|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
21.8.2009 7:47:59   
Zvezdica
lej je rataluser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
21.8.2009 7:59:24   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

kaj že?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
21.8.2009 8:11:40   
PAJO
dobro jutro,kako ste spali?naša žana še spi,tamavga sm
v vrtec peljala zdej pa kavico pijem v miruuser posted image

jz sm tud na fb tko če katera hoče naj mi pošlje zs pa se vidmo tam.user posted image

kako drugač??danes bo spet vroče,jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
21.8.2009 8:27:46   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

kaj že?

kavicauser posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
21.8.2009 8:42:36   
Anonimen
zvezdica sm te dodalauser posted image

evo, ula je v vrtcu, neo spet spi....jst grem po kuhni od froštka pospravtuser posted image pol mi pa mami tamaladva prpele, pa še enga prjatčka, k ga majo na počitncah, tko da bo pestrouser posted image ampak recimo da eno uro bomo preživeliuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4430
21.8.2009 8:58:47   
PAJO
ulla80 sm te že dodala,hvala user posted image user posted image

no evo naša se pa tud pomoje že zbuja,jo mal slišm da neki čebla
grem pogledat ,se slišmo,papauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
21.8.2009 9:07:24   
nina166
Jutro!

Danes smo spet fajn spali...sem ko rožica user posted image . Daša je zvečer zaspalaže po treh minutah joka, je spala do polnoči, se je zbudila jo dam k sebi in potem sva se do jutra dojile enih 5-krat. Zdajle pa še spi...pravzaprav oba še spita, jaz pa pijem kavico.

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

vprašanje: kaj katera že kaj soli?

Jaz včasih malo...da je vsaj malo okusno.

barba pravi bošček je Tine če ga tako matrajo zobki user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barba

če neb vedla, da je to igrca na FB bi bla ziher, da se vama mešauser posted image ...

Jaz nisem vedla da je to igrca in se mi je malo čudno vse to zdelo...kaj zdaj o enih kravah tok debatirate user posted image

Krst: lahko je oblečen tudi v povsem običajna oblačila...npr. v modre kavbojkice in kratko majico ali srajčko...saj imaš zraven bel prtiček, ki je namesto belih oblačil

Mladina se je zbudila user posted image ...sem vas ravno do konca prebrala user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
21.8.2009 9:13:11   
kiara24
jutro,

joj tudi pri nas so zadnje čase malo čudne noči se zbudi ponoči, ker ji je tolk vroče no saj je še meni. Pa kaj moraš drugo leto gredo v plan klime  vsaj dve po hiši, ker to je poden.

mi pa mormo skoz sedet sedaj še v avtu, mi kar potegne se gor v lupinci in sedi poluser posted image user posted image user posted image ali pa bit na tleh pa puzat.

Včeraj mi je pa v utičnico prste tiščala k sem šla jaz v kuhinjo ona je bila pa na tleh v dnevni in šibala povsod, pol pa od vtičnice in pa prste notri user posted image imam na srečo zaščito samo vseeno sem paniko zagnalauser posted image .

Sva pa ful zunaj. Pa ful mi malo mleka popije pa ne vem zakaj. Zjutraj samo 120 ml prej mi je 200 ml. Ne vem kako to.

Glede flašk jaz jih prkuham enkrat na teden. Sol pa dodam čisto malo. Pa ne morte vrejt naučila se je grist.

Evo grem ven, če bo res kaj slabše popoldan.

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
   [Brisano sporočilo]
21.8.2009 10:02:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4434
21.8.2009 12:06:21   
sonček33
Zvezdica, tako hudo mi je za Rubin. Ne predstavljam si bolečine ob izgubi otroka. user posted image user posted image user posted image

Niia hvala za info, za recpet bi te pa lepo prosila.

LOvro spi. Danes bo jedel korenje+cvetača+polenta.
Jaz tudi.user posted image

Mogla bi it k frizerju - sam meni je taka muka. Se mi ne da. Že cel teden.user posted image

Ronja  - torta uspela? Nama jo je za poroko naredila prijateljica, ki se ljubiteljsko ukvarja s tem. Fenomenalno lepa in dobra je bila.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
21.8.2009 12:08:45   
krtekxx

krtexx, kaj je rekla P zaradi kašlja?

Da naj prideva v ponedeljek, če do takrat ne neha. Dat kri. Ima mal vneto žrelo, pa driska je lahko tudi zaradi infekta, ali pa zaradi antibiotikov, ki jih je 1 mesec nazaj dobila. Sem ji kupila kapljice BioGaja, ker jogurta po novem noče. Kar usta zapre in se obrne stran.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
21.8.2009 12:14:56   
farfala
sol: še nisem dala nič, pa na morju je itak spil veliko moske vodeuser posted image

prekuhavanje: tud ne bom več prekuhavala vsak dan, ker ne vidim več smisla, ko ga vidim z japonkami v ustihuser posted image

kdo je pa Rubin?user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
21.8.2009 12:17:03   
sonček33
farfala haha z japonkami ja...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
21.8.2009 12:17:38   
sonček33
Ploha - držimpesti,a  je že mimo?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
21.8.2009 12:19:09   
Anonimen
ker ne vidim več smisla, ko ga vidim z japonkami v ustihuser posted image

sam resuser posted image neo je čist nor na uline crocseuser posted image sam da jih zagleda, je že v njih, ma ne morš bit bolj hiter od njega, pa da bi preprečil, da si jih v usta stlačiuser posted image tko da iz tega stališča je pa prekuhavanje flašk res, kt bi noreca iz samga sebe delaluser posted image

morm ga it spat spravit, kolk je tečenuser posted image

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 4440
21.8.2009 12:19:58   
sonček33
frafala Rubin je naša borka, ki je rodila dvojičici v 26t in pred dnevi je žal kjub veliki borbi ena od punčk preminila. Ob vsej tej tragediji pa jim grozi še plaz nad hišo, tako da selijo v najemniško stanovanje. Svet ni pravičen.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
21.8.2009 12:37:47   
farfala
ojoj, uboga Rubin

kolega od dragega je pred 1 mesecem tud izgubil hčerkico, ki se je rodila 2 meseca prej, je blo veliko komplikacij pa virus in ni preživelauser posted image user posted image
Ob takih trenutkih se spomniš, kako si lahko srečen, da je vse v redu z otrokom.Pa naj se dere celo noč, samo da je vse ok.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
21.8.2009 12:42:58   
ronja
Pa kaj stojalo imaš ali boš nalagala drugo na drugo?

eno na drugo. Spečene so že vse 4, 4 različni okusi, narejene že vse 4 kreme, 4 različni okusi, sestavljeno še ni, dekorirano še ni, blago za oblekci je že razrezano, zašito ni še nič. Zakaj se mi zdi, da bo danes še ena dolga noč (današnja se je končala ob 5ih)?user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
21.8.2009 12:43:55   
farfala
Sem se morala slikat zraven te jahte in ne bi imela nič proti, če bi bila moja ali pa bi se vsaj imenovala po meniuser posted image user posted image

user posted image

Dobra, kaj

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
21.8.2009 12:50:02   
PAJO
no naša punči je zaspala lih dobr,je bla čist zmatrana,mal
sva ble v senčki pred blokom...je blo prov fajn,nč vročeuser posted image

pol greva ov 14 po tamavga v vrtec pol pa na kremšnite k sestrični
od mojga jih je sama delalauser posted image user posted image .

aja ble sva še pri župniku dons smo se zmenil za krst 26,9 res fajnuser posted image
si moram še neki za oblečt kupt,no vsi si mormo pa še za tamalo nekej lepga.
tiste ki ste imele krst kaj ste jim oblekle??a vse belo al tud kakšno drugo barvo??

lp

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
21.8.2009 12:51:29   
ronja
frafala Rubin je naša borka, ki je rodila dvojičici v 26t in pred dnevi je žal kjub veliki borbi ena od punčk preminila. Ob vsej tej tragediji pa jim grozi še plaz nad hišo, tako da selijo v najemniško stanovanje. Svet ni pravičen.

o, ti boga punca! Moj bivši je tako izgubil obe dvojčiciuser posted image , rojeni v 25. tednu, ena je umrla takoj, druga čez nekaj časa, mi je poslal sms takrat, da naj mislim nanje, pa smo vsi držali pesti, samo ni nič pomagalouser posted image . No, sta pa kmalu zatem dobila hčerkicouser posted image . Zaenkrat je še edinka.
Si ne predstavljam, kako hudo jima je moralo bit - pri Ronji je bil samo sum, pa vsi testi ok, pa vse, pa sem skor umrla od groze! Pa sem mela občutek, da je vse ok z njo!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
21.8.2009 12:54:41   
Anonimen
Ob takih trenutkih se spomniš, kako si lahko srečen, da je vse v redu z otrokom.Pa naj se dere celo noč, samo da je vse ok.

ja res je to...
ma hude stvri so to, si sploh ne morm zamislituser posted image

pa magari mi še nadaljnih 5 let tulita pa tečnarita vse noči, sam da sta tuki, živa pa zdrava...

evo, sine spi, jst pospravljam ostanke od sladoledauser posted image pol grem pa palačinke pečt....

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 4447
21.8.2009 13:32:36   
Zvezdica

ja res je to...
ma hude stvri so to, si sploh ne morm zamislituser posted image

pa magari mi še nadaljnih 5 let tulita pa tečnarita vse noči, sam da sta tuki, živa pa zdrava...

točno tko.

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
21.8.2009 13:33:11   
Zvezdica
Jast tamalmu pripravljam kvinojo. upam, da jo bo maral.
Je že katera probala?

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
21.8.2009 13:40:23   
kiara24
Mene bi pobralo, če bi bilo kaj narobe s Klaro.... msilim, da bi jaz tud kar ...

Sva bili zunaj je spla malo, pol sva dobili obiske. Sedaj pa spet spiuser posted image , jaz grem pamalo gobelin delat pol pa po tleh pomit še ostalo sem pa že.

Ronja- ful dobr, da se vsega lotiš res. Pa daj res napopaj kako slikico. Jaz bi tudi rada znala šivat. Pa ne znam rišem samo skice za oblekce to sem pa vsem sošolkam za maturo skoraj narislauser posted image .

< Sporočilo je popravil kiara24 -- 21.8.2009 13:41:49 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......