Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 vidim da ste še kar pri vozičkih, no upam da vam rata kupit kar si želite eno vprašanje ste ve kaj klical patronažno ali pa se posvetovale s P, preden ste začele devat gosto hrano? Meni se zdi, da mi Tiana nonstop na joški visi pa še cela tečna je, ne vem mislim da se ne naje ali, pojma nimam pa itaq je že dovolj stara da bi lahko začele kaj jest samo me zanima ali ste kaj klicale P in to ... Hvala za odgovore Men je rekla, da bo prišla pa je še kar ni, klicala jo bom pa verjeten drug teden.Sam jaz že dajem njej hrano, kljub temu da se dojiva, mi je na morju malo začel falit, pa sem ji dala, zdej ji pa pač dajem. Lolita23 saj Tjaša še ni stara 6 mesecev, verjetno bo takrat prišla kaj naokoli ...vidve pol že tud veselo papcata, ja fino, s čim si pa začela, z zelenjavo al s sadjem, pa ji sama kuhaš al kupiš kašice in katere? joj ful sprašujem, samo če so glede tega tak različna mnenja Tasa_m pa t si povedala P, da vidve že kar nekaj časa jesta gosto hrano al je bolš, da se o tem molči, kaj pa dojita se še, mleka še imaš dosti?, Meni se zdi, da ga zadnje dni kar ni in ni No rekla je da bo prišla, ko bo imela Tjaša 4 ali 5 mesecov. jaz vse doma kuham, začela sem z korenjem, potem krompir in seveda cvetača. potem pa še jabolko, hruška in banana in nič je ne šravfa, kaka bolj kot kdajkoli in to tako da jo celo preoblačim Aja pa sadja sploh ne prebavlja preveč, ne vem zakaj, ker zeljenavo je snedla ko keks.No drugače pa ko smo zadnjič šli zaradi flekov po trebuščku k P sem ji povedala, da ji že dajem.
< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 25.8.2009 16:46:58 >