|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo avgusta 2009
24.8.2009 12:45:17   
dini
Ojla punce, ne bom nč spraševala kako ste, ker je sama žalostuser posted image user posted image al so pršle user posted image al pa testi ****user posted image user posted image , jst sm nehala učeraj s tabletami zdej pa čakam en teden nauser posted image upam da je ne bouser posted image

Vsem novim user posted image pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in ful ful držim pesti za vse ki še čakate na user posted image user posted image

Jst grem jutri h zdravnici, ker me dostkrat glava boli pa lasje izpadajo, upam da nimam še kakega rakauser posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 626
24.8.2009 13:07:38   
nincy29
hey..
kako ste kaj?mi smo učiri še 1 test naredili in to zvečer..po 10 sekundah se mi je pojavu rezultat ki je v mojem albumu user posted image user posted image
je tako lepo videt takoo močan plusek..komaj čakam 16.9 da prvič mojo pikico vidim pa slišim :)

< Sporočilo je popravil nincy29 -- 24.8.2009 13:08:35 >

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 627
24.8.2009 13:26:39   
kallia
Nincy29 user posted image user posted image user posted image
Nič še nisem brala za nazaj upam da je še kakšna nosečka.

No, moja M bi mogla priti danes ali najkasneje jutri. Danes o njej ni ne duha ne sluha. Bom pa še kakšen dan počakala s testom, saj imam vseeno občutek, da bo le prišla.

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 628
24.8.2009 15:00:46   
samantka
Hi punce!!!

Ene vesele, druge manj, ene pa v dilemi. Katastrofa. Mislim, da me lahko obarvate kar modro.
Najprej test pokaže pozitivno, nato trikrat senca, danes pa jasno negativen user posted image Ali se moji hormoni igrajo z mano, ali pa je dejstvo, da je test pokazal lažno. Situacija je taka, da ne kupim več nobenega testa!!! Zdaj mi je pa že škoda denarja za to, da ne izvem nič!!!
Mislim, da mi sonček ni namenjen user posted image . Hvala vsem, ki ste bile tak dobre in ste z mano delile živčke. Sedaj se pa grem umirit!

Kaj mi lahko katera pove, zakaj nam npr. ne pripada pregled še preden se odločiš za otroka? Bi vsaj vedel, pri čem človek je, če ga lahko ima ali ne! Ne pa da se moram celo leto cmerit, ko sem vedno znova razočarana! Mislim, da bi s tem veliko prihranili na psihi! Se katera strinja???
Lp!

(odgovor članu kallia)
Neposredna povezava do sporočila: 629
24.8.2009 15:19:13   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Men je pa danes bazalna temperatura ful padla, tako da bo verjetno user posted image prišla user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  se pravi, se laparo ne boš mogla izognitiuser posted image  user posted image user posted image
kdaj jo pa imaš?

moja user posted image  se tudi počasi poslavlja. še eno dočakam, potem pa tudi na laparo.

Ma ne vem, kako bo naredu. Ker naj bi bla takoj po user posted image in takrat sem računala na 5.9. da bo pršla, zdaj je pa mal prehitela. Ko se vlije, ga pokličem pa vprašam.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 630
24.8.2009 16:32:03   
Buska
moja user posted image je prisla danes s 15 dnevno zamudo (41 dan) .... tko, da gremo v nove boje
drzim pa pesti za vse, ki se cakate + 

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 631
24.8.2009 19:03:56   
isabeaux
Živjo punce...joj samantka...pol je pr teb tko kt pr men...jaz sem se odločila, da si ne kupim nikoli več fs duo - ta...ker laže...user posted image

Ja pr men user posted image  lije tko da je joj...pa saj bo...gremo v september torej v 18. krog...2. krog klomifena...čeprav se mi zdi brezvezen...ker vem, da o mam...če pa so res jajčke potem tudi boljše...da se ok delijo...tako je men g. povedala potem pa ne vem zakaj ni 1. krog uspelo...no ok...vztrajna sem tko da bo že....enkrat....

Dini upam da user posted image  je ne bo....samantka...drži se...pa bomo septembra...user posted image ...bote videle vse...user posted image  sam ne obupat...pa bo...

Ninchy 29 ...čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce moram pa vam povedat tole...poskusite zmeraj ko je 1 test + še druge...pa ne iste znamke...ker pri meni  če bote pogledale malo nazaj...je samo fs duo bil + bc mini pa ne...na isti dan....no razen ko sem imela ss...potem je bil pa tudi cb + ...ampak to ne šteje...a ne...

če pa je isti dan en + drugi - ...pa neki ne štima....

Lepo bodite...in vse ki še čakate na user posted image  držim pestke za vasuser posted image user posted image

čav

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 632
24.8.2009 19:30:53   
nincy29

IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

Živjo punce...joj samantka...pol je pr teb tko kt pr men...jaz sem se odločila, da si ne kupim nikoli več fs duo - ta...ker laže...user posted image

Ja pr men user posted image  lije tko da je joj...pa saj bo...gremo v september torej v 18. krog...2. krog klomifena...čeprav se mi zdi brezvezen...ker vem, da o mam...če pa so res jajčke potem tudi boljše...da se ok delijo...tako je men g. povedala potem pa ne vem zakaj ni 1. krog uspelo...no ok...vztrajna sem tko da bo že....enkrat....

Dini upam da user posted image  je ne bo....samantka...drži se...pa bomo septembra...user posted image ...bote videle vse...user posted image  sam ne obupat...pa bo...

Ninchy 29 ...čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce moram pa vam povedat tole...poskusite zmeraj ko je 1 test + še druge...pa ne iste znamke...ker pri meni  če bote pogledale malo nazaj...je samo fs duo bil + bc mini pa ne...na isti dan....no razen ko sem imela ss...potem je bil pa tudi cb + ...ampak to ne šteje...a ne...

če pa je isti dan en + drugi - ...pa neki ne štima....

Lepo bodite...in vse ki še čakate na user posted image  držim pestke za vasuser posted image user posted image

čav

jaz sem prejšni ponedeljek delala bc mini in potem v sredo fs in še enkrat bc,učiri pa fs duo...usi 4 so mi pokazali pozitivno..sem pa enakega mnenja da naj se 2 različna testa naredi

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 633
24.8.2009 23:18:21   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: samantka

Hi punce!!!

Ene vesele, druge manj, ene pa v dilemi. Katastrofa. Mislim, da me lahko obarvate kar modro.
Najprej test pokaže pozitivno, nato trikrat senca, danes pa jasno negativen user posted image Ali se moji hormoni igrajo z mano, ali pa je dejstvo, da je test pokazal lažno. Situacija je taka, da ne kupim več nobenega testa!!! Zdaj mi je pa že škoda denarja za to, da ne izvem nič!!!
Mislim, da mi sonček ni namenjen user posted image . Hvala vsem, ki ste bile tak dobre in ste z mano delile živčke. Sedaj se pa grem umirit!

Kaj mi lahko katera pove, zakaj nam npr. ne pripada pregled še preden se odločiš za otroka? Bi vsaj vedel, pri čem človek je, če ga lahko ima ali ne! Ne pa da se moram celo leto cmerit, ko sem vedno znova razočarana! Mislim, da bi s tem veliko prihranili na psihi! Se katera strinja???
Lp!

zakaj pa ne greš na plačniški ultrazvok ?  delaj še kaki drugi test. pa če bo un minus, pol je res minus.... drugače pa ene tudi imajo normalno M, pa so nosečke....

jest še kr mislim, da je pr teb neki na tem...držim pestke

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 634
25.8.2009 8:38:14   
5ra8
Moje tečke še tud kar ni.
Zdej je en teden odkar sem delala test, en je bil +, drugi pa -

Malo še počakam, potem pa spet naredim, edin če me user posted image  prej ne prehiti.

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 635
25.8.2009 9:05:45   
kago
Samantka: jaz sem sla na pregled, pa sem rekla G., da sva se odločila za otročička, pa me je naročila še na UZ, da pogleda če so kakšni zadržki... pa je rekla, nej probava, če ne bo šlo, bomo pa potem ukrepali :D

Nekako sem šla samo s tem razlogom na pregled (no, itak je dobro hodit na redne preglede) ...

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 636
25.8.2009 9:15:56   
kallia
M je prišla točno kot urca user posted image
Šibava v naslednji krog.

Držim pesti za tiste, ki prav tako čakate, da nam čimprej uspe.

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 637
25.8.2009 9:20:05   
tecnobica
Hm, zanimivo. Včeraj je bil samo en izcedek, danes zjutraj temperatura spet visoka, menstre nikjer. Včeraj so me špikali jajčnki, nemesto da bi me bolelo v predelu maternice, kot ponavad boli pred menstro. Čudno tole.

(odgovor članu kallia)
Neposredna povezava do sporočila: 638
25.8.2009 9:27:26   
milabe
hellow
no spetuser posted image ... Nimam sreče. Že od sobote se najavlja, sem sprva mislila, da je vgnezditvena krvavitev, seveda ne traja 3 dni, in očitno bo user posted image ... mislim da se bo jutri vlilo.
user posted image user posted image user posted image  itak se mi sanja o nosečnicah itd, poleg tega so vseee noseče samo jaz ne ;)

Imam pa v septembru pregled (letni zaradi brisa) in bom malo omenila in pojamrala G.

vsem user posted image  čestitaaaaaaaaaaaam!!!!!

lp, šibam v september

Neposredna povezava do sporočila: 639
25.8.2009 9:33:33   
ursa30

Hm, zanimivo. Včeraj je bil samo en izcedek, danes zjutraj temperatura spet visoka, menstre nikjer. Včeraj so me špikali jajčnki, nemesto da bi me bolelo v predelu maternice, kot ponavad boli pred menstro. Čudno tole.

potem ti še ostane upanje..upam da je ratalo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 640
25.8.2009 9:51:13   
samantka
IZVIRNO SPOROČILO: kago

Samantka: jaz sem sla na pregled, pa sem rekla G., da sva se odločila za otročička, pa me je naročila še na UZ, da pogleda če so kakšni zadržki... pa je rekla, nej probava, če ne bo šlo, bomo pa potem ukrepali :D

Nekako sem šla samo s tem razlogom na pregled (no, itak je dobro hodit na redne preglede) ...

Sem bila zadnjič na pregledu in so me po hitrem postopku odpravili. Mislim, da bom morala biti malo bolj tečna. Sicer pa se mi je menstruacija danes vlila. Imam pa take bolečine, da ne morem niti hoditi, gre mi na bruhanje in boli me vse v noge. Ne vem, kaj meni to nagaja. Vsaki mesec me tale user posted image boli bolj. Kaj vas tudi tako zeeeeeeeeelo boliuser posted image ??? Nikoli me ni tako bolelo. Tako da je sigurno nekaj narobe ali kaj ve mislite??? Pa zanosim tudi ne, glede na to da sva drugače oba zdrava. Čaka me dva dni v postelji in to hudega zvijanja, tile lekadoli pa nič ne pomagajo. Kaj naj naredim, če tako boooli???

Kago ali lahko zahtevam na podlagi tega ultrazvok???

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 641
25.8.2009 9:52:40   
samantka
Aja pa še potrdilo, da test FS laže. Dokaz si lahko ogledate v mojem albumu, drug dokaz pa je danes moja nenormalno booooooleča menstruacija.
Punce, vso srečo!!!

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 642
25.8.2009 9:57:19   
Anonimen
Aja pa še potrdilo, da test FS laže. Dokaz si lahko ogledate v mojem albumu, drug dokaz pa je danes moja nenormalno booooooleča menstruacija.
Punce, vso srečo!!!

(odgovor članu samantka)
  Neposredna povezava do sporočila: 643
25.8.2009 9:57:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce, vso srečo!!!

pardon, podvajanju.

po mojem ne laže, ampak si imela zgodnji splav. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 644
25.8.2009 10:03:46   
mica77
Živjo Bejbe!

Hja sem jo tud jest pričakala....nimam kej...ampak zdaj smo v boju s klomifenom. tako da upam da bom imela ovulacijo (zelo čudno je, ko ti povejo da nimaš ovulacij ali zelo slabe (?)). No ampak to smo rešili. Tako da zdaj z dragim zelo pridnouser posted image ... Pa danes na pregledu verjamem v najboljše.

Sem prišla tudi do zaključka:  če je FS zadnji test na svetu, GA NE KUPIM!!!, rajši počakam teden in naredim CB ali 9 mesecev in bom 100% v rezultat.

No bejbe objemčke in koš pikapolonic vsem ter čestitke novim nosečkam. hvala tistim, ki se kdaj spomnite name...

Tolko od mene, držim pesti za vse nosečke, imate še en teden da se razkrijete pred jesenjo...drugače se pa srečamo na temi II septembra in Majčice 2010!

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 645
25.8.2009 10:25:28   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: samantka

IZVIRNO SPOROČILO: kago

Sem bila zadnjič na pregledu in so me po hitrem postopku odpravili. Mislim, da bom morala biti malo bolj tečna. Sicer pa se mi je menstruacija danes vlila. Imam pa take bolečine, da ne morem niti hoditi, gre mi na bruhanje in boli me vse v noge. Ne vem, kaj meni to nagaja. Vsaki mesec me tale user posted image boli bolj. Kaj vas tudi tako zeeeeeeeeelo boliuser posted image ??? Nikoli me ni tako bolelo. Tako da je sigurno nekaj narobe ali kaj ve mislite??? Pa zanosim tudi ne, glede na to da sva drugače oba zdrava. Čaka me dva dni v postelji in to hudega zvijanja, tile lekadoli pa nič ne pomagajo. Kaj naj naredim, če tako boooli???

Kago ali lahko zahtevam na podlagi tega ultrazvok???

tudi meni se s telesom kar naprej nekaj dogaja odkar se trudiva...mi gre včasih ful na živce in sem ful jezna... mogoče je res bil zgodnji splav. pa fs zazna mini nosečnost...stran od fs-ja...res... sej se boš pobrala čez čas....forum te tudi lahko zasužnji....par dni, da ne bi mislila in govorila skoz na/o user posted image  bi ti sam koristil....verjemi, preverjeno....

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 646
25.8.2009 10:41:45   
samantka
kaj mi lahko katera opiše, kako se izloči sluz, ko gre za ss?? Ob hudih bolečinah, sem že mislila, da bom mogla do ginekologinje, se mi je izločila taka bela prozorna sluz, ista kot beljak in tudi velika za en beljak, vendar nisem prav videla zakaj je šlo, ker je bilo polno krvi. Je pa bilo vidno, saj uporabljam lunettko in je bilo to danes prvič v življenju.
Je nujno h G, ali sem lahko kar doma??? Zdaj so se celo krči malo umirili.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 647
25.8.2009 11:35:24   
mica77
Draga Samantka!

Bejž h ginekologu! Takoj! Ugibanja a je bil zgodnji ss ali ne ne pomagajo. Boš vsaj prepričana da je s teboj vse v redu.Če bi vsi vse vedeli na vseh forumih bi bili dohtarji brez dela.

Tako da takoj poklič, povej kako in kaj je. Pa ne glede na to kako zelo te boli ali te zadnjo uro sploh ne boli.

Pomembno je, da ugotovijo ali je nosečnost bila ali ne tudi zaradi tvojih nadaljnih nosečnostih ali če se boš znašla pred nadaljnimi preizkavami je zeloooooo pomembno ali si že bila noseča (torej zmožna zanosit) ne glede na to ali si ali ne rodila.

Pozdrav od stare borke z najboljšimi željami user posted image , Mica

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 648
25.8.2009 11:38:00   
kago

samantka: jah jest malo pojamram pa grem na UZ, ga niti nisem zahtevala sama, amapk me je ona dala, čeprav imam vsaj en UZ na leto, da vemo da je vse ok user posted image tako da sem ful zadovolna z mojo G. Pa npr. ko nimam redni user posted image mi je dala spet en UZ maja, pa je rekla, da bi rada še mal počakala predn gremo naprej v akcijo, ker sem dovolj mlada in zdrava... ampak se čez poletje ni uredilo, tako da moram spet na UZ... pa vsakič ko sem na Uzju kar mal pojamram, da me kaj boli, pa da je blo to čudno, pa ono čudno... pa me zmeri pol pregleda... sicer UZ traja nekaj časa, ampak grem pa mirno spat.

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 649
25.8.2009 13:56:51   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

potem ti še ostane upanje..upam da je ratalo user posted image user posted image

Ni upanja. Takoj ko sem napisala, me je začelo šravfat, pol ure kasneje je pritekla. Mi je pa čudno tole s temperaturo danes user posted image

Jutri kličem dohtarja, ki naj bi me operiral, kaj bo z operacijo, ker je prišla 10 dni prej, kot sva se menila.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?