|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
22.8.2009 19:21:14   
Jancci

zakaj jo je pa po meni poimenoval?

Ja sej.. sta mi mal sumljiva vi2! Ti in moj oči. user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 22.8.2009 19:22:06 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
22.8.2009 19:27:45   
sonček33
Krtekxx a je kaj pogledalo izpod dlesni?
Danes tudi jaz čutim eno špičko spodaj ...pomoje bo jutri pokukal prvi zobek. Volje je pa bolj tako tako...ga matra.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
22.8.2009 19:30:04   
sonček33
Punce, mi smo  začeli z Aptamil 2! in danes mali po mleku skoz pomalem bruha, ne veliko ampak vseeno. Je možno, da zaradi prehoda na novo mleko? 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
22.8.2009 19:50:05   
khurde
končn dež user posted image user posted image user posted image ful se že pozna, da se dan krajša... je tko temno; verjetn je moja zato prej zaspala user posted image grem mal za nazaj brat

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
22.8.2009 21:23:17   
kiara24
čer,

Sonček- mi ko smo zamenjali mleko nismo nič bruhali. Tako da jaz mislim, da ni to krivo, kaj pa če se preveč naje.

Khurde- res je dž, user posted image ohladilo se je upam, da to noč spimo dobro. O temi raje nebi, ker tudi našo že meče ob 19tih, pa ji jaz ne pustim zaspat, tako da zaspi okrog 20tih.

A bomo mi imele kamlu 3 deluser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
22.8.2009 21:36:47   
kiara24
sej ne morm vrjet, da spet nobene ni nikjer....

a vse visite na FBju in igrate kemtijouser posted image user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
22.8.2009 21:50:50   
khurde
jaz sem že vse za dons posadila in požela, tut žvino porihtala user posted image pa vaše slikce prečekirala, madona so luštni otroc user posted image vmes sem šla že dvakrat mojo nazaj uspavat, morm okno v sobi odpret, je vroče, pa težko spi, zdej je pa mal nehal padat, k prej je na vse strani nesel

tko... sonček, glede AM nimam pojma, sam pomoje je vse možno pri teh malih

ostalo se pa ne spomnim user posted image sem sicer vse prebrala, sam me je mala vmes klicala

aja. mi nimamo še nobenega zoba,user posted image no, če sem natančna (ane, ullauser posted image ), jih imamo 55, jaz 28, moj 27, ne vem od kje ideja, da jih ima odrasel 32, če jih jaz nimam tok user posted image no, v glavnem, nobenega novega v ene zadnjih 20-ih letih user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
22.8.2009 21:51:42   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Punce, mi smo  začeli z Aptamil 2! in danes mali po mleku skoz pomalem bruha, ne veliko ampak vseeno. Je možno, da zaradi prehoda na novo mleko? 

Po moje je pa čisto možno, ja.So razlike tudi pri istem mleku je pa iz druge škatle.Včasih se kakšna pakunga slabše raztaplja, včasih več bruha, včasih ni nobenih problemov....Se vprašaš kakšno imajo kontrolo kvalitete in kaj pije otrokuser posted image user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
22.8.2009 21:58:15   
farfala
khurde pri nas tudi nič zob pa upam, da ga ne bo potem še bolj mučilo, kot če bi jih dobival zdaj.baje kasneje boli bolj

Sem našla podatke, da so normalne vrednosti hemoglobina za dojenčke od 6 do 12 m :110-120 g/l, Samo ima vrednost 113 pa mu je vseeno predpisala sirup, ki pa ga ne prenaša dobro.Mu ga zato dajem samo vsaki 2.dan.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
22.8.2009 22:20:13   
Anonimen
ne vem od kje ideja, da jih ima odrasel 32, če jih jaz nimam tok

to pol k k pameti prideš, pa ti še modrostni zrastejouser posted image jst mam 2user posted image user posted image

mi smo se cel dan potepali, bli pri naših, zdej mam pa tamle tono sliv pa paradajza itd. za spravit...

no, sirenauser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 4510
22.8.2009 22:29:52   
Anonimen
da povem kva se je dons nardilouser posted image

gor pri naših...ula je skakala okol s tamalima dvema, jst tam zunaj pri mizi dojila neota...pol onadva gresta notri, ula je ostala tam sama,neki sva se še pogovarjale, pol pa kr naenkrat tišina od nje...matr, men se je kr srce ustavlo, zad za bajto je strm breg, pa reka spodi, ej....odložim hit tamalga v voz, pa sm bla tolk da sm ga še privezala s paski okol boka in šibam iskat tamalo, kr vrtelo se mi je...no, pupa je bla v kleti, z mami, hb vse ok....mi se začvekamo, še brat je bil in kar naenkrat se začne neo zverinsko dret....šibam ven...in kaj je ta otrok uspel narest?
voz je bil v ležečem položaju, pa privezan je bil, pa se je uspel nekak prisukat al kva in je lezu praj, snel blago od strehce in upiknil na glavo na tla in to ko, da je z nogami še kr z voza visel, z glavo je pa po tleh praskal user posted image user posted image sej zdej mi je ful smešno, ma slikat bi mogla, sam bi mal čudn zgledalo, da mi otrok visi na glavo iz voza, jst pa po fotkiča šibamuser posted image user posted image
no, hujšga ni blo, udaru se niti ni verjetno, ker se je hb z nogami zahakljal, malo ma čelo pošrinfano in to je to. za crkntuser posted image

user posted image tko da ga res morm še z oni pasi čez rame privezovat, sam prej k me je mal panika, pa res niti pomislila nisem na to...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4511
22.8.2009 22:33:46   
kiara24
joj ste me čist premamile s to kemtijo in sem šla še jaz to delat, tudi jaz sadila in pobriala, žvali pa še nemorem kupit pa kak drugi dan je treba najprej služit.

Zunaj se je umirili samo je pa prav fletno, ker se je tolk shladilo, upam, da ne bo ponoči danes Klare zeblo, ker sem jjo dala v krtko pižamico.

Preveč garaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

joj pol mate pa res velik zob, jaz sem brez 5tic ker so mi jih ven populili pol sem pa furala aprat da nimam nič luknjic... no pa še modrostni zrastli in sem jih mogla ven dat, ker so me tolk boleli so bili čisto fuč. user posted image Takrat je bilo pa gorza nobenmu ne privoščim.
Grem spat sem ful zmatrana, ve pa kar pridno čvekajte in kmetujteuser posted image . Pa mirno nočko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
22.8.2009 22:34:18   
Anonimen
sm šla zdej še mal kmetovat, madona ta moj kmet neumni zmeri po njivah hodiuser posted image ni glih najbol pameten zgleda, sam je pa lepuser posted image
ga morm te dni enkrt v žensko spremenituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4513
22.8.2009 22:37:48   
Anonimen
joj ste me čist premamile

user posted image

sm te dodala za sosedouser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4514
22.8.2009 22:51:46   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

joj ste me čist premamile

user posted image

sm te dodala za sosedouser posted image

evo, jaz tut. pa eno kravo sem ti poslala user posted image

ulla, pol pa mate dogodivščine. mene bi tut pomoje lih pobral, k že zdej k je tamala nekje, pa rata tiho, vem, da se je z nečim zamotila... in če se z igračami, vse neki piska, če je tiho, pa ponavad kjer ni treba šari user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
23.8.2009 7:19:22   
Zvezdica
kr vrtelo se mi je...no, pupa je bla v kleti, z mami, hb vse ok....mi se začvekamo, še brat je bil in kar naenkrat se začne neo zverinsko dret....šibam ven...in kaj je ta otrok uspel narest?

dogajalo velikouser posted image

Vem kako je to, če otrok utihne, naš liam se je ponavadi kam zavleku...vsakič me je blo groza.
Neo  - akrobat, kaj čem . user posted image user posted image user posted image

Grem spat sem ful zmatrana, ve pa kar pridno čvekajte in kmetujteuser posted image . Pa mirno nočko

šla spat ob 01.40, sem peglala, pa vmes borata gledalauser posted image user posted image user posted image user posted image joj k pomislim, da se je treba na morčka pripravit. No, zbudila sem se ob5ih, ker je bil moj sinko LAČENuser posted image . Zdaj čakam, da se mal sprehodi okoli, pa da bo utrujen da greva še mal pančkat.

Sej ne vem kaj napisat k sm tko utrujena. Bodite pridne.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 23.8.2009 7:23:18 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
23.8.2009 7:34:07   
khurde
jutro,

pišem z mojim zmajem v rokah user posted image pa neki vmes komentira user posted image

nč, ena kava za vse user posted image bi iskala kakšno lepo slikco, pa se mi zdi, da mali to ne bo več dolg zanimiv user posted image

ploha, a una slikca iz krsta k sta boter pa ena maja gor... a ma ta maja brata mihata, star ene 24 let, ona pa 27 al 28, pa priimek tut na m... je pa iz bližnje okolice kamnika. ful mi je znana na fotki, sej če bi jo v živo vidla, bi vedla, če je prava user posted image

evo to pisala skor 15 minut user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
23.8.2009 8:31:56   
farfala
dobro jutrouser posted image

spali dobro od 9 /bitke v kinderpetu pol ure/do 7.30, vmes jedel ob 1ih in 6-ih. kaj je to moj otrok?user posted image user posted image  ne morem verjet

ulla super za srečen izid prvega poletauser posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
23.8.2009 9:27:43   
Ploha
joj no ulla pa kje maš ti kšnga človeka, jst nimam nikjer nobenga, pa tud tista konja ni od nikoder, sploh ga nism dobila, kva morm narest,..pa tud za sosede sm prošnjo dala pa nimam nobengauser posted image .

moj učerajšni dan je bil pa takle: sm celo popoldne naštimvala za roj. dan, sm rezala za ponfri, mizo in stole pobrisala in zrihtala, pribor in za aperitiv našrimala, v tistem pride neurje in majhna toča, vsak svoj avto peljemo pod streho, pol sm pa vodo v jašk "pometala" ker je začel pod krompir tečt (ko je enkrat voda spodaj, se to zlepa ne posuši in začne gnit), fnt je šu po ene zadeve da smo založil da ni notr tekl, vmes mal kužka zbil (ni hudga) tko da sm bla miss mokre majce, mokra sm bla do gat, noro je blo, aja umes vse od piknika not pospravla, vsa okna zaprla, računalnik in tv izklopla, še dobr da je bla meta v svoji postlci, ker to je pa v sekundi začel tko vetr vlečt, da me je blo strah, da bo sodn  dan. Lansko leto je blo tud avgusta in to 23. tako neurje s točo da nm je use zasnežil, sta bla še tast in pes na naslovnc v gorenjskem glasu,...no pa seveda umes sm pomfri delala,..prjatli so pršli, nasmejal smo se full, najedl, sam spala sm bolj malo,..ampak bom šla zdele nazaj prou kmal...

ulla: neo je pa res za akrobta, sam dobr da se je tko izšlo, mene bi itak pobral od skrbi,...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
23.8.2009 9:35:24   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

jutro,

pišem z mojim zmajem v rokah user posted image pa neki vmes komentira user posted image

nč, ena kava za vse user posted image bi iskala kakšno lepo slikco, pa se mi zdi, da mali to ne bo več dolg zanimiv user posted image

ploha, a una slikca iz krsta k sta boter pa ena maja gor... a ma ta maja brata mihata, star ene 24 let, ona pa 27 al 28, pa priimek tut na m... je pa iz bližnje okolice kamnika. ful mi je znana na fotki, sej če bi jo v živo vidla, bi vedla, če je prava user posted image

evo to pisala skor 15 minut user posted image

točno tako, vse drži, od kje se pa poznata, ona je od botra punca, je 3 tedne nazaj rodila, pa v pondelk so se klele zravn nas preselil, tko da smo sosedje zdj.

< Sporočilo je popravil Ploha -- 23.8.2009 9:37:27 >

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
23.8.2009 10:23:08   
Anonimen
farfala kak daš ti buče v skrinjo? user posted image

ploha kmeta si na farmville nardiš...jst sem zdej tm tud, je res boljš, lepš grafika in vseuser posted image

ti pošljem vabilouser posted image če že dve kmetije furaš, ti še tretja neb smela predstavljat problemovuser posted image

ful mam dela dons s to zelenjavo in temuser posted image pa ne na FBuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4521
23.8.2009 10:31:40   
Ploha
ulla; kolk maš pa njiv? aja še neki sm htela rečt pa sm puzabila, bom poj...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
23.8.2009 10:32:36   
Ploha
no dj pošl,..

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
23.8.2009 10:33:30   
Ploha
aja zdele sm se spovnla, da jst nimam nč ograjene une krave, pa je skor skos na istmu mestu user posted image ja nimaš kej lepo je vzgojena...user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
23.8.2009 10:37:27   
Anonimen
user posted image user posted image

sm ti poslalauser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......