Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 7:47:59
|
|
|
|
Zvezdica
|
lej je ratal
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 7:59:24
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica lej je ratal kaj že?
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 8:11:40
|
|
|
|
PAJO
|
dobro jutro,kako ste spali?naša žana še spi,tamavga sm v vrtec peljala zdej pa kavico pijem v miru jz sm tud na fb tko če katera hoče naj mi pošlje zs pa se vidmo tam. kako drugač??danes bo spet vroče,jupi
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 8:27:46
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica lej je ratal kaj že? kavica
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 8:42:36
|
|
|
|
Anonimen
|
zvezdica sm te dodala evo, ula je v vrtcu, neo spet spi....jst grem po kuhni od froštka pospravt pol mi pa mami tamaladva prpele, pa še enga prjatčka, k ga majo na počitncah, tko da bo pestro ampak recimo da eno uro bomo preživeli
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 8:58:47
|
|
|
|
PAJO
|
ulla80 sm te že dodala,hvala no evo naša se pa tud pomoje že zbuja,jo mal slišm da neki čebla grem pogledat ,se slišmo,papa
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 9:07:24
|
|
|
|
nina166
|
Jutro! Danes smo spet fajn spali...sem ko rožica . Daša je zvečer zaspalaže po treh minutah joka, je spala do polnoči, se je zbudila jo dam k sebi in potem sva se do jutra dojile enih 5-krat. Zdajle pa še spi...pravzaprav oba še spita, jaz pa pijem kavico. IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 vprašanje: kaj katera že kaj soli? Jaz včasih malo...da je vsaj malo okusno. barba pravi bošček je Tine če ga tako matrajo zobki IZVIRNO SPOROČILO: barba če neb vedla, da je to igrca na FB bi bla ziher, da se vama meša ... Jaz nisem vedla da je to igrca in se mi je malo čudno vse to zdelo...kaj zdaj o enih kravah tok debatirate Krst: lahko je oblečen tudi v povsem običajna oblačila...npr. v modre kavbojkice in kratko majico ali srajčko...saj imaš zraven bel prtiček, ki je namesto belih oblačil Mladina se je zbudila ...sem vas ravno do konca prebrala
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 9:13:11
|
|
|
|
kiara24
|
jutro, joj tudi pri nas so zadnje čase malo čudne noči se zbudi ponoči, ker ji je tolk vroče no saj je še meni. Pa kaj moraš drugo leto gredo v plan klime vsaj dve po hiši, ker to je poden. mi pa mormo skoz sedet sedaj še v avtu, mi kar potegne se gor v lupinci in sedi pol ali pa bit na tleh pa puzat. Včeraj mi je pa v utičnico prste tiščala k sem šla jaz v kuhinjo ona je bila pa na tleh v dnevni in šibala povsod, pol pa od vtičnice in pa prste notri imam na srečo zaščito samo vseeno sem paniko zagnala . Sva pa ful zunaj. Pa ful mi malo mleka popije pa ne vem zakaj. Zjutraj samo 120 ml prej mi je 200 ml. Ne vem kako to. Glede flašk jaz jih prkuham enkrat na teden. Sol pa dodam čisto malo. Pa ne morte vrejt naučila se je grist. Evo grem ven, če bo res kaj slabše popoldan.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.8.2009 10:02:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 12:06:21
|
|
|
|
sonček33
|
Zvezdica, tako hudo mi je za Rubin. Ne predstavljam si bolečine ob izgubi otroka. Niia hvala za info, za recpet bi te pa lepo prosila. LOvro spi. Danes bo jedel korenje+cvetača+polenta. Jaz tudi. Mogla bi it k frizerju - sam meni je taka muka. Se mi ne da. Že cel teden. Ronja - torta uspela? Nama jo je za poroko naredila prijateljica, ki se ljubiteljsko ukvarja s tem. Fenomenalno lepa in dobra je bila.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 12:08:45
|
|
|
|
krtekxx
|
krtexx, kaj je rekla P zaradi kašlja? Da naj prideva v ponedeljek, če do takrat ne neha. Dat kri. Ima mal vneto žrelo, pa driska je lahko tudi zaradi infekta, ali pa zaradi antibiotikov, ki jih je 1 mesec nazaj dobila. Sem ji kupila kapljice BioGaja, ker jogurta po novem noče. Kar usta zapre in se obrne stran.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 12:14:56
|
|
|
|
farfala
|
sol: še nisem dala nič, pa na morju je itak spil veliko moske vode prekuhavanje: tud ne bom več prekuhavala vsak dan, ker ne vidim več smisla, ko ga vidim z japonkami v ustih kdo je pa Rubin?
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 12:17:03
|
|
|
|
sonček33
|
farfala haha z japonkami ja...
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 12:17:38
|
|
|
|
sonček33
|
Ploha - držimpesti,a je že mimo?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 12:19:09
|
|
|
|
Anonimen
|
ker ne vidim več smisla, ko ga vidim z japonkami v ustihuser posted image sam res neo je čist nor na uline crocse sam da jih zagleda, je že v njih, ma ne morš bit bolj hiter od njega, pa da bi preprečil, da si jih v usta stlači tko da iz tega stališča je pa prekuhavanje flašk res, kt bi noreca iz samga sebe delal morm ga it spat spravit, kolk je tečen
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 12:19:58
|
|
|
|
sonček33
|
frafala Rubin je naša borka, ki je rodila dvojičici v 26t in pred dnevi je žal kjub veliki borbi ena od punčk preminila. Ob vsej tej tragediji pa jim grozi še plaz nad hišo, tako da selijo v najemniško stanovanje. Svet ni pravičen.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 12:37:47
|
|
|
|
farfala
|
ojoj, uboga Rubin kolega od dragega je pred 1 mesecem tud izgubil hčerkico, ki se je rodila 2 meseca prej, je blo veliko komplikacij pa virus in ni preživela Ob takih trenutkih se spomniš, kako si lahko srečen, da je vse v redu z otrokom.Pa naj se dere celo noč, samo da je vse ok.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 12:42:58
|
|
|
|
ronja
|
Pa kaj stojalo imaš ali boš nalagala drugo na drugo? eno na drugo. Spečene so že vse 4, 4 različni okusi, narejene že vse 4 kreme, 4 različni okusi, sestavljeno še ni, dekorirano še ni, blago za oblekci je že razrezano, zašito ni še nič. Zakaj se mi zdi, da bo danes še ena dolga noč (današnja se je končala ob 5ih)?
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 12:43:55
|
|
|
|
farfala
|
Sem se morala slikat zraven te jahte in ne bi imela nič proti, če bi bila moja ali pa bi se vsaj imenovala po meni Dobra, kaj
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 12:50:02
|
|
|
|
PAJO
|
no naša punči je zaspala lih dobr,je bla čist zmatrana,mal sva ble v senčki pred blokom...je blo prov fajn,nč vroče pol greva ov 14 po tamavga v vrtec pol pa na kremšnite k sestrični od mojga jih je sama delala . aja ble sva še pri župniku dons smo se zmenil za krst 26,9 res fajn si moram še neki za oblečt kupt,no vsi si mormo pa še za tamalo nekej lepga. tiste ki ste imele krst kaj ste jim oblekle??a vse belo al tud kakšno drugo barvo?? lp
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 12:51:29
|
|
|
|
ronja
|
frafala Rubin je naša borka, ki je rodila dvojičici v 26t in pred dnevi je žal kjub veliki borbi ena od punčk preminila. Ob vsej tej tragediji pa jim grozi še plaz nad hišo, tako da selijo v najemniško stanovanje. Svet ni pravičen. o, ti boga punca! Moj bivši je tako izgubil obe dvojčici , rojeni v 25. tednu, ena je umrla takoj, druga čez nekaj časa, mi je poslal sms takrat, da naj mislim nanje, pa smo vsi držali pesti, samo ni nič pomagalo . No, sta pa kmalu zatem dobila hčerkico . Zaenkrat je še edinka. Si ne predstavljam, kako hudo jima je moralo bit - pri Ronji je bil samo sum, pa vsi testi ok, pa vse, pa sem skor umrla od groze! Pa sem mela občutek, da je vse ok z njo!
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 12:54:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Ob takih trenutkih se spomniš, kako si lahko srečen, da je vse v redu z otrokom.Pa naj se dere celo noč, samo da je vse ok. ja res je to... ma hude stvri so to, si sploh ne morm zamislit pa magari mi še nadaljnih 5 let tulita pa tečnarita vse noči, sam da sta tuki, živa pa zdrava... evo, sine spi, jst pospravljam ostanke od sladoleda pol grem pa palačinke pečt....
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 13:32:36
|
|
|
|
Zvezdica
|
Ob takih trenutkih se spomniš, kako si lahko srečen, da je vse v redu z otrokom.Pa naj se dere celo noč, samo da je vse ok. ja res je to... ma hude stvri so to, si sploh ne morm zamislituser posted image pa magari mi še nadaljnih 5 let tulita pa tečnarita vse noči, sam da sta tuki, živa pa zdrava... točno tko.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 13:33:11
|
|
|
|
Zvezdica
|
Jast tamalmu pripravljam kvinojo. upam, da jo bo maral. Je že katera probala?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 13:40:23
|
|
|
|
kiara24
|
Mene bi pobralo, če bi bilo kaj narobe s Klaro.... msilim, da bi jaz tud kar ... Sva bili zunaj je spla malo, pol sva dobili obiske. Sedaj pa spet spi , jaz grem pamalo gobelin delat pol pa po tleh pomit še ostalo sem pa že. Ronja- ful dobr, da se vsega lotiš res. Pa daj res napopaj kako slikico. Jaz bi tudi rada znala šivat. Pa ne znam rišem samo skice za oblekce to sem pa vsem sošolkam za maturo skoraj narisla .
< Sporočilo je popravil kiara24 -- 21.8.2009 13:41:49 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......