|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
25.8.2009 14:44:08   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: pocka
aja, vozički,...jaz bi pa buzza rada, pa moj ne popusti...bom še poskušalauser posted image ...mogoče po user posted image hehe, bi bilo za probat

user posted image user posted image ti si faca..

Probaj, mogoče bo palilo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
25.8.2009 14:44:30   
pocka

aja, vozički,...jaz bi pa buzza rada, pa moj ne popusti...bom še poskušalauser posted image ...mogoče po user posted image hehe, bi bilo za probat

hehe, to še nisem sprobala, sem pa doma poznana po tem,da ko si nekaj vpičim v glavo, potem to dobim, že od malega mi to uspeva, toliko časa vrtam, da mi ratauser posted image ...je moj rekel,da ko je k hiši prišel,ga je moj oče najprej na to opozoriluser posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
25.8.2009 14:44:45   
Piruri

user posted image user posted image user posted image user posted image  mogoče po par dneh zaporednega user posted image ...

www.by-ab.si

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
25.8.2009 14:46:03   
pocka
tasa, kako si zadovoljna z buzzom, če bi še enkrat kupovala, bi ga vzela ali bi raje kaj drugega?...matr si zmišljujemuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
25.8.2009 14:47:45   
tasa_m
pocka imaš ZS

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
25.8.2009 14:49:42   
trinity22
vidim da ste še kar pri vozičkih, no upam da vam rata kupit kar si želiteuser posted image

eno vprašanje ste ve kaj klical patronažno ali pa se posvetovale s P, preden ste začele devat gosto hrano? Meni se zdi, da mi Tiana nonstop na joški visi pa še cela tečna je, ne vem mislim da se ne naje ali, pojma nimam pa itaq je že dovolj stara da bi lahko začele kaj jest samo me zanima ali ste kaj klicale P in to ...
Hvala za odgovore user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
25.8.2009 14:49:48   
tasa_m

tasa, kako si zadovoljna z buzzom, če bi še enkrat kupovala, bi ga vzela ali bi raje kaj drugega?...matr si zmišljujemuser posted image
zdaj ko imam športni del gor mi je kulski in mi je OK, prej z tisto košaro pa mi je bil odvraten.user posted image
Če bi ga še enkrt kupovala? Hmmm, verjetno ne razen če bi imeli večji prtlažnik v avtomobilu. Imamo ful malega pa moram stalno obe kolesi dol devat user posted image preden ga dam noter.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
25.8.2009 14:51:55   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

vidim da ste še kar pri vozičkih, no upam da vam rata kupit kar si želiteuser posted image

eno vprašanje ste ve kaj klical patronažno ali pa se posvetovale s P, preden ste začele devat gosto hrano? Meni se zdi, da mi Tiana nonstop na joški visi pa še cela tečna je, ne vem mislim da se ne naje ali, pojma nimam pa itaq je že dovolj stara da bi lahko začele kaj jest samo me zanima ali ste kaj klicale P in to ...
jaz nisem klicala, je patronažna kr sama od sebe prišla,ko je bila L. stara 6.mesecev. Vleraj ko pa sva imele P. pa mi je rekla da je fajn,da sva začeli z GH ker pač potrebuje že kaj več kot pa samo moje mleko.

Sem pa jo vprašala kako je s kravjim mlekom pa sem dobila zeleno luč, da ji lahko dam ampak ne 3,2%, ker je še premastno.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
25.8.2009 14:52:59   
Lolita23

Men je rekla, da bo prišla pa je še kar ni, klicala jo bom pa verjeten drug teden.Sam jaz že dajem njej hrano, kljub temu da se dojiva, mi je na morju malo začel falit, pa sem ji dala, zdej ji pa pač dajem.user posted image

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2784
25.8.2009 14:54:54   
Lolita23
Evo midve z Tjašo greva za 3 dni na Veliko planino.Taša bo Heidi, jaz pa kar navadna pastericauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma upam, da bo gor potegnila, čez sedmo ne pa da bomo ob pol sedmih pokonc.

18.3.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
25.8.2009 14:56:31   
pocka

jaz nisem, pri Taji mislim, zdaj je itak ne bom...ti svetujem,da si prebereš paparico...meni je precej pojmov razčistila, da sem vsaj vedela kako se zadeve lotituser posted image

aja, danes sem Blažu prvič ponudila nalo bučke...rezultat...user posted image ...najprej je ful odprl usta, ko je pa začutil okus, je take grimase delal,da joj...bom naslednjič probala z jabolkouser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2786
25.8.2009 15:08:07   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

helimaša, sem vidla tisti voziček pri Sončku! user posted image Fuuuul je lep, sam mal predrag.user posted image Moj se že tak ne strinja, da kupim novega, s to ceno bo pa še manj zadovoljen.

Kakšen se vam zdi tale voziček, punce? Ga katera pozna?
http://soncek.si/si/chipolino-omnia-3-rumen-prednje-varovalo-i16529.shtml

Tu jih imaš ceneje user posted image http://baby-shop.si/si/page/group/grp/76/o/12/

Hvala, sem tudi to že odkrila. user posted image Tisti spodnji mi je tudi všeč, ampak se ne poleže čisto... No sej niti ni važno, da se čisto poleže, ampak toliko da lahko spi otrok.

A mislite, da če piše, da gre v ležeči položaj, da je to ok? Tale mi je všeč. Barva in cena in funkcije. user posted image

http://baby-shop.si/si/otroski-vozicek-carolina-rdec-i262.shtml

ma jst bi rajš tricikel z tavelkimi gumami.....ma si vidla zadnjič mojgaPP-ja......gre kr po svoje.....če si na asfaltu je še ok.....sm po pesku je pa adijo pamet.....včasih morm ful rint da lahko km pridm......jst če bi še enkrat kupvala bi sigurn tricikla al pa štiri z tavelkimi gumami.....

helimaša, a hodiš na Koščakov hrib na sprehod? user posted image

da si ne boš kej nardilauser posted image user posted image user posted image .....ob grosupeljščici

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
25.8.2009 15:08:24   
trinity22
aha hvala vsem za odgovore, men je rekla naj jo pokličem ko bo stara 6. mesecev, ampak men se res zdi da je lačna, al pa se samo tolk cartauser posted image

Paparico pa sem  na začetku tist uvodno del večkrat predelala, mah pa še zmeri mi je to znanstvena fantastika user posted image  zdaj ji kuham korenček in krompir, ker spet visi na ziziuser posted image  to sva že jedle, pa upam da bo danes tudiuser posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
25.8.2009 15:09:16   
pocka

zdaj ko imam športni del gor mi je kulski in mi je OK, prej z tisto košaro pa mi je bil odvraten.user posted image
Če bi ga še enkrt kupovala? Hmmm, verjetno ne razen če bi imeli večji prtlažnik v avtomobilu. Imamo ful malega pa moram stalno obe kolesi dol devat user posted image preden ga dam noter.

tasa imaš zs

aha, ma drugače je ok, sem že malo tečna, vem....ampak se mi zdi,da sem mojega omehčala, je rekel, da jaaaa, rabljenega sevedauser posted image in khmmm, mi je uspelo brez user posted image ? Glede prtljažnika se ne sekiram,ker več kot zasede tale,ki ga imamo zdaj, sigurno ne zasede noben vozičekuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
25.8.2009 15:10:02   
pocka
helimaša,si dobila mail?

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
25.8.2009 15:12:13   
tasa_m
tasa imaš zs

aha, ma drugače je ok, sem že malo tečna, vem....ampak se mi zdi,da sem mojega omehčala, je rekel, da jaaaa, rabljenega sevedauser posted image in khmmm, mi je uspelo brez user posted image ? Glede prtljažnika se ne sekiram,ker več kot zasede tale,ki ga imamo zdaj, sigurno ne zasede noben vozičekuser posted image

pol pa si res faca, če si ga celo uspela omehčat brez user posted image
user posted image user posted image

No, pol pa hitro na Bolho in ga poiskat. Ko sem ga jaz prodajala je bilo še 100 drugih Buzzov gor,zdaj pa se mi zdi, da jih ni več dosti. Pa vredu izberi user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
25.8.2009 15:21:24   
pocka

tasa imaš zs

pol pa si res faca, če si ga celo uspela omehčat brez user posted image
user posted image user posted image

No, pol pa hitro na Bolho in ga poiskat. Ko sem ga jaz prodajala je bilo še 100 drugih Buzzov gor,zdaj pa se mi zdi, da jih ni več dosti. Pa vredu izberi user posted image

že imam izbranega, kar en lep čas, pa mu ga  vsake toliko pokažemuser posted image ...ti si ga prodajala??'

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
25.8.2009 15:24:00   
tasa_m
že imam izbranega, kar en lep čas, pa mu ga  vsake toliko pokažemuser posted image ...ti si ga prodajala??'
user posted image user posted image no, pol pa je tak bil že skrajni čas, da je popustil user posted image user posted image
ja, sem ga prodajala pa je bil že rezerviran, pol pa so jim na UZ rekli, da bo user posted image in so preklicali naročilo user posted image tak da je Buzz lepo ostal doma. Pa saj mi je zdaj to prav kul, ker ko vem da se zima bliža, vem da bo ji lepo toplo med to gobo in zimsko vrečo ,ki jo ima vozičekuser posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
25.8.2009 15:26:28   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Men je rekla, da bo prišla pa je še kar ni, klicala jo bom pa verjeten drug teden.Sam jaz že dajem njej hrano, kljub temu da se dojiva, mi je na morju malo začel falit, pa sem ji dala, zdej ji pa pač dajem.user posted image

Lolita23 saj Tjaša še ni stara 6 mesecev, verjetno bo takrat prišla kaj naokoli ...vidve pol že tud veselo papcata, ja fino, s čim si pa začela, z zelenjavo al s sadjem, pa ji sama kuhaš al kupiš kašice in katere?

joj ful sprašujem, samo če so glede tega tak različna mnenjauser posted image

Tasa_m pa t si povedala P, da vidve že kar nekaj časa jesta gosto hrano al je bolš, da se o tem molči, kaj pa dojita se še, mleka še imaš dosti?, Meni se zdi, da ga zadnje dni kar ni in ni user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
25.8.2009 15:34:34   
tasa_m

Tasa_m pa t si povedala P, da vidve že kar nekaj časa jesta gosto hrano al je bolš, da se o tem molči, kaj pa dojita se še, mleka še imaš dosti?, Meni se zdi, da ga zadnje dni kar ni in ni user posted image
jaz sem sprva mislila molčat, pol pa me je tak iznenada vprašala,da sem kr rekla da dodajama. Ko me je vprašala kaj pa je že vse poskusila pa sem rekla : vse, pol me je vpr. če tudi že meso in ko sem rekla da ne, je rekla da lahko začnema tu z tem. Midve se še polno dojiva, mogoče sva en obrok dojenja ukinle oz. zavlekle ker ko se zbudi dobi kašico(dop.) pa juhico oz.zelenjavo (pop.), pa se pol čez kakšno urco al pa 2 podojiva.
Mleka pa imam res še kr dost. Če je ne dojim na 3 ure  imam vse trdo kot kamen user posted image in samo čakam, kdaj bo dajala znake lakote. Včeraj ponoči sem jo kr v spanju vzela iz posteljce ven in jo pristavila,ker nisem mogla več spat ne na hrbtu,ne na boku. Vse me je bolelo..koda bi imela kamne na sebi namesto dojk user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2795
25.8.2009 15:35:47   
felix7

jaz nisem nič klicala patronažne, čeprav je rekla, da jo lahko pokličem pred uvajanjem GH. Pa se mi zdi, da vse zvem od vas user posted image user posted image user posted image
sem pa začela GH uvajat zato, ker je naš otrok tako velik, meni je začelo primanjkovat mleka in se mi je zdelo bolje, da je sadje in zelenjavo, kot pa umetno mleko. Zdaj pa vsak dan nekaj sčaram, en dan jabolko in breskev, drug dan nektarino in banano, pa breskev in suhe slive. Do zdaj sem vedno skuhala kot kompot, sadje pobrala ven (no, banane nisem kuhala), zmešala s paličnim mešalnikom in "voila" user posted image Kompot, ki ostane, pa pije čez dan in ga ima ful rad. Bo pa čas, da poizkusiva še zelenjavo...

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

Neposredna povezava do sporočila: 2796
25.8.2009 15:54:45   
helimaša

helimaša,si dobila mail?

jaaaa.....ful hvala.....res je luškana slikica......to je blo takrat slikano ko je Maša zginla.....ma sm se ful ustrašla.....ni nben nč reku da gre kam.....sej tvoja Taja je pa tko umirjen otročiček......luškana

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
25.8.2009 16:08:24   
Najaa

jAZ je ne bom klicala. Tudi pri Tiji je nisem.

Neposredna povezava do sporočila: 2798
25.8.2009 16:17:36   
Najaa
Jaz sem se pa odločla, da bom zamenjala flaške. Do zdaj smo imeli MAM, ampak se je tista guma spodaj očitno zrabla, ker so začele puščat. user posted image V glavnem, doma imam še nekaj Aventovih flašk in sem ji pravkar dala iz te in je lepo jedla. Edino cucelj je premajhen, saj je št. 1 in se je revca ful matrala, ko je jedla. user posted image Katero št. pa je treba imet zdaj? Tud sanja se mi ne. 2-ko ali že 3-ko?

ok, našla vsem še 2-ko in 4-ko.user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 25.8.2009 16:31:34 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
25.8.2009 16:42:38   
Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Lolita23 saj Tjaša še ni stara 6 mesecev, verjetno bo takrat prišla kaj naokoli ...vidve pol že tud veselo papcata, ja fino, s čim si pa začela, z zelenjavo al s sadjem, pa ji sama kuhaš al kupiš kašice in katere?

joj ful sprašujem, samo če so glede tega tak različna mnenjauser posted image

No rekla je da bo prišla, ko bo imela Tjaša 4 ali 5 mesecov.

jaz vse doma kuham, začela sem z korenjem, potem krompir in seveda cvetača. potem pa še jabolko, hruška in banana in nič je ne šravfa, kaka bolj kot kdajkoli in to tako da jo celo preoblačim Aja pa sadja sploh ne prebavlja preveč, ne vem zakaj, ker zeljenavo je snedla ko keks.No drugače pa ko smo zadnjič šli zaradi flekov po trebuščku k P sem ji povedala, da ji že dajem.

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 25.8.2009 16:46:58 >

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?

Z vrnitvijo na delovno mesto nimam težav. (33%)

Preobremenjenost in pomanjkanje energije. (33%)

Prilagoditev na novosti in spremembe na delovnem mestu. (0%)

Strah pred izgubo službe. (17%)

Težave z usklajevanjem službe in družine. (17%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!