|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
24.8.2009 23:17:37   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

Najaa kako je Nika......user posted image user posted image user posted image da čimprej mine.....
men sta zdele babnci zaspali.....tko da sm se lahko mal prklopla na RR......me pa toooook križ boli.....ma sej splo ne znam povedat kok.....ma grozno.....
ma neki slikic sm dobila od Naje pa sem vidla da to sploh še ni vse......zdej sm mal na mejlu počistla.....tko da je mal več placa......če boš mela kej časa mi še kej pošl.....če ne je pa v redu.....hvala še enkrat......

Heli, sej smo se zmenile, da ko dobim slike od vseh, da napečem cdje in dobite slike od vseh. Samo pogoj za to je, da mi pošljete slike na moj gmail... Naslov je na zidu od marčevk... user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
24.8.2009 23:17:42   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Hvala za pikepoke, upam da so pomagale. Nika je zaspala šele zdej, potem ko se je eno uro drla. user posted image Drla se je... ne vem, zakaj. Na koncu sem jo napol slekla, tak da ji je blo očitno vroče. Pa ni tako vroče danes. Ne vem no, prav neutolažljiva je bila in v enem trenutku sem se še jaz skoraj zjokala.user posted image Ma take situacije me tako utrudijo, da sem zdaj ko cota. user posted image

helimaša, jutri bom spet pošiljala slike. Pa ti bom še enkrat vse.

pocka, sem te pozabla vprašat, kako je bilo na probi?user posted image

user posted image user posted image user posted image  samo zate, Najaa...

ja, pocka, tudi jaz sem hotla isto vprašat, pa mi je šlo iz glave... user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
24.8.2009 23:22:31   
felix7
evo, še enkrat: PROSIM VSE, KI NISTE MOGLE NALOŽITI SLIK NA FTP, DA JIH POŠLJETE NA MOJ GMAIL (ZAPISAN JE NA ZIDU OD MARČEVK NA FBJU) IN KO DOBIM VSE SLIKE, JIH ZAPEČEM NA CDJE, TAKO DA VSE DOBITE VSE SLIKE NA CDJIH! Hvala user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
25.8.2009 7:19:36   
tasa_m
Dobro jutro. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
25.8.2009 7:29:25   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dobro jutro. user posted image
morgen :D

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
25.8.2009 7:53:57   
pocka
morgen...in aufviedersehen....grem na kavico in sprehoduser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
25.8.2009 7:54:48   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

morgen...in aufviedersehen....grem na kavico in sprehoduser posted image
lepo se nakofetkaj in sprehodi user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
25.8.2009 8:12:36   
yania
dobro jutro...
mene je pa Timon zdaj nasmejal, ko se nahraniva, ga dam v posteljico in zgleda da bo zaspal...no in grem jaz po LT, se uležem, in on se dvigne in me gleda, na trebuščku, glavo pa ko žirafa, da bo ja videl, kaj mami dela, in se smejčka...ma kokec mali...
ne da se mi še s pižame spravit ven...bi kar še spala...danes se je zbudil ob 2.00 pa je popil 150, pa zdej je popil 150....pa ne vem če bova še zalegla kaj...po mojem bova šla kar kavico skuhat, pa zajtrk....

Najaa, kako Nika? sta uredu zdaj?

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
25.8.2009 8:15:02   
yania
Tasa, kaj nista vidve z Lio bolj jutranje za sprehode?...ne gresta več tako zgodaj na sprehod?

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
25.8.2009 8:22:32   
Najaa
VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV JURE OD FELIX7 IN MATTEO OD LEJCE! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
25.8.2009 8:27:10   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: yania

dobro jutro...
mene je pa Timon zdaj nasmejal, ko se nahraniva, ga dam v posteljico in zgleda da bo zaspal...no in grem jaz po LT, se uležem, in on se dvigne in me gleda, na trebuščku, glavo pa ko žirafa, da bo ja videl, kaj mami dela, in se smejčka...ma kokec mali...
ne da se mi še s pižame spravit ven...bi kar še spala...danes se je zbudil ob 2.00 pa je popil 150, pa zdej je popil 150....pa ne vem če bova še zalegla kaj...po mojem bova šla kar kavico skuhat, pa zajtrk....

Najaa, kako Nika? sta uredu zdaj?

sEM SE  nasmejala. Nika tudi vedno, ko jo dam na hrbet, se obrne v šusu na trebušček in dvigne glavo ko žirafa, da bi ja kaj vidla ven iz posteljice. user posted image Pol pa tak steguje vrat, da me spominja na tistega psa, ki ful glavo maje. A veste, ki jih imajo eni v avtu vzadi na polici?? user posted image user posted image user posted image

Nika je dobro prestala noč. Jedla je šele zjutraj in zaspala nazaj. Vročine ni bilo več in upam, da je tudi ne bo. Mogoče je pa isto kot pri Tiji, ki jo je imela v noči na soboto - sam nekaj ur. Pojma nimam, kaj bi bilo.
Hvala vsem za pikepoke, ki so pomagale in za objemčke zame. user posted image Love you tooooooooo! user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
25.8.2009 8:29:29   
Najaa
Tiste, ki prekuhavate vodo. A se vam tud dogaja, da je po določenem času posoda, v kateri prekuhavate, taka čudna? user posted image Kot da bi se nanjo nalepil vodni kamen. Ma mislim, da je to to. Že dve posodi sta taki in neuporabni, ker pol če hočem prekuhat, se ta plast kar lepi dol. user posted image A se še kateri to dogaja?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
25.8.2009 8:34:49   
yania
Prekuhavanje....ja itak, da se dela kamen...tudi mene to max moti...je treba po prekuhanju posodo podrgnit in spet prekuhat...ma jaz jo prekuham za 2x, pa na tleh so itak za kak centimeter bele usedline, da o posodi ne govorim,,,,no tistih usedlin se vedno izogibam...mu nikoli ne vlijem v stekleničko....
če imaš belo posodo, pa ti ne gre stran, daj noter malo kisa in do vrha vode, pa zavri...boš videla kako ti stopi ta vodni kamen...bo posoda kot nova...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
25.8.2009 8:35:30   
yania
user posted image user posted image user posted image  z Niko....verjetno je bila utrujena...,malo pregorena od piknika...user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
25.8.2009 8:36:16   
yania

VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV JURE OD FELIX7 IN MATTEO OD LEJCE! user posted image user posted image user posted image

se pridružujem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a komaj 5 mesecev, pa taki korenjaki....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
25.8.2009 8:37:56   
yania
jaz se pa odločam, da bi kaj spekla....kinder p.nisem še nikoli...to mora biti dobro, a?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
25.8.2009 8:39:56   
Najaa

Prekuhavanje....ja itak, da se dela kamen...tudi mene to max moti...je treba po prekuhanju posodo podrgnit in spet prekuhat...ma jaz jo prekuham za 2x, pa na tleh so itak za kak centimeter bele usedline, da o posodi ne govorim,,,,no tistih usedlin se vedno izogibam...mu nikoli ne vlijem v stekleničko....
če imaš belo posodo, pa ti ne gre stran, daj noter malo kisa in do vrha vode, pa zavri...boš videla kako ti stopi ta vodni kamen...bo posoda kot nova...

O hvala! user posted image user posted image user posted image Bom naredila to, ker imam dve posodi taki.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
25.8.2009 8:40:15   
Najaa

jaz se pa odločam, da bi kaj spekla....kinder p.nisem še nikoli...to mora biti dobro, a?

Ziher je dobro. user posted image Pa še meni mal prinesi. user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
25.8.2009 8:50:13   
yania
Komanda je padla-morva vstat....ne bo šlo več poležavanje.....
gremo v kuhinjo..,,,

Najaa-pridi, te povabim....user posted image
grem pa danes v živalskega z Najo, sva se včeraj zmenile...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
25.8.2009 9:33:01   
Lolita23

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
25.8.2009 9:33:39   
Lolita23

Tiste, ki prekuhavate vodo. A se vam tud dogaja, da je po določenem času posoda, v kateri prekuhavate, taka čudna? user posted image Kot da bi se nanjo nalepil vodni kamen. Ma mislim, da je to to. Že dve posodi sta taki in neuporabni, ker pol če hočem prekuhat, se ta plast kar lepi dol. user posted image A se še kateri to dogaja?

JA, mi imamo itak katastrofalno vodo.

18.3.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
25.8.2009 9:35:28   
Lolita23
Živjo!!

Mi uživamo, nekaj se menimo, da bi šli za 2 dni na Velko planino uživat, ša upam, da nam uspe, morja imam dost čas je za višaveuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim da otroci rastejo, čestitke za piknik, upam, da nam rata kdaj tudi pritiuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
25.8.2009 9:49:00   
PERSIDA

SE PRIDRUŽUJEM

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
25.8.2009 9:51:44   
PERSIDA
Jaz vodo prekuhavam v grelcu za vodo in vsake tolko časa čistim z cilitom je ,pa varjanta z kisom tudi ja.

user posted image za vaše ,da vse težave oddidejo oziroma ,da se ne ponovijo.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
25.8.2009 10:08:43   
PERSIDA
Ja pa dober dan vsem .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Temenca
dejzi

Do kdaj ste se borile s temenci pri svojih malčkih?

do 2m (48%)

do 4m (13%)

do 6m (11%)

do 10m (7%)

do 1 leta (5%)

še dalje (15%)

Število vseh glasov: 297

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!