
|
|
|
|
dana
|
Naaja, ne zapp ne gre v ležeči položaj. Nisem vedela, da išče takega Kar se pa prekuhavanja tiče in posode - jaz imam za to en čajnik, ki ga vsake toliko časa očistim s kisom,ki spravi kamen lepo stran.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 13:33:48
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV JURE OD FELIX7 IN MATTEO OD LEJCE! ja Najaa, dobro da te mamo, ker jaz sem (spet) pozabila hvalaaaaaaa vsem!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 13:36:48
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Najaa helimaša, sem vidla tisti voziček pri Sončku! Fuuuul je lep, sam mal predrag. Moj se že tak ne strinja, da kupim novega, s to ceno bo pa še manj zadovoljen. Kakšen se vam zdi tale voziček, punce? Ga katera pozna? http://soncek.si/si/chipolino-omnia-3-rumen-prednje-varovalo-i16529.shtml Tu jih imaš ceneje http://baby-shop.si/si/page/group/grp/76/o/12/ Hvala, sem tudi to že odkrila. Tisti spodnji mi je tudi všeč, ampak se ne poleže čisto... No sej niti ni važno, da se čisto poleže, ampak toliko da lahko spi otrok. A mislite, da če piše, da gre v ležeči položaj, da je to ok? Tale mi je všeč. Barva in cena in funkcije. http://baby-shop.si/si/otroski-vozicek-carolina-rdec-i262.shtml IIIII...za Nikico pikico...ta od baby welta gre enako dol, kot ta tvoja zadnja povezava ali celo še malo nižje...ko sva ga midva gledala, je bilo to premalo, ker je imel Neo dva meseca...za večje otročke je pa čisto dovolj... Ta deluje ok, samo jez ne vem, če bi buggy board gor obesla...ker naš deluje kar kompakten, ampak, ko mu navlečem buggyja gor in še Mia ko stopi, imam občutek, da se bo sesedel...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 13:37:18
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša Najaa kako je Nika...... da čimprej mine..... men sta zdele babnci zaspali.....tko da sm se lahko mal prklopla na RR......me pa toooook križ boli.....ma sej splo ne znam povedat kok.....ma grozno..... ma neki slikic sm dobila od Naje pa sem vidla da to sploh še ni vse......zdej sm mal na mejlu počistla.....tko da je mal več placa......če boš mela kej časa mi še kej pošl.....če ne je pa v redu.....hvala še enkrat...... Heli, sej smo se zmenile, da ko dobim slike od vseh, da napečem cdje in dobite slike od vseh. Samo pogoj za to je, da mi pošljete slike na moj gmail... Naslov je na zidu od marčevk... ja sej je kul.....ne se razburjat .....mi ne uspe vsemu sledit ne, ne, nč se ne razburjam, ti sam slike pošlji
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 13:42:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IIIII...za Nikico pikico...ta od baby welta gre enako dol, kot ta tvoja zadnja povezava ali celo še malo nižje...ko sva ga midva gledala, je bilo to premalo, ker je imel Neo dva meseca...za večje otročke je pa čisto dovolj... Ta deluje ok, samo jez ne vem, če bi buggy board gor obesla...ker naš deluje kar kompakten, ampak, ko mu navlečem buggyja gor in še Mia ko stopi, imam občutek, da se bo sesedel... Veš, kaj mi je pomembno. Da gre toliko dol, da ne spi napol sede. Kako pa vidiš, koliko gre dol ta zadnjem linku? Piše, da se poleže vključno z ležečim položajem, pol je to to? Pa všeč mi je, ker nima dveh ročajev, pa košara je dobra za v šoping, pa strehca je ok... Ne vem, no.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 13:50:57
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Veš, kaj mi je pomembno. Da gre toliko dol, da ne spi napol sede. Kako pa vidiš, koliko gre dol ta zadnjem linku? Piše, da se poleže vključno z ležečim položajem, pol je to to? Pa všeč mi je, ker nima dveh ročajev, pa košara je dobra za v šoping, pa strehca je ok... Ne vem, no. Kakor jaz razumem ima samo dva položaja, en je sedeči in drugi je ležeči...in to kar je na sliki je sigurno max ležeči...to je drekec, ker ga preko spleta ne moreš probat...lahko ga naročiš, samo preveri v kolkem času ga lahko vrneš, če ti ni všeč...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 13:57:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Hvala, sem tudi to že odkrila. Tisti spodnji mi je tudi všeč, ampak se ne poleže čisto... No sej niti ni važno, da se čisto poleže, ampak toliko da lahko spi otrok. A mislite, da če piše, da gre v ležeči položaj, da je to ok? Tale mi je všeč. Barva in cena in funkcije. http://baby-shop.si/si/otroski-vozicek-carolina-rdec-i262.shtml za ta voziček, sem jaz že klicala pa se zmenila, kdaj ga lahko pridem pogledat,pa smo pol cenejšega našli v eni od trgovin. Tistega tamodrega, ki smo ga imeli na morju, če se spomniš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 13:58:10
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Najaa helimaša, sem vidla tisti voziček pri Sončku! Fuuuul je lep, sam mal predrag. Moj se že tak ne strinja, da kupim novega, s to ceno bo pa še manj zadovoljen. Kakšen se vam zdi tale voziček, punce? Ga katera pozna? http://soncek.si/si/chipolino-omnia-3-rumen-prednje-varovalo-i16529.shtml Tu jih imaš ceneje http://baby-shop.si/si/page/group/grp/76/o/12/ Hvala, sem tudi to že odkrila. Tisti spodnji mi je tudi všeč, ampak se ne poleže čisto... No sej niti ni važno, da se čisto poleže, ampak toliko da lahko spi otrok. A mislite, da če piše, da gre v ležeči položaj, da je to ok? Tale mi je všeč. Barva in cena in funkcije. http://baby-shop.si/si/otroski-vozicek-carolina-rdec-i262.shtml ma jst bi rajš tricikel z tavelkimi gumami.....ma si vidla zadnjič mojgaPP-ja......gre kr po svoje.....če si na asfaltu je še ok.....sm po pesku je pa adijo pamet.....včasih morm ful rint da lahko km pridm......jst če bi še enkrat kupvala bi sigurn tricikla al pa štiri z tavelkimi gumami.....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 13:59:39
|
|
|
|
tasa_m
|
Piruri kakšen voziček pa imaste vi in zakaj iščeš drugega?? Saj vem da sem radovedna, oprosti Najaa a vi bi imeli namesto PP kakšnega drugega? A ni PP ok?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Prehranski dodatkiMichonne RRAli dajete otrokom prehranska dopolnila?Da (
63%)
Ne (
16%)
Občasno (
21%)
Število vseh glasov: 19Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!