![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 21:37:35
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m najaa kje pa je tvoja slikica?? Bom dala gor... Mogoče... Boš ob priliki še meni povedala za te terme, če so res tak fajn? Meni si zadnjič rekla, da jo boš že naslednji dan gor dala! Ja vem... pol sem se pa odločla, da sebe in otrok ne bom več dajala gor, kaj drugega pametnega pa ne najdem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 21:46:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Te pa tak vredi, čuj. Je reku dragi, da če že ne gremo na morje, mormo vsaj v kake toplice mal it. pametna odločitev čuj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 21:46:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Moj pa dela že cca 5 let..res ni veliko v uporabi, je pa fajni, ker je taaak veliki in gre 8 toast sendvičev noter! ja, nič Kokica pol pa bom k tebi na tople sendviče hodla V mojeg pa je šlo 6.toastov gor, zdaj pa jih ne gre več nič
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 21:47:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka grem pred tv, nočko Nočko, prijetno gledanje TVja.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 21:52:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m najaa kje pa je tvoja slikica?? Bom dala gor... Mogoče... Boš ob priliki še meni povedala za te terme, če so res tak fajn? Meni si zadnjič rekla, da jo boš že naslednji dan gor dala! Ja vem... pol sem se pa odločla, da sebe in otrok ne bom več dajala gor, kaj drugega pametnega pa ne najdem. Kak si izbirčna!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 21:53:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka grem pred tv, nočko Uživaj! Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 21:53:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Moj pa dela že cca 5 let..res ni veliko v uporabi, je pa fajni, ker je taaak veliki in gre 8 toast sendvičev noter! ja, nič Kokica pol pa bom k tebi na tople sendviče hodla V mojeg pa je šlo 6.toastov gor, zdaj pa jih ne gre več nič Gre še gre, samo kaj se ne spečejo! p.s. Ti kuj pridi!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 21:54:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Te pa tak vredi, čuj. Je reku dragi, da če že ne gremo na morje, mormo vsaj v kake toplice mal it. pametna odločitev čuj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 21:56:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m najaa kje pa je tvoja slikica?? Bom dala gor... Mogoče... Boš ob priliki še meni povedala za te terme, če so res tak fajn? Meni si zadnjič rekla, da jo boš že naslednji dan gor dala! Ja vem... pol sem se pa odločla, da sebe in otrok ne bom več dajala gor, kaj drugega pametnega pa ne najdem. Kak si izbirčna! Pa saj paše malo pavze.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 21:56:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m najaa kje pa je tvoja slikica?? Bom dala gor... Mogoče... Boš ob priliki še meni povedala za te terme, če so res tak fajn? Meni si zadnjič rekla, da jo boš že naslednji dan gor dala! Ja vem... pol sem se pa odločla, da sebe in otrok ne bom več dajala gor, kaj drugega pametnega pa ne najdem. Kak si izbirčna! Pa saj paše malo pavze. Pa daaaaj, no!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 21:56:48
|
|
|
|
Najaa
|
Obe sta budni. Kap me bo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 21:57:52
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa daaaaj, no! Hecam se. Bom jutri slikala kakšno drevo in si ga dala za sliko.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 21:58:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Gre še gre, samo kaj se ne spečejo! p.s. Ti kuj pridi! točno ja..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 21:58:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Obe sta budni. Kap me bo. kaj pa te? a mate tako soparo, da ne morata spat? Pr nam ko fajn dežuje Lija spi že od 7h
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 22:00:13
|
|
|
|
yania
|
Drage moje...presrečna sporočam, da je temperatura v ušesku 36.5 pa ob 13 ih sva imela pol svečke nazadnje....očitno bo,,,,, grem pod tuš pa pridem še prebrat, če bo kaj novega... Glejte, če bo mali jutri boljše volje glede ranice v ustih , in bo dobre volje...za kako urco pridemo... ne bi pa bila slaba ideja zoo....zaradi mene se lahko dobimo tam...če ne bo deževalo..al pa ostane stara lokacija..samo saj pravim, če bomo 100%..... sem ful srečna, da smo jo premagali...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 22:00:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Obe sta budni. Kap me bo. kaj pa te? a mate tako soparo, da ne morata spat? Pr nam ko fajn dežuje Lija spi že od 7h Nika je že spala, pa jo je Tija zbudila, ker je bla glasna... Pa ni tak vroče.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 22:00:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa daaaaj, no! Hecam se. Bom jutri slikala kakšno drevo in si ga dala za sliko. Magari!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 22:01:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Drage moje...presrečna sporočam, da je temperatura v ušesku 36.5 pa ob 13 ih sva imela pol svečke nazadnje....očitno bo,,,,, grem pod tuš pa pridem še prebrat, če bo kaj novega... Glejte, če bo mali jutri boljše volje glede ranice v ustih , in bo dobre volje...za kako urco pridemo... ne bi pa bila slaba ideja zoo....zaradi mene se lahko dobimo tam...če ne bo deževalo..al pa ostane stara lokacija..samo saj pravim, če bomo 100%..... sem ful srečna, da smo jo premagali... super
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 22:01:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Obe sta budni. Kap me bo. kaj pa te? a mate tako soparo, da ne morata spat? Pr nam ko fajn dežuje Lija spi že od 7h Nika je že spala, pa jo je Tija zbudila, ker je bla glasna... Pa ni tak vroče. ti,ti Tija
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 22:01:53
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: yania Drage moje...presrečna sporočam, da je temperatura v ušesku 36.5 pa ob 13 ih sva imela pol svečke nazadnje....očitno bo,,,,, grem pod tuš pa pridem še prebrat, če bo kaj novega... Glejte, če bo mali jutri boljše volje glede ranice v ustih , in bo dobre volje...za kako urco pridemo... ne bi pa bila slaba ideja zoo....zaradi mene se lahko dobimo tam...če ne bo deževalo..al pa ostane stara lokacija..samo saj pravim, če bomo 100%..... sem ful srečna, da smo jo premagali... super
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 22:01:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Obe sta budni. Kap me bo. Shit!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 22:02:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa daaaaj, no! Hecam se. Bom jutri slikala kakšno drevo in si ga dala za sliko. Magari! ja, smo res ej. Mene ful moti da nimaš slikice, ker pol moram stalno pogledat kdo je kaj napisal! Slikaj kokoško ki jo imaš na majci pa bo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 22:02:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Drage moje...presrečna sporočam, da je temperatura v ušesku 36.5 pa ob 13 ih sva imela pol svečke nazadnje....očitno bo,,,,, grem pod tuš pa pridem še prebrat, če bo kaj novega... Glejte, če bo mali jutri boljše volje glede ranice v ustih , in bo dobre volje...za kako urco pridemo... ne bi pa bila slaba ideja zoo....zaradi mene se lahko dobimo tam...če ne bo deževalo..al pa ostane stara lokacija..samo saj pravim, če bomo 100%..... sem ful srečna, da smo jo premagali...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 22:03:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa daaaaj, no! Hecam se. Bom jutri slikala kakšno drevo in si ga dala za sliko. Magari! ja, smo res ej. Mene ful moti da nimaš slikice, ker pol moram stalno pogledat kdo je kaj napisal! Slikaj kokoško ki jo imaš na majci pa bo Kak te ti veš kako majco ma Najaa gor?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.