|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
13.8.2009 21:18:26   
Nika v službi
Punce moje, hvala za prijetno druženje. Teta beta, hvala, ker si me uspela počakat, da smo si vsaj živjo v živo rekle. Lepo vas je bilo videti po daljšem času.

Bravo za Janoša, Kaja pa je tudi poskušala narediti korak naprej, samo potem jo je polna plenička preveč vlekla k tlom.user posted image

Benika, hvala za povabilo na dom in pizzo, Beniju pa res še enkrat prisrčna hvala za pozornost in darilce. Nika je čisto očarana nad ogrlico in je celo spat hotela z ribico. Zdaj sem ji obljubila, da jo bo počakala na polički v kopalnici poleg špangic in da ji jo bo jutri babi že zjutraj obesila okrog vratu.

Sicer se za praznovanje RD - kolikor vem - nismo uspele zmeniti, smo pa vseeno dorekle poseben mejnik: prva sobota v mesecu, interval je na 3 mesece, je naš - ženski, babji dan oz. večer. Brez prestavljanja, brez sprememb, de facto, kdo pride, pride, kdor ne - pa drugič. Valla je predlagala, da bi se glede same lokacije za posamezno srečanje prilagajale glede na prijavljene udeleženke - večina odloča (npr. če bo več kandidatk z gorenjskega konca, bo kje na Gorenjskem, če bo več iz Lj in okolice, bo kje bližje Lj, ipd.). Imamo pa že takoj prvo izjemo in to kar zaradi mene (mea culpa, ampak smo res v toplicah na 1. soboto v septembru) - 1. ženski večer bo v soboto, 29. avgusta, na vrsti je bowling. V katerem bowling klubu bomo razgrajale, se domenimo, v igri je Tuš Kranj in Ljubljana (Arena ali Klub 300). Naslednje srečanje je 1. sobota v decembru, označite si jo na vaših koledarjih, rokovnikih...

In zdaj grem rihtat slike s piknika - ker me res že vse priganjate z objavo.... Ajd, nočko!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
13.8.2009 21:27:27   
pety78
...poseben mejnik: prva sobota v mesecu, interval je na 3 mesece, je naš - ženski, babji dan oz. večer. Brez prestavljanja, brez sprememb, de facto, kdo pride, pride, kdor ne - pa drugič. Valla je predlagala, da bi se glede same lokacije za posamezno srečanje prilagajale glede na prijavljene udeleženke - večina odloča (npr. če bo več kandidatk z gorenjskega konca, bo kje na Gorenjskem, če bo več iz Lj in okolice, bo kje bližje Lj, ipd.). Imamo pa že takoj prvo izjemo in to kar zaradi mene (mea culpa, ampak smo res v toplicah na 1. soboto v septembru) - 1. ženski večer bo v soboto, 29. avgusta, na vrsti je bowling. V katerem bowling klubu bomo razgrajale, se domenimo, v igri je Tuš Kranj in Ljubljana (Arena ali Klub 300). Naslednje srečanje je 1. sobota v decembru, označite si jo na vaših koledarjih, rokovnikih...

Če si pa to ne zasluži boldano pa rdečo farbo, potem pa tud ne vem...user posted image
Bravo Nika, si pa ažurna. user posted image Sem glih hotela objavit novico. Pridna, pridna. Sedaj pa še samo slikce čakamo. user posted image

Torej, leeeeejdiiiiiiiiis naaaaaaaaaaaaaaaaaajt...vsaj 4x na let. Juhuhu!

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
13.8.2009 21:54:45   
Nika v službi
Pety, hvala za rdeče barvilo.user posted image Slikice se že nalagajo v album, ampak traja..... jih je precej, pa prav nič jih nisem obdelovala, ker nimam časa, volje. Torej, ko bo, dobite povabilo, če bo delovalo. Upam, da so zdaj albume končno porihtali.

Aja, voziček sem prodala, jutri verjetno naredim posel še s stolčkom, naprodaj ostaja tako samo še posteljica. Iha, pa bo spet za nekaj kavic.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
13.8.2009 22:57:05   
Nika v službi
No, piknik je že gor, zdaj pa nalagam še morje.... Ampak to bo verjetno trajalo še nadaljnjo uro.....

Nočko!

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 4729
14.8.2009 0:29:32   
benika
Teta beta, že 100 let nazaj sem ti poslala prošnjo za prijateljstvo na RR. Dej ti to prošnjo sprejmi, ker drugače ti ne morem poslat vabila za ogled mojih albumov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
   [Brisano sporočilo]
14.8.2009 9:21:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4731
   [Brisano sporočilo]
14.8.2009 9:21:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu teta beta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4732
   [Brisano sporočilo]
14.8.2009 9:41:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4733
14.8.2009 9:53:34   
Nika v službi
Valla, a pri vas imate pa samo 1 mesec? Pri nas sta max. 2 meseca za rezervacijo + če je daljša bolniška odsotnost, tudi daš vlogo in plačaš manj. No, tega še nisem uveljavljala (hvala Bogu!).

Ja, plenijo nas na vsakem koraku. Dokler bo pomanjkanje mest, si ne obetam ravno boljše situacije....

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 4734
   [Brisano sporočilo]
14.8.2009 21:59:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4735
14.8.2009 22:21:08   
Nika v službi
Prihodnji teden jaz na kakšno srečanje niti pomislit ne morem. Itak delam samo v ponedeljek in torek, potem pa imava s Tomažem spet malo dopusta. In če bo vse po sreči, jo SAMA mahneva na oddih na Pohorje, h. Bellevue. 2 noči naj bi se crkljala sama, 3. dan pa bi babi in dedi pripeljala Niko, ki bi potem ostala z nama še 1 noč. Skupaj 4 dni oddiha. Neskončno se že veselim, malo me skrbi zgolj ta Nikina "mami faza", ki jo preživljamo zadnje čase. Tudi oči ni več dober, samo mami, mami... Povezujem s tem, da jo je "vrgla" sprememba - selitev v njeno novo sobico... Upam, da se čimprej izboljša.

Nočko!

p.s. No? Ste si zdaj ogledale slike?

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 4736
15.8.2009 11:01:33   
pety78
Nika in benika, slikce so super! user posted image
Jaz sem tudi za brunarico.

Punce, sem v eni dilemi, a mi lahko prosim svetujete?

Včeraj sem razmišljala, v bistvu sem se že kar odločila (če bo izvedljivo, seveda), da bi šla na naslednjo porodniško, ko bo šel Vid v 1. razred. No, glede mojih genov (oče je bil dvojček) sem prepričana, da bosta v tretje 2. In ker bosta fantek in punčka imam že imeni, ki se skladata z Vidom in Kajo. To pa sta Vita in izpeljanka iz Kaje - Jaka (benika, če dovoliš). Jakob oz. Jaka je bil že izbira pri Vidu, tako da mi je še vedno všeč. No, glede na to, da bosta dvojčka ful ful pridna, lepo 3 ali več ur ležala v ležalniku ali pod multi gymom, da bosta res bolj kot ne jedla in spala, bom verjetno kar jaz pospremila Vida v šolo in Kajo v vrtec. Sedaj pa nastopi dilema...
Koga naj prvo oddam, Vida v šolo, ki je nekaj mestrov stan od bloka v DESNO smer, ali Kajo v vrtec, ki je nekaj metrov stan od bloka v LEVO smer?
Prosim, če mi pomagate z odločitvijo, kako bi ve rešile situacijo v mojem primeru.

Hvala

Neposredna povezava do sporočila: 4737
15.8.2009 11:25:03   
benika
Prosim, če mi pomagate z odločitvijo, kako bi ve rešile situacijo v mojem primeru.

Jah težka bo tale. Jaz ti predlagam takole....Med počitnicami pred vstopom v 1. razred naj si Vid najde prijateljčka, ki hodi vsaj v 5. razred. Tako bo ta prijateljček zjutraj pospremil Vida v šolo, če pa podpišeš še dovoljenje, pa lahko obadva fantka pospremita še Kajo v vrtec. Tako bodo otroci zadovoljni, ker bosta pa dvojčka tako pridna, pa ti tiste 3 ure izkoristiš za dodaten spanec.

Če ti pa to ne sede, pa se spomni na prometno desno pravilo. Tisti, ki zavija v desno ima prednost. Se pravi, Vid je prvi v šoli!

< Sporočilo je popravil benika -- 15.8.2009 11:26:42 >

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
15.8.2009 14:03:48   
pety78
Če ti pa to ne sede, pa se spomni na prometno desno pravilo. Tisti, ki zavija v desno ima prednost. Se pravi, Vid je prvi v šoli!

Hmmm, a ni pravilo desnega, da ima prednost tisti, ki je na tvoji desni, tudi če v levo zavija? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače si mi pa res zelo pomagala. Hvala. user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
15.8.2009 14:34:52   
benika
A je važn, kdo ma prednost??? Poanta je v tem, da ti lahko 3 ure dalj spiš!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
15.8.2009 19:39:51   
tažana
S čim se ti ubadaš pety user posted image . za 2 leti naprej user posted image

Grem slike gledat...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
16.8.2009 10:31:17   
pety78
Jutri ob devetih zjutraj grem v Ljubljano po Vida, mi ga dostavijo z morja. A je katera kandidatka za brunarco?Oziroma imate kako idejo kam se dati z otroki, razen živalskega vrta?

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
16.8.2009 11:30:43   
2ursae
pety, a veš, da se ti res še ne splača obremenjevat s tem - kaj pa, če boš imela dva fantka? user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
16.8.2009 20:59:39   
spelka12
Janoš čestitam za prve korake user posted image user posted image .
pety sem prebrala vprašanje. A ti se to zafrkavaš a resno? Ker jest sem skoraj počila od smeha.
nika pogledala slikce, prov luštni smo vsi skup. Sem pokazala dragiju in mu je kr malo žal, da ga ni bilo.
benika tud te slikce pogledala in ste vsi luštni. Sploh mali nečakci.

Moje dete se je odločilo, da bo brcalo samo še na dol user posted image  . Tko da boli, včasih preverim, če že kaka noga ne gleda ven. Špika nonstop in sem bila že v nizkem štartu, da spet zaženem panikouser posted image . Ponoč se pa vse samo še stopnjuje user posted image .
tažana a imaš čist omrtvičene? Obe? Jest sem imela desno od rame do komolca nekaj časa, ko sem samo na levem boku ležala. Boli ane? Kaj pa, če ležiš na hrbtu a tudi bolijo?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
17.8.2009 7:15:26   
pety78
pety sem prebrala vprašanje. A ti se to zafrkavaš a resno? Ker jest sem skoraj počila od smeha.

Hec? Ne, ne, resno sprašujem.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
17.8.2009 7:36:13   
Nika v službi
Valjda, da ima naša Pety sama resna vprašanja.user posted image user posted image user posted image

In kaj te je napeljalo na tako globokoumno zgodbo? Preveč časa, premalo sexa ali branje visokonakladnega čtiva?user posted image

Jaz bi rekla, da na prvi šolski dan pelje očka v šolo Vida, ti poskrbiš za Kajo, trojčice bodo pa itak mirno spale.

Lahko greste v Atlantis, mi smo bili včeraj in uživali.

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
17.8.2009 12:47:26   
tažana
Ojla!

Evo Katka spi jaz imam pa dobre 2 uri časa za... hm za kaj že, aja grem "kavč" peglat. user posted image Likala sem že zjutraj še 3 srajce so mi ostale, ampak bodo že počakale user posted image .

Slik si še nisem pogledala vseh, ker imam resnično težave z rokami pa že napišem precej težko. Da bi pa klikala "naprej" 15 minut pa ne gre.

špelka: mravljinčaste imam prste in dlani na obeh rokah ves dan. ponoči pa še boli ja! Ker ne čutim pstov sem ostala brez brez enega čutila user posted image . Ampak ne nič ne jamram, ker bo itak čez en mesec dobro user posted image . pa še hodim lahko naokrog user posted image user posted image .

Evo dost imam. kar po dve tipke skupaj pritiskam....user posted image čao bao

Neposredna povezava do sporočila: 4747
17.8.2009 15:49:43   
benika
Jaz bi rekla, da na prvi šolski dan pelje očka v šolo Vida, ti poskrbiš za Kajo, trojčice bodo pa itak mirno spale.

A dej no, se revi po moje sfuzla takojuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4748
17.8.2009 22:26:03   
Nika v službi
Dober večer!

Vidim, da je čas kislih kumaric, nič novičk.... če ne bi bilo Pety-jinih težkih dilem, bi bilo tule gor čisto zatišje. Kam je poniknila Pia?

No, pa naj jaz povem, kako smo preživeli vikend. V soboto smo peljali očetovega novega jeklenega lepotca na Brezje, ob 16:00 smo bili pri maši, potem pa smo nadaljevali pot na Bled na kremšnite in sprehod. Krasen dan je bil in prav žal nam je bilo, da nismo mogli še s kočijo okrog jezera. Je bila prevelika gneča in bi morali čakat, ura je bila že pol osmih in Nika je bila utrujena, tako da smo doživetje preložili na naslednji obisk.

Včerajšnji dan pa smo preživeli v Atlantisu, Nika je sama dala idejo zjutraj in ker nihče drug ni imel boljše, smo po zajtrku spakirali in se odpravili na plavanje.

Jutri imava s Tomažem zadnji delovni dan ta teden, v sredo po zajtrku jo mahneva na Pohorje. Babi in dedi pripeljeta Niko v petek zjutraj in potem ostanemo skupaj do sobote. Strašansko se veselim najinih uric v dvoje!!

In kako ste ostale preživele vikend?

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
18.8.2009 8:16:34   
pety78
Jutro!

Ampak res, Pio tudi jaz pogrešam. Glih predvčerajšnjim med tekom sem razmišljala o njej. Ja, med tekom, prav ste prebrale. user posted image Občasno hodiva s sosedo tečt, sedaj sva si pa zadali cilj en maraton...Tist 5 km, al pa mogoče 10. Kolk je pa Dm-ov tek dolg?
Sedaj recimo pretečeva cca 3 km brez premora. Kaj pravite, mam visoke cilje? Kaj pa 42 km?user posted image user posted image user posted image

Včeraj so mi dostavili Vida z morja, sva ga šli s Kajo iskati v Lj, potem smo jo mahnili še v živalski vrt, na kosilo v Koloseja, po ene sandalčke za Kajo v cicibana, nato pa kopat k tašči. Voda ima 30 stopinj!!! user posted image Tamala dva pa tolk not uživata, da kar vriskata. Drugače je pa res vročina za znort. Sploh v stanovanju, ko ni klime, mam skor 30 stopinj not.user posted image

No, a bo kaj s kakšnim srečanjem? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Kako kupiti popolno darilo za praznike?
Praznični nakupi daril so lahko stresni in dragi. S pravim načrtovanjem in premišljenim pristopom lahko najdete popolno ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?