![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 21:21:40
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ura je devet.?! Ajde na raport! mama Naja jaz tukaj na hitro se javim grem likat mam tulk cunj da jih iz kupa že vlečem ven še dober da nimam nekega zateženega deda da bi mi težil za cote...hvala bogu res... Drugače pa pr nas nč kaj novega Lia spi,Laura pr fotru končno jo juter dobim komaj čakam da mi bo spet mal živčkov pojedla oz.poglodala pa sej ni panike znam bit pa tko tečna da sem hujša kot ona...joj pa sej ni čudna da je taka če je mami včas tečna na kobik ...drugače še kaj za povedat nč kaj pr nas bliska pa grmi mene je strah aja pa še same sva doma ate dela Aja pa še to morem povedat sva bile z Lio danes zunaj na sprehodu kot ponavadi joj pa imajo vsako soboto poroko tle v starem zdravilišču pa sem vidla fullllllllll lepo nevesto pa svate seveda pa sem dobla kar kurjo polt in me zagrablo da bi se kar poročila pa sej si že dolgo to želim ampak ne vem nekoč mogoče ko bom stara ... No sedaj pa šibam jutri pa gremo se kopat juhuuuu v maleo Nedeljo Bio Terme to mi je Tasa povedala pa je treba sprobat pa še fulll pocen karte tako da si grem svojo velikkkkkkkkkkk pretežko rit namočit ampak to je pa že tema za drugič ... Uživajte jutri na srečanju...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 21:22:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka uf, danes je pa trajalo preden je B. zaspal... ...pecivo je pečeno, tako, da hitro se zmente za jutri, drugače ga bova z mojim zdaj pojedla Ja ne vem, čekiram na fb. če bo katera kaj napisala. Verjetno bo kar prvotna obveljala. Kaj pa vem. Sam na tleh ne bomo mogli sedet.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 21:25:04
|
|
|
|
yania
|
Do jutri bo že suho,,,,nič bat, bo sonček posušil..... Al pa kak velik polivinil s sabo za pod odejo.......
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 21:25:23
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ura je devet.?! Ajde na raport! mama Naja jaz tukaj na hitro se javim grem likat mam tulk cunj da jih iz kupa že vlečem ven še dober da nimam nekega zateženega deda da bi mi težil za cote...hvala bogu res... O pridna si, mama cita. Jaz pa nama s Tijo pečem še eno rundo toplih sendvičev. Ja, tako je, če otrok nima čez dan časa jest, pol pa zvečer da še malo podaljšuje odhod v posteljo pravi, da je lačna. Pa še res je.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 21:26:15
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ura je devet.?! Ajde na raport! mama Naja jaz tukaj na hitro se javim grem likat mam tulk cunj da jih iz kupa že vlečem ven še dober da nimam nekega zateženega deda da bi mi težil za cote...hvala bogu res... Drugače pa pr nas nč kaj novega Lia spi,Laura pr fotru končno jo juter dobim komaj čakam da mi bo spet mal živčkov pojedla oz.poglodala pa sej ni panike znam bit pa tko tečna da sem hujša kot ona...joj pa sej ni čudna da je taka če je mami včas tečna na kobik ...drugače še kaj za povedat nč kaj pr nas bliska pa grmi mene je strah aja pa še same sva doma ate dela Aja pa še to morem povedat sva bile z Lio danes zunaj na sprehodu kot ponavadi joj pa imajo vsako soboto poroko tle v starem zdravilišču pa sem vidla fullllllllll lepo nevesto pa svate seveda pa sem dobla kar kurjo polt in me zagrablo da bi se kar poročila pa sej si že dolgo to želim ampak ne vem nekoč mogoče ko bom stara ... No sedaj pa šibam jutri pa gremo se kopat juhuuuu v maleo Nedeljo Bio Terme to mi je Tasa povedala pa je treba sprobat pa še fulll pocen karte tako da si grem svojo velikkkkkkkkkkk pretežko rit namočit ampak to je pa že tema za drugič ... Uživajte jutri na srečanju... zakaj te pa ne bo zraven?...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 21:26:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika js sn pa zaključila z ločevalno...in rezultat: - 15,5 kg sicer ne bi bilo nič narobe, če bi izgubila še kakšnih 5 kg, ampak to bom že počasi....mogoče ČESTITKE!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 21:26:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* JS GREM PA NA DEKLIŠČINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! PS: Timon pikapoke!! Drži se, pa upam,da te ne bodo preveč namučile, pa da bo lep in postaven plesalec!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 21:26:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady yania ... MaJaLe ... UŽIVAJJJJ...naj te matrajo :) ...js grem pa na obletnico OŠ...bo tut pestro...byby Uživaj!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 21:26:50
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika js sn pa zaključila z ločevalno...in rezultat: - 15,5 kg sicer ne bi bilo nič narobe, če bi izgubila še kakšnih 5 kg, ampak to bom že počasi....mogoče ČESTITKE!!! ja prav res
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 21:27:33
|
|
|
|
tasa_m
|
najaa kje pa je tvoja slikica?? cita..uživajte jutri. Nebo vam žal, res ne . Daj pošlji mi tvoj naslov, da ti pošljem nekaj kaj si pozabila pr nam najboljše da mi pošlješ preko ZS al na RR al pa na FB, ker sem polnilec pozabila v Lenartu, gsm pa se mi je že vgasno
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 21:28:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika js sn pa zaključila z ločevalno...in rezultat: - 15,5 kg sicer ne bi bilo nič narobe, če bi izgubila še kakšnih 5 kg, ampak to bom že počasi....mogoče ČESTITKE!!! ja, vsaka ti čast!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 21:29:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ura je devet.?! Ajde na raport! mama Naja jaz tukaj na hitro se javim grem likat mam tulk cunj da jih iz kupa že vlečem ven še dober da nimam nekega zateženega deda da bi mi težil za cote...hvala bogu res... O pridna si, mama cita. Jaz pa nama s Tijo pečem še eno rundo toplih sendvičev. Ja, tako je, če otrok nima čez dan časa jest, pol pa zvečer da še malo podaljšuje odhod v posteljo pravi, da je lačna. Pa še res je. Vau tega pa že od nosečnosti nisem jedla. Mnjami!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 21:29:07
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ura je devet.?! Ajde na raport! mama Naja jaz tukaj na hitro se javim grem likat mam tulk cunj da jih iz kupa že vlečem ven še dober da nimam nekega zateženega deda da bi mi težil za cote...hvala bogu res... O pridna si, mama cita. Jaz pa nama s Tijo pečem še eno rundo toplih sendvičev. Ja, tako je, če otrok nima čez dan časa jest, pol pa zvečer da še malo podaljšuje odhod v posteljo pravi, da je lačna. Pa še res je. joj kak sem se zdele nasmejala ko sem se spomnala na mojo Lauro kadar je bilo treba spat je bila lačna žejna pa vse je bilo treba nardit pa sem ji vedno rekla Laura si lačna ne mami ampak ko pa sem rekla via postelja mami jaz sem pa lačna da so mi šle včas kocine pokonc al pa mami jaz sem žejna še zdej to včas nardi pa rečem halo bejba moja ka sem pa jaz prej rekla pa sem pogleda pa reče ja no mami ne bi še šla spat joj kak so naš otroc nabriti...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 21:30:38
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m najaa kje pa je tvoja slikica?? Bom dala gor... Mogoče... Boš ob priliki še meni povedala za te terme, če so res tak fajn?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 21:31:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Vau tega pa že od nosečnosti nisem jedla. Mnjami! jaz tud ne, ker se mi je toaster pokvaro, ne najdem pa računa, da bi ga nesla popravljat pod garancijo. Star je 8.mesecev pa ne dela več...pol pa se čudijo, zakaj ne kupujemo Gorenja,..če pa niti leto dni ne dela
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 21:31:06
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ura je devet.?! Ajde na raport! mama Naja jaz tukaj na hitro se javim grem likat mam tulk cunj da jih iz kupa že vlečem ven še dober da nimam nekega zateženega deda da bi mi težil za cote...hvala bogu res... story of my life
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 21:31:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m najaa kje pa je tvoja slikica?? Bom dala gor... Mogoče... Boš ob priliki še meni povedala za te terme, če so res tak fajn? pa veš da ti bom
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 21:32:37
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Vau tega pa že od nosečnosti nisem jedla. Mnjami! jaz tud ne, ker se mi je toaster pokvaro, ne najdem pa računa, da bi ga nesla popravljat pod garancijo. Star je 8.mesecev pa ne dela več...pol pa se čudijo, zakaj ne kupujemo Gorenja,..če pa niti leto dni ne dela zapalite vaše stvorenje u pečicama gorenje velenje
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 21:32:40
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m najaa kje pa je tvoja slikica?? Bom dala gor... Mogoče... Boš ob priliki še meni povedala za te terme, če so res tak fajn? pa veš da ti bom Te pa tak vredi, čuj. Je reku dragi, da če že ne gremo na morje, mormo vsaj v kake toplice mal it.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 21:32:42
|
|
|
|
yania
|
Naša se je enkrat nabutala topl.sendvičev malo pred 10 zvečer pri mojih starših, pol jo je pa tako buši bolel, pa bruhala je...no to ji je bila šola....zdej ve, da to več tako uro ne gre...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 21:32:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
Midva z V. sva se pa ravno iz piknika (30. letnice) vrnila, ata je seveda še ostal, ker je preveč fajn tam. Pa naj si da duška, ker sedaj pa že res dolgo ni bil nikjer, beri pil! No, saj bi tudi midva še ostala, pa se je takooooo vlilo, da ni blo res. V. pa še ni spal, da bi ga v jajčko dala. Pred tem piknikom pa smo bli danes še na enem in sicer na praznovanju 44. letnice. Joj, najprej ni nič čag, potem pa kar dve na isti dan.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 21:33:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Vau tega pa že od nosečnosti nisem jedla. Mnjami! jaz tud ne, ker se mi je toaster pokvaro, ne najdem pa računa, da bi ga nesla popravljat pod garancijo. Star je 8.mesecev pa ne dela več...pol pa se čudijo, zakaj ne kupujemo Gorenja,..če pa niti leto dni ne dela zapalite vaše stvorenje u pečicama gorenje velenje p.s. Jaz tud ne maram gorenja. Ko sva nabavljala tehniko, sva se mu v velikem loku izognila.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 21:34:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m najaa kje pa je tvoja slikica?? Bom dala gor... Mogoče... Boš ob priliki še meni povedala za te terme, če so res tak fajn? Meni si zadnjič rekla, da jo boš že naslednji dan gor dala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 21:35:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Vau tega pa že od nosečnosti nisem jedla. Mnjami! jaz tud ne, ker se mi je toaster pokvaro, ne najdem pa računa, da bi ga nesla popravljat pod garancijo. Star je 8.mesecev pa ne dela več...pol pa se čudijo, zakaj ne kupujemo Gorenja,..če pa niti leto dni ne dela Moj pa dela že cca 5 let..res ni veliko v uporabi, je pa fajni, ker je taaak veliki in gre 8 toast sendvičev noter!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 21:36:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Vau tega pa že od nosečnosti nisem jedla. Mnjami! jaz tud ne, ker se mi je toaster pokvaro, ne najdem pa računa, da bi ga nesla popravljat pod garancijo. Star je 8.mesecev pa ne dela več...pol pa se čudijo, zakaj ne kupujemo Gorenja,..če pa niti leto dni ne dela zapalite vaše stvorenje u pečicama gorenje velenje A taki rek so imeli?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.