Nika v službi
|
Punce moje, hvala za prijetno druženje. Teta beta, hvala, ker si me uspela počakat, da smo si vsaj živjo v živo rekle. Lepo vas je bilo videti po daljšem času. Bravo za Janoša, Kaja pa je tudi poskušala narediti korak naprej, samo potem jo je polna plenička preveč vlekla k tlom. Benika, hvala za povabilo na dom in pizzo, Beniju pa res še enkrat prisrčna hvala za pozornost in darilce. Nika je čisto očarana nad ogrlico in je celo spat hotela z ribico. Zdaj sem ji obljubila, da jo bo počakala na polički v kopalnici poleg špangic in da ji jo bo jutri babi že zjutraj obesila okrog vratu. Sicer se za praznovanje RD - kolikor vem - nismo uspele zmeniti, smo pa vseeno dorekle poseben mejnik: prva sobota v mesecu, interval je na 3 mesece, je naš - ženski, babji dan oz. večer. Brez prestavljanja, brez sprememb, de facto, kdo pride, pride, kdor ne - pa drugič. Valla je predlagala, da bi se glede same lokacije za posamezno srečanje prilagajale glede na prijavljene udeleženke - večina odloča (npr. če bo več kandidatk z gorenjskega konca, bo kje na Gorenjskem, če bo več iz Lj in okolice, bo kje bližje Lj, ipd.). Imamo pa že takoj prvo izjemo in to kar zaradi mene (mea culpa, ampak smo res v toplicah na 1. soboto v septembru) - 1. ženski večer bo v soboto, 29. avgusta, na vrsti je bowling. V katerem bowling klubu bomo razgrajale, se domenimo, v igri je Tuš Kranj in Ljubljana (Arena ali Klub 300). Naslednje srečanje je 1. sobota v decembru, označite si jo na vaših koledarjih, rokovnikih... In zdaj grem rihtat slike s piknika - ker me res že vse priganjate z objavo.... Ajd, nočko!