Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 14:00:25
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Najaa helimaša, sem vidla tisti voziček pri Sončku! Fuuuul je lep, sam mal predrag. Moj se že tak ne strinja, da kupim novega, s to ceno bo pa še manj zadovoljen. Kakšen se vam zdi tale voziček, punce? Ga katera pozna? http://soncek.si/si/chipolino-omnia-3-rumen-prednje-varovalo-i16529.shtml Tu jih imaš ceneje http://baby-shop.si/si/page/group/grp/76/o/12/ Hvala, sem tudi to že odkrila. Tisti spodnji mi je tudi všeč, ampak se ne poleže čisto... No sej niti ni važno, da se čisto poleže, ampak toliko da lahko spi otrok. A mislite, da če piše, da gre v ležeči položaj, da je to ok? Tale mi je všeč. Barva in cena in funkcije. http://baby-shop.si/si/otroski-vozicek-carolina-rdec-i262.shtml ma jst bi rajš tricikel z tavelkimi gumami.....ma si vidla zadnjič mojgaPP-ja......gre kr po svoje.....če si na asfaltu je še ok.....sm po pesku je pa adijo pamet.....včasih morm ful rint da lahko km pridm......jst če bi še enkrat kupvala bi sigurn tricikla al pa štiri z tavelkimi gumami..... helimaša, a hodiš na Koščakov hrib na sprehod?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 14:03:37
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Piruri kakšen voziček pa imaste vi in zakaj iščeš drugega?? Saj vem da sem radovedna, oprosti Najaa a vi bi imeli namesto PP kakšnega drugega? A ni PP ok? Mi imamo takega, samo oranžnega...smo ga že 2x reklamirali, ker se je zlagal...in zato preventivno gledamo kakega drugega, če ga bo treba še v tretje reklamirat, bomo zahtevali denar nazaj...upam, da ne, ker sem drugače zelo zadovoljna z njim, ker mi gre v twingota (prtljažnik), je lahek in se ga da vozit z eno roko ... http://baby-shop.si/si/otroski-vozicek-baby-ace-i77.shtml
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 14:06:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Mi imamo takega, samo oranžnega...smo ga že 2x reklamirali, ker se je zlagal...in zato preventivno gledamo kakega drugega, če ga bo treba še v tretje reklamirat, bomo zahtevali denar nazaj...upam, da ne, ker sem drugače zelo zadovoljna z njim, ker mi gre v twingota (prtljažnik), je lahek in se ga da vozit z eno roko ... http://baby-shop.si/si/otroski-vozicek-baby-ace-i77.shtml mi je znano to ja..kolegica je imela rdečega pa ga je tud 2-krat reklamirala, in pol zahtevala denar nazaj. Men je tud drugače ta voziček ful dober, sploh ko ga "narediš" da lahko "gre" po stopnicah tak na easy .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 14:13:36
|
|
|
|
Najaa
|
Ma po vsem, kar sem pregledala,sem že vsega sita in bi najraje vidla, da mi Piruri naredi prevleko. Jutri prinesem mester s sabo in bova res zmerle!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 14:14:11
|
|
|
|
trinity22
|
hojla, da se nahitro javim, ker pol grem jest, mi že pošteno kruli Tiana je končno zaspala zdaj pa moram hitro napolnit batarije ker nikoli ne veš kdaj bo spet auf vidim, da menjujete vozičke ... jaz bi tudi, ker je naš tak bikovski za zlagat in v avtu furat, pa moj sploh slišat noče o tem mah mogoče si še premisli, pa vas bom takrat za kak nasvet vprašala grem jest, ker sem ful lačna, pridne bodite
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 14:16:05
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m mi je znano to ja..kolegica je imela rdečega pa ga je tud 2-krat reklamirala, in pol zahtevala denar nazaj. Men je tud drugače ta voziček ful dober, sploh ko ga "narediš" da lahko "gre" po stopnicah tak na easy . Moj je bil v štartu ful skeptičen, kao spet kakšna moja modna muha...zdaj je pa tako zagret pri reklamacijah, da nam ga poštimajo, ker je ugotovil kako fajn je za peljat...na sprehodih se kar cufava, kiri ga bo peljal in bil bolj važen ...jaz upam, da se tokrat obnese...tistega za po stopnicah, ti povem po pravici nisem še stestirala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 14:19:49
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ma po vsem, kar sem pregledala,sem že vsega sita in bi najraje vidla, da mi Piruri naredi prevleko. Jutri prinesem mester s sabo in bova res zmerle! Ko smo ga mi iskali, sem bila tudi že skurjena, kirega bi imeli...imam pa še od piknika meter v torbi...imam že vzorček za na eno stran...bi ti naredila tako kot pri sebi, da boš lahko obrnila na obe strani...na eni bi ti dala flis za pozimi, na drugi pa kakšno bombažno blago... ..aja, s Pocko se neki meniva za jutranjo šetnjo po Luciji jutri...ker bo šel tatko z Mio na terapijo...tam nekje med 8.30 in 9 bi se dobile...si ti za?...in seveda še ostale primorke, če ste na volji!!!!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 14:20:48
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: pocka morgen...in aufviedersehen....grem na kavico in sprehod lepo se nakofetkaj in sprehodi današnji sprehod je bil pa vse prej kot lep, je imela Taja neke izpade, trma, jok...meni je pa še zadnji živc ven skočil ...grem za nazaj prebrat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 14:21:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Moj je bil v štartu ful skeptičen, kao spet kakšna moja modna muha...zdaj je pa tako zagret pri reklamacijah, da nam ga poštimajo, ker je ugotovil kako fajn je za peljat...na sprehodih se kar cufava, kiri ga bo peljal in bil bolj važen ...jaz upam, da se tokrat obnese...tistega za po stopnicah, ti povem po pravici nisem še stestirala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 14:21:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka današnji sprehod je bil pa vse prej kot lep, je imela Taja neke izpade, trma, jok...meni je pa še zadnji živc ven skočil ...grem za nazaj prebrat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 14:23:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ma po vsem, kar sem pregledala,sem že vsega sita in bi najraje vidla, da mi Piruri naredi prevleko. Jutri prinesem mester s sabo in bova res zmerle! Ko smo ga mi iskali, sem bila tudi že skurjena, kirega bi imeli...imam pa še od piknika meter v torbi...imam že vzorček za na eno stran...bi ti naredila tako kot pri sebi, da boš lahko obrnila na obe strani...na eni bi ti dala flis za pozimi, na drugi pa kakšno bombažno blago... ..aja, s Pocko se neki meniva za jutranjo šetnjo po Luciji jutri...ker bo šel tatko z Mio na terapijo...tam nekje med 8.30 in 9 bi se dobile...si ti za?...in seveda še ostale primorke, če ste na volji!!!! jaaaaa! jutranji sprehod... seveda. kje se pa dobimo... tam kot zadnjič, kjer parkiramo... se bova zmenle za prevleko, ja. super, za pozimi in poleti.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 14:23:57
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV JURE OD FELIX7 IN MATTEO OD LEJCE! čestitke Najaa - super,da je Nika že v redu...mogoče je bilo pa res amo enodnevno
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 14:24:13
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV JURE OD FELIX7 IN MATTEO OD LEJCE! čestitam Najaa super, da je Nikica boljša mogoče je bila res preutrujena
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 14:24:14
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: pocka morgen...in aufviedersehen....grem na kavico in sprehod lepo se nakofetkaj in sprehodi današnji sprehod je bil pa vse prej kot lep, je imela Taja neke izpade, trma, jok...meni je pa še zadnji živc ven skočil ...grem za nazaj prebrat dobra si, da imaš oba. men tud vsakič živc skoči ven, ko je Tija doma. vsaj 1x na dan mi ji ga uspe potegnit ven. drug teden pa tak vrtec, ne.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 14:24:54
|
|
|
|
Najaa
|
Nikine pikice so vedno večje in bolj rdeče. vročine pa nima...
< Sporočilo je popravil Najaa -- 25.8.2009 14:25:09 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 14:27:31
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nikine pikice so vedno večje in bolj rdeče. vročine pa nima... Ja, tam bi bilo najbolj ok... Ma naš tudi dobiva pikice po obrazu...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 14:31:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nikine pikice so vedno večje in bolj rdeče. vročine pa nima... pol to verjetno ni 6.OB a ne? Ker če je 6. OB pol mora imeti vročino..no, naj bi jo imela. Kaj a vodene koze so možne? ne vem ,samo sprašujem.. da čimprej minejo. Če pa ne, pa se idita mal pokazat P.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 14:32:45
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ma po vsem, kar sem pregledala,sem že vsega sita in bi najraje vidla, da mi Piruri naredi prevleko. Jutri prinesem mester s sabo in bova res zmerle! Ko smo ga mi iskali, sem bila tudi že skurjena, kirega bi imeli...imam pa še od piknika meter v torbi...imam že vzorček za na eno stran...bi ti naredila tako kot pri sebi, da boš lahko obrnila na obe strani...na eni bi ti dala flis za pozimi, na drugi pa kakšno bombažno blago... ..aja, s Pocko se neki meniva za jutranjo šetnjo po Luciji jutri...ker bo šel tatko z Mio na terapijo...tam nekje med 8.30 in 9 bi se dobile...si ti za?...in seveda še ostale primorke, če ste na volji!!!! jaaaaa! jutranji sprehod... seveda. kje se pa dobimo... tam kot zadnjič, kjer parkiramo... se bova zmenle za prevleko, ja. super, za pozimi in poleti. jaz bom parkirala v Luciji, ker je fajn senčka, pa prideva pol do tja, če se tam kot zadnjič dobimo, piruri ti povej, kje ti najbolj paše, da se dobimo...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 14:36:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nikine pikice so vedno večje in bolj rdeče. vročine pa nima... pol to verjetno ni 6.OB a ne? Ker če je 6. OB pol mora imeti vročino..no, naj bi jo imela. Kaj a vodene koze so možne? ne vem ,samo sprašujem.. da čimprej minejo. Če pa ne, pa se idita mal pokazat P. Sem se pogovarjala s P in če ne bo do petka boljše, se grema pokazat. Naj bi blo od vročine... Telesne, ne zunanje. pocka, jaz bom parkirala tam kot zadnjič, sej tam je senčka.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 14:36:41
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka jaz bom parkirala v Luciji, ker je fajn senčka, pa prideva pol do tja, če se tam kot zadnjič dobimo, piruri ti povej, kje ti najbolj paše, da se dobimo... Meni je vseeno, kjerkoli v Luciji imam max 15 minut do kjerkoli...lahko se tam pri bazenih dobimo...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 14:38:06
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: pocka morgen...in aufviedersehen....grem na kavico in sprehod lepo se nakofetkaj in sprehodi današnji sprehod je bil pa vse prej kot lep, je imela Taja neke izpade, trma, jok...meni je pa še zadnji živc ven skočil ...grem za nazaj prebrat dobra si, da imaš oba. men tud vsakič živc skoči ven, ko je Tija doma. vsaj 1x na dan mi ji ga uspe potegnit ven. drug teden pa tak vrtec, ne. saj je zelo grdo od mene in me kar srce zaboli,ko to rečem...ampak, kooomaj čakam, da še jaz malo zadiham ....saj sem se že navadila,biti veliko sama z obema,ampak čim je kdo zraven, (danes je bila kolegica z dojenčkom) ima neke izpade...to je nova fora...če smo same je vse lepo in prav...meni pa zadnje dni itak ni težko na živc stopit,ker imam preveč vsega, pa poroka se nevarno bliža, mi pa še 1000 stvari za poštimat in z obema otrokoma to vse traaaajaaa...dost jamranja aja, vozički,...jaz bi pa buzza rada, pa moj ne popusti...bom še poskušala ...mogoče po hehe, bi bilo za probat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 14:39:21
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nikine pikice so vedno večje in bolj rdeče. vročine pa nima... najaa, pojdi do P, pa naj pogledajo, saj so zato tam...jaz bi šla no aha, sem zdaj prebrala,da si že klicala
< Sporočilo je popravil pocka -- 25.8.2009 14:42:30 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 14:41:26
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nikine pikice so vedno večje in bolj rdeče. vročine pa nima... pol to verjetno ni 6.OB a ne? Ker če je 6. OB pol mora imeti vročino..no, naj bi jo imela. Kaj a vodene koze so možne? ne vem ,samo sprašujem.. da čimprej minejo. Če pa ne, pa se idita mal pokazat P. Sem se pogovarjala s P in če ne bo do petka boljše, se grema pokazat. Naj bi blo od vročine... Telesne, ne zunanje. pocka, jaz bom parkirala tam kot zadnjič, sej tam je senčka. ok, se dobimo pred bazeni...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 25.8.2009 14:42:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka aja, vozički,...jaz bi pa buzza rada, pa moj ne popusti...bom še poskušala ...mogoče po hehe, bi bilo za probat ti si faca..
|
|
|
imenaluncaakatero ime za fantka???Žak (
17%)
Tadej (
20%)
Nejc (
35%)
Anej (
29%)
Število vseh glasov: 243Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!