|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo avgusta 2009
19.8.2009 17:09:19   
*zabica*
Ja totalko mava, ceprov smo se zdej odlocl da bomo vseen poravil avto...fora je v tem, da sva se zaletela v en traktor ki je bil neregistriran in so vsi stroski najini (krivda je kao deljena), torej ne dobiva nic od zavrovalnice ker enostavno ni zavarovanja....Sej jest tud pravim j**** pleh, sva mela kr mal sreco v nesreci, sam vseen je pa pogojeno z dolocenimi stroski. In ce denarja ni, je  kriza, sploh ce si odvisen od avta....

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 551
19.8.2009 17:46:57   
M_I_M_I28
Pozdravček vsem!
Sem čisto nova na forumu in niti ne vem dobro, kako funkcionira. Velikokrat sem samo spremljala in brala vaše zgodbe, sedaj pa sem se odločila, da se tud aktivno vključim, sploh, ker sem ena izmed vas in user posted image pričakujem v avgustu. user posted image mi že zamuja 5 dni, vendar nikakor ne zberem poguma, da naredim test. Za bebija se trudiva že kar nekaj časa (8 mesecev) pa nikakor ne uspe. Sem pa vesela, da obstaja tak forum, da lahko delim svoja pričakovanja in strahove, vzpone in padce z vami, ki točno veste, kako se čustva poigravajo z nami vsak mesec, ko ne pričakujemo user posted image pa se seveda vlije.

Vsem user posted image čestitke, vsem nam, ki pa še bomo pa seveda čim več user posted image .

(odgovor članu pepca35)
Neposredna povezava do sporočila: 552
19.8.2009 19:00:00   
NATAŠA35
mimi dobrodošla...ti samo naredi test, pa je...stali ti bomo vdobrem in zluuser posted image

držim pesti za user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu M_I_M_I28)
Neposredna povezava do sporočila: 553
19.8.2009 19:05:49   
dini
Oj NATAŠA35 evo meuser posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 554
19.8.2009 19:07:13   
NATAŠA35
ojla dini, kako kaj pri tebi...

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 555
19.8.2009 19:09:57   
dini
Nč novega, user posted image ni in je tudi nočem. Do nedelje jem tablete Cyclo Progynova pol en teden pavze pol pa 8 dan spet, sploh nej ne pride, mršuser posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 556
19.8.2009 20:12:53   
M_I_M_I28
Hvala za spodbudo. Mislim, da bom še malo počakala s testom. Prejšnji mesec mi je user posted image zamujala 10 dni. 3 testi negativni potem pa se je vlilo. ta mesec pa se samo pripravlja, je pa ni od nikoder.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 557
19.8.2009 22:16:59   
Anonimen
no mi tudi delamo na novem user posted image . Zadnja M je bila 31.7. , samo ciklusi so pa čist odvisni od 28-36 dni, tako da je ne pričakujem enkrat konec avgusta. Me pa vsak dan srbi, da bi delala testek. HB gremo na morje, da ne bo šanse.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 558
19.8.2009 23:42:57   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: pepca35

Čestitke nosečkam.
Počasi prihajam v obdobje živciranja. Pa še malo sem se zakalkulirala pri datumu. M oz. user posted image pričakujem 27. Kako se bi človek udaril po roki, da ne bi zadnje dni pred izostankom naredil skrivaj vsaj dva testa? Se ukvarjam z raznimi hobiji, dopustom, pa vseeno mi firbec in neučakanost ne da miru. Kako uspeva vam?

pol moraš pa bit par krat fajn razočarana, da boš potem fajn jezna in boš poslala vse v *****.... verjemi potem te ne bo niti prijelo, da bi delala test...

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu pepca35)
Neposredna povezava do sporočila: 559
20.8.2009 8:53:47   
sonce81
hello..

tudi jaz sem že prava živčna razvalina user posted image ...test delam v soboto in nič prej!...sicer nimam nobenih znakov o cemerkoli..mal me joskice bolijo. BT je bila danes nadpovprecno visoka... tako da drzim pesti in upam da bo trinajst srečna številka...

cez vikend bom pobegnila na morje da se malo zamotim...pa itak še danes jem utrogestan tako da user posted image ne more priti prej kot v soboto oz. nedeljo...

mah bomo videli..

ISABEAUX - kako kaj ti? a je user posted image ali še upamo?

uživajte max..danes je mikro petek user posted image ...

lp

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 560
20.8.2009 10:01:53   
isabeaux
Živjo punce...

Joj jaz umiram od bolečin...križ me tko boli kot takrat ko sem šla rodit ...za znoret...user posted image  bo točna ko urca...jutr mora prit...ker me danes tko križ boli...joškice so čist mehke in neboleče...tako kot zmer dan pred user posted image

Ampak punce ...glejte kolk sem hecna.....ker sem pač imela doma še test - tisti ta občutljivi...ja ni hudič....kljub totalnim znakom da jutr al pa že anes zvečer pride user posted image ...sem šla seveda lulat na ta test...in,.....glej ga zlomka...taka ćisto rahla črtica ...vidna ampak rahla....bolj kot gledam bol je bila močna...no ampak vseen bleda....bila pa je...user posted image user posted image

In sedaj se prepričujem...da  očitno pred m res norijo hormoni in zato črtica...ki je v bistvu ne bi smelo biti....

Joj...ej...po eni strani upam in si želim...v realnosti pa vem da ni šans, da bi kaj bilo...mislim glede na bolečine v križu ko komi hodim...absoluten znak za user posted image  in nikakor za user posted image

In sedaj noro zmedena...mislim noro...eh...itak pač novi krog septembra....user posted image

Kaj pa ti sonce a si delala  test? Ker utrogestan nehaš jest sam če je 15. dan test -....drgač pa ne...

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu sonce81)
Neposredna povezava do sporočila: 561
20.8.2009 11:24:47   
sonce81
hellou!

ISABEAUX - stiskam pesti za tebe...goooo girl!! upam da bo črtica mocnejsa in da grozna tečka na pride..jutri magari se en test...jaz ful navijam!!!

jutri je 15 dan od O (po fertilityfriend)..tako da danes še vzamem utrogestan..pol pa pocakam in ce ne bo nic..v soboto test..jutri se ga se ne upam delat..da ne bo user posted image ..saj veš..upanje pa to..user posted image ..ce bom seveda zdrzala do sobote..zdaj me že kar pošteno navija psiha...ce bo test + (please, please, please...) takoj nazaj na Utrogestan

kaj misliš? je 2 dni brez utrogestana preveč (če bi bil slučajno +)..ne vem ravno kako naj vse skupaj izvedem user posted image ..pomojem res noro preveč kompliciam ..

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 562
20.8.2009 11:29:05   
NATAŠA35
uhh isa, pa ne da je ratalo...kaj pa če imaš zato take znake? držim pesti, da ti uspe puncauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonce81)
Neposredna povezava do sporočila: 563
20.8.2009 11:36:23   
*pupsa*
isa....mene je zdej v drugo svinjsko bolel križ....mogoče pa bo kej!!! držim pesti!!!!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 564
20.8.2009 11:39:32   
NATAŠA35
oj pupsa, kako si kaj?

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 565
20.8.2009 12:14:11   
*pupsa*
oj....ej full dobr, pa ti si že mela prvi pregled?

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 566
20.8.2009 12:16:04   
nincy29
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

Živjo punce...

Joj jaz umiram od bolečin...križ me tko boli kot takrat ko sem šla rodit ...za znoret...user posted image  bo točna ko urca...jutr mora prit...ker me danes tko križ boli...joškice so čist mehke in neboleče...tako kot zmer dan pred user posted image

Ampak punce ...glejte kolk sem hecna.....ker sem pač imela doma še test - tisti ta občutljivi...ja ni hudič....kljub totalnim znakom da jutr al pa že anes zvečer pride user posted image ...sem šla seveda lulat na ta test...in,.....glej ga zlomka...taka ćisto rahla črtica ...vidna ampak rahla....bolj kot gledam bol je bila močna...no ampak vseen bleda....bila pa je...user posted image user posted image

In sedaj se prepričujem...da  očitno pred m res norijo hormoni in zato črtica...ki je v bistvu ne bi smelo biti....

Joj...ej...po eni strani upam in si želim...v realnosti pa vem da ni šans, da bi kaj bilo...mislim glede na bolečine v križu ko komi hodim...absoluten znak za user posted image  in nikakor za user posted image

In sedaj noro zmedena...mislim noro...eh...itak pač novi krog septembra....user posted image

Kaj pa ti sonce a si delala  test? Ker utrogestan nehaš jest sam če je 15. dan test -....drgač pa ne...

mene tut fuuul križ boli...in prejšni mesec sem imela znake za nosečnost...ta mesec skor nič pa sem rekla ma nene ta mesec spet nebo nič..in zdaj..sem bližam proti 5 tednu nosečnosti user posted image user posted image
pa če se ti je črtica pokazala..zakaj pa ne?

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 567
20.8.2009 12:30:32   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: M_I_M_I28

Pozdravček vsem!
Sem čisto nova na forumu in niti ne vem dobro, kako funkcionira. Velikokrat sem samo spremljala in brala vaše zgodbe, sedaj pa sem se odločila, da se tud aktivno vključim, sploh, ker sem ena izmed vas in user posted image pričakujem v avgustu. user posted image mi že zamuja 5 dni, vendar nikakor ne zberem poguma, da naredim test. Za bebija se trudiva že kar nekaj časa (8 mesecev) pa nikakor ne uspe. Sem pa vesela, da obstaja tak forum, da lahko delim svoja pričakovanja in strahove, vzpone in padce z vami, ki točno veste, kako se čustva poigravajo z nami vsak mesec, ko ne pričakujemo user posted image pa se seveda vlije.

Vsem user posted image čestitke, vsem nam, ki pa še bomo pa seveda čim več user posted image .

Ko sva mi2 delala na prvem user posted image sva delala 7 mescev. Vsak mesec sm upala nauser posted image user posted image , pa je vedno user posted image pršla. Julija 07, se mi je za 3 dni prestavla ( pa sm mela redne na 28 dni) sm si pa rekla, dost tega, ne bom se več sekirala, ko bo, bo in sm ga žurala. Avgusta 07 mi je M zaostajala (mogla bi jo dobit 19.8.07), pa je ni in ni blo. Sam nism hotela nardit testa, saj sm bla vedno razočarana ( pa že velik sm zapravla za teste). Sam čudno mi je blo, kr so me joške bolele drugače kot pred M, bila sem napeta in pekla me je zgaga. Pa me je sodelavka prepričala, da naj naredim test. In sem 24.8.07 ( ko sm vstala (ob 2h pop. k sm bla z nočne)) in glej ga, CB mi je pokazal oreng +.
Zdaj, ko delava na drugem user posted image (začela sva ta mesec), sploh ne razmišljam, bo ali ne bo.  Ker se mi po porodu še ni uredila, bom počakala do 24.8. (takrat naj bi jo, kao dobila, sam se mi prestavlja nazaj, za 4- 5 dni), pol bom pa nardila test.
Sprosti se!
Pa upam oz. želim ti, da bi ti in tako kot vse ostale (katere upate/mo) KONČNO zagledale user posted image user posted image .

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 568
20.8.2009 17:10:41   
samantka
Hejla punce!
Kaj vam moram povedati! Sem čisto slučajno delala test in nisem mogla verjeti, da je pokazal pozitivno user posted image ! Druga črtica se vidi slabše, a dobro. Mislite, da se test lahko zmoti? Delala sem FS in kar ne morem verjeti. Ali je to to? Pa ne da nama je končno uspelo?? Kar jokala sem, ko sem danes to zagledala. Mislite, da lahko verjamem?

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 569
20.8.2009 22:05:58   
mica77
Bravo punca, kr verjemi, zdaj si pečena user posted image . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 570
20.8.2009 22:42:08   
nincy29
IZVIRNO SPOROČILO: samantka

Hejla punce!
Kaj vam moram povedati! Sem čisto slučajno delala test in nisem mogla verjeti, da je pokazal pozitivno user posted image ! Druga črtica se vidi slabše, a dobro. Mislite, da se test lahko zmoti? Delala sem FS in kar ne morem verjeti. Ali je to to? Pa ne da nama je končno uspelo?? Kar jokala sem, ko sem danes to zagledala. Mislite, da lahko verjamem?

čestitam! welcome in the club user posted image :)

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 571
20.8.2009 23:05:00   
mojca345

Hejla punce!

BRAVO SAMANTKA !!!! priporočam, da jutri še en test opraviš,sam ne fs....najboljše kar cb....ali bc....za fs sem slišala že tolikokrat slabe stvari....držim pestke...javi jutri

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 572
21.8.2009 7:57:08   
Srčekgirll

Hejla punce!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO, je,jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 573
21.8.2009 8:16:47   
samantka
Hejla punce!
Seveda nisem zdržala, ker sta v paketku dva testa. Sem zvečer še enega naredila, čeprav sem res ogromno pila je skoraj pokazal negativno. Zdi se mi, da sem videla le res rahlo roza, amppak sem mogla dobro pogledat. Ampak prvi je bil nedvoumen. Jutri zjutraj bom ponovila z CB, ker res ne vem več ali laže ali je verjeti temu. Ampak dejstvo pa je, da odkar se trudiva ni nikoli bilo niti sence. Sporočim jutri!!!

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 574
21.8.2009 8:55:20   
tecnobica
Bravo Samantka user posted image

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?