|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
22.8.2009 21:21:40   

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ura je devet.?! Ajde na raport! user posted image

mama Naja jaz tukaj na hitro se javim grem likat mam tulk cunj da jih iz kupa že vlečem venuser posted image user posted image še dober da nimam nekega zateženega deda da bi mi težil za cote...hvala bogu res...

Drugače pa pr nas nč kaj novega Lia spi,Laura pr fotru končno jo juter dobim komaj čakam da mi bo spet mal živčkov pojedla oz.poglodalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa sej ni panike znam bit pa tko tečna da sem hujša kot ona...joj pa sej ni čudna da je taka če je mami včas tečna na kobikuser posted image user posted image user posted image ...drugače še kaj za povedat nč kaj pr nas bliska pa grmi mene je strah aja pa še same sva doma ate delauser posted image

Aja pa še to morem povedat sva bile z Lio danes zunaj na sprehodu kot ponavadi joj pa imajo vsako soboto poroko tle v starem zdravilišču pa sem vidla fullllllllll lepo nevesto pa svate seveda pa sem dobla kar kurjo polt in me zagrablo da bi se kar poročila pa sej si že dolgo to želim ampak ne vem nekoč mogoče ko bom starauser posted image user posted image user posted image ...

No sedaj pa šibam jutri pa gremo se kopat juhuuuu v maleo Nedeljo Bio Terme to mi je Tasa povedala pa je treba sprobat pa še fulll pocen karte tako da si grem svojo velikkkkkkkkkkk pretežko rit namočit ampak to je pa že tema za drugičuser posted image user posted image user posted image ...

Uživajte jutri na srečanju...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
22.8.2009 21:22:11   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

uf, danes je pa trajalo preden je B. zaspal...

...pecivo je pečeno, tako, da hitro se zmente za jutri, drugače ga bova z mojim zdaj pojedlauser posted image

Ja ne vem, čekiram na fb. če bo katera kaj napisala. Verjetno bo kar prvotna obveljala. Kaj pa vem. Sam na tleh ne bomo mogli sedet.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
22.8.2009 21:25:04   
yania
Do jutri bo že suho,,,,nič bat, bo sonček posušil.....
Al pa kak velik polivinil s sabo za pod odejo.......

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
22.8.2009 21:25:23   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

mama Naja jaz tukaj na hitro se javim grem likat mam tulk cunj da jih iz kupa že vlečem venuser posted image user posted image še dober da nimam nekega zateženega deda da bi mi težil za cote...hvala bogu res...

O pridna si, mama cita. user posted image  Jaz pa nama s Tijo pečem še eno rundo toplih sendvičev. Ja, tako je, če otrok nima čez dan časa jest, pol pa zvečer da še malo podaljšuje odhod v posteljo pravi, da je lačna. Pa še res je.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
22.8.2009 21:26:15   
yania

Drugače pa pr nas nč kaj novega Lia spi,Laura pr fotru končno jo juter dobim komaj čakam da mi bo spet mal živčkov pojedla oz.poglodalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa sej ni panike znam bit pa tko tečna da sem hujša kot ona...joj pa sej ni čudna da je taka če je mami včas tečna na kobikuser posted image user posted image user posted image ...drugače še kaj za povedat nč kaj pr nas bliska pa grmi mene je strah aja pa še same sva doma ate delauser posted image

Aja pa še to morem povedat sva bile z Lio danes zunaj na sprehodu kot ponavadi joj pa imajo vsako soboto poroko tle v starem zdravilišču pa sem vidla fullllllllll lepo nevesto pa svate seveda pa sem dobla kar kurjo polt in me zagrablo da bi se kar poročila pa sej si že dolgo to želim ampak ne vem nekoč mogoče ko bom starauser posted image user posted image user posted image ...

No sedaj pa šibam jutri pa gremo se kopat juhuuuu v maleo Nedeljo Bio Terme to mi je Tasa povedala pa je treba sprobat pa še fulll pocen karte tako da si grem svojo velikkkkkkkkkkk pretežko rit namočit ampak to je pa že tema za drugičuser posted image user posted image user posted image ...

Uživajte jutri na srečanju...

zakaj te pa ne bo zraven?...

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
22.8.2009 21:26:18   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

js sn pa zaključila z ločevalno...in rezultat: - 15,5 kg  sicer ne bi bilo nič narobe, če bi izgubila še kakšnih 5 kg, ampak to bom že počasi....mogoče 

user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE!!! user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
22.8.2009 21:26:20   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

JS GREM PA NA DEKLIŠČINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PS: Timon pikapoke!!user posted image user posted image user posted image

Drži se, pa upam,da te ne bodo preveč namučile, pa da bo lep in postaven plesalec! user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
22.8.2009 21:26:21   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

yania ...user posted image user posted image user posted image user posted image

MaJaLe ... UŽIVAJJJJ...naj te matrajo :)user posted image

...js grem pa na obletnico OŠ...bo tut pestro...byby

Uživaj! user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
22.8.2009 21:26:50   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

js sn pa zaključila z ločevalno...in rezultat: - 15,5 kg  sicer ne bi bilo nič narobe, če bi izgubila še kakšnih 5 kg, ampak to bom že počasi....mogoče 

user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE!!! user posted image

ja prav res user posted image user posted image user posted image user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
22.8.2009 21:27:33   
tasa_m
najaa kje pa je tvoja slikica??

cita..uživajte jutri. Nebo vam žal, res ne user posted image . Daj pošlji mi tvoj naslov, da ti pošljem nekaj kaj si pozabila pr nam user posted image najboljše da mi pošlješ preko ZS al na RR al pa na FB, ker sem polnilec pozabila v Lenartu, gsm pa se mi je že vgasno user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
22.8.2009 21:28:05   
tasa_m

ja, vsaka ti čast!! user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
22.8.2009 21:29:01   
KOKICA32

O pridna si, mama cita. user posted image  Jaz pa nama s Tijo pečem še eno rundo toplih sendvičev. Ja, tako je, če otrok nima čez dan časa jest, pol pa zvečer da še malo podaljšuje odhod v posteljo pravi, da je lačna. Pa še res je.

Vau tega pa že od nosečnosti nisem jedla. Mnjami! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
22.8.2009 21:29:07   

joj kak sem se zdele nasmejala ko sem se spomnala na mojo Lauro kadar je bilo treba spat je bila lačna žejna pa vse je bilo treba nardit pa sem ji vedno rekla Laura si lačna ne mami ampak ko pa sem rekla via postelja mami jaz sem pa lačna da so mi šle včas kocine pokonc al pa mami jaz sem žejna še zdej to včas nardi pa rečem halo bejba moja ka sem pa jaz prej rekla pa sem pogleda pa reče ja no mami ne bi še šla spatuser posted image user posted image user posted image joj kak so naš otroc nabriti...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
22.8.2009 21:30:38   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Bom dala gor... Mogoče... user posted image

Boš ob priliki še meni povedala za te terme, če so res tak fajn?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
22.8.2009 21:31:02   
tasa_m

user posted image jaz tud ne, ker se mi je toaster pokvaro, ne najdem pa računa, da bi ga nesla popravljat pod garancijo. Star je 8.mesecev pa ne dela več...pol pa se čudijo, zakaj ne kupujemo Gorenja,..če pa niti leto dni ne dela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
22.8.2009 21:31:06   
pocka

story of my life

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
22.8.2009 21:31:26   
tasa_m

pa veš da ti bom user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
22.8.2009 21:32:37   
pocka

user posted image jaz tud ne, ker se mi je toaster pokvaro, ne najdem pa računa, da bi ga nesla popravljat pod garancijo. Star je 8.mesecev pa ne dela več...pol pa se čudijo, zakaj ne kupujemo Gorenja,..če pa niti leto dni ne dela user posted image user posted image user posted image

zapalite vaše stvorenje u pečicama gorenje velenjeuser posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
22.8.2009 21:32:40   
Najaa

pa veš da ti bom user posted image

Te pa tak vredi, čuj. user posted image  Je reku dragi, da če že ne gremo na morje, mormo vsaj v kake toplice mal it. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
22.8.2009 21:32:42   
yania
Naša se je enkrat nabutala topl.sendvičev malo pred 10 zvečer pri mojih starših, pol jo je pa tako buši bolel, pa bruhala je...no to ji je bila šola....zdej ve, da to več tako uro ne gre...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
22.8.2009 21:32:49   
KOKICA32
Midva z V. sva se pa ravno iz piknika (30. letnice) vrnila, ata je seveda še ostal, ker je preveč fajn tam. Pa naj si da duška, ker sedaj pa že res dolgo ni bil nikjer, beri pil!  No, saj bi tudi midva še ostala, pa se je takooooo vlilo, da ni blo res. V. pa še ni spal, da bi ga v jajčko dala.  Pred tem piknikom pa smo bli danes še na enem in sicer na praznovanju 44. letnice. Joj, najprej ni nič čag, potem pa kar dve na isti dan. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
22.8.2009 21:33:45   
Najaa

zapalite vaše stvorenje u pečicama gorenje velenjeuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

p.s. Jaz tud ne maram gorenja. Ko sva nabavljala tehniko, sva se mu v velikem loku izognila.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
22.8.2009 21:34:21   
KOKICA32

Bom dala gor... Mogoče..
. user posted image

Meni si zadnjič rekla, da jo boš že naslednji dan gor dala! user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
22.8.2009 21:35:30   
KOKICA32

Moj pa dela že cca 5 let..res ni veliko v uporabi, je pa fajni, ker je taaak veliki in gre 8 toast sendvičev noter! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
22.8.2009 21:36:09   
KOKICA32

A taki rek so imeli?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.