Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 24.8.2009 23:17:37
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša Najaa kako je Nika...... da čimprej mine..... men sta zdele babnci zaspali.....tko da sm se lahko mal prklopla na RR......me pa toooook križ boli.....ma sej splo ne znam povedat kok.....ma grozno..... ma neki slikic sm dobila od Naje pa sem vidla da to sploh še ni vse......zdej sm mal na mejlu počistla.....tko da je mal več placa......če boš mela kej časa mi še kej pošl.....če ne je pa v redu.....hvala še enkrat...... Heli, sej smo se zmenile, da ko dobim slike od vseh, da napečem cdje in dobite slike od vseh. Samo pogoj za to je, da mi pošljete slike na moj gmail... Naslov je na zidu od marčevk...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 24.8.2009 23:17:42
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Hvala za pikepoke, upam da so pomagale. Nika je zaspala šele zdej, potem ko se je eno uro drla. Drla se je... ne vem, zakaj. Na koncu sem jo napol slekla, tak da ji je blo očitno vroče. Pa ni tako vroče danes. Ne vem no, prav neutolažljiva je bila in v enem trenutku sem se še jaz skoraj zjokala. Ma take situacije me tako utrudijo, da sem zdaj ko cota. helimaša, jutri bom spet pošiljala slike. Pa ti bom še enkrat vse. pocka, sem te pozabla vprašat, kako je bilo na probi? samo zate, Najaa... ja, pocka, tudi jaz sem hotla isto vprašat, pa mi je šlo iz glave...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 24.8.2009 23:22:31
|
|
|
|
felix7
|
evo, še enkrat: PROSIM VSE, KI NISTE MOGLE NALOŽITI SLIK NA FTP, DA JIH POŠLJETE NA MOJ GMAIL (ZAPISAN JE NA ZIDU OD MARČEVK NA FBJU) IN KO DOBIM VSE SLIKE, JIH ZAPEČEM NA CDJE, TAKO DA VSE DOBITE VSE SLIKE NA CDJIH! Hvala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 7:19:36
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 7:29:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dobro jutro. morgen :D
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 7:53:57
|
|
|
|
pocka
|
morgen...in aufviedersehen....grem na kavico in sprehod
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 7:54:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka morgen...in aufviedersehen....grem na kavico in sprehod lepo se nakofetkaj in sprehodi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 8:12:36
|
|
|
|
yania
|
dobro jutro... mene je pa Timon zdaj nasmejal, ko se nahraniva, ga dam v posteljico in zgleda da bo zaspal...no in grem jaz po LT, se uležem, in on se dvigne in me gleda, na trebuščku, glavo pa ko žirafa, da bo ja videl, kaj mami dela, in se smejčka...ma kokec mali... ne da se mi še s pižame spravit ven...bi kar še spala...danes se je zbudil ob 2.00 pa je popil 150, pa zdej je popil 150....pa ne vem če bova še zalegla kaj...po mojem bova šla kar kavico skuhat, pa zajtrk.... Najaa, kako Nika? sta uredu zdaj?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 8:15:02
|
|
|
|
yania
|
Tasa, kaj nista vidve z Lio bolj jutranje za sprehode?...ne gresta več tako zgodaj na sprehod?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 8:22:32
|
|
|
|
Najaa
|
VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV JURE OD FELIX7 IN MATTEO OD LEJCE!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 8:27:10
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania dobro jutro... mene je pa Timon zdaj nasmejal, ko se nahraniva, ga dam v posteljico in zgleda da bo zaspal...no in grem jaz po LT, se uležem, in on se dvigne in me gleda, na trebuščku, glavo pa ko žirafa, da bo ja videl, kaj mami dela, in se smejčka...ma kokec mali... ne da se mi še s pižame spravit ven...bi kar še spala...danes se je zbudil ob 2.00 pa je popil 150, pa zdej je popil 150....pa ne vem če bova še zalegla kaj...po mojem bova šla kar kavico skuhat, pa zajtrk.... Najaa, kako Nika? sta uredu zdaj? sEM SE nasmejala. Nika tudi vedno, ko jo dam na hrbet, se obrne v šusu na trebušček in dvigne glavo ko žirafa, da bi ja kaj vidla ven iz posteljice. Pol pa tak steguje vrat, da me spominja na tistega psa, ki ful glavo maje. A veste, ki jih imajo eni v avtu vzadi na polici?? Nika je dobro prestala noč. Jedla je šele zjutraj in zaspala nazaj. Vročine ni bilo več in upam, da je tudi ne bo. Mogoče je pa isto kot pri Tiji, ki jo je imela v noči na soboto - sam nekaj ur. Pojma nimam, kaj bi bilo. Hvala vsem za pikepoke, ki so pomagale in za objemčke zame. Love you tooooooooo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 8:29:29
|
|
|
|
Najaa
|
Tiste, ki prekuhavate vodo. A se vam tud dogaja, da je po določenem času posoda, v kateri prekuhavate, taka čudna? Kot da bi se nanjo nalepil vodni kamen. Ma mislim, da je to to. Že dve posodi sta taki in neuporabni, ker pol če hočem prekuhat, se ta plast kar lepi dol. A se še kateri to dogaja?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 8:34:49
|
|
|
|
yania
|
Prekuhavanje....ja itak, da se dela kamen...tudi mene to max moti...je treba po prekuhanju posodo podrgnit in spet prekuhat...ma jaz jo prekuham za 2x, pa na tleh so itak za kak centimeter bele usedline, da o posodi ne govorim,,,,no tistih usedlin se vedno izogibam...mu nikoli ne vlijem v stekleničko.... če imaš belo posodo, pa ti ne gre stran, daj noter malo kisa in do vrha vode, pa zavri...boš videla kako ti stopi ta vodni kamen...bo posoda kot nova...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 8:35:30
|
|
|
|
yania
|
z Niko....verjetno je bila utrujena...,malo pregorena od piknika...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 8:36:16
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV JURE OD FELIX7 IN MATTEO OD LEJCE! se pridružujem a komaj 5 mesecev, pa taki korenjaki....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 8:37:56
|
|
|
|
yania
|
jaz se pa odločam, da bi kaj spekla....kinder p.nisem še nikoli...to mora biti dobro, a?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 8:39:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Prekuhavanje....ja itak, da se dela kamen...tudi mene to max moti...je treba po prekuhanju posodo podrgnit in spet prekuhat...ma jaz jo prekuham za 2x, pa na tleh so itak za kak centimeter bele usedline, da o posodi ne govorim,,,,no tistih usedlin se vedno izogibam...mu nikoli ne vlijem v stekleničko.... če imaš belo posodo, pa ti ne gre stran, daj noter malo kisa in do vrha vode, pa zavri...boš videla kako ti stopi ta vodni kamen...bo posoda kot nova... O hvala! Bom naredila to, ker imam dve posodi taki.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 8:40:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania jaz se pa odločam, da bi kaj spekla....kinder p.nisem še nikoli...to mora biti dobro, a? Ziher je dobro. Pa še meni mal prinesi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 8:50:13
|
|
|
|
yania
|
Komanda je padla-morva vstat....ne bo šlo več poležavanje..... gremo v kuhinjo..,,, Najaa-pridi, te povabim.... grem pa danes v živalskega z Najo, sva se včeraj zmenile...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 9:33:01
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV JURE OD FELIX7 IN MATTEO OD LEJCE!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 9:33:39
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tiste, ki prekuhavate vodo. A se vam tud dogaja, da je po določenem času posoda, v kateri prekuhavate, taka čudna? Kot da bi se nanjo nalepil vodni kamen. Ma mislim, da je to to. Že dve posodi sta taki in neuporabni, ker pol če hočem prekuhat, se ta plast kar lepi dol. A se še kateri to dogaja? JA, mi imamo itak katastrofalno vodo.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 9:35:28
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!! Mi uživamo, nekaj se menimo, da bi šli za 2 dni na Velko planino uživat, ša upam, da nam uspe, morja imam dost čas je za višave Vidim da otroci rastejo, čestitke za piknik, upam, da nam rata kdaj tudi priti
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 9:49:00
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV JURE OD FELIX7 IN MATTEO OD LEJCE! SE PRIDRUŽUJEM
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 9:51:44
|
|
|
|
PERSIDA
|
Jaz vodo prekuhavam v grelcu za vodo in vsake tolko časa čistim z cilitom je ,pa varjanta z kisom tudi ja. za vaše ,da vse težave oddidejo oziroma ,da se ne ponovijo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 10:08:43
|
|
|
|
PERSIDA
|
Ja pa dober dan vsem .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Ime za deklicosirenettaKatero od naslednjih imen za deklico vam je všeč:Eliza (
23%)
Evelin (
29%)
Isabel (
41%)
Anais (
8%)
Število vseh glasov: 390Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!