|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo avgusta 2009
21.8.2009 9:17:55   
NATAŠA35
samantkauser posted image user posted image user posted image ....

isa kako?

pupsa, nisem bila še na pregledu, ga imam šele 02.09.

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 576
21.8.2009 9:41:30   
M_I_M_I28
srčekgirll, sem podobnega mnenja, ker sem tud sama zmetala denarja za teste. pa nikoli ni bil dovolj en negativen test. ne, kupila sem vedno 2 ali 3 in seveda vse zarabila v upanju, da bo vsaj eden pokazaluser posted image . zdaj pa sem bolj na easy. najbolj čudno od vsega pa je, da nimam ne znakov user posted image in ne zankov, ki bi kazali na user posted image . bom počakala s testi in uživala zadnje dni poletja.user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 577
21.8.2009 14:25:12   
dini
[pol moraš pa bit par krat fajn razočarana, da boš potem fajn jezna in boš poslala vse v *****.... verjemi potem te ne bo niti prijelo, da bi delala test...
[/quote]

SE PODPIŠEM

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 578
21.8.2009 15:42:23   
pepca35
Grozna sem. Delam ga, če ga imam doma. Kadar ga nimam, se da do dneva m zdržati. Torej, naredila test (bc). Čez deset minut je bila rahla, rahla črtica, vidna le pod določenim kotom. Verjetno ni nič, ker so baje tele rahle (čeprav nimam izkušenj z njimi) značilne za bc. Lahko pa, da imam privide :)
No, zdaj sem pa kul in bom mirno čakala m ali .

Madona, po dveh letih čakanja, ss- ju in ponovno več kot pol leta čakanja mi po ustavi pripada en mulc. Se vam ne zdi? 

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 579
21.8.2009 19:47:08   
katrin30
pepca35 jst sem ista. Kolkor testov mam tolko jih nardim. Ta mesec sem začuda samo enega in sem že sama zmagovalka (bil je sicer negativen, ampak vseeno). Po moje sem že tako naveličana čakanja, da mislim da kar ne bo nič. Ta mesec je eno leto kar se trudiva, naslednji mesec naj bi šla po napotnico za nadalnje preglede, pa sploh ne vem če bi šla, ker se mi zdi da mi je ravno ta mesec končno sprejela pač dejstvo da ne moreva imeti otrok. Nisem obupala, sploh ne, sam sprijaznila sem se in sem prov pomirjena in prvič po pol leta nisem bila slabe volje, ko sem dobila menstruacijo. Nekako je potrebno živet s tem kar imaš in ne non stop hlastat po nečem z mislijo jo ko bom pa noseča...

(odgovor članu pepca35)
Neposredna povezava do sporočila: 580
21.8.2009 20:20:06   
samantka
Hejla punce!
Jaz mislim, da je to življenje včasih preveč krivično, kajti tiste, ki sii ne želijo otrok, jih imajo ali pa gredo delat splav, me pa ko bi rade, pa jih ne moremo. A je to pošteno?
Ampak kaj hočemo, takšno je življenje!

Zdaj pa moje vprašanje, totalno sem zmedena. Včeraj čez dan mi je test FS pokazal user posted image in res obe dobro vidni, res! Zvečer sem naredila še enega, pa mi je pokazal le senco, pa sem danes šla še po eno škatlico in ga naredila sedaj zvečer in je točno tako kot da je negativen! Je to možno? Dajte mi kak nasvet! Zakaj sploh delamo te teste, če lažejo!!!
Aja, danes me je ful bolelo, krči, pa zdi se mi tak minimalen roza izcedek. Kaj mislite??? Sem čisto žalostna, pol ne bo dojenčka?

(odgovor članu katrin30)
Neposredna povezava do sporočila: 581
21.8.2009 21:14:29   
pepca35
Koliko pa ti zamuja?

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 582
21.8.2009 21:50:51   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: samantka

Hejla punce!
Jaz mislim, da je to življenje včasih preveč krivično, kajti tiste, ki sii ne želijo otrok, jih imajo ali pa gredo delat splav, me pa ko bi rade, pa jih ne moremo. A je to pošteno?

Zdaj pa moje vprašanje, totalno sem zmedena. Včeraj čez dan mi je test FS pokazal user posted image in res obe dobro vidni, res! Zvečer sem naredila še enega, pa mi je pokazal le senco, pa sem danes šla še po eno škatlico in ga naredila sedaj zvečer in je točno tako kot da je negativen! Je to možno? Dajte mi kak nasvet! Zakaj sploh delamo te teste, če lažejo!!!
Aja, danes me je ful bolelo, krči, pa zdi se mi tak minimalen roza izcedek. Kaj mislite??? Sem čisto žalostna, pol ne bo dojenčka?

Počakaj še par dni. Pa naredi CB.

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 583
21.8.2009 21:52:37   
Anonimen
Moj nasvet: to se naredi zjutraj.,..prvi urin,,pa bo točno!

(odgovor članu tecnobica)
  Neposredna povezava do sporočila: 584
21.8.2009 22:23:35   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Moj nasvet: to se naredi zjutraj.,..prvi urin,,pa bo točno!

se podpišem...sploh pri zgodnji nosečnosti... prvi urin na tešče....pa ne fs....pa počakaj vsaj 2 dni, pa potem naredi...

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 585
22.8.2009 7:45:14   
samantka
Hej!
Očitno sem res preveč neučakana. Stvar je taka, prvega sem naredila čez dan in tam se res vidi. Sem naredila še potem dva FS (drugega pozno zvečer nisem dobila) in na teh dveh je le senca. Vidim jo tudi brez luči, samo me to ne prepriča. Bom res zdaj počakala par dni in probala odmisliti. Hvala punce, da ste tak fajn.
Aja, menstruacijo imam neredno, tak da mi lahko zamuja sedaj dva dni ali celo nobenegauser posted image .

Ve morda katera, kako hitro narašča ta hormon. Nekje sem namreč prebrala, da CB najkasneje zazna ta hormon, ker je najmanj občutljiv. Bo to držalo?

Kako pa ste kaj ostale, kaj novega???

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 586
22.8.2009 10:14:34   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: katrin30

pepca35 jst sem ista. Kolkor testov mam tolko jih nardim. Ta mesec sem začuda samo enega in sem že sama zmagovalka (bil je sicer negativen, ampak vseeno). Po moje sem že tako naveličana čakanja, da mislim da kar ne bo nič. Ta mesec je eno leto kar se trudiva, naslednji mesec naj bi šla po napotnico za nadalnje preglede, pa sploh ne vem če bi šla, ker se mi zdi da mi je ravno ta mesec končno sprejela pač dejstvo da ne moreva imeti otrok. Nisem obupala, sploh ne, sam sprijaznila sem se in sem prov pomirjena in prvič po pol leta nisem bila slabe volje, ko sem dobila menstruacijo. Nekako je potrebno živet s tem kar imaš in ne non stop hlastat po nečem z mislijo jo ko bom pa noseča...

Joj enako sem jaz razmišljala...potem pa nama je v naslednjem mesecu ratalo sinka nardit....user posted image

Zato se sedaj tudi ne predam...čeprav je že 18. krog....september pa bo moj...ni hudič....

Lije pa z mene kot iz škafa...šment...ampak saj bo tudi to mim...user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu katrin30)
Neposredna povezava do sporočila: 587
22.8.2009 10:20:12   
isabeaux

Hejla punce!

Žal ti o fs duo nimam kaj lepega za povedat....tudi meni vedno na dan m ali en dan prej pokaže user posted image  pol se pa vsipa user posted image  tako da jih ne kupujem več....

Bi pa naj bil test, ki reagira na neke druge hormone tik pred m...in je zato user posted image  ...tako da upam sicer  da pa boš user posted image  čeprav ti ne morem res nič vzpodbudnega reč...žaluser posted image

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 588
22.8.2009 10:20:38   
Arual
Hey.
Moja tečka se je prikazala že pred nekaj dnevi, tako da smo zopet v akciji za september.

Držim pesti, da bo čimveč user posted image .

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu kallia)
Neposredna povezava do sporočila: 589
22.8.2009 10:24:04   
isabeaux

Hej!
Očitno sem res preveč neučakana. Stvar je taka, prvega sem naredila čez dan in tam se res vidi. Sem naredila še potem dva FS (drugega pozno zvečer nisem dobila) in na teh dveh je le senca. Vidim jo tudi brez luči, samo me to ne prepriča. Bom res zdaj počakala par dni in probala odmisliti. Hvala punce, da ste tak fajn.
Aja, menstruacijo imam neredno, tak da mi lahko zamuja sedaj dva dni ali celo nobenegauser posted image .

Ve morda katera, kako hitro narašča ta hormon. Nekje sem namreč prebrala, da CB najkasneje zazna ta hormon, ker je najmanj občutljiv. Bo to držalo?

Kako pa ste kaj ostale, kaj novega???

cb zazna šele 50 enot beta hcg - ja....in je najmanj občutljiv...najbolj občutljiv je bc mini ki zazna 10 enot beta hcg - ja..

fs duo bi pa naj zaznal 20 enot ...zato men ni bilo nikoli jasno zakaj mi bc mini pokaže - fs duo pa + na istem urinu...torej fs duo laže...tako se je vsaj pri meni pokazalo....

Beta hcg narašna na 2 - 3 dni...

tule je pa še tabela...kako bi naj naraščal....

3 teden 5 -50 enot
4 teden 3 - 426 enot
5 teden 19 - 7,340 enot
6 teden 1,080 - 56,500 enot
Pa upam da sem bila v pomoč...user posted image

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 22.8.2009 10:28:11 >

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 590
22.8.2009 11:01:07   
samantka
Hi!
Res vam hvala za pomoč, kako ste ve fajn. Samo jaz pa imam še kar nekaj upanja, ker mislim, da če na vseh 4 vidim senčko, no na enem fajn črtico bi pa skoro moglo biti. Da bi se pri vseh zmotilo??? Pol jih pa naj raje kar ukinejo, če bi lahko tako lagali, ker preveč na psiho tolče. Mislim, da bo čez nekaj dni že vse jasno.

Pa kje se dobijo ti BC mini, včasih so jih imeli v dm-u, jaz jih nikjer več ne najdemuser posted image Pa tudi v Mullerju so same neke druge firme!! Se mi zdi kot da so šli s prodajeuser posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 591
22.8.2009 11:21:59   
mojca345

Hi!
Res vam hvala za pomoč, kako ste ve fajn. Samo jaz pa imam še kar nekaj upanja, ker mislim, da če na vseh 4 vidim senčko, no na enem fajn črtico bi pa skoro moglo biti. Da bi se pri vseh zmotilo??? Pol jih pa naj raje kar ukinejo, če bi lahko tako lagali, ker preveč na psiho tolče. Mislim, da bo čez nekaj dni že vse jasno.

Pa kje se dobijo ti BC mini, včasih so jih imeli v dm-u, jaz jih nikjer več ne najdemuser posted image Pa tudi v Mullerju so same neke druge firme!! Se mi zdi kot da so šli s prodajeuser posted image

lekarna....drgač pa priporčam CB, bo bolj ziher...

držim PESTI !

Mene pa že kaki teden ali več prav zvija, v smislu, da imam drisko...Mislim trebuh me ne boli, sam en dan mi je bilo ful slabo počutje tko, da sem cel dan počivala ( selila sva se ), in sem jo dobila, drisko mislim. pa še slabo mi je bilo. pa sem vzela oglje, pa mi je bilo boljše. ampak še vedno imam tak čuden drekec. mogoče k tok pijem ali kaj...ma ne vem... mam pa že cel mesec feeling, da bo user posted image . pa 2 krat se mi je zdel po seksu, da bi to lahko bilo to. sploh ta drugič, k sva na 24 dan. ker imam daljše cikle, pr men očitno ne funkcionira tist 14 do 19 dan. ker koker sva do zdej slončakala, koker naju je prijel, je bilo to okol teh dni ( 14 do 19 dni ). drgač pa ne štejem več ni. to so samo oapzovanja...prej sva tudi kao na O dan in ne vem kaj še vse, pa ni bilo nič.

Bom vidla, kako bo.

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 592
22.8.2009 13:27:24   
ljupka
Jas sem tudi delala FS in je bila črtica,pa nisem verjela sem delala še 4 v razmaku 1 dneva vse so pokazale črtico,ker sem imela iscetke sem šla h G in mi je rekla da se vidi gestacijska vrečka,je še prezgodaj za kaj več!Me je naročila na kontrolo čez 4 tedne!Iscetki so se hvala bogu nehali in upam da bo OK.

Ker če so ti vsi 4 pokazali črtico se vsi nebi smeli zmotit,pri meni se niso,če hočeš bit sigurna pa pejt še po CB!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 593
22.8.2009 14:32:04   
samantka
Joj ljupka, ne vem več kaj naj si mislim, so ti izcedki tko roza, sicer minimalni. Danes sem že jokala, ker se že veseliš, ko najprej zagledaš user posted image , pol pa taki dvomi. Pa zakaj bi se naj sploh ti izcedki naredili? Pa razmišljala sem, če bo CB sploh pokazal, glede na to da FS pokaže manjšo vsebnost hormona user posted image in slednji mi je pokazal le rahlo črtico.
Zaradi tega roza izcedka pa se bojim, da bo vse šlo!!! Ali pa sploh nič ni user posted image . Ne vem! Samo čakam lahkouser posted image

Ljubka a si user posted image ? kako dolgo? user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 594
22.8.2009 15:13:13   
ljupka
Ja sem user posted image po zadnji menstruaciji 7T IN 4 D!A ker imam dolge cikle 40 dni vem gdaj sem imela O!Tako da je šele 22 dni to je 3T in 1 DAN!
Čez tri tedne bom šla k svoji G na pregled ,ker prvič sem bila pri nadomestni,ker je bila moja na dopustu,pa mi bo natančno povedala!
user posted image sva samo 3x zato nemorem veliko zgrešit to je bilo 27,29,31.7. in to zjutraj,zgleda da je to pomagalo!user posted image user posted image user posted image

Ja pa še to imela sem tudi izcetke preden sem delala test in en teden po tem ,zato sem šla h G ,zdaj sem na bolniški!Izcetkov za enkrat ni več,me je pa tudi strah!

< Sporočilo je popravil ljupka -- 22.8.2009 15:15:35 >

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 595
22.8.2009 15:23:39   
zebra
Pozdravljene.... Delamo že zelo dolgo na bebici, ampak nam ne uspe. Sicer imam kar naprej teste pozitivne, pa potem ninnič iz tega.user posted image  Moja ginekologinja pravi, da je vse ok in da ni nikjer zadržkov, zato mi je toliko manj jasno zakaj ne rata. Sem pa sedaj 7. krog po histeroskopski operaciji pregrade. Drugače pa 19. krog. no sicer pa se tudi jaz selim v september. 

A se še kateri to dogaja, da so testi + potem pa priteče rdečka?user posted image

< Sporočilo je popravil zebra -- 22.8.2009 15:38:43 >

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 596
22.8.2009 15:26:56   
Kliki
Evo pa je tudi moja prišlauser posted image . Upam v nov boj in mogoče pa rata.
Srečno vsem ki še čakate kaj bo prinesel mesec.user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 597
22.8.2009 15:40:20   
ljupka
Zebra en mesec sem spremljala tvojo zgodbo ko so bili testi pozitivni videla v tvojem albumu,potem se ti je vlilo!
Bilo mi je hudo zate!user posted image user posted image user posted image
Kakor spremlam zgodbe tle na RR vidim,da na žalost nisi edina,zakaj se to dogaja nevem!Vem pa to ,da se to nebi smelo dogajat in če test zazna še kakšen hormon bi kot opozorilo moralo gor pisat!
Hudo je ko bereš kako dolgo se eni borijo za otročka,negdo drug ,ki ga ne želi ga pa dobi !Ene delajo 10x na leto splav in to ni opravičljivo to je malomarnost  in človek brez srca!
Država bi rada visoko rodnost zakaj tle kaj ne naredijo,lažji in hitrejši dostop ,do zdravljenj,in vseh posegov,zastonj tudi če dle poskušaš ,ali pa tudi v tujini!In ne nazadnje olajšat posvojitev ,mogoče bi bilo manj splavov!
Od moje prijateljice stric in teta sta porabila 10 let za posvojitev otroka v sloveniji!user posted image
Se opravičujem,ker spet nakladam ampah mi je hudo za vas ,ki se tako borite,zame ste herojke in vaši partnerji! Želim,da vam tudi rata,ker si to zaslužite!

(odgovor članu zebra)
Neposredna povezava do sporočila: 598
22.8.2009 15:48:24   
samantka
Joj ljupka, upam da je res kar praviš! Si imela mogoče tudi kakšne krče? Jaz jih imam, ampak kar hitro popustijo in niso tako dolgi kot pred menstruacijo. Pa bradavičke me malo bolijo. Jaz ponavljam test v začetku novega tedna, pa bom probala dobiti kakšnega, ki pokaže že nizko vsebnost hormonov user posted image . Res upam, da nama je uspelo, ker mi to počasi najeda živce. Sem pa zelo vesela zate, vem da si se kar trudila, kolikor se spomnim.

Zebra, moje izkušnje glede testov so take, da odkar delava na user posted image mi ni nikoli pokazalo pozitivno, niti enkrat, pa sem delala ali FS ali CB. Ta mesec mi je prvič pokazal FS pozitivno, sedaj pa še nisem stoprocentna, ker sem naredila 4 teste, prvi močni črtici, ostali 3-je pa vidne črtice, a precej švoh. Res senčke, a se vidijo tudi v temnem kotu sobe user posted image . Tak da ponavljam drug teden, čeprav nekatere pravijo, da se tudi to dogaja. Samo jaz vseeno upam, da so zanesljivi. Če ne je brezveze, da jih sploh delamo in zapravljamo po nepotrebnem. Pol je bolje, da ni dva ali tri cikle menstruacije pa h ginekologu. Samo katera pa zdrži, jaz že ne.
Stiskam pesti za vse, ki smo v dilemi in za vse, ki si želite user posted image .
LP

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 599
22.8.2009 15:53:06   
ljupka
Pejt potem v lekarno imajo enega v roza škatli ,ki pokaže 10 tistega hormona!
A v Mulerju baje pokaže pravilno že pred pradvideno M!

Ja pa še to ,krčev glih ne me pa boli spodnji del trebuha in to kr močno!

< Sporočilo je popravil ljupka -- 22.8.2009 15:54:10 >

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?