yania
|
No, končno sva spravila nekaj v želodček...očitno mu je svečka prijela..celo kak nasmeh mi je namenil božček...pojedel je celo kosilo (blitva, krompir, malo bučke in 3 mini korenčki...)...sadja ob 13.00 pa ni mogel, verjetno ga je peklo po grlu....tudi spil je 80 ml mlačnega kompota... AJa, da boste vedele, koliko mora popiti ....meni je rekla, da na težo 8 kg, čeprav ima naš 7.5 mora spiti 8 dcl tekočine, se pravi mleko, čaki, voda...vsega skupaj 8 dcl...se pravi, če je 7 kg, je to 7 dcl....še dobro da sva imela na pregledu s sabo piškotke, pa čaj, pol mi je pa še moj pripeljal hitro mleko, ko je bila že lakota ....popile je že danes 2x 150 mleka in 230 čaja, pa še zdej kosilo in kompot...ma priden je res, glede na to kako štalo mu je naredila... Izvidi vode, drugi del, zaradi bakterij bo v ponedeljek, glede gripe, pa je ok, saj so rekli, da me v pozitivnem primeru pokličejo z zavoda ob 14.00.....hvala bogu...pa itak da ni bil nič v stiku z okuženimi, samo nikoli ne veš...po Krku smo se res vsak večer sprehajali pa gužva za znoret, pa vroče....tako da nič ne veš kaj ti mimo hodi...se pa tudi spomnim, ko sem šla v DMju tam po plenice in še druge stvari, je mimo šel nekdo in mi mi poleg vozička kihnil...tega se prav spomnim, sem si prav rekla, hudiča kaj ne zna roke dat pred usta, oz.kaj ne vidi da je noter otrok....mah, sej je brezveze...pa tudi, da bi ravno ta kaj prinesel.....jooooj, kolk sem osivela te dni, a mi verjemete..... Zdej je zaspal....upam da bo potem ko se zbudi boljše volje...