|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.8.2009 8:38:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4751
   RE: Septembrke 2005- 2. del
18.8.2009 8:47:37   
Nika v službi
Jaz sem za petek - se lepo spokate in se pridete kopat k nam v MB, v Terme Habakuk.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
18.8.2009 8:52:51   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Jaz sem za petek - se lepo spokate in se pridete kopat k nam v MB, v Terme Habakuk.user posted image

Kaj pa nočitev in zajtrk? Častite? user posted image

Drugače pa drage moje, ponovno vabim, če se le kateri da, lahko pride k meni v Tržič, pa se lahko malo namakamo v našem bazenu. Otroc majo pa tudi dosti placa za divjat.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
18.8.2009 9:14:27   
benika
Pety, midva z Benijem lahko prideva jutri ali v četrtek popoldne. Itak sprašuje, kdaj bova šla spet k Vidu, tebi mora pa naročit, kakšno torto mu moraš spečt za RD.

Danes in v petek pa še cel drug teden pa Katja dela popoldne in spet ne bo nič.

Aja še to, novica dneva...................trarara..................trarara.........

zobarca mi je končno zob zaflikalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 27.8.2009 12:59:10 >

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
18.8.2009 9:22:40   
pety78
U, super za zob. user posted image

No, potem se pa vidimo te dni enkrat.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
18.8.2009 15:44:25   
Nika v službi
Pety, hvala za povabilo na kopanje - če bo kaj lepega vremena in če nam bo časovno zneslo do konca avgusta, pa mogoče realiziramo.

Benika, končno! Adios bolečine in tableti - super!!!

Punce moje, odklop. Do nadaljnjega vam maham s Pohorja! Čauči.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
18.8.2009 16:10:48   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: pety78
Koga naj prvo oddam, Vida v šolo, ki je nekaj mestrov stan od bloka v DESNO smer, ali Kajo v vrtec, ki je nekaj metrov stan od bloka v LEVO smer?
Prosim, če mi pomagate z odločitvijo, kako bi ve rešile situacijo v mojem primeru.

Hvala

Uh, Pety, jst sem se pa ustrasla, da je kaj resnega, npr. da ne ves s cim bi si zjutraj usnice namazala - lip glossom ali sminko....

Nika, uzivajta v  dopustu v dvoje...pa dobr tankita, da bo se kaj zrastlo user posted image user posted image

A ste za cetrtek pri brunarci? Med 9-10 zjutraj? Si bom jst probala avto priborit, ker se mi ne da tavelikih dveh po cesti lovit...

Sibam, cakam Samota, da prinese cevape...bomo mal zunaj pekli in proslavili Evanov RD...se utapljam v spominih, kako je blo 4 leta nazaj user posted image Sej najboljs mi je v spomin priklical trenutke Ruben, ker je ponoci mal okrog vandral in bluzil...tko kot jst 4 leta nazajuser posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
18.8.2009 16:29:26   
2ursae
o, ninočka, pa res, smo že začeli user posted image

VSE NAJBOLJŠE, EVAN user posted image

user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
18.8.2009 18:52:43   
pety78
EVAN, vse najboljše in najlepše za tvoj 4. rojstni dan. Naj se ti izpolnijo vse skrite in malo bolj glasne želje. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
19.8.2009 9:33:30   
pety78
Benika, meni je prav žal, ampak mam Vida bolanega.
Včeraj zvečer se mi je zdel sumljiv, sem mu zmerila temperaturo in je bila 38 stopinj. Potem mu je pa naraščala vse do 38.8, zato sem ga mal ohlajala, calpol je pa zbruhal. user posted image Danes je tudi vročičen, se bomo verjetno šli pol pokazat k pediatrinji. Mater, sem jezna ko user posted image , pa glih v tem lepem vremenu se not v stanovanju kuhat brez klime. Pa še tamala mora bit skoz not. Saj ni potrebno posebej omenjat, kakšno imamo vzdušje, z mano na čelu.

Ej, a se vam zdi normalno to, da imam ful pogoste menstruacije in ful dolge? Nazadnje sem jo imela v Legolandu, to je bilo 29. in 30., pa še kak dan čez in to že od morja. Evo, včeraj pa spet, pa smo šele 18tega. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
19.8.2009 14:14:47   
benika
Ej, a se vam zdi normalno to, da imam ful pogoste menstruacije in ful dolge? Nazadnje sem jo imela v Legolandu, to je bilo 29. in 30., pa še kak dan čez in to že od morja. Evo, včeraj pa spet, pa smo šele 18tega

Meni se je M po Benijevem porodu čist zmešala. Prišla je, trajala 14 dni, potem je 14 dni ni bilo, pa je spet prišla za 14 dni, pa jo ni bilo 14 dni.....to je trajalo ene pol leta, potem se je pa ciklus spet uredil.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
19.8.2009 16:42:11   
doroteja23
user posted image user posted image user posted image EVAN VSE NAJBOLJŠE! user posted image user posted image user posted image
Pa da bi te ati in mami ubogala!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
19.8.2009 16:45:48   
benika
EVAN, srček mali, VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
19.8.2009 19:15:04   
tažana
Oh jaz pa sem smotka. evanu še nisem čestitala.

Evan vse najboljše za 4. rojstni dan!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (uf a je res že 4 user posted image )

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
   [Brisano sporočilo]
19.8.2009 19:42:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 4765
19.8.2009 20:25:26   
pety78
Mi jutri žal ne pridemo. Ima Vid še vedno vročino, no, vsaj bruha ne.

Tu je pa ful zatišje, se vidi, da je Nika na Pohorju. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
19.8.2009 21:49:53   
ninocka
Valla, pol pa pridi kar do mene, ce hoces. Ti bom dala navodila na ZS al me pa poklici.

Hvala za cestitke v imenu Evana. Vceraj smo mal spekli (itak smo bli smao mi + moja sestra, imel je torto z dinozavrom Rudyjem (obdobje Ica agea 3), ki je bla BTW ful zanic. Od naju je dobil progo Hot wheels z dinozavri, sestra mu je pa kupila eno trenirko (nobenega navdusenja user posted image ) in pa album za slikice Ice age3 (je pa ful navdusen) + ene par paketkov slikic. Tisti hot wheelsi so pa zakon, pol je pa samo se skombiniral s tisto progo, ki jo je dobil za dedka mraza, je pa itak ful hit user posted image

Pety, upam da se Vid hitro pozdravi user posted image user posted image user posted image . Glede M nimam pojma, jst je nimam ze od februarja 07 (razen 1 vmes)...user posted image

Najnovejsa novica z nasih logov - moj G mi je podaljsal obrtno dovoljenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sva se zmenila se za mireno (dobila recept in napotnico), zda moram pa se pocakat 1 M. Sem mu rekla, da sem ze pozabila kako to zgleda in pravi Zakaj, jst pa Ker je tolk casa ze nisem mela user posted image Pol pa obadva v smeh...ej tale moj G je res faca...user posted image user posted image user posted image
Pa sli smo si pogledat Predjamski grad, sem se cist zaljubila vanga in sva kar datum rezervirala. Manegerka gradu nama je pa vse povedala, pokazala dvorano, dala se pravi kontakt...skratka ful je bila super in ful prijazna, glede na to, da sva kr tja uletela in na blagajni za vstopnice vprasala, ce kaj vejo, kako je s temi porokami, ona je pa pol to manegerko klicala, ki je osebno prisla do naju in nama vse razlozila. Pa slikala sva se na gradu in se dobila popust pri nakupi slikic, ker sme rekla, da se bova tukaj porocila user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
20.8.2009 17:46:58   
spelka12
Mali/veliki EVAN vse tanartabol.
Vidim, da se je sezona RD-jev že začela.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
20.8.2009 18:38:27   
spelka12
Pa da še pokažem, kaj sem se naučila user posted image user posted image
user posted image
user posted image
Takale je soba zaenkrat.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
21.8.2009 10:15:59   
Kiki
Sicer malo pozno pa vseeno... Evan vse naj naj naj naj za četrti rostni dan!!!! Bravo tudi mami user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
21.8.2009 13:59:58   
tažana
špelka: Fleten trebušček. user posted image
Meni že reševalci v ZD- ju želijo veliko sreče, ko povem da je samo eden user posted image  v trebuhu in da imam še 5 tednov user posted image . user posted image . saj ne vem a naj se jokam al smejem. Imam pa občutek,d a se ljudem kar smilim, če povem da imam še 5 tednov user posted image .

Sem pa danes spet pristala na injekcijah za železo user posted image . HB se mi sicer počasi viša (sedaj je 99) ampak Ginekologinji ni dovolj user posted image . Sestrična mi je rekla, da bo ta otrok železen user posted image . Mogoče je pa zato tako težak user posted image .

(odgovor članu Kiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
21.8.2009 22:31:20   
spelka12
tažana a je res tak buhi? Meni se je na pikniku zdel čisto lep. Jest pa 2x na dan papcam tablete za železo. Bomo vidli, če sploh kaj pomaga. A otrok je pa normalne velikosti? A so ti kaj rekli, merli na UZ-ju?

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
22.8.2009 9:00:29   
tažana
po velikosti vse ustreza tednom. ampak res tako zgleda kot bi lubenico pojedla user posted image .

user posted image

evo slikano v četrtek.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
22.8.2009 20:07:47   
Pia67
user posted image , ker sem končno prišla do interneta. Po neurju s točo (pred 3 tedni) smo ostali brez povezave, potem pa so vrli telekomnovci ugotovili, da so nam jeseni električarji po nesrečiuser posted image  pretrgali vod, ga nestrokovno seštukali in poleti, po nekajmesečnih ugibanjih zakaj je povezava tako polžja oz. občasno crkne, so nam zadevo uredili. Sicer sem vas 1xuser posted image brala v knjižnici, pa na MON-u sem bila, ker me je zanimalo koliko stikov z očki imajo ostali otročki Ninine starosti.
No, vmes pa smo se na veliko potepali, pretekli nekaj kilometrov, preveslali Kolpo, plavali in se imeli radi. To slednje bo sicer iritirajoče, ampak itak nimam gušta, da bi kaj zapisala... Že zaradi občasne obveščevalne službeuser posted image ...

Eavan vse naj, naj za 4. rojstni dan.

Na srečanje v soboto me ne bo, ker imamo noč na Krki, Nička bo spuščala ladjico z lučko, pa s kanujem bomo preveslali del Krke v povorki. Naslednji dan pa jo odrinemo na mali maraton in otroški tek.
Petyuser posted image  za tek, prav vesela sem zate.

Ko se naslednjič dobite, upam, da pridem, pa kako rečemo.

1. septembra začnem službo kot vodja dnevnega centra. Sem bila dovolj prepričljiva in je polletne more iskanja službe zaenkrat konec.
Bodi dovolj.user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
22.8.2009 20:30:32   
benika
1. septembra začnem službo kot vodja dnevnega centra. Sem bila dovolj prepričljiva in je polletne more iskanja službe zaenkrat konec.
Bodi dovolj.

ČESTITKEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako kupiti popolno darilo za praznike?
Praznični nakupi daril so lahko stresni in dragi. S pravim načrtovanjem in premišljenim pristopom lahko najdete popolno ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?