Nika v službi
|
Ja, se strinjam, Adi je zakon. Pa Mlakar tudi. Pa še kdo. 2ursae, tudi jaz še nisem bowlala, tako da - neznanje ni opravičilo. Imaš še kakšen tehten razlog na zalogi? Špelka, pridi, ja, pa glej, da boš točna. 20:06 je tista ura! Zaradi mene lahko komot poješ vse razen ledene kave. Tažana, povej tvojemu ta malemu/ta mali, da naj se malo umiri. Pri nas pa dogaja na polno. Sem danes izvedela veselo novičko, da je naša soseda, Lukova mamica, noseča. Juhej, še ena nosečka! Jutri gremo k frizerju (no, midva s Tomažem, Nika bo za spremstvo), v petek se dobimo z mojo prijateljico Marijo in njenim Damijanom, da dorečemo logistiko poroke, v soboto bova z Niko na pohodu po štacunah (Tomaž bo pospravljal), saj morava kupiti darilo za Tobijo. V nedeljo smo namreč povabljeni na piknik. Prihodnji teden imam Francoze na obisku, v petek malce potiho planiram prost dan, da se v miru pripravim za oddih, pa po trgovinah bi malce šla pogledat, če bi kaj simpatičnega našla za poroko za oblečt, v soboto pa itak štartamo proti Podčetrtku. Na spisku opravkov imam še darilo za Saro, darilo za Klemna (Tomažev brat praznuje RD na isti dan, kot imava midva obletnico poroke), darilo za mladoporočenca, splanirat moram fešto za Nikin rojstni dan, pa njej kupit darilo.... ojej, ojej, ne vem, kako bomo preživeli tale september. Da ne omenim, da sem predvidoma od 20. - 26.09. v Nemčiji. Ole! Nočko!