Ploha
|
joj no ulla pa kje maš ti kšnga človeka, jst nimam nikjer nobenga, pa tud tista konja ni od nikoder, sploh ga nism dobila, kva morm narest,..pa tud za sosede sm prošnjo dala pa nimam nobenga . moj učerajšni dan je bil pa takle: sm celo popoldne naštimvala za roj. dan, sm rezala za ponfri, mizo in stole pobrisala in zrihtala, pribor in za aperitiv našrimala, v tistem pride neurje in majhna toča, vsak svoj avto peljemo pod streho, pol sm pa vodo v jašk "pometala" ker je začel pod krompir tečt (ko je enkrat voda spodaj, se to zlepa ne posuši in začne gnit), fnt je šu po ene zadeve da smo založil da ni notr tekl, vmes mal kužka zbil (ni hudga) tko da sm bla miss mokre majce, mokra sm bla do gat, noro je blo, aja umes vse od piknika not pospravla, vsa okna zaprla, računalnik in tv izklopla, še dobr da je bla meta v svoji postlci, ker to je pa v sekundi začel tko vetr vlečt, da me je blo strah, da bo sodn dan. Lansko leto je blo tud avgusta in to 23. tako neurje s točo da nm je use zasnežil, sta bla še tast in pes na naslovnc v gorenjskem glasu,...no pa seveda umes sm pomfri delala,..prjatli so pršli, nasmejal smo se full, najedl, sam spala sm bolj malo,..ampak bom šla zdele nazaj prou kmal... ulla: neo je pa res za akrobta, sam dobr da se je tko izšlo, mene bi itak pobral od skrbi,...
|