|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
25.8.2009 10:39:00   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

Najaa kako je Nika......user posted image user posted image user posted image da čimprej mine.....
men sta zdele babnci zaspali.....tko da sm se lahko mal prklopla na RR......me pa toooook križ boli.....ma sej splo ne znam povedat kok.....ma grozno.....
ma neki slikic sm dobila od Naje pa sem vidla da to sploh še ni vse......zdej sm mal na mejlu počistla.....tko da je mal več placa......če boš mela kej časa mi še kej pošl.....če ne je pa v redu.....hvala še enkrat......

Heli, sej smo se zmenile, da ko dobim slike od vseh, da napečem cdje in dobite slike od vseh. Samo pogoj za to je, da mi pošljete slike na moj gmail... Naslov je na zidu od marčevk... user posted image

ja sej je kul.....ne se razburjatuser posted image user posted image user posted image .....mi ne uspe vsemu sledit

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
25.8.2009 10:41:01   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV JURE OD FELIX7 IN MATTEO OD LEJCE! user posted image user posted image user posted image

SE PRIDRUŽUJEM

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vse naj naj

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
25.8.2009 11:24:18   
Nina00
Pozdravljene po dolgem času!

Mi smo se na morju imeli super! Brin je, tako kot njegov starejši bratec, zelo užival v vodi. Vročina ga je pa kar utrujala, tako da je občasno čez dan potegnil spanec user posted image

Takoj, ko smo prišli z morja, pa smo začeli s selitvijo. Je bilo treba tudi počistit naše novo (ki dejansko ni novo) stanovanje, vse spakirat,... pa saj veste. Sem izkoristila res vsak trenutek Brinovega spanca in dobre volje, tako da se vam nisem nič javila. No, sedaj smo preseljeni, staro stanovanje je počiščeno, le še v novem moramo vse uredit. Trenutno živimo kar napol iz škatelj. Ampak glavno, da smo tam user posted image

Sedaj pišem še na računalnik v starem stanovanju, ki ga bomo danes prepeljali. To pa pomeni, da bom še nekaj časa brez interneta in spet ne bom mogla na RR. Se prav obirajo za prenos interneta in kablske.

Zato sedaj želim vsem VSE NAJBOLJŠE za obmesečnice, nekaterim pa že za pol leta user posted image , za ves čas mojega ne javljanja. Ko pa nas spet priklopijo, pa obljubim, da bom spet bolj aktivna user posted image  

Lepo se imejte in fino čvekajte user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
25.8.2009 11:32:42   
dana
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Pozdravljene po dolgem času!

Mi smo se na morju imeli super! Brin je, tako kot njegov starejši bratec, zelo užival v vodi. Vročina ga je pa kar utrujala, tako da je občasno čez dan potegnil spanec user posted image

Takoj, ko smo prišli z morja, pa smo začeli s selitvijo. Je bilo treba tudi počistit naše novo (ki dejansko ni novo) stanovanje, vse spakirat,... pa saj veste. Sem izkoristila res vsak trenutek Brinovega spanca in dobre volje, tako da se vam nisem nič javila. No, sedaj smo preseljeni, staro stanovanje je počiščeno, le še v novem moramo vse uredit. Trenutno živimo kar napol iz škatelj. Ampak glavno, da smo tam user posted image

Sedaj pišem še na računalnik v starem stanovanju, ki ga bomo danes prepeljali. To pa pomeni, da bom še nekaj časa brez interneta in spet ne bom mogla na RR. Se prav obirajo za prenos interneta in kablske.

Zato sedaj želim vsem VSE NAJBOLJŠE za obmesečnice, nekaterim pa že za pol leta user posted image , za ves čas mojega ne javljanja. Ko pa nas spet priklopijo, pa obljubim, da bom spet bolj aktivna user posted image  

Lepo se imejte in fino čvekajte user posted image

Nina, tebe pa res dolgo ni bilo gor. No, samo da ste uživali na morjuuser posted image . Pa bravo za selitev. A ste šli v večje stanovanje? 

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
25.8.2009 11:39:31   
čebeica maja

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV JURE OD FELIX7 IN MATTEO OD LEJCE! user posted image user posted image user posted image

SE PRIDRUŽUJEM

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vse naj naj

naja najuser posted image user posted image user posted image user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
25.8.2009 12:00:40   
helimaša
nina maš ZS

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
25.8.2009 12:18:23   
Najaa
helimaša, sem vidla tisti voziček pri Sončku! user posted image Fuuuul je lep, sam mal predrag.user posted image Moj se že tak ne strinja, da kupim novega, s to ceno bo pa še manj zadovoljen.

Kakšen se vam zdi tale voziček, punce? Ga katera pozna?
http://soncek.si/si/chipolino-omnia-3-rumen-prednje-varovalo-i16529.shtml

< Sporočilo je popravil Najaa -- 25.8.2009 12:26:28 >

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
25.8.2009 12:32:48   
tasa_m

helimaša, sem vidla tisti voziček pri Sončku! user posted image Fuuuul je lep, sam mal predrag.user posted image Moj se že tak ne strinja, da kupim novega, s to ceno bo pa še manj zadovoljen.

Najaa jaz sem jih v Mb. že kar nekaj videla s tem vozičkom. Men ni slab za videt.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
25.8.2009 12:36:30   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Tasa, kaj nista vidve z Lio bolj jutranje za sprehode?...ne gresta več tako zgodaj na sprehod?
ni mi zdaj, ko mi je kolegica odišla na morje do nedelje. Pol pa se nekak prepričujem, da še ni čas za ven. Drugače pa sva okoli 7,30-8 že zunaj ja.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
25.8.2009 12:36:32   
tasa_m

ČESTITAAAAMMMM, user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
25.8.2009 12:44:35   
dana

Je pa čist tak kot quinny zapp, tudi cena je približno enaka.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
25.8.2009 12:56:46   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Je pa čist tak kot quinny zapp, tudi cena je približno enaka.

A quinny gre čisto v ležeč položaj?

No tole je pa še ena varuanta:
http://soncek.si/si/chipolino-carolina-moder-i16539.shtml

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
25.8.2009 13:01:53   
Piruri

Tu jih imaš ceneje user posted image http://baby-shop.si/si/page/group/grp/76/o/12/

www.by-ab.si

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
25.8.2009 13:07:02   
Piruri
Najaa...zadnjič, ko sem ti govorila, kateri je bil pri nas še potencialni http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192529 in v akciji...se pa ne poleže do konca...je pa ful lahek in vodljiv...

www.by-ab.si

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
25.8.2009 13:23:23   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Tu jih imaš ceneje user posted image http://baby-shop.si/si/page/group/grp/76/o/12/

Hvala, sem tudi to že odkrila. user posted image Tisti spodnji mi je tudi všeč, ampak se ne poleže čisto... No sej niti ni važno, da se čisto poleže, ampak toliko da lahko spi otrok.

A mislite, da če piše, da gre v ležeči položaj, da je to ok? Tale mi je všeč. Barva in cena in funkcije. user posted image

http://baby-shop.si/si/otroski-vozicek-carolina-rdec-i262.shtml

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
25.8.2009 13:27:01   
dana
Naaja, ne zapp ne gre v ležeči položaj. Nisem vedela, da išče takega

Kar se pa prekuhavanja tiče in posode - jaz imam za to en čajnik, ki ga vsake toliko časa očistim s kisom,ki spravi kamen lepo stran.

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
25.8.2009 13:33:48   
felix7

ja Najaa, dobro da te mamo, ker jaz sem (spet) pozabila user posted image  hvalaaaaaaa vsem!

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
25.8.2009 13:36:48   
Piruri

Hvala, sem tudi to že odkrila. user posted image Tisti spodnji mi je tudi všeč, ampak se ne poleže čisto... No sej niti ni važno, da se čisto poleže, ampak toliko da lahko spi otrok.

A mislite, da če piše, da gre v ležeči položaj, da je to ok? Tale mi je všeč. Barva in cena in funkcije. user posted image

IIIII...za Nikico pikico...ta od baby welta gre enako dol, kot ta tvoja zadnja povezava ali celo še malo nižje...ko sva ga midva gledala, je bilo to premalo, ker je imel Neo dva meseca...za večje otročke je pa čisto dovolj...
Ta deluje ok, samo jez ne vem, če bi buggy board gor obesla...ker naš deluje kar kompakten, ampak, ko mu navlečem buggyja gor in še Mia ko stopi, imam občutek, da se bo sesedel...

www.by-ab.si

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
25.8.2009 13:37:18   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Najaa kako je Nika......user posted image user posted image user posted image da čimprej mine.....
men sta zdele babnci zaspali.....tko da sm se lahko mal prklopla na RR......me pa toooook križ boli.....ma sej splo ne znam povedat kok.....ma grozno.....
ma neki slikic sm dobila od Naje pa sem vidla da to sploh še ni vse......zdej sm mal na mejlu počistla.....tko da je mal več placa......če boš mela kej časa mi še kej pošl.....če ne je pa v redu.....hvala še enkrat......

Heli, sej smo se zmenile, da ko dobim slike od vseh, da napečem cdje in dobite slike od vseh. Samo pogoj za to je, da mi pošljete slike na moj gmail... Naslov je na zidu od marčevk... user posted image

ja sej je kul.....ne se razburjatuser posted image user posted image user posted image .....mi ne uspe vsemu sledit

ne, ne, nč se ne razburjam, ti sam slike pošlji user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
25.8.2009 13:42:17   
Najaa

IIIII...za Nikico pikico...ta od baby welta gre enako dol, kot ta tvoja zadnja povezava ali celo še malo nižje...ko sva ga midva gledala, je bilo to premalo, ker je imel Neo dva meseca...za večje otročke je pa čisto dovolj...
Ta deluje ok, samo jez ne vem, če bi buggy board gor obesla...ker naš deluje kar kompakten, ampak, ko mu navlečem buggyja gor in še Mia ko stopi, imam občutek, da se bo sesedel...

Veš, kaj mi je pomembno. Da gre toliko dol, da ne spi napol sede. Kako pa vidiš, koliko gre dol ta zadnjem linku? Piše, da se poleže vključno z ležečim položajem, pol je to to? user posted image Pa všeč mi je, ker nima dveh ročajev, pa košara je dobra za v šoping, pa strehca je ok... Ne vem, no.

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
25.8.2009 13:50:57   
Piruri

Veš, kaj mi je pomembno. Da gre toliko dol, da ne spi napol sede. Kako pa vidiš, koliko gre dol ta zadnjem linku? Piše, da se poleže vključno z ležečim položajem, pol je to to? user posted image Pa všeč mi je, ker nima dveh ročajev, pa košara je dobra za v šoping, pa strehca je ok... Ne vem, no.

Kakor jaz razumem ima samo dva položaja, en je sedeči in drugi je ležeči...in to kar je na sliki je sigurno max ležeči...to je drekec, ker ga preko spleta ne moreš probat...lahko ga naročiš, samo preveri v kolkem času ga lahko vrneš, če ti ni všeč...

www.by-ab.si

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
25.8.2009 13:55:37   
tasa_m

A quinny gre čisto v ležeč položaj?

No tole je pa še ena varuanta:
http://soncek.si/si/chipolino-carolina-moder-i16539.shtml

Quinny Zapp ne gre.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
25.8.2009 13:57:44   
tasa_m

za ta voziček, sem jaz že klicala pa se zmenila, kdaj ga lahko pridem pogledat,pa smo pol cenejšega našli v eni od trgovin. Tistega tamodrega, ki smo ga imeli na morju, če se spomniš?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
25.8.2009 13:58:10   
helimaša

ma jst bi rajš tricikel z tavelkimi gumami.....ma si vidla zadnjič mojgaPP-ja......gre kr po svoje.....če si na asfaltu je še ok.....sm po pesku je pa adijo pamet.....včasih morm ful rint da lahko km pridm......jst če bi še enkrat kupvala bi sigurn tricikla al pa štiri z tavelkimi gumami.....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
25.8.2009 13:59:39   
tasa_m
Piruri kakšen voziček pa imaste vi in zakaj iščeš drugega?? Saj vem da sem radovedna, oprosti user posted image

Najaa a vi bi imeli namesto PP kakšnega drugega? A ni PP ok?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Prehranski dodatki
Michonne RR

Ali dajete otrokom prehranska dopolnila?

Da (63%)

Ne (16%)

Občasno (21%)

Število vseh glasov: 19

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!