|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
22.8.2009 12:18:26   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: yania

http://www.ringaraja.net/ogrlice-iz-jantarja-za-rast-zobkov-brez-bolecin_1413.html

še dobro da jo imamo doma od Naje....pa je nismo uporabljali. Dobila jo je v dar...pa nisem imela pojma, čemu služi....no jo ima že gor...ko bom šla jaz spat, to bo čez 10 minut, pa mi jo bom dala dol, da se ne bo kaj zamotal, čeprav je čisto tesna,,,,

Lahko noč...naj bo mirna...

no, pa sem se spet nekaj novega naučila user posted image

Jaz pa ne verjamem v to. Prijateljica je malemu dajala gor ful dolgo pa sploh ni pomagalo. user posted image

js sn tudi bolj skeptična glede teh zadev

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
22.8.2009 13:00:47   
felix7
danes ste pa blazno zgovorne user posted image  no, jaz čakam dež, sem se ga po malem že veselila, da bi mi malo travo in vrt zalilo, pa nič ne kaže na to... Pa vsaj ne bo problemov jutri za dekco pogrnit user posted image
Pri nas smo danes vsi nekam zaspani, mož in dete spita v dnevni sobi, jaz pa... dežuram tukaj, haha.
No, Pupin sine je danes že dober, Najaa, ti tudi praviš, da je Tija že brez vročine, samo še za Timončka držim pesti, da je tudi z njim že vse ok! user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
22.8.2009 13:18:03   
trezika

danes ste pa blazno zgovorne user posted image  no, jaz čakam dež, sem se ga po malem že veselila, da bi mi malo travo in vrt zalilo, pa nič ne kaže na to... Pa vsaj ne bo problemov jutri za dekco pogrnit user posted image
Pri nas smo danes vsi nekam zaspani, mož in dete spita v dnevni sobi, jaz pa... dežuram tukaj, haha.
No, Pupin sine je danes že dober, Najaa, ti tudi praviš, da je Tija že brez vročine, samo še za Timončka držim pesti, da je tudi z njim že vse ok! user posted image user posted image user posted image

tudi mi držimo pesti, da boste čimprej spet zdravi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
22.8.2009 13:54:34   
trezika
js sn pa zaključila z ločevalno...in rezultat: - 15,5 kg  sicer ne bi bilo nič narobe, če bi izgubila še kakšnih 5 kg, ampak to bom že počasi....mogoče 

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
22.8.2009 13:57:03   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

js sn pa zaključila z ločevalno...in rezultat: - 15,5 kg  sicer ne bi bilo nič narobe, če bi izgubila še kakšnih 5 kg, ampak to bom že počasi....mogoče 

waaaaw!!!! to si pa res zaslužiš vse pohvale in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
22.8.2009 13:57:49   
NoBady
evo še velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolane da se čimprej pozdravijo

< Sporočilo je popravil NoBady -- 22.8.2009 13:58:18 >

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
22.8.2009 13:59:42   
NoBady
res je zaspan dan danes... se vlečem ko megla... Taj tudi spi, moj se je pa glih zbudu:)

ej felix kko pa to da se pupa nič ne javlja na RR...niti na FB mislim da je ni nič... user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
22.8.2009 14:21:05   
Najaa

dekca - hmm, pozabla vzet. user posted image  user posted image
no, bom že našla nekaj...

Tija je ok, ja.user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
22.8.2009 14:21:14   
Najaa

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
22.8.2009 14:31:30   
pocka
vidim,da je danes veliko za prebrati user posted image ...nikjer nič, ne na FB, ne tukaj...

jaz malo uživam dokler otroci spijo, Blaž se sicer skozi nekaj zbuja...ah bo že, moj pa dela cel dan, si je zamenjal,da bomo lahko jutri prišli v LJuser posted image

kje so zdaj te ohladitveuser posted image , mater, tu je tak mraz,da bom šla kmalu po bundouser posted image user posted image ...samo 32 stopinj imamouser posted image

kaj je zdaj s piknikom jutri, velja IV ali kako, pa ura velja, kot smo se dogovorili, saj lahko na FB napišete...samo bi rada vedela, ker mi bomo že zjutraj štartali proti lj...

pikepoke za vse bolančke, da se kmalu pozdravijouser posted image user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
22.8.2009 14:33:23   
pocka

uau, bravo, me kar vest peče, ker jaz se pa tu s čokolado mastim zraven, v ponedeljek grem pa obleko probatuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
22.8.2009 14:46:14   
yania
Ej punce moje za pop'''''' resnično...tako sem besna.....zjutraj je imel Timon še na meji vročino, pa sem mu vseeno dala svečko...no in potem ni bilo vročine nič več....samo sem ga vseeno peljala na kontrolo, ker je rekla zdravnica, ki ga je gledala v čet.dopo.da pridemo če bo v petek še vročina, da damo voda...
no, in mi2 seveda greva, ker je sobota, če bi bil delavnik sploh ne bi šla, bi počakala če res več ne bo vročine..
in nič novega, voda bp, samo ker ji je sumljivo, je rekla, bolje da naredimo test za gripo, ker ste potovali po Krku...a si lahk mislite...in potem mu namontira tista vrečko na luleka...kožica je bila ok, saj sva jo mazala zdej 2 dni, in je bilo uredu, sestra mu jo povleče tja do nebes, jokal ko hudič in spet je vse natrgano in rdeče in mi reče, no takole morate to delat....grozno..no in kot da ni dovolj, mu naredi bris glra, čorova kot je babnica bila (sori izrazu), drgne po grlu in še reče, joj nič ne vidim, in še 1x....in ven potegne vso krvavo palčko..jst sem mislila da bom še jaz začela jokat...tako se je revež drl da sem mislila, da bo dušo spustil....in zdej, ko ima itak ranjeno noter, noče ne pit ne jest...pa bila sva ubistvu že ok...katastrofa...tako da sem mu prej ob 1 dala vseeno svečko za bolečine....grozno...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
22.8.2009 14:54:33   
pocka
joj bogi Timon, samo eni res nimajo občutka no!!user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
22.8.2009 14:56:20   
Najaa
Joj božček Timon. Pa kaj to ste bli pri dežurnem?? Pa kako to delajo z otrokom? Kot da so mesarji j.... user posted image user posted image user posted image  Bogi mali. In kaj je s testom za gripo?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
22.8.2009 15:29:47   
yania
No, končno sva spravila nekaj v želodček...očitno mu je svečka prijela..celo kak nasmeh mi je namenil božček...pojedel je celo kosilo (blitva, krompir, malo bučke in 3 mini korenčki...)...sadja ob 13.00 pa ni mogel, verjetno ga je peklo po grlu....tudi spil je 80 ml mlačnega kompota...
AJa, da boste vedele, koliko mora popiti user posted image ....meni je rekla, da na težo 8 kg, čeprav ima naš 7.5 mora spiti 8 dcl tekočine, se pravi mleko, čaki, voda...vsega skupaj 8 dcl...se pravi, če je 7 kg, je to 7 dcl....še dobro da sva imela na pregledu s sabo piškotke, pa čaj, pol mi je pa še moj pripeljal hitro mleko, ko je bila že lakota ....popile je že danes 2x 150 mleka in 230 čaja, pa še zdej kosilo in kompot...ma priden je res, glede na to kako štalo mu je naredila...
Izvidi vode, drugi del, zaradi bakterij bo v ponedeljek, glede gripe, pa je ok, saj so rekli, da me v pozitivnem primeru pokličejo z zavoda ob 14.00.....hvala bogu...pa itak da ni bil nič v stiku z okuženimi, samo nikoli ne veš...po Krku smo se res vsak  večer sprehajali pa gužva za znoret, pa vroče....tako da nič  ne veš kaj ti mimo hodi...se pa tudi spomnim, ko sem šla v DMju tam po plenice in še druge stvari, je mimo šel nekdo in mi mi poleg vozička kihnil...tega se prav spomnim, sem si prav rekla, hudiča kaj ne zna roke dat pred usta, oz.kaj ne vidi da je noter otrok....mah, sej je brezveze...pa tudi, da bi ravno ta kaj prinesel.....jooooj, kolk sem osivela te dni, a mi verjemete.....

Zdej je zaspal....upam da bo potem ko se zbudi boljše volje...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
22.8.2009 15:58:39   
čebeica maja
DAN
user posted image user posted image user posted image user posted image za Timona

Naš Miha je danes začel nekaj šmrkat in pravi da ga grlo boli, upam da se ša Maks ne naleze, Miha gre k mojim za vsak slučaj, in ga nebo jutri, če pa bo jutri dopovdne še Maks kej bolan nas pa žal nebo. Sej sem vedla, da bo neki sm da nebi šli na srečanje, bolni nismo bli že dovgo pomoje da letos sploh ne, aja preden sem rodila smo neki šmrkal. Drugač miha je ok sm nebi rada da se otročki kej nalezejo.

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
22.8.2009 16:09:57   
yania
A ne, ko ma hudič mlade jih pa res ma velik....mah, jaz sem se tudi tako veselila da vas spoznam....mogoče bo pa uredu....imam še upanje, da ne bo več vročine...zdravnica je itak rekla, da če je viroza, je kužen tri dni...se pravi smo mimo, če je to to in  okužil ne bo nobenga, je pa on neodporen zdej zaradi vročine....bom videla kaj bo moj rekel.......molim, da bo uredu zdej in da se vročina ne ponovi....danes še počivamo...mi2 z Najo sva sestavljali ene verižice in zapestnice , da ji ni dolgčas.....čakava da pride oči, ko je šel en krog....
Naša družba je pa nekje na enem vikendu,imajo piknik...no moj oči dela vampe...pa žar spet....pa mi Naja skos teži , ko bi šla gor, ko ima prijateljico tam.....verjamem da ji je dolgčas...komaj čaka vrtec...

< Sporočilo je popravil yania -- 22.8.2009 16:10:57 >

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
22.8.2009 17:30:31   
*MaJaLe*
JS GREM PA NA DEKLIŠČINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PS: Timon pikapoke!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
22.8.2009 19:27:22   
NoBady
yania ...user posted image user posted image user posted image user posted image

MaJaLe ... UŽIVAJJJJ...naj te matrajo :)user posted image

...js grem pa na obletnico OŠ...bo tut pestro...byby

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
22.8.2009 20:09:38   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

JS GREM PA NA DEKLIŠČINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

UŽIVAJ! user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
22.8.2009 20:52:05   
yania
Oj...je kdo tu?

-majale in nobady uživajta.....pa zdržita čimdlje...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
22.8.2009 21:00:23   
tasa_m
Pozdravljene!
Za Timona user posted image user posted image da bo čimprej ok!

majale in nobady..uživajta! user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
22.8.2009 21:11:47   
Najaa
Ura je devet.?! Ajde na raport! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
22.8.2009 21:19:30   
pocka
uf, danes je pa trajalo preden je B. zaspal...

...pecivo je pečeno, tako, da hitro se zmente za jutri, drugače ga bova z mojim zdaj pojedlauser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
22.8.2009 21:20:00   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

UŽIVAJ! user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
akciiijaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.