Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 22:08:00
|
|
|
|
kiara24
|
čer, no pa gremo jovo na novo, vse pokomentrial pa se je vse zbrisalo... groza grem še enkrat. Popoldan je mminil blazno hitro, ker sem vse pomila po tleh, pa cunje prala, pa likala... šetkali smo tudi ful.No sedaj se mi fižolček kuha, da ga shranim za zimo. Nekaj imam tudi vzoženega. Ena je sprševal za krst kako obleči otroka. Mi smo ga imeli maja in je bila klara napravlejna v belo oblekico, pa bele žabice, ter čevljčke in pa klobuček. Ni treba da je tako, mora pa biti vsaj ena stavr bela, največkrat je to prtiček. Pa kaj je to kvinoja, da jo vse dajete Farfala- luštkane slikice Sonček- jaz sem tudi pri pila, ker sem bila ful žejna, dobr, da je Klara že spala ker je pri padu vame ko ne vem kaj pol čez 5 minutk sem bila pa bazof Ploha- joj uapm, da vama rat tole vse skupaj. meni je to tolk hhudo dobr, da se nekdo poroči pa da je vse tako.... No pa dagemu vse naj naj . Da o nasledjnem otroku ne govorim, ker bi moj že delal na tem. meni pa se zdi prekamlu . Krompiraj ogromno. Totra pa je prekrasna . Nimam pojam kaj vse sem še napisala, moram it še enkrat brat, da še kometriam k vsem da je še bilo, pa se ne spomnim.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 22:11:42
|
|
|
|
Ploha
|
ja sj res ena je sprašvala o krstu: meta je bla sicer čist v belem, samo vsi istali ki so še bili pa niso bili v bele, eni so bili napravljeni običajno, kavbojke majčka, nekateri v moder kompletek, tko da kokr ga oblečeš pa je...mene so nasral, so rekl ja ponavad naj bi bilo v belem, pol sm pa kupla vse novo pa belo, pa tako da bo meta še kdaj gor dala, je bla pa na konc edina k je bla samo v belem.... grem slikco iskat,...
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 22:15:58
|
|
|
|
kiara24
|
krtexx- glede zobkov je tako pri nas dolker so bile samo pikice ni bilo nič. Ko pa je bila črtica , je pa v roku 2 dneh prikukal ven. Mi imamo zgoraj ful nagrbančeno in pa zateklo spodaj pa ima na vsaki starni dve beli pikici za dvojke, samo msilim, da je to še daleč ali pa se motim. Ploha- meni ni bilo nič žal, da je bila v belem ker mi je to res lepo. niti pa ni bial ne vem kolk draga oblekica, tako da mi je čisto vseeno. Vse ste že pobegnile, itak takrat ko imam jaz leptop je vedno tako in ko imam res cajt za čvekanje. Očitno ste vse na FBju. No saj se bom jaz tudi počasi pobrala, sem zmatrana.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 22:17:34
|
|
|
|
kiara24
|
Ja saj res, sem vam hotla še to povedat, kaj se je danes naredilo in to jeprvič naredila Klara sama. Usedla se je iz ležečega položaja v sedeči položaj in ot z obilo akrobacij. Sem bila ful presenečena res. Mi je srček kar poskočil.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 22:18:20
|
|
|
|
Zvezdica
|
Pa kaj user posted image je to kvinoja, da jo vse dajeteuser posted image ekola tole mam o kvinoji, po domače žitarica, z veliko beljakovinami in manj OH, zelo zdrava, žito prihodnosti. Je pa treba fajn oprat v vroči vodi zarad saponina...to je to. Čak še link http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=11075 dejte mi mal osvežit spomin kako se tole lepi gor preko mozzile. plissss
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 22:19:36
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24 Ja saj res, sem vam hotla še to povedat, kaj se je danes naredilo in to jeprvič naredila Klara sama. Usedla se je iz ležečega položaja v sedeči položaj in ot z obilo akrobacij. Sem bila ful presenečena res. Mi je srček kar poskočil. ane k ta huj gimnastičarji, naš je še vedno v neki čudni pozi, k da je v nekem napol razkoraku pa full lepo sedi in vse, včasih je pa k billy elliot
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 22:20:26
|
|
|
|
Ploha
|
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 22:21:41
|
|
|
|
Ploha
|
kiara: ja sej men tud ni žou, sam če ne bi poslušala drugih ne bi tolk komplicirala pa bi blo glih tolk dobr,...
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 22:26:16
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha manekenka aja pa POZERKA
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 22:28:21
|
|
|
|
farfala
|
ploha si jo pa res zrihtala v nulo klara
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 22:38:10
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala ploha si jo pa res zrihtala v nulo klara hvala
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 22:44:44
|
|
|
|
sonček33
|
Vpr: Riževi rezanci - so primerni?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 22:50:55
|
|
|
|
kiara24
|
Ploha- super, prava princeska je Evo grem spat.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 22.8.2009 8:50:02
|
|
|
|
Zvezdica
|
Sam jutro rečem moram šibat v mullerja, pa full enih stvari nabavit, ker če ne bom potem v sredo letala okol k kura brez glave
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 22.8.2009 8:53:28 >
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 22.8.2009 9:37:34
|
|
|
|
farfala
|
morgen Spali smo zelo slabo, se je prebujal in jokal neprestano, po moje je kriva ajdova kaša.Pa še v trgovini smo bili zvečer, ga je verjetno tudi to zdrmalo.Kako občutljivo bitje .Zdaj pa spi, namesto da bi ponoči dal mir . Jaz pa grem bučke dat v skrinjo, jih imamo ogroooomno. Pa stanovanje bo treba preurediti :umakniti rože, zavarovati predale, pa ograjico za stopnice moramo kupiti pod nujno... Nobena ni komentirala "moje" jahte.Meni je pa bla dobra fora.Pol pa nič no.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 22.8.2009 11:18:33
|
|
|
|
Ploha
|
farfala: a sm kej zamudila, kašne jahte? meta je zaspala včeri ob 6 zvečer spala skoraj do 5 zutri pol sm jo pa k seb uzela, ona je mal dremala pa mal mene bezala pa sama s sabo ukvarjala, jst pa spala k ubita, no ob 7 ji je uspel me vrečt iz postle,...
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 22.8.2009 11:41:16
|
|
|
|
sonček33
|
Ojla! O pa tako dobro je kazajo ponoči in zjutraj ... prijetno hladno. Zdej pa spet nabija. Sva bila pri stari mami. Joj tile starejši ljudje so hujš kot otroci. Že tako jo tale vročina čisto zdela in komaj iz postelje vstane, ona pa gre še na vrt plet. Se ji zvrtelo in je ležala na njivi, jo je na srečo soseda našla...ker drugače ne vem koliko časa bi bila tam na soncu. Pa smo ji že 100x rekli, da nima kaj plet, ampak ne razume. Joj, in pol še misli, da se mi bo smilila. Sem bila tolk huda. Joj, ma res no...k ji popolnoma nič ni treba, je itak mami doma, pa mlajša sestra...sam ko se ona zmisli, da nekaj hoče, pol tko je. Spali smo superca. Dež
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 22.8.2009 13:26:03
|
|
|
|
Ploha
|
evo jst sm si pa glihkar eno kravo kupla na farmi, mi je ratal pridt na zeleno vejo, zato pa mam krvave žule
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 22.8.2009 14:02:44
|
|
|
|
farfala
|
ploha sem dala eno sliko gor jahte, ki ima zanimivo ime, na str.178 sonček ojej, je imela pa srečo, sam si res nič ne dajo dopovedat včasih
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 22.8.2009 14:19:15
|
|
|
|
Jancci
|
Alo kmetice! Ste pa čist vsestranske. Jest komi sama sebe folgam, kje bi še eno kmetijo zraven. V Plohinem primeru dve . Sem mal na fb-ju čekirala kaj to mate pa nimam pojma. Ga bolj malo gledam. Moja punca je včeraj dobla drugi zobek in nič jokala. Je pa včeraj zaspala že ob 18ih in spala do 3eh zjutri, pol pa akcija do petih. To je pa zame čist tumač. Svaka vam čast tistim, ki mate redno tkole, da zdržite. Takle mamo. Drugač pa že veselo puza naokoli in sem danes napopala une rokce iz ikeje, da se ne butne v kakšen rob. Aja Ploha ikea je pa men zakon. Zelo veliko uporabnih stvari, no kakšna stvar je pa res brezveze. Farfala jahtica je huda, itak, sam kaj češ ti z njo ker je od mojga očija!??? Če boš pridna ti jo za en krog posodim. Kdaj bo deeeeeeeež oz. hlad??? Men se meša od te vročine!
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 22.8.2009 15:00:10
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala Sem se morala slikat zraven te jahte in ne bi imela nič proti, če bi bila moja ali pa bi se vsaj imenovala po meni Dobra, kaj aja tole, hm,...ja no nm nebi kej dost nucala, ker jo nebi imel časa uporabljat, bi jo pa rentala recimo pa bi dinčke zaslužila, ja ok imela bi jo če bi se imenovala po tvojem niku?? a veš da ji paše, sam ploha ji še mal bol sede
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 22.8.2009 15:01:08
|
|
|
|
Ploha
|
sam ka sm jst en hlod zarit, sej je farala, o bed mi je zdej,...
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 22.8.2009 15:37:04
|
|
|
|
kiara24
|
dannnn... sam tolk da se javim. Mi smo se danes fulll premetavali, ampak smo spali do 5tih pol je pa pol ure žurirala, pa govorila baba baba.... pol je pa zaspal do 8mih. Itak nas je bilo pa spet povsod polno. Farfla- jahta huda, sam ni tvoja Jancci- bravo za zobka.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 22.8.2009 19:04:35
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha sam ka sm jst en hlod zarit, sej je farala, o bed mi je zdej,... ti si prava faca
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 22.8.2009 19:07:28
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Farfala jahtica je huda, itak, sam kaj češ ti z njo ker je od mojga očija!??? Če boš pridna ti jo za en krog posodim. zakaj jo je pa po meni poimenoval? kaj jadrnico ma tud kako? mi je jadranje bolj všeč
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......