Pia67
|
, ker sem končno prišla do interneta. Po neurju s točo (pred 3 tedni) smo ostali brez povezave, potem pa so vrli telekomnovci ugotovili, da so nam jeseni električarji po nesreči pretrgali vod, ga nestrokovno seštukali in poleti, po nekajmesečnih ugibanjih zakaj je povezava tako polžja oz. občasno crkne, so nam zadevo uredili. Sicer sem vas 1x brala v knjižnici, pa na MON-u sem bila, ker me je zanimalo koliko stikov z očki imajo ostali otročki Ninine starosti. No, vmes pa smo se na veliko potepali, pretekli nekaj kilometrov, preveslali Kolpo, plavali in se imeli radi. To slednje bo sicer iritirajoče, ampak itak nimam gušta, da bi kaj zapisala... Že zaradi občasne obveščevalne službe ... Eavan vse naj, naj za 4. rojstni dan. Na srečanje v soboto me ne bo, ker imamo noč na Krki, Nička bo spuščala ladjico z lučko, pa s kanujem bomo preveslali del Krke v povorki. Naslednji dan pa jo odrinemo na mali maraton in otroški tek. Pety za tek, prav vesela sem zate. Ko se naslednjič dobite, upam, da pridem, pa kako rečemo. 1. septembra začnem službo kot vodja dnevnega centra. Sem bila dovolj prepričljiva in je polletne more iskanja službe zaenkrat konec. Bodi dovolj.
|