![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 22:27:09
|
|
|
|
trinity22
|
Boga Naja zdaj si pa ostala brez sladoleda, pridi k meni ga imam še dosti jaz pa sem ravno pojedla sendvič, ker ste mi s sladoledom lušte naredile zdaj bom pa še mal sladoleda, pol pa spat Yania za Timona in da se čimprej pozdravi ali pa zob pokaže
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 22:33:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tija je zaspala if you know what I mean! Icecream party! Zdej se boste pa smejale. V škatli od Planice so - borovnice!!! Nema sladoleda, pa tak važna sem bla! Skoraj sem iz stola padla zdaj, kak sem se nasmejala! Pa ne se hecat, da te ne bo zarad mene še tazadnja bolela. Ravno zdaj, ko greste na morje! Sej res, kako pa kaj pikice od komarja? Se počasi poslavljajo...so že manjše...sem pa še danes v lekarni vprašala glede vodenih koz, pa je rekla, da bi v tem primeru imel obvezno vročino.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 22:36:37
|
|
|
|
NoBady
|
Kokica .. potem so res bili komarji...samo je še vsejen bogi, sigurno ga je srbelo, ane? no sam da zginjajo... ... nič jaz vas pa zapuščam, se morm spočit... ju3 grem na obletnico OŠ... tak da bom v nedeljo verjetno čisto zblujena - brez zamere že vnaprej ... Fajn spite, lepe sanje, NOČ
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 22:37:18
|
|
|
|
yania
|
Evo, sem u dala kar še eno svečko..ma kaj naj...ima 39.2, pa slabih 5 ur od prejšnje....je kar spančkal, ko sem mu odpela pleničko....ma ne grem ga zdej zbudit, pa hladna kopel...naj spi...če ne bo prijelo, pa naju itak čaka nočno kopanje
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 22:38:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Kokica .. potem so res bili komarji...samo je še vsejen bogi, sigurno ga je srbelo, ane? no sam da zginjajo... ... nič jaz vas pa zapuščam, se morm spočit... ju3 grem na obletnico OŠ... tak da bom v nedeljo verjetno čisto zblujena - brez zamere že vnaprej ... Fajn spite, lepe sanje, NOČ LAHKO NOČ! Jutri pa si privošči!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 22:39:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Evo, sem u dala kar še eno svečko..ma kaj naj...ima 39.2, pa slabih 5 ur od prejšnje....je kar spančkal, ko sem mu odpela pleničko....ma ne grem ga zdej zbudit, pa hladna kopel...naj spi...če ne bo prijelo, pa naju itak čaka nočno kopanje Bogi Timon!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 22:39:18
|
|
|
|
dana
|
Yania upam, da se bo Timonu zdravje kmalu vrnilo. Kar opisuješ je kar mal preveč samo za zobek. Naš je bil tudi par dni nemiren ponoči, ni bilo pa vročine. No potem je pa zobek ven prilezel pa še mlaj je bil, tako da imamo še enega mesečnika pri hiši, poleg Tilna seveda Felix res mate lepo opremljeno dnevno. Se vidi, da je Jure še premajhen da bi razmetaval, ko je še vse na svojem mestu. NoBady naš bo tudi 26. cepljen, ko bo star 5 mesecev. No v nedeljo vam želim eno lepo druženje, kjerkoli že boste
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 22:43:14
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kje ste vse? js tuuuuuuuuuuuki Ne, pa te niiiiiiiiiii! a sem jaz u redu? Ja seveda si. i že naročila vreme za nedeljo? Baje maš veze. normalno!!! piknik BO, ker vremenska napoved je obetavna samo se bojim, da zdaj še yania ne bo mogla priti, pa Pupa ima tudi neke težave, je mali danes imel drisko in je cel dan samo spal... Zdaj pa še berem, da se ga bo Nobady jutri napila
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 22:43:18
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady vse super, sam sladoleda ti ne bi blo treba omenit Ja veš, da sem mogla! ...ja seveda...in kaj naj jst zdej naredim ko ga nimam pa se mi ga tkooo lušta jaz ga mam tudi, ga je ravno moj prej kupil pri taboljšem sosedu Planica! Isto! jaz mam tudi v zmrzovalniku planico pa še maksim čokolada s koščki čokolade... mmmmmmm, to je pa zame daleč najboljši sladoled
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 22:43:47
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tija je zaspala if you know what I mean! am... ?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 22:45:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 normalno!!! piknik BO, ker vremenska napoved je obetavna samo se bojim, da zdaj še yania ne bo mogla priti, pa Pupa ima tudi neke težave, je mali danes imel drisko in je cel dan samo spal... Zdaj pa še berem, da se ga bo Nobady jutri napila Te pa tak vredi, čuj, sam da bo vreme. Bolezen je pa višja sila, te se jaz še najbolj bojim. Dobimo se lahko tudi v dežju, v primeru bolezni je pa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 22:46:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tija je zaspala if you know what I mean! am... ? Zgleda, da še nisi do konca prebrala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 22:49:26
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady vse super, sam sladoleda ti ne bi blo treba omenit Ja veš, da sem mogla! ...ja seveda...in kaj naj jst zdej naredim ko ga nimam pa se mi ga tkooo lušta jaz ga mam tudi, ga je ravno moj prej kupil pri taboljšem sosedu Planica! Isto! jaz mam tudi v zmrzovalniku planico pa še maksim čokolada s koščki čokolade... mmmmmmm, to je pa zame daleč najboljši sladoled jaz pa sem ravno zmazala eno skodelico Carte Dor čokolada s koščki čokolade Men so pa CarteDorjevi sladoledi ful dobri ... no ne glih vsi, sicer ps Plnica je tudi še vedno zakon maksim pa ne poznam, razen lučke so mi njihove ful dobre zdaj pa dost reklame
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 22:50:34
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tija je zaspala if you know what I mean! am... ? Zgleda, da še nisi do konca prebrala. glede na to, da še tukaj tipkaš, sem že dobila svoj odgovor
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 22:53:44
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tija je zaspala if you know what I mean! am... ? Zgleda, da še nisi do konca prebrala. glede na to, da še tukaj tipkaš, sem že dobila svoj odgovor Se bom jutri potešila. s sladoledom mislim!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 22:56:01
|
|
|
|
Najaa
|
Lahko noč. Postelja vabi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 22:57:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Lahko noč. Postelja vabi. LAHKO NOČ! Jaz tudi grem ajat! LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 22:57:53
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Lahko noč. Postelja vabi. lahko noč ..... tudi jaz grem, lepo spite
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 23:02:05
|
|
|
|
felix7
|
lahko noč! jaz pa še malo po FBju dežuram
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 23:16:21
|
|
|
|
yania
|
http://www.ringaraja.net/ogrlice-iz-jantarja-za-rast-zobkov-brez-bolecin_1413.html še dobro da jo imamo doma od Naje....pa je nismo uporabljali. Dobila jo je v dar...pa nisem imela pojma, čemu služi....no jo ima že gor...ko bom šla jaz spat, to bo čez 10 minut, pa mi jo bom dala dol, da se ne bo kaj zamotal, čeprav je čisto tesna,,,, Lahko noč...naj bo mirna...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 23:24:27
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania http://www.ringaraja.net/ogrlice-iz-jantarja-za-rast-zobkov-brez-bolecin_1413.html še dobro da jo imamo doma od Naje....pa je nismo uporabljali. Dobila jo je v dar...pa nisem imela pojma, čemu služi....no jo ima že gor...ko bom šla jaz spat, to bo čez 10 minut, pa mi jo bom dala dol, da se ne bo kaj zamotal, čeprav je čisto tesna,,,, Lahko noč...naj bo mirna... no, pa sem se spet nekaj novega naučila
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 23:43:31
|
|
|
|
yania
|
37.2
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 23:43:55
|
|
|
|
yania
|
zdej pa grem v mižule....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 23:51:07
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania 37.2 zdaj bom pa še jaz lažje spala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 9:05:40
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania http://www.ringaraja.net/ogrlice-iz-jantarja-za-rast-zobkov-brez-bolecin_1413.html še dobro da jo imamo doma od Naje....pa je nismo uporabljali. Dobila jo je v dar...pa nisem imela pojma, čemu služi....no jo ima že gor...ko bom šla jaz spat, to bo čez 10 minut, pa mi jo bom dala dol, da se ne bo kaj zamotal, čeprav je čisto tesna,,,, Lahko noč...naj bo mirna... no, pa sem se spet nekaj novega naučila Jaz pa ne verjamem v to. Prijateljica je malemu dajala gor ful dolgo pa sploh ni pomagalo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.