ronja
|
Vidim, da ste od virtualnega prešle na fizično kmetovanje . Nisem čisto vsega brala za nazaj, slikce sem pa vse pogledala , evo komentarji: farfala, luštni fantje! (a je starejši tut tvoj?) ploha, mater, kok krompirja! Pa to vi vse dejansko pojeste? Torta je čisto ok! Sploh je pa itak važno, da je dobra - važna je vsebina, ne oblika, pravi moj bratec! (čeprav punco si je pa lepo izbral, ne vem kako to on... - res pa, da je tudi dobra ) Jaz ti v prvi vrsti želim selitev, potem pa še poroko, sem ziher, da se boš po selitvi boljše počutila, ne glede na to, a boš gospa ali gospodična...Čeprav verjetno bosta oboje hkrati izvedla tamalo si pa res lepo zrihtala! aja zdej sm se spovnla, ko sva govorila o še enem otroku, je reku da bi takrat začela ko lansko leto, se pravi aprila, maja?? to se pravi še 8 mescov, ojoj pa ne že spet Čaki: tega aprila, maja? To je že zanami... potem si že noseča? Al naslednje leto? ker se mi ni dal gledat ksihtov, sploh od njegovih tastarih, ker vem, da jima nisem najbolj po godu, no verjetno jim nobena ne bi bila. Če jim ti nisi, jim nobena ne bi bila. Saj nisi noben zmaj! Ronja- ful dobr, da se vsega lotiš res. Pa daj res napopaj kako slikico. hehe, vsega razen popanja slikc, se mi zdi . Ne sej bo, zdaj ne vem, kje je foto, a sta ga vzela tavelka dva na vikend z babi in dedom al je še v avtu? Skratka, če bo vse delalo, dobite slikce poročne torte, je kar uspela, se mi zdi. Mal se je sicer demolirala med prevozom (slikana je po prevozu, na kraju dogodka), ampak J* ga... to pol k k pameti prideš, pa ti še modrostni zrastejouser posted image jst mam 2user posted image user posted image Meni tudi dva ven gledata in rasteta kar nekam (očitno sta vso pamet meni dala, ker onadva se prav neumno obnašata s tem rinjenjem v druge zobe ), pa ju bom vrgla ven, čim se bo dalo! zdaj še ni priporočljivo zaradi dojenja. Aja, poročilo iz poroke (ne moje, hvalabogu): mala porokica, enostavna, kratka, nenakičkana,... 12 odraslih, 5 otrok, od tega 2 njuna, 2 najini in ena mala od njegove priče, vsi stari med 2,5 let in 7 mesecev, skratka luštno, veliko vriskanja med postopkom . sicer pa samo oboji starši, lubi (torej njegov brat) & co (torej me 3 prikolice;), ona je edinka, pa obe priči (en z ženo in tamalo, drugi je še samski), pa še ena njena sestrična, to je to. Kratka, delno dvojezična poroka. Lubi ej bil zadolžen kot fotograf, pa mu je foto crknil - še dobro, da je za rd dobil še onega za pod vodo - sicer ni tako dober, ampak bolje išta nego ništa... Kako je bilo sicer? - nevesta v črnem, ni hotela imet šopka, pa ji ga je njena mama kar prinesla (njena mama si je želela, da bi imela onadva klasično veliko poroko v belem ) - lubi in osali so švicali ko konji, ker so bili seveda nobel v hlačah in srajcah, zunaj pa sparčina - mene je soseda rešila in mi petek, ko sem ji jamrala, kaj naj oblečem, ročno odvihrala v svoje stanovanje in mi privlekla eno dolgo fensi črno krilo, ki mi je sicer en mičken dol lezlo (nosim kako cifro manjše), ampak ker je bilo visoko in dolgo krilo, se to ni nič videlo, pa eno fensi belo bluzo, ki jo je sicer razganjalo čez joške, ampak ker sem mela čez sling, se to tudi ni videlo in sem zgledala čisto nobel. hehe Skratka vse sposojeno, hehe. No, čevlji in spodnje perilo so bili pa moji . Čevlji so mi šli sicer orto na živce, ker so novi (še nikoli nošeni, sem jih kupila na eni razprodaji prav "za poroke in pogrebe", pa se od takrat ni nihče poročil, niti nihče umrl, zdaj je bila prva priložnost ) in sploh prekleto manj udobni kot znošene allstarke in supergi, kar sicer nosim . - torta uspela, malo demolirana med prevozom, ampak sicer mislim, da so bili vsi zadovoljni z njo - sva pa zamudila skoraj cele appertizerje, ker sva jo sestavljala vmes. - oblekco za Ronjo mi je uspelo končat, za Lejlo pa ne, mi je zmanjkala ena ura - je bila potem v tisti, ki sta jo nevesta in ženin enkrat dala in se mi zdi, da je bilo tako še boljše, ker je bila ona ful vesela, ko jo je videla v tem . Bo pa tudi ona dobila to oblekco, verjetno danes. Če mi rata, dobite slikce. Potem smo se šli še kopat na bližnje jezero in potem še k njim v stanovanje mal počvekat in potem domu, kar je bilo seveda tudi zanimivo . Seveda smo morali vozit skup z njegovimi - vsak v svojem avtu, ampak en za drugim (ne vem zakaj, (lubi tudi ne,) glede na to, da smo šli vsak na svoj konec Lj. potem) in ko smo se ustavili, ker se je Lejla ful drla (lubi jo je nesel v avto in takoj privezal, potem so pa še sto let ronjo privezovali,... pa zmatrana je že bila in je mela vsega poln kufer, jo čisto razumem) in se ni pomirila in potem sva seveda na prvem možnem placu ustavila in pristavim tamalo in takoj zaspi - ampak mi je tašča non stop uletavala in valjda se je mala ves čas zbujala nazaj in pol sem mela vsega poln kufer! Potem se je še Ronja začela pritoževat in na koncu je to zgledatlo takole: jaz z Lejlo v naročju, lubi z Ronjo v naročju, se zibava in pojeva v dežju po enem počivališču brez ičega sredi avtoceste, tamalidve s klobučkoma na glavi, da ni glih deževalo jima na glavo, tašča pride vsake tok, da pogleda (ne vem, kaj je morala preverjat), pa da če se da še mal Ronjo zbudi , lubi jo grdo gleda in odganja s kretnjami, ker dret se noben ni smel, da ne bi tamalih zbudu . No, potem smo šli v avto, sem še enkrat podojila, da je mala ornk zaspala, seveda je tašča spet prišla gledat, kaj dogaja, pa jo je lubi uspešno odgnal , potem sva odložila otroka nazaj v stolčke in smo se odpeljali. Ronja je rabila še 2 komada, da je zaspla (sva pač pela pesmi, na katere jo sicer dajeva spat) in potem sva se lahko v miru pogovarjala do Lj. in potem sta malidve celo še kar spali, ko sva ju odnesla gor!!!!
|